Kundernes erfaringer med doodler

Kundernes udtalelser om Specialdogs og Doodlerne.

Vores nye side pr den 2.7.2015, hvor kunderne kan skrive deres personlige erfaring med Specialdogs og vores Doodler.

Vi ville gerne have en GoldenDoodle. Vi havde mødt en sådan og synes, at den så sød ud, men hvad var det egentlig for en vovse?

Jeg ringede rundt til et par opdrættere, og da jeg havde talt med Jeannette Larsen, havde vi fået svar på vores spørgsmål.
Jeg forstod, at Jeanette havde stor avl af doodler og andre hunde og tænkte ”Er det ikke en hundefabrik”
Jo det er det, men hvor er det positivt med en sådan hundefabrik. Der er virkelig styr på tingene og alt er sat i system. Jeanette kender alle sine hunde og hvalpe.

Jeanette er en meget seriøs opdrætter, ansvarsbevidst og professionel, og hun brænder i den grad for sine hundes/hvalpes ve og vel. Ikke bare i den tid de er hos hende, men også når hvalpene er kommet ud i deres nye hjem.

Vores indtryk er, at hun giver sine hunde den bedste start på livet. Hun ved præcis, hvad hun skal være opmærksom på, hvad hun skal gøre for at give både hundene og deres nye ejere en rigtig god start sammen.

Vi fik ikke lov til selv at vælge en hvalp, men vi skulle skrive om os selv og vores familie, hvad vi ønskede af vores kommende hund osv. Jeanette valgte så en hvalp, som hun mente ville passe til vores ønsker.

Vi har da altid selv valgt vores hvalp! Hvilke forudsætninger havde vi egentlig for dette? Kun udseendet og det vi oplevede ved et besøg i kennelen. Jeanette kender sine hunde/hvalpe. Hun ved, hvem der kan klare 3 små aktive børn og hvem der vil være gode for et aldrende par, som ønsker en rolig vovse.

Lige fra første kontakt har Jeanette sagt til os, at vi bare skulle ringe, det har vi gjort og altid fået en god snak. Ikke fordi vi har problemer, men vi vil bare gerne gøre det hele så rigtigt som muligt, og når nu får tilbuddet om professionel hjælp, så er det da bare at slå til.

Ligeledes har vi været på hvalpeudleveringskursus i 6 timer. Jamen vi har da haft hundehvalpe flere gange tidligere! Vi plejer da bare………… Hvor var det godt at få nye fif, få repeteret og mulighed for at stille spørgsmål.

Vi hentede Skipper, da han var knap 13 uger, og han er bare den dejligste familiehund. Rolig og venlig. Glad for børn og meget lærenem.

Jeanette’s ”hundefabrik ” kan jeg/vi kun give de allerbedste anbefalinger. Jeg ville håbe at flere opdrættere var lige så ansvarsbevidste. Vi fik vores hund primo nov. 2014, og vi har stadig rigtig god kontakt med Jeanette både via Facebook og mail. Sidst et spørgsmål om pelsplejen. Hvem svarer på en sms en fredag aften? Jeanette – derefter talte vi sammen i næsten ½ time.

Med venlig hilsen
Gitte Holmström, Ibsgården 142, Roskilde tlf.: 22 77 32 52

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Vi er en famillie på 4 : mor og 3 børn hhv. 10, 4 og 2 år.

Da jeg besluttede vi skulle have hund faldt valget på en cavapoo og søgningen på nettet gik igang. valget faldt på Special dogs. Grunden hertil var 6 timers undervisning ifb. med afhentning af hvalpen og en sikkerhed i livslang rådgivning ( som jeg endnu ikke har gjort brug af pga manglende behov derfor).

Jeg er taknemlig for Jeannetes tålmodighed. Tror vi har talt sammen ialt 4-5 timer i telefonen inden Carlie kom hjem.

Et af mine opkald gik ud på jeg måtte spørge ind til hvalpenes socialisering indenfor de 8 uger, og udtrykket hvalpefabrik.
Som Jeanette sagde “ jo det kan vi da godt kalde det, men jeg har bare forstand på det jeg laver, og hvis du køber en stueopdræt har den muligvis fået forkerte billeder ind-men det har din hvalp ikke !!- og iøvrigt svarer det til at købe en mercedes samlet på en af deres fabrikker eller en der er samlet hos naboen !! “ Dén sammenligning kunne jeg skam godt forholde mig til. Jeg ønsker nemlig kvalitet, men udført på sådan en måde at jeg kan være TRYG !!

GUDSKELOV !!! d. 20 juni hentede jeg nemlig den sødeste hvalp-Charlie.
har nu haft ham i 2.5 uger og han kan nu være selv hjemme, sit, indkald, kurv ( han skal søge sin kurv istedet for at hænge under spisebordet), næsten renlig- næsten er fordi han endnu ikke kan holde sig længe nok til jeg tager afsted morgen til jeg kommer hjem eftermiddag. ‘
sover fra kl ca. 24-06 inde i sit natbur i sit alenerum.

Ydermere skal jeg da prale af charlie´s sind !! med 2 småbørn er han bare igennem cool-kærligheden er så gengældt. lyde af ALT ( og jeg skal ellers love for 2 små børn nok kan sætte det på prøve !!) genere ham ikke, fremmede hunde opsøger han ydmygt men nysgerrig, hopper ikke, gør ikke-logerer og vil hilse.

Han har nuværende været ved stranden, været i bad, klippet pels, kørt med i bilen, i skoven, ved brugsen, på havnen og han piber ikke og tager tingene helt oppe fra og ned !!

En lille reminder til mig om at hunden kopiere os, er den dag vi hentede ham og kom hjem. Vi gik i jordbærrene for at se hvor mange der var modne-Charlie har siden hoppet op i disse planter og plukket derfra. AK ja ….
jeg har det med at gå og nippe ukrudt når jeg går ude i haven med ham-også her har han kopieret mig; nu skal han lige nappe en mælkebøtte eller andet grønt på vejen…

det er meget tydeligt det er en hund vi fik hjem som er klar ti det videre liv. Jeannete selv beskrev det som en tom papkasse, vi skal fylde i-den beskrivelse syntes jeg faktisk svarer rigtig godt til det billede jeg syntes at have fået af min lille hund. Tydeligt han er klar til at lære hvilken voksen hund jeg ønsker han skal være med tiden. og jeg glæder mig over at min tanker om det hårde arbejde med en hvalp blev gjort lidt til skamme fordi med det sind Charlie har, er det simpelthen så nemt.

Det eneste trælse jeg har at sige, er en dag han kom ind med en FRØ !! Der var han lige lovlig meget hund og den med “ aj , adr det gør vi ikke her , blev til” skriiiiig- NEJ ADR !!! Marcuuuuuus kom og tag dig af din hund ( det var sønnen på 10 år…)
og det gør mig rent faktisk ikke så meget hvis han kopiere mig til at være bange for frøer-det passer mig ganske fint !!!

😀

Maria Hagensen, Morud
Charlie 2015 (Dedee/Buster)
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hej Jeanette
Vi vil gerne fortælle mulige hvalpekøbere lidt om vores oplevelse med Wilma (”lilla”, Mejsa/ozzy’s kuld 29/3-2015)
Vi har før haft hund og inspireret af doodler i omgangskredsen besluttede os til denne gang at få en hvalp fra specialdogs. Hos Jeanette/ specialdogs får man godt nok vendt op og ned på det man tror man ved om hunde!
Og det virker skal jeg love for. Man kan føle sig 100% tryg, jo mere man følger Jeanettes anvisninger jo bedre hundeejer /flokfører vil man blive! Det mest fantastiske er at når man køber hvalp fra specialdogs har man reelt en livstids hotline – man forventes simpelthen at ringe hvis der er spørgsmål, usikkerhed eller problemer! Hvis nogen tror dette er en hundefabrik så må det være i ordets mest positive forstand:- dybt professionel familiehundeopdræt drevet af kærlighed og dyb forståelse af hunden som det væsen det er! Især det faktum at hunde ikke er små mennesker.
Stedet er et paradis for hunde, såvel egne som pensionshunde har det fantastisk
Wilma kom hjem til os som en nuttet tryg lille hvalp, kunne nemt være alene efter 3 dages træning, lynhurtigt renlig og er nu som 14 ugers stabil i indkald og går pænt i snor og meget meget mere. Det er en fornøjelse!
Vores tvillinger på 10 år var med til hvalpe undervisningen da Wilma blev udleveret. Frida fortæller at hun i løbet af undervisningen fortrød at vi skulle have hvalp fordi det lød så indviklet og besværligt det hele. Men nu synes hun at det er det hele værd og deltager aktivt i træning og pasning.
Vi ville ønske jeg vidste hvad vi ved nu da vi fik vores første hvalp i sin tid!
Tusind tak for Wilma og for mange mange gode råd og guldkorn i de første 3 måneder, Jeanette. J
Med venlig hilsen
Familien Pramming, København NV

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ole ( Goldendoodle F1B, mini/mellem, Choice/Ozzy født 6/2 2014)
Jeg vil gerne fortælle om vores oplevelse af, at få hund fra Specialdogs.
Vi er en familie på 3 personer og vores søn var 10 år, da vi besluttede, at han var stor nok til at lufte på egen hånd og at vi derfor kunne anskaffe hund, der ikke skulle være alene hjemme for meget. Vi bor i lejlighed i København og kan derfor ikke lave hundegård. Min mand var ikke den store tilhænger af at få en hund, med de bindinger det giver i hverdagen og i ferier. For at få projekt hund til at lykkes, har jeg derfor væbnet mig med tålmodighed og ventet nogle år.
Selvom vi egentlig bedst kan lide store hunde faldt valget bevidst på en i mellemstørrelsen. Ole vejer som 8 mdr. ca. 11 kg og skulle ikke blive mere end højst 15 kg. Perfekt størrelse at gå med, når man er 10 år og ingen pladsproblemer i hverken bil eller lejlighed. Inden vi bestilte hund havde vi ligeledes garderet os med hundepassere. Personer i vennekredsen der gerne ville træde til og passe i weekender og nogle aftener. Det er nødvendigt! Efter Ole kom og fedtede sig ind hos alle, er der også flere naboer der også gerne træder til, hvis vi har brug for pasning.
Nok om forberedelserne. Endelig kom der hvalpe og det var fedt at kunne følge med på hjemmesiden og se dem allerede samme dag. (Jesper fik undrende blikke på sit job, da han en morgen bekendtgjorde på jobbet, at han var blevet far i nat!!) Så kom det spændende tidspunkt hvor vi kunne hente Ole (som han hedder efter farfar) og hold da op en dag! Fuldstændig proppede med info, udstyr fra shoppen og lille uldtot på 2,5 kg kørte vi 350 km hjem i streg. Heldigvis var det påskeferie, for det er også hårdt at have en lille en. Vi ”boede” i køkken/alrummet og luftede ham konstant. På et tidspunkt var jeg i tvivl om dyrlægen både havde kastreret ham OG fjernet blæren! Superhårdt at skulle op om natten. Desværre fik vi lavet en dårlig vane med, at han i længere tid kunne pibe og så skyndte vi os ned med ham om natten. Jeg ringede til Jeanette, fik gode råd og lavede et par ændringer, der løste problemet på et par dage. Jeg har ved flere lejligheder haft brug for gode råd og er dybt taknemmelig for, at vi har en livline og at man altid må ringe og spørge om ting ang. hunden. Det er guld værd.
Nu er Ole blevet 16 mdr. og vejer 13,7 kg. Han har en god mellemstørrelse og den store fordel ved det, er at han både leger med mindre og større hunde. Han har udviklet en skubbe med rumpen teknik til de større samt en ”jeg går efter benene”, hvis ikke han kan helt kan følge med. Han er bedste ven med alle dem der gider i vores andelsforening, men heldigvis har vi også lært at gå forbi folk, der er ligeglade. Nu behøver han ikke at hilse på alt.
Vi har haft stor gavn af at tage til et par træningsdage hos Jeanette. Så kan man lige få genopfrisket teorien og få rettet nogle af de fejl man får sneget ind i hverdagen.
Vi synes, at vi har verdens bedste hund. Ikke verdens bedste vagthund men en blød, glad, legesyg, tillidsfuld hund, der næsten lystrer hver gang og det er perfekt for os.
Han var supersocialiseret allerede da vi hentede ham, hoppede ikke op, var vænnet til en masse lyde, børn osv. Der var selvfølgelig stadig et stykke arbejde i at miljøtilvænne, men det er nu også sjovt. Nu er vi nået til at planlægge sommerferien og det er fedt at vide, at Ole skal holde sin sommerferie i pensionen hos Jeanette, da vi i år ikke kan tage ham med. Så ved vi, at der er styr på foder, legekammerater og i det hele taget gode ude- og indeforhold. På Facebook-gruppen kan vi desuden se, at der kommer flere legekammerater i samme periode. Facebook-gruppen kan bruges til meget, både hyggelige ting, men også med spørgsmål. Jeg har sparet mindst en gang til dyrlægen, fordi jeg lagde fotos op af noget, jeg var i tvivl om. Held og lykke til alle kommende Doddleejere. Hilsen Carl, Jesper og Lotte

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Jeg/vi vil meget gerne rose Golden Doodles højt.

Vi erutroligglade for vores dejlige, søde, sjove, bløde, glade, milde, kønne,klogeog helt igennem fantastiske Cato, som er Golden doodle efter lys Golden retriever (Ally)og apricosfarvet toypuddel (Persy), så han er endt ud som en fin og dejligrødlig bamse. Han er lige tilat knuselske<3

Cato vejer ca 17 kg. For os er han helt perfekt også størrelsesmæssigt, og så fælder han næsten ikke, hvilket er skønt, når man tænker på den kraftige pels, han har.
Cato er fra 5. dec. 2010 så han er 4½ år.

Han vil gerne lege og er super god til at løbe, så en tur i hundeskoven er super, det gør vi jævnligt.
Når han er fornøjet efter en god leg, er han tilgengæld også nem, så ligger han bare og hygger ved os. vil helst være i nærheden af os, vil ex gerne ligge under bordet, når vi spiser. Han er en rigtig hyggebasse. Det gælder også når vi har gæster. Vi har en hund, der bare er der, ikke en der tiltrækker negativ opmærksomhed. Generelt synes vi, han er en meget nem hund:-)

Cato er blevet tidligt kastreret. Det har vi aldrig fortrudt.

Vi vil til enhver tid købe hund ved Special dogs, og evt. købere fra Fyn skal være så velkomne at komme forbi og hilse på vores dejlige basse. Der er flere, der har været på besøg, der lige skulle se, hvordan sådan en doodle så ud, og de er også blevet solgt:-) og har efterfølgende selv fået en doodle fra Special Dogs.

Jeg kan ikke komme i tanke om nogen negative sider ved vores skønne Golden Doodle, han er så god som dagen er lang og glad for mennesker, andre hunde og børn. Man kan ikke andet end at elske ham. <3, og det er det eneste minus: man bliver simpelthen så glad for sin hund, der giver utroligt meget igen.

Mvh Lisbeth Holst, Odense.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

EN KUNDE KOMMENTAR PÅ SPECIALDOGS, FREDAG D. 3. JULI 2015.
Vi er en typisk dansk kernefamilie bestående af 4 personer: mor, far, storesøster på 12 og lillebror på 8. Vi har ikke haft hund før som familie, og da hunden endelig kom, var det en stor forløsning på en længe ventet begivenhed.
Og Obi, som vores Doodle hedder, levede op til det hele. Og det kan vi da helt sikkert takke Specialdogs for. Jeg kan dermed på det varmeste anbefale enhver at få en hund derfra, hvis man går i de tanker. Og hvis mit lille skriv nedenfor ikke virker overbevisende nok, ja så er der vel kun én ting at gøre:
Prøøøøv det!
Kør en tur ud og besøg Specialdogs og få selv den klare oplevelse af Trivsel.
***
I forbindelse med mange forbrugerundersøgelse bruger man det indledende spørgsmål: ”Hvad forbinder du med mærket xxxx ”, for at få en forbrugers spontane totaloplevelse af et givent produkt/mærke, hvor oplevelsen ofte er en kombination af mange forskellige oplevelser, holdninger, fornemmelser, præferencer etc.
Skal jeg gøre den samme øvelse for Specieldogs vil ordet for mig være TRIVSEL. Og der kommer mange andre positive ord i forlængelse heraf, men dette ord dukkede op som det første uden tøven.
TRIVSEL
Fordi…
· man fra første øjeblik man sætter sine ben hos Specieldogs kan mærke at dyrene trives. De er glade, de er energiske, de er velopdragne, de er tillidsfulde, de er spontane, de ser sunde og raske ud osv.
· at man kan se at de mennesker der arbejder med hundene i høj grad også trives. De er her fordi de har lyst, og godt kan lide at arbejde med hunde. Ikke fordi de er en forretning.
· der er super gode forhold for hundene, både i forhold til de fysiske rammer, foderet, det menneskelige nærvær, stimulering på mange måder og kontakt dyr/dyr og dyr/menneske imellem. Og der er sans for detaljerne.
· Den hund vi selv fik med hjem fra Specialdogs for 3 uger siden netop bar tydeligt præg af alle de ovennævnte kvaliteter. Den er glad, nem, velopdragen, venlig, opfindsom, legesyg, kontaksøgende, nysgerrig, fuld af gå-på-mod, tillidsfuld fra første færd og altid klar til nye situationer, mødet med nye mennesker og dyr osv. Med andre ord – alt hvad man som nybagt hundeejer kan drømme om.
Marie-Louise Fabricius/ Labradoodle F1 Obi.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Jeg har hentet min lille Mimi hos Jeanette/ Specialdogs for 14 dage siden. Mimi er min og min families 5 hund – så vi synes, at vi egentlig kan det der med hvalpe osv. Heldigvis er det sådan, at der altid er nyt at lære – det har vi så gjort ;0) Mimi er den skønneste, mest rolige og godt prægede hvalp vi har haft…det er jo skønt, for selv om hvalp er dejlige, er kan det være anstrengende med bange, opfarende hvalpe, der ikke har prøvet noget i deres første tid. Det har hvalpene fra Specialdogs. Den obligatoriske undervisning var altså også super – Jeanette formulerede skarpt og klart meget af det, som vi “vidste” uden at være hverken klare eller konsekvente. Vi kan varmt anbefale hvalpe og hunde fra Specialdogs.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kære Jeanette

Nu har vi haft Ludvig (blå dreng, Carla/Gismo januar 2015) i godt 2 år. Tak fordi du valgte lige præcis Ludvig til os.
Beslutningen om at få en labradoodle tog vi i samråd med vores dyrlæge, der kun havde positivt at sige om denne dejlige “designer” hund. Vi ønskede os en hund med sparsom pelspleje, en mindre, men robust hund, med et dejligt temperament. Ludvig er en mini/mellem, han vejer ca 22 kg og måler 45 i højden, med trimme pels. Ludvig er til den tunge side, og han er ALTID sulten. Så det er godt at han elsker at være med ude og løbe.
Vi havde ingen bekymringer ved at købe hund fra en “hvalpe fabrik”, da vi efter et par telefonsamtaler med Jeanette havde en rigtig god mavefornemmelse af Specialdogs. Jeanette ved hvad hun laver, og det er en stor hjælp at kunne ringe til hende når vi var i tvivl om diverse.
Ludvig passer perfekt ind i vores familie, som består af to børn på 11 og 17 år, samt far og mor. Han er sød, sjov, kærlig og omsorgsfuld. Han elsker at være med på tur, på besøg hos farmor og farfar (de passer ham også når vi er på ferie), eller blot en luftetur i området hvor vi bor. Han er utrolig social både over for mennesker, men også over for andre hunde.
Tak for verdens dejligste hund 🙂

Mette