Sidney’s mini/mellem Doodledoodle, født den 2.5.2024

Vores Store Goldendoodle F1 Sidney og vores mini Cavapoo F2 Game har fået deres første kuld sammen, de fik 8 skønne hvalpe sammen.

DER ER 8 HVALPE TIL SALG. (BESTIL EN HVALP HER)

De fik 3 hanner og 5 tæver

Dette kuld bliver som voksen oftest ca 16-20 kg og ca 46-50 cm i ryghøjde.
Mor Sidney er ca 65 cm og 30 kg og Far Game er ca 38 cm og 8 kg. Så mon ikke de fleste bliver over 48 cm og 18 kg som ca 3 årig.

Disse hvalpe vil blive lys/gyldne og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende mv.

Udlevering/undervisning

Sidney’s kuld vil have undervisning og udlevering lørdag den 29.6.2024 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik. Hvalpene kan også udleveres uden undervisning fra den 27.6.2024. I er velkommen til at deltage i undervisning sammen med nogle af de andre kuld, spørg blot vedr mulige datoer.

VI KAN PASSE HVALPENE I FERIEN HVIS I SKAL UD OG REJSE.

ER DET IKKE SYND FOR HVALPENE ?
NEJ DET ER IKKE EN ULEMPE FOR HVALPEN AT DEN SKAL HJEM TIL JER NOGLE UGER OG DEREFTER RETUR TIL OS I NOGLE UGER…DET ER “OPLEVELSER OG ERFARINGER” SOM HVALPEN HAR GAVN AF.

(HVALPE FØDT EFTER DEN 15.3.2024 BLIVER PASSE TIL 50% AF NORMAL PRIS)

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Emmzo Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET:

Alle hvalpene er til salg….


Den 24.5.2024 (21 dage)

Så er de kommet ud af fødekassen. Det er lidt forvirrende for dem med alt den plads.

Den 7.5.2024

Den 2.5.2024

Tillykke til Sidney og Game med deres skønne små hvalpe.

Mor Sidney klarede fødslen med barvour, helt uden menneskelig indblandig. Selve fødslen tog under 3 timer. I døgnet op til selve fødslen mente Sidney at kassen lige skulle klargøres, så hun gik hårdt til værks. Hun kradsede lidt i bunden og bed meget i trækanterne. Men hun hyggede sig og var egentligt ikke stresset, bare effektiv. Vi tillader at hundene gør det der føles rigtig og forstyrre dem ikke og derfor føder de også uden hjælp fra os og vi har så godt som ingen kejsersnit. Når fødslen er helt over kan vi så rydde det hele op og skifte fødekassen ud.

5 timer fødslen er overstået
Mange af hvalpene har hvide aftegn
1 mine efter fødslen er overstået.

Forældrene :

Begge forældre har ret store krøller, så vi forventer også at de fleste af hvalpene får den pels man kalder “Fleece”, altså sammen pels som forældrene.

Mor Sidney er en stor pige på ca 65 cm i ryghøjde og hun vejer nok ca 30 kg. Hun er en sor Goldendoodle F1, altså en blanding mellem konge puddel og en Golden Retriever. Hun er blevet lidt mere gylden med alderen.

Sidney som unghund
Her ses Sidney til højre, her kan man se hvor gylden hun er bleven med alderen. Til venstre er hendes veninde vores hvide mellem Goldendoodle F1 Karla uden hår.

Far Game en lille fyr på ca 37 cm i ryghøjde og han vejer ca 9 kg.
Game er en mini Cavapoo F2, altså en blanding mellem 2 Cavapoo F1.

Far Game.

Lignende hvalpe :


Da Sidney og Game ikke har haft hvalpe sammen før, viser vi jer her billeder af June og Games hvalpe fra 2023. June og Sidney er næsten hel søskende.