Vigtig informationer…

Her på denne side finder I nogle af de vigtigt informationer I bør sætte jer ind i, inden I kommer til undervisning/afhentning af jeres nye hvalp.

PRISER

Priser på 8 ugers hvalpe er fra kr. 18.000,-, som købes som familiehunde og derfor ikke må bruges i avl, se prisen på hvalpen side.

Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 1 vaccine, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger.  Hvalpene er dog nok først rigtig sjove efter 6 ugers alderen, dvs der er der mulighed for at de er vågen i ca 30 minutter og at de faktisk kan “se” at i er på besøg, så vær sød at vent med at komme til de er blevet 6 uger. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge dem, vi er helt alle 7 dage i ugen, men bestil besøget i godt tid, da vores dage bliver hurtigt optaget. Hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn over 5 år. Besøg modtages kun kl 11.00. Vi benytter denne besøgsdag til at starte jeres “oplæring” og til at give hvalpene nogle gode oplevelser. Forvent ikke fri leg med hvalpene, for de er modtaglig for indlæring i denne alder og ingen ønsker en hvalp der har fået lært unoder under disse besøgsdage. Jeg fornemmer at de familier der har taget den extra tur til Ølgod, føler de er bedre forberedt på undervisningendagen. Besøget vare ofte ca 1,5 time, hvor der bliver talt teori og arbejdet med hvalpene. (hvalpene er kun våget i ca 30 min som 6 ugers)

VALG AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger, senest dagen før de flytter hjemmefra som 8 ugers.
Vi bor sammen med hvalpene 24/7 og har derfor mulighed for at lære deres individuelle personligheder at kende.
Kunderne oplyser os meget detaljeret i bestilling af hvalp formularen, hvilke medfødte personligheds træk vi skal kikke efter, når vi skal finde netop deres hvalp.

UDLEVERING AF HVALPE:

Hvalpene er klar til at flytte fra de er 8 uger.
Vi oplyser udleverings/undervisningen datoen på hver enkelt kulds side.
Vi starter altid undervisningen kl 11.00 og forventer at sidste mand er klar til at drage ud i verden med hvalpen ca kl 20.00.

7-9 TIMERS UNDERVISNING: (start 11.00 …undervisning, hygge, shoppe…slut ca 20.00)

INDEN udlevering af hvalpene, skal alle vores familier deltage i ca 7 timers teoretisk undervisning. Begge forældre og egnet børn over 10 år skal deltage i undervisningen.
Vi starter kl 10.00, holder små pauser, sørger for sandwich til middag, kaffe og drikkevare. Husk madpakke til hjemturen.
Efter undervisning er der mulighed for at shoppe (med hjælp) i vores store fysiske butik hvor vi har ALT  hvad i har brug for til en doodle på lager, til billige priser. Vi forventer at første familie køre kl 19.00 og sidste kl 21.00.

Undervisningen drejer sig om div vedr forståelse af hundenspsykologi, opdragelse/træning, socialisering, fodring, alene hjemme træning mv…altså alt det vi har erfaring med volder problemer for såvel erfarne som helt nye hunde ejere.

Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser.

Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far og egnet børn over 10 år er med.

Oplys hvor mange i deltager, så sørger vi for sandwich til middag. Medbring evt en madpakke til hjemturen.

Husk at få læst GRUNDIGT på det tilsendte “matriale” inden undervisningen (Mail).

I kan evt vælge at få undervisning sammen med et af vores andre kuld. Se dato for undervisning på de andre kulds sider eller ring og hvor hvornår der er mulighed for at deltage i undervisning. Man skal blot have undervisningen overstået inden man får hvalpen udleveret. Man afhenter derefter hvalpen iflg aftale. Det kan indimellem være upraktisk at lade hvalpen blive en eller flere extra dage, da hvalpen så evt skal gå helt alene her hos os, når alle søskende er flyttet, hvilket ikke er optimalt og vi afviser derfor muligheden. Så spørg os og forvent at vi evt afviser at lade hvalpe går hos os efter de er 8 uger (De bliver vænnet fra deres mor som 7 ugers). Det er altid bedst at transportere en hvalp når den er træt, så vær sød at afhent hvalpe så sent som muligt på dagen. Shopning skal venligst forgå i forbindelse med undervisningen, hvor vi har afsat tid til at hjælper jer og IKKE i forbindelse med afhentningen i utide. Hvis i har undervisning sammen med et andet kuld, så er der desværre ikke overskud til et besøg hos jeres hvalpehold den dag.

Hvis hvalpen skal blive hos længere end de 8 uger, så stiger prisen med kr 500,- pr uge incl forsat prægning mv. Det er lang fra altid muligt at have hvalpe gående efter de er 8 uger, så husk at spørg om hvad der er muligt. Hvalpen kan ikke gå alene hos os. Den er ikke sammen med sin mor efter ca 7 ugers alder. Hvis jeg selv skal have en hvalp fra kuldet, ja så er det bestemt muligt at blive her extra tid.

TRÆNINGDAGE/HUNDETRÆNING

Se hvad vi tilbyder her

NAVN TIL HVALPE

HUSK at vi skal have oplyst et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

NEUTRALISERING

Se mere om at få hunden neutraliseret og kastreret her.   Se mere her 

LØBEGÅRD OG NATBUR

Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!  Se mere her 

VACCINER

Hvalpene bliver vaccineret her hos os og så skal i selv sørge for at gen-vaccinere jeres hvalpe når den er ca 12 uger. Læs mere om vacciner her.

ORMEKURE

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange). Læs mere om ormekure her.

HUNDERFODER

Læs mere om emnet HUNDEFODER 

FØR HUNDEN KOMMER HJEM

Flere gode og praktiske informationer se her før hunde kommer hjem 

INFO INDEN HVALPEANSKAFFELSE

Flere gode og praktiske informationer, se her info inden hvalpeanskaffelse 

HUNDE MØDER HUNDE 

Her kan i løse om hunde kontakt med andre hunde “Hunde møder hunde

TRÆNINGSVIDEOER

Det er god forberedelse at se “træningsvideoer”, se her “Mine træningsvideoer” og “Kundernes træningsvideoer”

ET  GODT DOODLE LIV

Se mere om hvad der skal til for at få et godt liv med en doodle…“Et godt Doodle liv”

PAS PÅ HUNDENS LED

Læs her hvordan du forbygger ledskader hos din hvalp “Pas på hundens led”