Vigtig informationer…

Her på denne side finder I nogle af de vigtigt informationer I bør sætte jer ind i, inden I kommer til undervisning/afhentning af jeres nye hvalp.

PRISER

Priser på 8 ugers hvalpe er fra kr. 18.000,-, som købes som familiehunde og derfor ikke må bruges i avl, se prisen på hvalpen side.

Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 1 vaccine, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger.  Hvalpene er dog nok først rigtig sjove efter 6 ugers alderen, dvs der er der mulighed for at de er vågen i ca 30 minutter og at de faktisk kan “se” at i er på besøg, så vær sød at vent med at komme til de er blevet 6 uger. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge dem, vi er helt alle 7 dage i ugen, men bestil besøget i godt tid, da vores dage bliver hurtigt optaget. Hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn over 5 år. Besøg modtages kun kl 11.00. Vi benytter denne besøgsdag til at starte jeres “oplæring” og til at give hvalpene nogle gode oplevelser. Forvent ikke fri leg med hvalpene, for de er modtaglig for indlæring i denne alder og ingen ønsker en hvalp der har fået lært unoder under disse besøgsdage. Jeg fornemmer at de familier der har taget den extra tur til Ølgod, føler de er bedre forberedt på undervisningendagen. Besøget vare ofte ca 1,5 time, hvor der bliver talt teori og arbejdet med hvalpene. (hvalpene er kun våget i ca 30 min som 6 ugers)

VALG AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger, senest dagen før de flytter hjemmefra som 8 ugers.
Vi bor sammen med hvalpene 24/7 og har derfor mulighed for at lære deres individuelle personligheder at kende.
Kunderne oplyser os meget detaljeret i bestilling af hvalp formularen, hvilke medfødte personligheds træk vi skal kikke efter, når vi skal finde netop deres hvalp.
Hvis hvalpene er over 8 uger, så kan i oftest se en beskrivelse af deres psyke på hjemmesiden og så kan i jo selv være med at afgøre hvem der passer til netop jeres familie.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi har avlet doodler siden 2009 og i alle de år har vi undervist alle vores kunder inden de fik hvalpen udleveret. Ved at undervise vores kunder inden udlevering af hvalpene, har vi givet vores hvalpe og deres nye familier, den bedste chance for succes sammen. Men vi oplever at nogle få familier føler at de har så meget viden om hunde (optimale indlærings principper/indlæringspsykologi, prægning, kropssprog, generel hundepsykologi mv mv), at de ikke ønsker at deltage i undervisningen. Så derfor har vi give jer muligheden for at vælge….

UDEN UNDERVISNING:
I har mulighed for at afhente hvalpen UDEN undervisning, men så fravælger i samtidig alt rådgivning og fremtidig kontakt med os. Det er en mulighed for de kunder som føler er de er super godt rustet til selv at klare ALLE udfordringerne med hvalpen, fordi de har en super forståelse og viden vedr hunde. Facebook gruppen “Specialdogs Doodler” er også kun for dem der har deltaget på undervisningsdagen. En oplysning fra vores tidligere kunder: “de ved jo ikke hvad de går glib af, når de fravælger undervisningsdagen”

MED UNDERVIVNING:

7-9 TIMERS UNDERVISNING: (start 10.00 …undervisning, hygge, shoppe…slut ca 19.00)

Vi tilbyder alle vores familier deltage i ca 7 timers teoretisk undervisning. Begge forældre bør deltage og egnet børn over 10 år må deltage i undervisningen. Det er kun for husstanden (gratis), andre personer kan deltage ved at betale kr 3.000,-
Vi starter kl 10.00, holder små pauser, sørger for sandwich til middag, kaffe og drikkevare. Husk madpakke til hjemturen.
Efter undervisning er der mulighed for at shoppe (med hjælp) i vores store fysiske butik hvor vi har ALT  hvad i har brug for til en doodle på lager, til gode priser.

Undervisnings indehold:
Undervisningen drejer sig primært om sig om:
Hundens psykologi. Hvordan tænker de, hvordan kommunikere de, hvad er deres normer., hvordan udvikler de sig. Hvad kan vi gøre for at hjælpe dem til at blive skønne harmoniske hunde i vores verden.
Indlæringspsykologi. Hvordan kommunikere vi bedst muligt med dem, hvordan lære de, hvordan bygger vi øvelser op, hvordan planlægger vi dagene med dem, hvordan undgår vi fejl eller retter indlæringsfejl/adfærdsproblemer. Hvordan socialisere vi dem bedst muligt.
Så er der også tid til at i får svar på ALLE jeres spørgsmål.

I kan evt vælge at få undervisning sammen med et af vores andre kuld. Se dato for undervisning på de andre kulds sider eller ring og hvor hvornår der er mulighed for at deltage i undervisning.

 

 

TRÆNINGDAGE/HUNDETRÆNING

Se hvad vi tilbyder her

NAVN TIL HVALPE

HUSK at vi skal have oplyst et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

NEUTRALISERING

Se mere om at få hunden neutraliseret og kastreret her.   Se mere her 

LØBEGÅRD OG NATBUR

Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!  Se mere her 

VACCINER

Hvalpene bliver vaccineret her hos os og så skal i selv sørge for at gen-vaccinere jeres hvalpe når den er ca 12 uger. Læs mere om vacciner her.

ORMEKURE

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange). Læs mere om ormekure her.

HUNDERFODER

Læs mere om emnet HUNDEFODER 

FØR HUNDEN KOMMER HJEM

Flere gode og praktiske informationer se her før hunde kommer hjem 

INFO INDEN HVALPEANSKAFFELSE

Flere gode og praktiske informationer, se her info inden hvalpeanskaffelse 

HUNDE MØDER HUNDE 

Her kan i løse om hunde kontakt med andre hunde “Hunde møder hunde

TRÆNINGSVIDEOER

Det er god forberedelse at se “træningsvideoer”, se her “Mine træningsvideoer” og “Kundernes træningsvideoer”

ET  GODT DOODLE LIV

Se mere om hvad der skal til for at få et godt liv med en doodle…“Et godt Doodle liv”

PAS PÅ HUNDENS LED

Læs her hvordan du forbygger ledskader hos din hvalp “Pas på hundens led”