Bestilling af hvalp

Inden I bestiller en hvalp hos os, så læs venligst disse andre sider først, ØNSKER I AT KØBE HVALP , så kan jeg mærke at I er seriøse og at I har givet jer tid til at sætte jer godt ind emnet “Doodle”.

Vent venligst med at udfylde en bestilling til i ser et kuld der passer jer under menupunktet “hvalpe lige nu” og så skal i naturligvis være klar til at overtage en hvalp når i bestiller.

Det koster kr. 1.000,- at komme på ” reserveret listen” (dette beløb fratrækkes hvalpens pris). Beløbet bør betales pr mobilpay, men først når vi har godkendt jeres ansøgning/bestilling. Man ansøger altså via “bestilling af hvalp” længere nede på denne her side. Springer i fra listen, bliver beløbet ikke returneret.

IKKE ALLE BLIVER GODKENDT.

Det er desværre ikke alle ansøgere der bliver godkendt til at købe en hvalp hos os. Det er vigtigt for os som opdrætter, at fornemme at i har give jer tid til at sætte jer godt ind i vores hjemmeside og har vi har ca sammen holdning til div vedr hunde, så startprocessen her “Ønsker du at købe en hvalp”.
Vi ønsker kun det bedste for vores hvalpe, bla at fornemme at i passer til vores doodlers og de behov de har og til os som samarbejds-partner i dette projekt hund. Så brug nu god tid på at bliver klogere på dette hundeprojekt i er på vej ind i, altså ved at læse de sider vi henviser til her, ellers tvinger i os blot til at afvise jer :-O

Lav ikke ansøgningen, hvis du ikke kan respektere et evt nej. 

Jeg oplever at mange mennesker ringer til mig, for at købe en hvalp (læs heller på denne hjemmeside). Dem der ringer, starter næsten alle med at sige dette “Vi har talte om at få hund i et par år nu, så nu er vi helt klar, det er virkelig velovervejet”… men har i talt om hvad der i virkeligheden er vigtig for hunden og om i har lyst og overskud til at give hunden et rigtig godt liv ?. Vi forventer ikke er at er super dygtige og velvidne hundeejere, vi forventer bare at i ønsker at blive det, så start processen med at læse på hjemmesiden 🙂 “Ønsker du at købe en hvalp”. Jeg lover at hjælpe alle til at blive optimale hundeejere, men rejsen starte her 🙂

 

Valg efter psyke og ikke efter køn eller ydre detaljer.

Ud fra de oplysninger I sender os i denne bestilling, vil vi når tiden er inde vælge/fordele hvalpene, vælge den helt rigtige hvalp til jer.
Der er jo forskel på det liv en familie i 60érne, en enig eller en børnefamilie kan tilbyde. Måske er i en familie med kun teenagere, som man har meget hundeerfaring eller vil i dyrke hundesport på høj plan? Det bliver så spændende at finde den rigtige hvalpe til netop dig/jer. 

Vi har ingen dårlige hvalpe, ingen sky eller meget tilbageholdende eller usikre hvalpe, og ja de kommer alle “først” hen til jer, selvom de ikke kender jer.

I vores valg af en hvalp til jer, tager vi først og fremmest hensyn til psyken af hvalpen, altså dens personlighed skal passe til jeres familie. Vi ønsker ikke at tage hensyn til små størrelse varianter, farvevariant, eller pelskvalitet inden for hvert enkelt kuld, da disse detaljer ofte ændre sig i hundens liv…den får flere eller mindre krøller, eller farven bliver dybere eller lysere mv mv.

Vi vælger helst heller ikke efter køn, da neutraliseret/kastreret hunde ikke har nogle kønstræk. Så bed venligst ikke om et bestemt køn. Se mere om emnet her.  
I skal dog selv stå for neutraliseringen.

Kontrakt

Vi laver en kontrakt til jer hvor i skriver under på at i acceptere at hunden ikke bruges i avl og i forpligtiger jer til at bruge vores Barf produkter i hundens første leve år, til den er 12 mdr. 

Skriv i bestillingen, ret så uddybende, hvad I synes er vigtigt ved jeres hunds personlighed.
Feks …super kælen (klisterhund), selvstændig, meget modig , lege/træning i mange timer dagligt, mange familiemedlemmer der gerne vil lære hunde tricks, hundetræning på høj plan, en blød og følsom hund eller meget larm og påstyr i huset og ikke for sensitiv hund, skriv skriv skriv. Hvordan adskiller I jer fra de andre familier ?…men vær realistisk, så får i hunden der passer.

Fortæl os gerne meget om jeres familiemedlemmernes personligheder, for ofte har det betydning for hvilken hund der passer til jer. Men oplys også om hunden skal minde om jer mennesker eller i ønsker en der mere eller mindre anderledes.

“1-10” ønsker til hundes personlighed:

Prøv at tænk på følgende og sæt tal på :

1 er mest og 10 er mindst, 5 er en gennemsnitlig dansk hund…

1 )
Hvor kærlig og påtrængende ønsker i hunden er?
Fra 1-10.
1 = en hund der klister fast på os 24/7 om muligt, elsker fysisk kontakt. (har ikke noget med alene hjemme at gør)
10 = en hund der altid ligger for sig selv.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 1-5 i kærlig påtrængenhed, altså over middel af en alm dansk hund)

2)
Hvor meget mental træning skal den have lyst til?
Fra 1-10.
1 = en hund der gider træne og lege rigtig mange timer dagligt, det skal være jer største hobby i mange år.
10 = en hund der ikke har interesse i at træne og lege.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 1-5 i mental stimuli behov, altså over middel af en alm dansk hund, så det er ikke en hund for dem der bare vil træne/stimulere lidt)

3)
Hvor sej/blød skal hunde være?
Fra 1-10.
1 = den seje/modige/selvsikre hund tør næsten alt uden at vi behøver hjælpe den, ud i verden uden at tænke over fare mv. Vi skal dog være ret dygtige ledere i hverdagen for at den seje hund vil lystre os, sætte flere grænser. (træne meget).
10 = den bløde og noget usikre hund, der ikke tør løbe forrest i nye situationer og som behøver meget af vores hjælp til at forstå den svære menneske verden. Den meget bløde tøsedreng er nemmere at bestemme over, men skal have meget mental støtte i hverdagen.

En sej hund er mere selvstændig modig af natur, tør mere fra naturen side og skal derfor ofte bremses lidt mere, via tydelig lederskab og flere regler. De bløde hunde er ikke så modige, de skal have mere hjælp til at forstå verden for ikke at blive nervøse, men tilgengæld skal man ikke være så meget over dem i hverdagen. Begge hunde kræver en kompetent dygtig leder, som viser den vejen, enten ved at sætte flere grænser eller ved at hjælpe og forklare mere.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 2-7 i sej/blød væsen)

I må ikke skrive tallet “5” 😉 

De fleste doodler ligger i området :
1) Kærlig 1-5
2) Mental træning 1-5
3 Sej/blød 2-7

Eksempel: Man kunne feks bestillen en doodle der havde tallene:  K: 2, M: 4, S/B: 4.

K: 2..Det ville være en doodle der er ret så kærlig påtrængende/opsøgende, den vil altså vælge at ligge på os når det er tid til afslapning (husk ikke at nusse den gratis). M: 4..Den har en ret normal mængde energi/overskud/lyst til at lære nye ting, men uden at have overskud til at lege/træne med en større aktiv familie. S/B: 4..en alm sej hund, der dog stadig skal have alm støtte fra familien og man skal være okay god til at tage lederskabet for at få en lydig hund, men den er bestem ikke speciel følsom og heller ikke den seje dreng i klassen.

Det i skal gøre hvis I ønsker en af mine hunde, er at beslutte hvad er vigtigst for jer. Så skriver gerne I hvad i har som første prioritet, anden prioritet osv 🙂

Husk at hunde er ikke født med nogen viden om hvordan man skal håndtere og opføre sig i div situationer, I skal hjælpe hunden 24/7 til den kan selv (Jeg skal hjælpe jer). Læs mere om emnet her

Det er jer hvalpekøberne der skal fortælle mig hvilke personligheds træk hos hunde i ønsker at leve med. Det er bare ikke jer hvalpekøbere der står for selve udvælgelsen, for I kender jo ikke hvalpene nær så godt som os der bor her 24/7 🙂 Feks ville man kunne opleve at den livligste hund er træt og virker rolig under jeres besøg, eller at den roligste er mest livlig, da den har sovet hele formiddagen osv osv.
Men som i kan læse på min hjemmesiden under menu “Doodler fra tidligere kuld”, der beretter hundeejerene om deres hunde, ja så får alle “den bedste hund”.

Udseende: Jeg synes at klipning har rigtig meget med udseendet at gøre, feks så krøller de fleste doodlers meget når de er kortklippet, og når de er rigtig langhårede krøller næsten ingen af dem.  Se mere om pelspleje her. Vi udvælger ikke hvalpe efter udseende, da udseenet på hunden ændre sig med frisuren.

Husk den største hvalp kan blive dem mindste som voksen, størrelsen som hvalp siger kun noget om den appetit pt.

Husk at læse så meget om muligt om vores Doodler inden I træffer afgørelsen om det skal være en Doodle I skal have og hvilke typer, størrelse og køn mv. LÆS HER INDE BESTILLING

Læs også siden omkring Pelspleje da det er vigtigt at man ved hvad man kan forvente af pelspleje hos den kommende hund.

Jeg mener ikke at man bør holde “ferie” når hvalpen kommer hjem til jer. Se mere om emnet her

Man kan forberede sig rigtigt godt inden hvalpens ankomst, ved at læse her på hjemmesiden vedr. feks :

hundegård og natbur,

sygeforsikring, Info inden hvalpe kommer hjem

fodring,

Info inden hvalpeanskaffelse

Man er velkommen til at besøge hvalpene rigtig mange gang fra de er 6 til 8 uger, vi har besøg kl 11.00 alle dage også i weekenden. Husk at informere os om jeres besøgsønsker.

Vi udleverer oftest hvalpene om fredagen eller lørdagen efter de er fyldt 8 uger. Vi mødes kl 10.00 og så underviser vi jer i div vedr. hvalpen og dens opvækst hos jer. Feks. sundhed, fodring, renlighed, sovevaner, motionering, aktivering, opdragelse/lydighed, indlæringsprincipper osv. Undervisninger tager normalt ca 8 timer + udlevering af div. foder, shopping i butikken. I køre ca kl 20.00.  Vi har ikke mindre børn med ved udlevering/undervisning pga varigheden. Vi udleverer ikke hvalpe uden forudgående undervisning af BEGGE forældre i familien og egnet børn over 10 år. Hvis man ikke har mulighed for at afhente hvalpen på den dag vi tilbyder jer undervisning, kan man forhøre sig om det er muligt at få undervisning sammen med et andet kuld hvalpens udlevering. Husk at oplyse hvor mange I kommer til afhentning, dvs antal incl store børn. Vi sørger for sandwich til middag og drikkevare mv, men medbring madpakke til aftensmad/hjemturen.

Undervisningen forgår på dansk og vi har derfor kun mulighed for at sælge hvalp til familier som forstår dansk.

Har I spørgsmål så ring 30551312 eller skriv en mail.

Når hvalpen er bestilt så bliv medlem af FACEBOOK gruppen, “Specialdogs Doodler” og bliv opdateret dagligt om dejlige doodlers hverdag.

Bestilling af hvalp

HUSK at læse og forstå ALLE disse sider, INDEN i udfylder bestillingen.

Navn*

Adresse*

Post nr*

By*

Mobil*

E-mail-adresse*

Familiemedlemmernes alder


Fortæl om familiemedlemmerne

Hvad syntes i er fantastisk og mindre rart ved de hunde i kender og hvordan mon de har fået den adfærd?


Ønsker til hunde psyke/personlighed (incl "1-10" kærlig, træning, sej/blød) Brug ord og tal til at beskrive jeres hvalps medfødte tendenser.

Mental stimuli er super vigtig. Hvilke kommandoer/øvelser vil i lære jeres hund? Nævn min 10 kommandoer pr familiemedlem. 4 familiemedlemmer = 40 kommandoer (find inspiration på hjemmesiden, feks under hundeaktivering og træningsvideoer)


Har i læst siden "hundefoder"...kan i give et kort referat af indholdet?


Har i læst siden "pelspleje"...kan i give et kort referat af indholdet?

Læs venligst denne side: www.specialdogs.dk/et-godt-doodle-liv
Hvad læste I Jer frem til, er vigtigt for at hunden får et godt liv hos jer ?

Skriv hvilket kuld du ønsker fra:

Se "Hvalpe lige nu" eller "Hvalpe i vente"

Farver - doodler:

Lys/gyldenSortBrun (Kun Labradoodle F1 + F1B)Flerfarvet

Foder:

Vi accepterer at fodre vores Doodle med Barf

Køn:

Vi accepterer begge køn
(Vi vælger ud fra den psyke i beskriver her i bestillingen)

Please leave this field empty.