UNGHUNDE TIL SALG

På denne side kan i finde info om “unghunde” og nederst på siden kan i se de unghunde der er til salg pt.

Fordele ved at købe en unghund fra Specialdogs:

Unghunde har flere ugers erfaring i hvad vi hos Specialdogs betragter som korrekt adfærd, så som:

  • ikke hoppe op
  • ikke bide
  • ikke trække i snoren
  • lystre nej
  • respektere andre hunde

Endvidere skal unghunde ikke ud og besørge om natten og de kan holde sig væsentligt længe generelt.

Motion/fysisk aktivitet. Hvalpe bør skånes fysisk mens de vokser, da de i vækst perioden er extra sårbar for varige skader. Jo ældre hvalpe er når i overtager den, jo korter tid er der til den er fuld udvokset og derfor mere robust.

Økonomi, ja vi har fodre unghunden i flere uger og endvidere sørget for at de har fået de påkrævet vacciner og ormekure.

Forventning til dens generelle erfaringer i livet :

I skal forvente, at i selv skal stå for indlæring af de “erfaringer” i har brug for at jeres hund får. Ikke to familier ønsker samme “adfærd/opførsel” fra deres hund, så i skal altså selv opdrage hunden til den adfærd i finder korrekt. Feks hvordan skal den hilse på gæster, hvordan skal den opfører sig i bilen, hvor dem må være i huset, hvordan den skal opfører sig på en gå tur og hvordan den skal takle børn mv
Vi lover dog vores kunder, at vi ikke har tilladt unghunde at lære adfærd som de fleste familier finder upassende….såsom hoppe op og trække i snoren, stjæle fra bordet mv mv

Ofte stillet spørgsmål:

Vil unghunden knytte sig til dens nye familien på samme måde som en hvalp på 8 uger ville? Ja bestemt, der er ingen forskel.

Kan en unghund lære de samme færdigheder som en 8 ugers hvalp ville kunne, eller er der ligesom en slut dato for hvornår indlæring bør have fundet sted? Nej hunde lære hele livet. Det kræver blot at vi mennesker giver dem mulighed for at lære noget fra de er 8 uger og den del har vi vedligeholdt hos os. Så du kan feks godt lære en hund på 4 år at færdes i en trafikeret by, selvom den har boet på landet i sine første 4 år.

Er det nemmere at overtage en unghund fra Specialdogs, frem for en 8 ugers hvalp?. Ja det er det bestemt, da den har fået mere base erfaring.

Ulemper ved at overtage en unghund.

Man har ikke se den være helt lille og vokse de første måneder. Og er netop det vigtigt for jer, så bør i vælge en 8 ugers hvalp.

LINK til sige med mere info om fordele og ulemper

Undervisning

Vi tilbyder en undervisningsdag i forbindelse med overtagelse af vores hvalpe/unghunde/voksne hunde.
På undervisningsdagen snakke vi om alt, men først og fremme de ting man ikke kan læse på hjemmesiden. Vi går mere i dybden med emnet hundepsykologi, dvs hvordan tænker og fungere en hund. Endvidere snakke vi meget om hundens indlærings psykologi, altså hvordan hjælper vi bedst hunden til at forstå hvad vi ønsker af den.
Og så snakke vi om alt andet hvad i har brug for at få styr på, inden i får hunden udleveret.
Undervisningsdagen er oftest en lørdag fra kl 10.00 til 19.00. Lige efter undervisningsdagen, hjælper vi jer med at shoppe i butikken, så i får det med hjem som passer til netop jeres hund. Vi har alt på lager i butikken.
Har man deltaget i undervisningsdagen, er man i al fremtid velkommen til at få alt den hjælp til træning/problemløsning man har brug for. I ringer bare når i har brug for Jeanettes hjælp.
Man kan også blive medlem af vores dejlige lukket Facebook gruppe “Specialdogs Doodler” hvor i kan dele jeres erfaringer med alle vores andre doodle ejere.
Vi afholder også fælles træningsdage indimellem.

Fravalg af undervisningen

Undervisningen er valgfrit.
Ønsker i ikke at deltage i vores undervisningsdag, så er det fordi i mener i kan klare sig helt selv, uden fremtidig opfølgning/kontakt med os. Så oplyser i blot hvilken dato/tid i ønsker at afhente hunden.
Uden undervisningen, får så heller ikke adgang til Facebook gruppen eller fælles træning mv.
Husk undervisningen er gratis og prisen er den sammen med og uden undervisning/opfølgning.

Barf-fodring

Her på siden kan i læse mere om BARF. Vores hvalpe/unghunde/voksne hunde spiser alle kun Barf og det håber vi naturligvis at de forsætter med hjemme hos jer.

Priser:

I kan se priserne på hvert enkelt hvalpe på deres “side”….klik på billedet.
Men i bør forvente at unghunde som minimum har samme pris som hvalpe.
Vi har brugt extra tid og har haft extra omkostninger på unghundene, feks foder og vacciner mv.

Her under kan i finde “link” til de kuld hvor der stadig er unghunde til salg.

Klik på billederne herunder, for at komme over til siderne med info om hver enkelt kuld hvor der stadig er unghundene til salg.