Pudlernes klippe dag

I da fik flere af pudlerne deres frakke af, så der kan nå at kommen en ny frakke inden vinteren kommer. Her er det Gismo og Peanut, begge toy puddle drenge.

Camilla’s træningsvideo

Camilla’s træningsvideo

Camilla’s træningsvideo Camilla træner med hende 6 årige Mini/mellem Goldendoodle F1 fra Specialdogs.  Camilla er super dygtig og ihærdig. “Bliv ved til det virker”. Godbid bruges ikke til at lokke hunden til samarbejde, blot som extra motivation.

Ruby og Miley først klip

Ja så skulle jeg prøve at klippe mine Amr. Cocker piger Ruby og Miley for første gang. Jeg har set en del YouTube videoer vedr klipning af denne race og øvelse gør vel mester. Ruby øverst:                 Miley her under:

Marta på besøg hos Søren Ryge

Mikkel Fønsskov og Andreas skønne lille Marta var på besøg hos Søren Ryge. Marta er en Paris og Ozzy hvalp, mini/mellem Labradoodle F1B “Klippehund”.

Dagens billeder

På vores lukket Facebook gruppe “Specialdogs Doodler” bliver der lagt mange sjove historier og billeder op. Nyd disse billeder. Hunden der gerne ville ind… Kylling fod gemt til dårligere tider… Hunden i hullet…

Doodletræf hos Specialdogs 9.7.17

Her er en video fra vores Doodletræf i haven

Gø i haven

Gø i haven

Spørgsmål: Nu vil vi gerne have vores søde hund til at lade være med til tider at gø af alt og alle, som går forbi vores grund. Har I et godt råd? Vi bor med fortov til den ene side og et stort “lufte-hund område” til den anden side, så der kommer mange mennesker forbi. […]

Specialdogs doodler i Hareskoven

Doodletræf i Hareskoven

En dejlig dag i Juni 2017, havde en flok doodler ejere arrangeret at mødes i Hareskoven. Doodletræffene bliver slået op i “begivenheder” på vores lukket Facebook gruppen “Specialdogs Doodler” ” template=”/var/www/specialdogs.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Specialdogs gårdsplads 2017

Ny gårdsplads

Gårdspladsen har fået lavet en makeover i juni 2017.  

Doodle

Vi kikker på køer…

 

Trimning af Labradoodle F1 hos Specialdogs

Trimmedag med Louise 22.6.2017

Mellem Labradoodle F1 Bellis og store Labradoodle Mejse trængte vist meget til at få den døde pels trimme af. Så kom seje Louise Svendsen og gav en hånd med. Projektet tog ca små 2 timer og gav et par vabler til hver. Hundene nød hvert et sekund. ” template=”/var/www/specialdogs.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Træningsdag for vores doodler

Vi holder træningsdag for vores doodler den første søndag i hver måned.  

Doodletræningsdag

“Tusak”

Tusak, stor Goldendoodle F1 (F 18.2.2015) Ikke til salg. Ja ja hun hygger gør hun 🙂

Cherry, Labradoodle F1B på 19 mdr.

Cherry, Labradoodle F1B på 19 mdr.  

Doodletræf i Ballerup “Lundegården”

Doodletræf i Ballerup “Lundegården”. Arrangeret via vores gruppe på Facebook “Specialdogs Doodler”.

Mudderbad

Vi høre indimellem at vi avler hunde med “mudderbad-gen”…men dette her kan vi ikke tage ansvar for, det må være indelært hahaha Goldendoodle F1B Ole efter mosebad Goldedoodle F1B Ole efter brusebad…stadig ikke helt ren.

Orlando skal have et nyt hjem

Orlando skal have et nyt hjem. Det er ikke så tit vi sælger ud af vores egne hunde, men det sker at vi beslutter at vi ikke rigtig får brug for en hund mere og at den derfor må flytte ud til en privat familie.

Fælde tid…

Fælde tid…også doodler skifter pels, men det skal redes af, hårdt arbejde…ellers så filtrer de.   Buller, Goldendoodle F1b…har fået hjælp til at få frakken af. 100% redearbejde. (23.3.2015)   Også her hos Specialdogs har vi gang i trimning og udtyndning.  

SMUKKE BILLEDER….

  Marley fra Tikka/Ozzy (Goldendoodle F1)