Hundepension med fokus på hundens trivsel

Dette er vores forretningsbetingelser

Vi lægger vægt på hundenes trivsel i vores hundepension.

Hunde er forskellige og har forskellige behov….nogle vil gerne have ro og fred….andre vi lege dagen lang…osv osv!!

Hos os er der plads til alle disse personligheder!!

Vi håber at finde en jævnbyrdig “kammerat” til alle de hunde der er i pension ellers bliver dagene for lange. Oftest er det vores egne venlige og omgængelige hunde, der bliver sat sammen med pensions hundene. Se mere om “leg i grupper” længere ned på denne side!

Når man booker pensions plads skal man vælge mellem 2 typer pladser…”Gruppe-plads” eller “Alene-plads”.

“Gruppe-pladser”:
Det er kun for meget venlige og omgængelige hunde, og kun for kastreret hanner og steriliseret tæver. Kun hunde der passer sammen i størrelse og psyke kommer til at gå sammen. Hvalpe under 6 måneder kan også gå i gruppe.

“Alene-pladser” :
Det er for almindelige hanner over 6 mdr der ikke er kastreret, tæver over 6 mdr som ikke er steriliseret og for dominante hunde og svage hunde.
Når man booker en “Alene-plads” til en ellers omgængelig hund der ikke er neutraliseret, kan man oplyse at man ønsker at hunden kommer til at gå sammen med en eller flere andre hunde.
Tæver i løbetid kan evt også få selskab af en sød veninde.
Hanner der ikke er kastreret kan blive ret så hormonel påvirket af tævene i pensionen og de er ikke altid gode til at styre sig over for alm tæver og glemmer måske at spise mv, så de kan ikke altid få en ven at gå med.
Men vi har kun ca 27 hundegårde i forskellige størrelser, fra 60 m2 til ca 1200 m2 og derfor er der begrænset “alene-pladser” i højsæsonen.

 

Nye priser pr 1.9.2022

Vi har valgt at lade vores priser stige lidt for første gang i 3,5 år.

Pensions priser fra den 16/4 2019 til den 1/9 2022:

Prisen for en “gruppe-plads” er kr 180,-pr påbegyndt døgn ind-og udleverings dagene. Vigtigt: “Gruppe-pladser” er kun for venlige og omgængelig neutraliseret/kastreret hunde og hvalpe under 6 mdr.

Prisen for en “alene-plads” er kr. 230,- pr. døgn incl. ind-og udleverings dagene. “Alene-pladser” er for almindelige hanner der ikke er kastreret, tæver der ikke er steriliseret og alle de hunde der ikke kan omgås alle andre hunde.

Feks. “gruppe-plads” fra onsdag til søndag…. 5 x 180,- = 900,-

Feks. “alene-plads” / “specialplads” fra onsdag til søndag…. 5 x 230,- = 1150,-

Husk at læs om “leg i grupper” og “Forretningsbetingelserne” INDEN i booker en plads. Se længere nede på denne side.

2 hunde “fra samme husstand” i “gruppe plads” ialt 2 pris kr 310,-
2 hunde “fra samme husstand” i “alene- plads” ialt kr 410,-

For 3 hunde er prisen kr. 440,- for “gruppe-plads” og 565,- for “alene plads”. 

I sommer højsæsonen tages der ikke hunde ind for en periode under 7 dage.

I højsæson er der ikke ledige “alenepladser”.

 

NYTÅR

Den 30.12., 31.12. og den 1.1.: 
Gruppeplads kr. 400,-, aleneplads kr 550,-, 2 hunde fra samme husstand kr. 650,-/950,-. Altså kr 800,- for et ophold for en hund fra 31/12 til 1/1 i en gruppe. 

Beløbet skal indsættes på konto 5990 0004006232 ved bookning eller min. 30 dage før opholdets start i
højsæsonen.

Reservation kan kun ske via vores BOOKING-SYSTEM

——————————————————————————————————–

Luftefoto fra juli 2022

DCIM100MEDIADJI_0297.JPG

Luftfoto fra 2014

VIDEO FRA DEN 23.9.2019 (Undskyld hosten)

 

SE VORES LILLE VIDEO OM VORES HUNDEPENSION

“OG DEN NYESTE LILLE VIDEO OPTAGET DEN 7.7.2012 ”

——————————————————————————————————————-

Forretningsbetingelser mv:

Man skal ved bookning informere om man ønsker en ”gruppe-plads” eller ”en alene-plads” til sin hund under opholdet i vores hundepensionen.

Vi oplever at nogle hunde ikke egner sig til at gå i gruppe med andre hunde…. feks pga angst, dominans, hormoner eller at de har problemer med hunde af samme køn.

Det er kun kastreret hanner og steriliseret tæver VENLIGE OG OMGÆNGELIGE hunde der kan booke “Gruppe-pladser”.

Booker man en “Gruppe-plads” skal hunden kunne omgås alle andre hunde af samme størrelse. Det kan de fleste hunde heldigvis 🙂 Gruppe-plads gårdene er mellem 120 m2 og 1100 m2. Hundene går sammen 24/7 og kan gå inde og ud af soverum 24/7.

Booker man en “Alene-plads”, kommer hunden til at gå helt alene på 60 m2, eller man kan bede om at den får selskab af en eller flere af hunde. Men det kræver naturligvis at jeres hund er super omgængelig og ikke prøve at dominere eller parre på andre hunde.  Alene-plads hundegårdene (evt til flere hunde) er mellem 60 m2 og 1100 m2. Hundene kan gå ud og ind som det passer den 24/7.

Hundene sættes sammen efter størrelse/styrke. Ikke små hunde sammen med store hunde!!

Vi oplever også at nogle svage hunde, feks ældre hunde eller hunde med ledproblemer bliver overbelastet af at gå i gruppe, da de lokkes til at lege og bevæge sig for meget. Vi har ikke mulighed for at kende/vurdere hver enkelt hunds fysiske tilstand, så derfor opfordres ejerne til at overveje hundens fysiske formåen inden de booker en ”gruppe-plads” til deres hund. Book evt en alene-plads med selskab af en anden rolig hund.

Vi oplever også at nogle hundeejere ikke kan leve med den risiko der er ved at hundene leger i grupper, altså risikoen for at hunden kommer til skade, ridser, bid og ledskader mv. Disse hundeejere bør også bestille en “alene-plads” til deres hund, helt uden selskab af en anden hund.

De hundeejere der ikke ønsker af afhente en hund der er naturlig beskidt af at være udendørs i dens ferie hos os, bør nok slet ikke vælge vores hundepension form. Alle hunde har mulighed for at gå ind i (vinteropvarmet) rum eller hytter 24/7, men om de gør det er op til hundene at vælge. Vores pension er netop baseret på store naturlige udendørs gårde (120-1200 m2), 24/7, hundene bliver altså ikke spærret indendøres, heller ikke om natten eller i regnvejr. Man skal altså forvente at hunden evt trænger til et bad når den kommer hjem efter opholdet her hos os, da hundene får lov at lege og grave store huller eller ligende hunde-lege. De kan også blive ret smadret til i tilfælde af dårligt vejr, da de får lov at løbe ude på trods af regn. Alle har mulighed for at gå i læ af regn hvis de har lyst, altså ind i deres rum eller hundehuse 24/7. (Indendørs rum/hytter) Det er dog ikke urin og ligende de lugter af!

Når hunde går i grupper er der altså altid lille risiko for uheld, feks ridser fra negle, bid, og overbelastning af led og meget andet. Vi syntes stadig at fordelene ved at gå i gruppe er langt større end ulemperne, men KUN for de egnede hunde og ejere.

Ca 2-3 % af hundene får ridser, bid ..hundesprog 🙁 eller for ømme led eller ligende. Alle hundene er dog meget fysisk og mental trætte efter deres aktive ophold i en af vores grupper. Hvordan mon det ser ud med menneske børnene der har været på “lejer-tur” eller bare i børnehave?!

Uheld kan dog altid ske, en hund feks en grim flænge i poten af en sten ved at grave et hul under dens ophold i et alene-bur. Man kan også blive ”halt” af at træde i et hul man selv har gravet 😉

Alle bør have en ”sygeforsikring” hvis uheldet skulle være ude! (det sker ikke kun for naboen!), vores forsikring dækker ikke hvis uheldet er ude.

Husk : Alle hundene i hundepensionen er meget meget trætte når de kommer hjem igen, da de ikke får sovet så meget som de plejer i deres almindelige dagligdag pga den generalle aktivitet i pensionen.

Der er ikke meget larm i hundepensionen, kun lige i den periode hvor der kommer hunde ind og ud af pensionen.

Hunde der har “alene-plads” kan evt få ”selskab” af en eller flere af vores venlige hunde af det modsatte køn, er dette et ønske fra ejeren kan det beskrives i ”kommentar” i bookningen. Der er dog så igen en risiko for at vores hunde er nødsaget til at “sige fra” feks pga en hanhunds påtrængende seksualdrift. Hvis seksualdriften er kraftig bedes det oplyses og den kan så ikke få selskab!!

Opholdet er først registreret og accepeteret når I modtager en “accept-retur-mail” fra os og når i har indbetalt beløbet.

Husk at man indbetale hele opholdets pris senest 30 dage før opholdets start eller “ved bestilling” ved senere bestilling, ellers betragtes opholdet ikke som endelig bestilt og i er derfor ikke sikret en plads i pensionen.

Bestil venligst først hundes ophold hos os når I er 100% sikker på at I har i brug for at komme med hunden og at I ikke afbestiller opholdet igen senere, når I finder en nabo eller ven der vil passe hunden for jer.

Man hæfter naturligvis for det bestilte ophold og man er forpligtiget til at betale hele opholdet selvom man ikke får brug hele eller dele af opholdet af div. årsager, med mindre afbestillingen/ændringen sker senest 30 dage før opholdets start.

Vi sender ikke en “bekræftigelse” på selve indbetalingen, men I har jo en kvittering fra banken på overførelsen som jeres garanti.

Med i prisen er 1´kvalitets foder eller barf, nye legekammerater og masser af plads og frisk luft!

Husk at hunden bør være vaccineret inden for de sidste 2 år og have min. en alm. hunde-ansvarsforsikring og evt en hunde-sygeforsikring.

Pelspleje inden ophold i pensionen.

-Sørg venligst for at jeres hunde ikke har død pels på kroppen. Tjek pelsen ved at rede den igennem med en tæt kam, inden i aflevere hunden til os. 
-Sørg for at øjnene er klippe fri, så hunden kan se sine venner og nye omgivelser tydeligt.
-Klip endvidere numsen fri for hår.
-Klip neglene, så hunden ikke ridser venner unødvendigt under leg.

Advarsel…. Hvis jeres hunde “møder op” i pensionen med død pels og filt, så bliver i naturligvis bedt om at sørge for at hunden bliver afhentet og kommer i korrekt behandling omgående.
I hundepensionen er vi forpligtiget til at sørge for hundens ve og vel, når de er i vores varetægt, hvilket vil sige at hvis en hund er i nød og lider skal vi handle på det. Reagere vi ikke korrekt på hunde der lider som denne hund på billedet gjorde, så lukker fødevarestyrelsen omgående vores pension og hundehold.
I år var blev der indleveret en hund, den på billedet, med masser af død pels på hele kroppen. Spidserne på pelsen kan snyde og derfor blev filtet først opdaget af os næste dag. Kunden får da besked på at sørge for afhentning og korrekt pleje af hunde.
Vi advare hermed om at vi ikke kan stå for at pelspleje hundene når de er i pension. I dette tilfælde var hunden heller ikke vant til at stå stille under håndtering, hvilket betyder at den nok bør bedøves af en dyrlæge når den skal klippes i bund, altså klippen helt skallet.
Hvis ejeren ikke kan sørge for afhentning, så bliver vi nødsaget til at få dyreværnet til at afhente hunden, ellers lukker de vores pension.
Vi vil og MÅ ikke tillade at hunde lider i vores varetægt!!!!
 

————————————————————————–

Ind-og udlevering

Vi tilbyder indlevering og udlevering på alle dage kl 10.00 og kl 17.00, Undtagen Lørdag der er der kun ind-og udlevering kl 10.00.

I høj sæsonen tillader vi ikke ind og ud levering uden for normal tid kl 10.00 eller kl 17.00. Hver gang vi transportere en hund forbi hundegårdene bliver hundene der er i pensionen ret “ophidset/glæde/stresset” og den stress vil vi gerne begrænse ved ikke at gøre det mere end højest nødvendigt, altså kun 2 gange dagligt i de 15 min der kommer hunde ud og ind kl 10.00 og 17.00. Håber det er forståeligt at vi passer på de hunde der er i pensionen. Så spørg venligst ikke om vi vil lave undtagelser 🙂

Har I et ønsker om at ind eller udlevere uden for de ovennævnte “faste” tider uden for højsæsonen, kan man lave en forespørgsel, hvis forespørgsel kan accepteres koster det dog en merpris på kr. 200,-. Lørdag er der helt lukket efter kl 10.00. (Vores eneste fridag!)

Husk at notér jer de ind/udleverings tidspunkter I får aftalt ved bestilling af opholdet.

Man skal betale for hele det bestilte ophold, selvom man evt. laver en ny aftale om at henter hunden før end oprindelig aftalt. Respekter dog venligst hvis vi ikke har mulighed for at udlevere hunden “før” det på forhånd aftalet tidspunkt, selv om i er kommet tidligere hjem fra ferie.

Ved aflysning af hele opholdet, skal hele det bestilte ophold også betales, med mindre det aflyses min. 1 måned før opholdets start. (fra 2011 skal hele opholdet i højsæsonen betales senest 30 dage før opholdets start.)

—————————————————————————————————————————————————-

Skal vi medbringe “Mad/tæpper/legetøj”??

Vi fodre alle hundene med  1´kvalitets tørkost eller Barf hvis i ønsker det. Vi har foder til alle typer hunde… hvalpe/vokse/aktiv/light/senior/allergi. Oplys venligst ved indlevering hvad i ønsker vi fodre…tørkost eller Barf ?

Man må gerne medbringe hundens eget foder hvis hunden går på en alene-plads, men husk at hundene ofte skal have lidt extra foder pga den extra aktivitet herude. 

Hunde der går i grupper eller sammen med andre hunde på en alene-plads er ofte svære at lokke til kun at spise deres medbragte foder, så til dem fortrækker vi at fodre vores foder.

Vi tilbyder hundene rå gnave ben under deres ophold, uden extra beregning. (Det kan give underlig afføring!!)

Vi har masser at kurve og tæpper og legetøj til alle hundene.

Vi fraråder jer at medbringe legetøj og tæpper til hunde der skal gå i grupper eller med andre hunde på alene-plads, vi kan ikke garanter at i får div. med hjem i hel tilstand.

Hunde der skal have “alene-pladser” uden selskab er dog altid velkommen til at medbringe eget tæppe mv. dog på eget ansvar.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..
“VIGTIGT”

Leg i grupper

Vi har valgt at lave meget store udendørs løbegårde til pensionshundene, hvor der er plads til at bevæge sig og til at lege med andre hunde.

Vi prøver at finde en eller flere gode legekammerater til alle pensionshundene, så hundene kan få leget eller bare hygget sig sammen med andre hunde under deres ophold her i vores hundepension. Kun hunde af ca samme størrelse og behov sætte sammen.

Vi sætte feks IKKE 10 kg hunde sammen med 30 kg hunde !! 

At sætte hunde sammen i større eller mindre grupper indebære altid en risiko for skrammer eller uheld, lige som det er tilfældet når vi sender børnene i børnehave eller når vi selv tager på skitur. Så få lavet en “sygeforsikring” til dækning af evt dyrlægeregning, hvis uheldet skulle være ude, husk det sker ikke kun for naboen.

Vi mener dog stadig at fordelene ved at lade hundene være sammen i grupper er større end ulemperne, så som risikoen for skrammer eller uheld. Vi vurdere altid om hundene passer sammen inden de overlades alene med hinanden. MEN UHELD SKER!!

Synlige aggressive hunde sættes ikke i grupperne og ejerne af disse hunde skal booke for en “alene-plads”.

Ønsker man ikke at ens hunden skal omgåes andre hunde under dens ophold her hos os, skal vi informeres om det når opholdet bliver reserveret, book en alene-plads.

I højsæsonen kan der dog hurtigt blive mangel på vores mindre “enkelt hunds bure/ alene-plads” på ca 60-120 m2 og vi bliver så nødsaget til at afvise disse “alenegående” hunde.

Hvis man ønsker at “teste” om en “NY” hund egner sig psykisk til at gå i gruppe, kan man teste det uden for højsæson ved at bestille et ophold på feks 3 overnatninger. Det er selvfølgelig okay for hundene at sige fra, bare hundene ikke er dominante, konflikt opsøgende, har for kraftig seksualdrift eller for let antændelige/skarpe.

 

 

 
 
 

Her er et billed fra den 24.7.2011 hvor 11 venlige mellem store hanner (50% kastrater) går i gruppe i “Hyldegården” på 500 m2, helt problemfrit. Normale grupper er dog kun på 3-5 hunde.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Forsikring

Alle hunde skal min. have en almindelig lovpligtig hundeansvarsforsikring.
En “udvidet ansvarsforsikring” er nødvendigt hvis man går på udstilling eller til en eller anden for for hundesport feks hundetræning.
Vi råder alle til at tegne en “hunde-sygeforsikring” til deres hund, sådanne en forsikring dækker de fleste omkostninger hvis hunden skulle komme ud for et uheld som medfører små/store dyrlæge regninger. Prisen for en sygeforsikring er ca 800,- til 1200,- årligt.
Hunde der går i grupper har stor risiko for uheld så som ridser, bid, overbelastning af led mv. = Dyrlæge besøg! Der kan jo også ske ved et besøg i en hundeskoven, ja og i vores type hundepension.
Se mere om hundeforsikringer her...
—————————————————————————————————————————————————–

Løbetid

Vi tager også tæver der er i løbetid i pension, tæven bør have en  “alene-plads”. I højsæsonen er der ikke mange alene-pladser.
————————————————————————————————————————————————–

Vaccination

Alle hunde der skal i hundepension skal være alm. vacc. højest 2 år før indlevering.

Kennelhoste-næse-vaccine anbefales, men er ikke påkrævet af os.

Alle hunde over 2 mdr. skal iflg. lovgivningen have en tato. eller en chip.
—————————————————————————————————————————————————–

Kennelhoste vacc…anbefales

Der er kommet en ny vaccine mod kennelhoste på markedet. (næsesprey)

Vaccinen beskytter allerede efter 72 timer effektivt mod bakteriedelen af kennelhosten og efter 3 uger mod virusdelen.

Vi vil anbefale vore kunder at tale med dyrlægen om vaccinen og anvende den i god tid inden hunden skal på ophold her.

Vi bliver desværre af og til ramt af kennelhoste.

Vi vil altid informere vores kunder, hvis vi er bekendt med, at vi er ramt af kennelhoste.

Kennelhoste kan forekomme alle steder, hvor hunde er sammen.

Som hundepension og som hundeejere er vi fuldstændig magtesløse i forholdt til forebyggelse, da en hund kan smitte i op til 14 dage før den selv viser symptomer. Virusen er luftbåren, såvel som båret af sekret, og man kan ikke ved desinfektion eller adskillelse af hundene begrænse et udbrud.

Vaccination er i lighed med human influenzavaccination kun begrænset effektiv. På nogle hunde virker det 100%, andre hunde bliver kun syge i mindre grad og i kortere forløb, og nogle hunde bliver syge alligevel.

Kennelhoste er dog som regel harmløs men yderst irriterende.

Varighed er fra 1 dag til ca. 3 uger.

Symptomer på kennelhoste er mild til kraftig langvarig hoste, der de første dage ( i enkelte tilfælde op til 14 dage), evt kan afsluttes med opkast af slim. Første gang hunden hoster, kommer det uden forvarsel. Hunden hoster og ender evt med at kaste slim op. Man tror uværligt, at hunden har noget siddende i halsen. Ofte ses dog ikke så kraftige symptomer, men kun irreterende kortvarig hoste efter hunden har hvilet sig.

Der er ikke grund til at søge dyrlæge umiddelbart, kennelhoste kan, i lighed med influenza, ikke behandles medicinsk.
Det er dog vigtigt, at holde øje med hundens almene tilstand. Når kennelhosten bryder ud, kan hunden virke lidt mat de første dage. Men hvis hunden får feber, går fra foderet, ligger i kurven og virker meget sløv, eller hundeejeren i øvrigt er bekymret, er der grund til at kontakte dyrlægen. Der kan støde infektioner til f.eks. lungebetændelse, der kan have fatale konsekvenser hvis den ikke bliver behandlet.

Husk dog at hunden kan være træt af andre årsager end kennel hosten, feks pga ophold i vores aktive hundepension 😉

Hunden bør ikke motioneres unødigt og ikke komme i kontakt med andre hunde før hosten er overstået.
Hvis din hund begynder at hoste efter et ophold hos os, er du velkommen til at ringe og spørge om råd, og vi vil meget gerne vide, hvis der er kennelhoste i omløb.
Men vi er ikke dyrlæger. Hvis du er i tvivl om noget, så skal du kontakte din dyrlæge.

I sommeren 2012 havde mange hunde kennelhoste. Vores egne hunde slap nemt, kun få af dem blev smittet og hosten med lidt udflåd fra næsen og øjne varede ca 3-7 dage. Men mange af hundepensions gæsterne var allerede ramt da de ankom til pensionen og mange kom i udbrud mens de var her. Husk at når hundene “stresser” bliver de nok nemmere ramt og ophold hjemmefra er altid lidt stressende, selvom hundene hygger sig. Desværre beskyttede næsesprey vaccinenen ikke så godt i år da også de godt vaccineret hunde blev ramt. Alle de hunde som vi så der var ramt af virusen var trods alt i rigtig godt humør trods hoste og let udflåd. Og vi hørte ikke om hunde der blev så ramt at de skulle have hjælp fra dyrlægerne.

Prøv dog at få hundene næse sprey vaccineret i god tid, da det oftest minimum giver mildere symptomer hos hunden.
—————————————————————————————————————————————————–

Sygdom/uheld

Vi forbeholder os ret til at tilkalde vores dyrlæge i et hvert tilfælde hvor vi skønner det er nødvendigt, og eventuel dyrlægeregning vil blive påført kundens regning for pensionopholdet eller sendt direkte fra dyrlægen til kunden.
Dette gælder både hvis hunden viser sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet. 
Vi holder os ikke ansvarlige for evt sygdom/uheld der sker mens hunden er i pension, uanset alene-plads eller gruppe-plads. Vi kan godt selv behandle små skræmmer. Men vi oplever at vi ikke se små skrammer under hundens pels, så tjek gerne hunden godt efter ved hjemkomst….små skrammen kan lukke sig og blive til bylder. 
Vi påtager os ikke ansvar for smitsomme sygdomme, som hunden kan få, mens den er i pensionen.

Der er altid en god ide at have en “sygeforsikring” til hunden, hvis uheldet er ude.

Hotspots:
En del af vores pensionshunde får hotspots under deres ophold hos os i sommervarmen. Hotspots en slags hudbetændelse. Hotspots forkommer mest hos langhåret hunde hvis hud ikke rigtig får frisk luft feks pga døde hår som skulle have været fjernet med hjælp fra børste og kam og oftes opstår det de dage hvor det er varm og fugtig i luften. Pletterne kommer oftes der hvor ejerne har dryppet deres hund mod tæger/lopper, eller hvor hunden har haft en lille rift eller feks et tægebid, eller hvor den er blevet generet af deres halsbånd.
Hotsspots er en overfladisk hud-betændelse der breder sig ret så hurtigt på huden, hårene dør i det betændte område. Hotspotten kan vokse med 5-10 cm i diameter på 24 timer.
Når man opdager hotspoten skal områdets pels straks klippes helt kort, så huden kan få luft og området skal vaskes med klorhexidin sæbe eller ligende og i slemme tilfælde skal hunden have antibiotika, søg dyrlæge hvis hotspotten breder sig. Se mere på internettet vedr. hotspots.
Vi plejer selv at kunne behandle de forkommende hotsspots hos vores pensionshunde, hvis vi altså finder dem i tide. De kan være lidt svære at se i begyndelsen, da de jo er lidt gemt under pelsen.

Hotspots hos en Golden Retriever, pletterne er blevet barberet fri for hår. Denne hund var blevet dryppet mod tæger og lopper af sin ejer kort før dens ophold hos os.

 

Se hvor lidt der var at se uden på…

Men se lige en betændt hud inden under…
og det klør!!

Ny frisure… (Golden Retriever)

Her er det en hund der havde et halsbånd på + unødvendig døde hår i pelsen. Svagt immunforsvar er også medvirken til dette. Rigtig fodring er løsningen på dårlig immunforsvar, første kvalitets foder og fiskeolie i store dosiser. HUSK at befri hunden for gammel pels i go tid inden pensions opholdet, pas på med ikke at ridse huden når i børster hunden inden dens ophold i hunde pensionen.

Tæger og Lopper:
Vi har normalt ingen tæger og lopper i vores pension, så vi råder jer til ikke at drypper jeres hunde mod disse op til deres ophold hos os, pga af risikoen for hotspots, det er dog naturligvis helt valgfrit. Vi forventer naturligvis at alle hunde er loppe og tæge fri ved indlevering.
—————————————————————————————————————————————————–

Indendørs pension

Alle hunde har fri mulighed for at gå “indendørs” 24 timer i døgnet, enten ind i 100% isoleret hundehuse eller ind i isoleret rum i vores bygninger, alle huse/rum er med varme når der er behov for det.

Vi har da også nogle helt aflukket indendørsrum til hundene uden adgang til udendørs løbegårde, men vi er ikke meget for at bruge dem mere end højest nødvendigt. Vi mener at de fleste hunde har det bedst med at kunne bevæget sig frit. 

Men de lukket rum kan dog bruges til syge hunde der trænger til ro og hvile, ja og så bruges rummene nytårsaften til de følsomme hunde.

De lukkede indendørs rum uden afgang til udendørs løbegård, er fuldt isoleret og 100% aflukket så hundene ikke skal forholde sig til andre hunde mens de hviler. Det er ikke metal bure, men rum på min. 6 m2.

Vi har jo plads nok med ca 1000 m2 bygninger.
—————————————————————————————————————————————————–

Set for over juli 2011

Her ses et luftfoto af vores ejendom (15.000 m2) på Vittarpvej 7 i Ølgod, billederne er taget i juli 2011.

Billedet oven over: “Poppelalle” ligger vandret bagerst i billedet. Til venstre nede fra er først træningspladsen og så bla. 2 stor gårde “Birkehaven 1 og 2”. Til højre vandret ses nederst haven og derefter lidt af “Tjørnealle”

Forest på ejendommen ved vejen ligger bygningerne og parkeringspladsen hvorfra man ser ind igennem “storgarden med de store træer. Der var mindst 50 hunde på ejendommen den dag billedet blev taget, men de er næsten for små til at man kan se dem på den afstand.

Kan i se hundene?? Se i “Birkehaven 2, gården med det store lilla hundehus og de 2 solsejl, der er en stor platform og oven på den er der min. en hund. De andre ca 50 hunde på ejendommen er nok svære at få øje på da de nok er gået i skygge på denne varme solrige dag i juli 2011.

Som I kan se er hele vores område indrettet til hundene.

Vi har følgende hunde løbegårde på ejendommen:
10 gårde på 60-120 m2 til “alene-pladser”, evt med en af vores hunde som selvskab.
10 store gårde på 230-1100 m2 til “gruppe-pladser” eller “alene-plads” med flere hunde venner.
Gårdspladsen på 280 m2, til “gruppe-pladser” til små hunde.
Haven på ca 1600 m2, incl 2 store hvalpegårde. Haven bliver også brugt til hundene.
+ lidt extra.

SE DEN NYE LILLE VIDEO AF VORES OMRÅDE “KLIK HER


Nr 1. …60 m2 med 4,5 m2 hytte

Nr 2 …60 m2 med 4,5 m2 hytte
 

Nr 3. …ca 250 m2 med 7,5 m2 hytte

Nr. 4 … 120 m2 med 4,5 m2 hytte
 

Nr 5. …ca 250 m2 med 7,5 m2 hytte

Stadig Nr. 5, den har to døre…(To gårde lagt sammen)
 
 

Nr. 6. …120 m2 med 4,5 m2 hytte
 
 

Nr. 7. …180 m2 med 7,5 m2 hytte

Nr. 8. …60 m2med4,5m2 hytte
 
 

Nr.9. …120 m2 med 4,5 m2 hytte

Nr. 10. …60 m2 med 4,5 m2 hytte

Nr. 11. …60 m2 med 4,5 m2 hytte
 
 

Nr. 12. …120 m2 med 4,6 m2 hytte

Hundegården nr. 1 til nr. 12 ligger i yderkanten af vores område.
Alle hytterne er fuldt isoleret og der er gulvvarme i dem når vejret
kræver det. Der er også låger i hytterne på de kolde årstider.

—————————————————————————————————————————————————-

Nyt i 2012:

Vi har skiftet nogle af vores hytter ud. Birkehaven nr 1 har fået en extra hytte og Birkehaven nr 2 og Paradisgården og træningspladsen har fået nye større huse.
De nye lovkrav til hundepenioner siger at hundene skal have mere indendørsplads. Hvis hundene kan gå fri ud og ind, skal hundene have 3 m2 for den første hund og extra 1,5 m2 for hver extra hund. Disse størrelser er lavet ud fra at regeringen forventer at hundene har lige så meget udeplads som indeplads.
Vores nye hytter er altså ca 8 m2 og der er der så plads til 4 hunde under 40 kg og så regner de med at vi også giver hundene 8 m2 ude plads….men vi giver dem jo flere hundrede m2!!!

Her er et af de nye hundehuse til 4 hunde under 40 kg blevet leveret. Det er 12 årige Julie og Konge Pudlen Curtis der hygger sig lidt på taget 😉 Alle husene/hytterne i hundepensionen er fuld isoleret og med indlagt el-gulv-varme. Der kommer naturligvis et vindfang for døråbningen om vinteren.

Sommer 2011

Alene-plads på 60 m2….evt med en af vores omgængelige hunde til selvskab. (Nr 10.)
Gruppe-plads…feks som her i “Paradisgården” på ca 400 m2 . (Huset blev udskiftet i 2012)
Gruppe-plads i Birkehaven 2 på 440 m2/4-6 hunde. (Extra hus er sat
ind i 2012)
Gruppe-plads i Storegården på ca 1100 m2/10 hunde.

Endnu en ny gård er lave “Birkehaven nr 1” juli 2011

Denne gård er ca 260 m2, her kan nemt lege 4 legesyge hunde. “Gruppe-plads”, nyt stort hund sat ind i 2012.

Den nye “Paradise gård” lavet maj 2010

Den nylavet “Paradis gård” er ca. 400 m2.
Den skal nok blive rigtig fin med den “hvide” potentilla hæk rundt om. Der vil blive lavet flere platforme af terassebrædder til at lege eller hvile på og der vil naturligvis blive sat flere skyggende solsejl op for at lave behaglig skygge til de varme sommerdage. Der er også plantet 4 skyggegivende træer inde i gården. Der mangler dog stadig en del legeredskaber. Der er dog kommet en stor platform nu…
I “Paradis gård” skulle der jo nemt være plads til ca 5 legesyge hunde. Nyt stort hus sat ind i 2012.

 
 
 

Den nye “Birkehaven nr 2” laven i juli 2010

 
 
 
 
 

Den nye “Birkegård” er ca 440 m2.
Her er der da også plads til ca. 5 legesyge hunde.
Uden et badekar var denne gruppe retrievere aldrig kommet igenne uge 27 i år 2010, der er dog også opsat 3 solsejl som giver dejlig skygge.

Se oversigten over hundepenionen på luftfotos længere oppe på siden.
Se også videoen 😉

Træningspladsen

 
 
 

Træningspladsen er ca 650 m2 og har også en hytte og solsejl om sommeren. Her går oftes en gruppe sociale småhunde i alle aldre. Billedet er taget på en varm da med 30 grader…. (I 2012 fik træningspladsen en ny stor hytte)

Poppelalle og Tjørnevænget… (Nr 1 til nr. 12.)

Poppelalle
Poppelalle …60 m2
Tjørnevænget
Tjørnevænget…1
      

Poppelalle …120 m2 (Nr 6)

Poppelalle
 
Tjørnevænget
       

Poppelalle
Poppelalle nr. 5…120 m2

På Poppelalle og Tjørnevængeter er alle hundehusene 3.6 m2 (pr. 1.7.2012 er alle hytterne min 4,5 m2) og 100% isoleret og vinter opvarmet. Der er også en lille terrasse foran husene lavet at høvlet terrassebræder. Der er på Poppelalle og Tjørnevænget ialt 12 hundegårde i størrelsen fra 60 m2 til 250 m2. Om sommeren er der opsat solsejl i alle gårdene.
—————————————————————————————————————————————————–

“Gårdspladsen”

Et lille stykke af gårdspladsen, hundehuset er da hyggeligt, men de fleste sover nu inde i rummene om natten.
 
Her ses under halvdelen af gårdspladsen.
 
Fra gårdspladsen kan de også gå ind i feks det “grønne rum”.
Hundene i gårdspladsen har adgang til flere indendørsrum,
 feks det “blå-rum”.

De hunde der går i gårdspladsen er oftes hunde der ikke skal “stresses” for meget pga. alder eller en lidt blød psyke og så går der oftest små hunde racer.
Gårdspladsen er 280 m2 og kan evt opdeles i 2-4 afdelinger. Hundene kan gå frit ud og ind af rummene 24/7.
—————————————————————————————————————————————————–

“Storegården”

Storgården juli 2010
Storgården 2009
Storgården bagfra 2009

I storgården” er der oftes 7-12 hunde sammen, og så er der også gang i den!
Det er dog ikke alle hunde der kan gå i sådanne grupper, men så får de bare en hundegård på feks. Poppelalle, hvor de kan lege og hygge sig med en af vores godmodige hunde, dog ikke 2 hunde af samme køn! Aggressive hunde kommer ikke sammen med andre hunde og skal disse hunde skal reservere en alene-plads.

“Storgården” er 1100 m2 + 25 m2 opvarmet rum, så der er faktisk plads til mange legende hunde i denne gård.
————————————————————————————————————————————————–

Vinterbilleder

 
Storgårde på 1100 m2
 

——————————————————————————————————————————

Hvalperummet 2017

Her bliver hvalperummet brugt til pelsplejedag

————————————————————————————————————————————————–

“Venterum”

Vi har i 2009 fået lavet et “venterum”.
Her kan hundene opholdesig mens de i kort tid venter på at komme ud i deres hundegårde når de er blevet indleveret i hundepensionen, ellers kan de også vente i venterummet på at blive afhentet af deres ejer fra hundepensionen.
(I baggrunden, igennem døren, ses et af de store indendørs rum, 26 m2, der er tilknyttet en af de store løbegårde “hyldegården”, et 100% aflukket og isoleret rum med varme og fri afgang til ca. 500 m2 løbegård)

Hyldegårdens indendørsrum, 26 m2.

Hyldegårdens inderum, om vinteren og andre våde perioder er der halm i rummet, det er godt til at suge fugt fra de ofte våde hunde. Der er skillevægge i rummet for at give hundene et skjulested at putte i.
———————————————————————————————————————————————–

Efterårsferien 2008 i vores private have

Vejret var rigtig dårligt, men pensionshundene Samojeden Kenzo og Golden retrieveren Stella hyggede sig alligevel i haven sammen med vores hvalpe. Ih hvor blev de beskidte…men ejerne var advaret…hundene skal i bad når de har leget her ude hos os i dårlig vejr.
………………………………………………………………………………………………………………………….

Vinterferien 2011

En stor flok venlige hunde hygger sig med friske rå kødben i Hyldegården.
———————————————————————————————————————–

“Haven” 2009

Vores private have på ca. 1600 m2 er opdelt i 3 afdelinger, 2 hvalpe gårde og en “have”, så der er der også plads til leg.
Her på vores område er der hunde over alt, også i vores “private have”!!
——————————————————————————————————————————————–

“Butikken”

I butikken har vi alt til hunde og til gode priser. Butikken er åben når i ringer/sms 30551312 eller når i indlevere/afhenter hunden i pensionen.

Butikken er ca. 250 m2.
———————————————————————————————————————————————

Kødben

Vi giver vores hunde og gæstehundene kødben min. en gang om ugen. Det er god beskæftigelse og holder tænderne fine og rene. Vi sælger også frosne ben i vores butik.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
GODKENDELSE:
Vi er godkendt af “Ministeriet for fødevarer, Landbrug og Fiskeri. “Fødevarestyrrelsen”
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kære brugere af vores hundepension.

Vi har nu fået lavet en extra “gæstebog” her på siden vedr. hundepensionen, vi håber at I får tid og lyst til at fortælle lidt om jeres erfaringer med at have jeres hund i vores hundepension. Vi har jo også en anden “almindelig” gæstebog som I kan finde i “menuen”, den er alle velkommen til at skrive en lille historie i.

Gæstebog for vores hundepensions brugere.

Navn*

E-mail*

Indlæg*

Please leave this field empty.
Hanne Kristensen (hannek1@gmail.com)
Tilføjet d. 25-07-2016 12:22

Jeg hentede i går Susi og Tumle kl. 10.00. Det var to trætte, og lidt beskidte hunde vi fik hjem. De sov i skyggen i haven indtil kl. 16. Da trængte vi alle efter, at have pakket ud efter ferien og vasket tøj, at komme,ud til havet og bade. En tur i havet gjorde pelsen ren.
Hundene sov til kl. 10 i dag 😀 Fornemmer de også har haft “en ferie man ikke vil hjem fra”.
Vil trygt kunne aflevere dem på hundepensionen, næste gang vi skal på ferie 🐶🐶

Tilføjet d. 22-07-2014 08:26

Jeg fik en meget træt hund med hjem men også tilfreds hund med hjem. En rigtig hundeferie. Et dejligt sted for hunde. Tusind tak fra Chrissy, jeg kommer helt sikkert tilbage.

Tilføjet d. 07-12-2009 10:20

Så har Samson igen været på “aktiv ferie” på jeres hundepension. Det er bare så rart at vide, at han IKKE skal opholde sig i et bur – som vi jo alle kender fra andre hundepensioner.
Istedet leger han med andre hundevenner i store hundegårde – han har det sjovt – og er aktiv – han bliver stimuleret dagen lang. Det er altid en glad, træt hund jeg henter. Så – tusind tak for jeres måde at drive hundepension på – det kan varmt anbefales.
Samson er 17 mdr. – labrador – søn af Unique –
Mange hilsner Tove