Gæstebog

Der er ca. 50-100 hunde-interesseret læsere inde og læse i “gæstebogen” hver dag, så skriv gerne en lille hilsen eller en hel historie om jeres dejlige hunde. Skriv gerne hvilken race jeres hund er og hvem dens forældre er og dens alder, så kan læserne af gæstebogen bedre følge med!

Det er da dejligt at høre at så mange har fået “verdens bedste hund” her fra os… måske skulle vi lave en konkurrense?!

Hvis I sender et billed af jeres dejlige hunde til Hunde@specialdogs.dk, så ligger vi gerne billederne ind på hjemmesiden under menu punkt “historier fra hverdagen” eller under “Doodler

Vi vil gerne takke jer alle sammen for den positive respons I giver os her i gæstebogen, det er helt sikkert også med til at holde vores motivation oppe!! TUSIND TAK!

Vi har fået en ny og extra gæstebog nederst på siden vedr. “hundepensionen”, der kan brugere af vores hundepension skrive lidt om deres erfaringer med at have deres hunde i vores hundepension.

Husk at hvis I har spørgsmål til os så skriv hellere en mail til os, da vi ikke kan svare jer herinde i gæstebogen.

Navn*

E-mail*

Indlæg*

Please leave this field empty.

Gitte Herget Kjærsgaard (Gitte@herget.dk)
Tilføjet d. 03-07-2015 07:56

Jeg har hentet min lille Mimi hos Jeanette/ Specialdogs for 14 dage siden. Mimi er min og min families 5 hund
– så vi synes, at vi egentlig kan det der med hvalpe osv. Heldigvis er det sådan, at der altid er nyt at lære – det har vi så gjort ;0) Mimi er den skønneste, mest rolige og godt prægede hvalp vi har haft…det er jo skønt, for selv om hvalp er dejlige, er kan det være anstrengende med bange, opfarende hvalpe, der ikke har prøvet noget i deres første tid. Det har hvalpene fra Specialdogs. Den obligatoriske undervisning var altså også super – Jeanette formulerede skarpt og klart meget af det, som vi “vidste” uden at være hverken klare eller konsekvente. Vi kan varmt anbefale hvalpe og hunde fra Specialdogs.

Dorte Pehrson Hartmann (Mhandersen@mail.com)
Tilføjet d. 03-11-2014 19:53

Hej.
Vi vil varmt anbefalde et besøg hos Jeanette, hvis I har problemer med jeres hund ligesom vi havde. Vi havde en hund der ikke var til at gå med hvis hun så andre hunde da hun ville lege. Men efter blot et besøg i Ølgod, er vores dejlige hund blevet fantastisk til at gå:-)
Jeanette ved helt bestemt hvad hun snakker om!
Med Venlig Hilsen Familien Hartmann

Tilføjet d. 04-05-2014 10:27

Hejsa 🙂
Nu bliver de vidunderlige Harlekin Pudler godkendt, dog ikke som pudler med en helt “ny” race Chien particolore à poil frisé 😉 Vi får en vidunderlig lille pige fra Tyskland i starten af juni…..så du kan tro vi glæder os 😉 Det bliver spændende at finde ud af, hvordan de vil administrere de stamtavler vi får på hvalpene nu. Fra 1. januar 2015 bliver de godkendt i FCI…..lækkert!!! Har i fået Harlekin hvalpe?
Med venlig hilsen
Ada

Malene Berndt (Malene@gupi.dk)
Tilføjet d. 03-04-2014 16:13

Hej Jeanette. Mange tak for en fantastisk hund:-)

I dag er det præcis 5 år siden vi var ude og hente vores dejlige hund Balu:)
Balu er en Golden Retriever. Han er efter Fanny og Balu, født d. 6/2 2009.
Han er en super dejlig hund, med et roligt sind.
Han er god som dagen er lang, og en total charmør når vi får gæster.
Han er utrolig nysgerrig når det kommer til dunede dyr med vinger. Hønsene bliver rigtig begloet når han er ude i haven, og han elsker at kunne fræse rundt sammen med kaninerne.
Han elsker nye udfordringer, og det bedste er når vi træner agility;-)
Malene

Christina Odgaard (chris.h.odgaard@gmail.com)
Tilføjet d. 04-03-2014 17:30

Hej Jeanette. Tak for en skøn hund.
Rita, F1B fra sommeren 2013, er den sødeste hund, man kan tænke sig, og hun er faldet så godt til hos os 🙂
Fam. Odgaard

Stine Tholund (stine@tholund.com)
Tilføjet d. 09-01-2014 22:07

Tak for at vi har lært dig at kende. Du er en fantastisk person med et utroligt stort hundehjerte. Din viden omkring hunde er imponerende. Vi faldt over goldendoodle på nettet, og blev enige om, at det godt kunne være den rigtige hund for os. Vi besøgte Jer i januar, for at overveje om vi skulle købe en hvalp og efter besøget var vi fuldstændig overbevist. Alt du gør for og med dine hunde er så velovervejet. Det er en fornøjelse at komme hos dig og opleve, hvor godt hundene har det, og hvordan dine hvalpe forberedes til at komme ud i deres nye familier. En mere tillidsfuld hvalp kan vi ikke forestille os. Vores mini-mellem goldendoodle Rafi blev født den 24.5.13, og vi hentede ham i slutningen af juli. Det at skulle deltage på et kursus inden vi henter hunden er rigtig godt. Vi føler virkelig at vi var klædt bedst muligt på, selvom vi har haft hund før. Vi har tidligere gået på udstilling med vores hund, jeg har taget DKK’s opdrætteruddannelse og har haft to kuld hvalpe. Skiftet til goldendoodle er vi bare så glade for! Vi har valgt at køre fra Esbjerg til Ølgod en gang i ugen, for at træne, og synes udbyttet er helt fantastisk. Jeg er stor fan af din træning, og er imponeret over, hvor godt dine råd virker. Det er små detaljer, det gør resultatet perfekt.
Jeg vil gerne give Specialdogs mine bedste anbefalinger.
Stine

Marianne Ravn Møller (mravnm@hotmail.com)
Tilføjet d. 13-09-2013 12:04

Hej Jeanette
Mange tak for den oplevelse det var besøge dig og dine hunde. Det var utroligt interessant og et fantastisk sted du har. Billederne på hjemmesiden retfærdigør ikke helt virkeligheden, selv på en regnvejrsdag.
De bedste hilsner fra, en måske nu lidt klogere dyrlæge 🙂

Susanne & Peter Andruscheck (pesuan@gmx.de)
Tilføjet d. 11-08-2013 16:26

Hallo aus Magdeburg, Curtis ist ja ein schöner Junge geworden, es sieht toll aus.Hat er ihren Erwartungen entsprochen ? Bitte geben sie ihm ein Küßchen von uns

Helle petersen Kalundbor (hmap@mail.dk)
Tilføjet d. 14-01-2013 23:05

Hej.
Jeg har Coton opdræt.
Og jeg er lige faldet ind på jeres side…Og HOLD NU OP nogle skønne hunde.
Den ene af dem ligner min hanhund Sofus, bare i over størrelse.
Tillykke med jeres skønne hunde.
Kunne man med garenti få en langhåret hvis af jeres hvalpe, så ville jeg bestille en med det samme.

Gud hvor er de skønne.

Hilsen Helle

Karen Jepsen (moerupjepsen@gmail.com)
Tilføjet d. 23-12-2012 14:36

Hejsa…….Jeg er Sigurd, halvandet år gammel labradoodle. Min mor og far er Coco og Persy. Jeg bor i Thy og har et helt igennem fantastisk hundeliv 🙂 Ift pels, så er jeg ikke-fældende, bliver friseret ugentlig med en speciel kam og klippet hver anden måned! Derudover træner jeg i DcH i B-klassen. Og det forventes vist at jeg vil være at finde på konkurrence-banerne i løbet af 2013. Jeg elsker alt og alle – nogen gange så meget, jeg ikke kan lade være med at hoppe op….. Jeg bor på en gård, og går frit rundt på matriklen – der har dog været et par gange hvor jeg åbenbart var kommet lidt for langt væk – men så blev jeg hentet og gennet hjem på en lidt ubehagelig måde, så det kan ikke betale sig. Det betaler sig heller ikke at sidde og tikke om at komme på “rigtige” side af lågen…næh det er bedst at lade som ingenting – så blir jeg som regel lukket ind til mine dejlige mennesker. Der er nu flere ting som ikke betaler sig her i huset , men jeg har efterhånden fundet ud af hvilke 🙂 Jeg elsker at gå/løbe tur og jeg elsker at træne. Men så er jeg også rolig og træt, når jeg er inde. Kun katten kan får mig på dupperne, men den gider ikke rigtig lege min leg, og så løber den på loftet – og der er desværre adgang forbudt for lille mig…Jeg har sendt nyhedsbreve med billeder, som ligger på labradoodle siden, og jeg har også været til hvalpetræf 1 gang. Det kunne jeg godt tænke mig igen til sommer…..skønt at være sammen med nogle lige så dejlige som mig selv!!
Til slut vil jeg og min familie ønske alle på Specialdogs en rigtig dejlig jul og et godt nytår!
Hilsen fra Sigurd (og Karen) i Thy

Tilføjet d. 05-10-2012 06:51

Jeg vil gerne sige dette er virkelig et vidunderligt sted, jeg kan lide alle dine deling, meget vidunderligt http://www.canadagoose2012jakke.com

Tilføjet d. 15-01-2012 19:56

hej jeanette
vi købte for et år siden trofast en puddel hund søn af tammie den blev et år her den 10 januar 2012 mine mormor og morfar kund erik og hanne er blevet rigtig glad for den og den er blevet en rigtig trofast hund v er meget glade for at vi købte den hos jer mange hilsner simone knud erik og hanne fam vodder

Dorte Johnsen (dkimjo@gmail.com)
Tilføjet d. 28-10-2011 12:13

Hej Jeanette.
Vi vil også gerne lige sige tak herinde for pasning af Magne( keco chester) fra 22/9-12/10, 3 uger imens vi var i USA. Det er så fedt at en pension som din findes, idet man ved at hunden ikke går i små buer, men at det er den rene lejrskole/skovtur hele tiden. Nu har vi haft Magne hjemme i 14 dage og han er ikke helt “kommet” sig endnu.. Det er en meget træt hund vi har hjem, men også en veltilfreds og glad hund.
Kærlig hilsen Dorte, Michael og Magne

Rie Dreier (dreierrie@msn.com)
Tilføjet d. 06-09-2011 18:06

Hej jeanette og familie
Vi takker igen for i passet vores hund Obelix,og igen er han træt og sover en del,det er dejligt og se det er jo tegn på han har leget meget,vi ses næste år
Hilsen Rie og Kristian

Tilføjet d. 08-08-2011 10:42

Hej Jeanette og familie
Jeg har også lige lyst til at kommentere det fantastisk gode videoklip I har lavet. Den viser jo lige præcist hvor stille og roligt et miljø der er i jeres pension. Selv om der er mange hunde, bemærker man det slet ikke fordi I har givet dem så fantastisk omgivelser og store arealer. Samson nyder det jo hver gang han er hos jer.
Mange hilsner Tove

Tilføjet d. 04-08-2011 01:19

Hej Jeanette og Far!
Den lille film og de nye luftfotos giver et rigtig godt indtryk af hvordan det er at være hund i jeres pension – det er et hundeparadis! 🙂 Vi kom lige til at snakke om her hjemme hvor meget i egentlig har fået lavet de seneste år og hvor hårdt i arbejdet for det. Resultatet er bare blevet super godt! Vi synes det er rigtig skønt at komme hjem, og se hvad i har fået lavet af nye ting og få snakket med alle de søde hunde. Knus fra jeres datter og svigersøn 🙂

Jeanette (jelauny@bbsyd.dk)
Tilføjet d. 31-07-2011 21:14

Hej Jeanette Og Familie.
Vi har idag hentet Simba vores gravhund ude hos jer han har sovet lige siden han kom hjem, så han er bare træt.
Vi er rigtig glade for at have Simba hos jer, for hos jer er der altid lige tid til en lille snak om hvordan det har gået og tid til et godt råd eller to uanset hvor mange der står i kø, så føler man sig velkommen så det er super dejligt. tak for det:)
Mange hilsener fra Simba & Jeanette Sørensen

Rie Dreier (dreierrie@msn.com)
Tilføjet d. 26-07-2011 17:46

Hej Jeanette og Familie
Ja så er der gået et par dage, siden vi hentet (Obelix) og han er stadig træt,det må være den skrappe dame han har leget med, vi takke mange gange for pasningen og de gode råd du gav os,det er ikke sidste gang Obelix kommer hos jer.

Hilsen Kristian og Rie

Lisbeth Pedersen (egevej3@mail.tele.dk)
Tilføjet d. 18-07-2011 12:19

Kære Jeanette
Så har vi fået Mille hjem efter en uges hundepension hos dig. En glad og træt hund som tydeligvis har haft det rigtig godt. Mille kom hjem med en meget mere blank og blød pels. Jeg er glad for at høre om din gode fodring med kvalitetsfoder, gode kødben og fiskeolie. Tak for et godt ophold. Tak for gode råd, så Mille kan blive ved med at se lige så godt ud, som efter sin ferie hos dig. Fortsat god sommer til dig og familien. Mange hilsner fra Mille og Lisbeth Pedersen

Pudel Peter (pesuan@mx.de)
Tilføjet d. 14-07-2011 09:54

Hallo Janett ,Dein Curtis ist ja ein toller Bursche geworden. Wir sind stolz auf unsere Hunde und freuen uns wenn sie sich so schön entwickeln.
Wenn ich Rentner bin in 2 Jahren dann kommen eir Euch mal besuchen. Viele Grüße Pudel Peter

Tilføjet d. 05-07-2011 07:52

Vi har ventet og vi har snakket, nu må den da snart komme og så har vi bare haft så travlt at PCen næsten ikke har været tændt… Tillykke med hende, kan jo kun syntes hun er skøn….. og vil gerne løbende ha foto til min hjemmeside…

HerligHesteHilsen Mulle.

Tilføjet d. 03-07-2011 11:04

Min dejlige labrador bliver 3 år i dag. Han er Uniques søn og altså fra d. 3/7-08. Tænkte lige hvordan hans søskende trives ? – Og hvor i landet de befinder sig. Kunne være lidt sjovt at høre fra jer.
Mange hilsner Tove

Tilføjet d. 15-06-2011 23:29

Ein neues Video von Mika:

http://www.youtube.com/watch?v=yGnu7JbPoMI

Viel Spaß :))

Tilføjet d. 08-06-2011 10:29

Mika grüßt seinen Bruder Curtis zurück :))

Wie groß ist Curtis, wieviel wiegt er? (Height and Weight?)

Grüße aus Deutschland

annette stage Stensved Sjælland (annette.stage@mail.tele.dk)
Tilføjet d. 18-05-2011 23:12

Hej Jeanette og familie.
Min datter og jeg hentede den dejligste hvalp hos jer den 15/5-2011. Det var en dejlig oplevelse og rigtige gode informationer vi fik med, tak for det.
Molly har nu været her i 4 dage, hun er en meget modig lille hvalp, ikke bange for at gå på opdagelse selv. Idag onsdag har hun gået i snor, først meget utilfreds, men ok det er det du vil have så gør vi det. Jeg tager mange billeder og sender snart nogle her fra sjælland.
Hilsen fra Molly og hendes ny familie

Zoya Strekalova (Kavoura) (zoya_strekalova@yahoo.gr)
Tilføjet d. 02-05-2011 20:29

Yiasou Jeanette!! Eimai i Zoya( gineka tou Nikou Kavoura).. Pistevo pou mas thimase… eida to sait sou …. Sunxaritiria !!! Xerome para pollu pou kataferes kai ekanes to oniro sou pragmatikotita !!! Einai olla katapliltika !!! Xeretizmata apo ton Niko …

Allan Sass (allan@sass.dk)
Tilføjet d. 05-04-2011 15:05

Nu har er Totte blevet 4mdr. Stor, stærk, fræk og nuttet. (fra 5.dec 2010 Goldendoodle fra Allie og Persy)
Har vejer idag 4mdr. 7.3 kg. og får ca, 200 gr foder + det løse pr.dag. Han går til træning hver uge og er meget lærenem.
Jeg har en del billeder fra afhentningen 30. januar, så er der nogen som gerne vil have nogen kontakt mig på allan@sass.dk
Der er sendt diverse billeder til Jeanette.
Hilsen Totte og far.

Brianne Johansen (vangedevvs@ofir.dk)
Tilføjet d. 10-03-2011 23:19

Hej i Ølgod
Vi har Nini (Sandra) Kimmies chinesedoodle hvalp fra oktober 2010.
Hun er bare så skøn.
Hun er en kæmpe charmetrold, som altid er lige i nærheden af os.
Hun har været meget nem, er allerede helt renlig:-)
Vi går på hvalpemotivations kursus hos DKK, og hun kan det hele….. hun er super til at tilegne sig nye triks.
Vi skal bestemt afsted på det næste kursus også.

Vores datter på 10 år har fået en fantasktisk ven i hende. Hun er med i alle legene, når vores datter har venner på besøg. Især “hente” legen er vild sjov.

Vi er utrolig glade for jeres gode arbejde med, at finde de “rigtige” hunde at avle på.

Vi anbefaler jer til alle vi møder.
Hun er umulig at tage billeder af, da hun aldrig er mere end max 2m. væk fra os….. men vi skal nok sende et når hun er blevet mere fotogen:-)
Varme tanker
Fra Nini og hendes familie.

Mette Rødtnes (metterodtnes@hotmail.com)
Tilføjet d. 07-02-2011 20:27

I dag har vi haft Freja i en uge. Hun er en Goldendoodle efter Allie (Golden Retriver) og Persy (Toy Poodle). Hun er en rigtig krammebamse, og vi tænker at hun må være vant til masser af kram og knus ‘hjemmefra’! Hun sover igennem allerede, og når vi går udenfor tisser hun når man siger ’tis’!, hun kan ‘sitte’ og allerede gå på plads. Vi er dybt imponerede over hvor dygtig hun allerede er, og tænker at hun bestemt må være en særligt kvik hund! ;o)

Alle vi møder falder helt i svime over hende, og hun ligner jo også allermest én af de rigtigt dyre bamser fra legetøjsbutikken – og så er hun levende! Det bliver ikke meget bedre.

Hun er en meget velafbalanceret, kærlig og kvik hund og vi er helt vilde med hende!

Anette Bindslev (anette_bindslev@hotmail.com)
Tilføjet d. 31-01-2011 17:58

Kære Jeanette.
Det er en vidunderlig hvalp, hende Leika, rød goldendoodel. Tusind tak.
Og det var en god information du gav videre på trods af influenza.
Kærlig hilsen Anette

monika frederiksen langebæk sydsjællnd (monikapluto@hotmail.com)
Tilføjet d. 31-01-2011 17:17

hej jeannette.har lige siddet og læst lidt på dine hjemme sider og i gæste bogen. vi fik balder (f.30.09.08.-hvalp af Bainca og Balu Albert),da han var 5mdr. gammel, havde boet hos en ung familie med to små børn,men de havde ikke over skud nok til Balder ,valgte så at sælge han vidre.Vi fik en dejlig hund,der skulle ud at opleve en masse og begynde på trænning. Balder er nu lidt over 2år,en meget glæd hund,der elsker alle mennesker og andre hunde,dog kan han godt finde på at visse sig lidt over for andre han hunde,men det går son reglen hurtigt over,Balder ønsker ikke ballade.Vi går til lydigheds trænning på c-begynder og agiliti i DCH.Dette har vi meget fornøjselse af begge to.Til lokal konkurrencen i efteråret blev vi nr.1 på C-begynder,så vi rykker måske op på C-holdet til foråret/sommer,hvis vi bliver dygtige nok, balder mener stædig vi skal lege med de andre hele siden. Mine trænner siger han bare skal have tid til at blive moden og voksen for han er en klog hund,der gerne vil lære nye ting,så vi må se ,hvad fremtiden byder,det vigtigste er vi har det sjovt begge to.Af udsende troer jeg Balder ligner sin far som unghund i farve og lidt for slank,men spiser ikke alt sin mad,kan gogt springe et måltid over og til andre tider er det væk på ingen tid.Fra sin mor har han fået en meget kraftig pels ,vi daglidt må rede godt og har måtte tynde lidt ud,men Balder elsker at blive redt , især når der falder en tygge stang af.Hilsen Monika og Balder

Jens, Louise og Molly (Lulle_ern@hotmail.com)
Tilføjet d. 20-01-2011 16:46

Hej alle kære hundeejere..
Det var mig der skrev indslaget om Molly som havde sprunget hendes korsbånd i sommers. Jeanett sagde at mange havde spurgt hvordan det var gået med hende, og det vil jeg selvfølgelig hellere end gerne fortælle om. Operationen gik lige som den skulle, og ja hun var ret omtumlet, forvirret og pylret da vi fik hende hjem, men det var hun vist også i sin gode ret til. Det er jo en forholdsvis stor operation, men dyrlægen i silkeborg var meget tilfreds med resultatet og var meget fortrøstningsfuld. Nu skulle hun bare have ro til at komme sig og lige blive sig selv igen. Hun fortstod jo ikke hvad der foregik. De havde barberet hele hendes bagben og noget på ryggen, så hun så også ret syg ud 🙁 Hun blev dog hurtig glad igen, men havde stadig nogle smerter engang imellem selvom hun fik medicin. Det fortog sig ligeså stille, og nu måtte vi fokusere på at få det lille dyr helt på benene igen. Vi købte en svømmingpool der kunne stå på terrassen som hun kunne svømme i nogle gange om dagen, og så kunne vi genoptræne hende på den måde. Det var helt genialt. Molly elskede det, og vi havde vores hyr med at få hende op for den var så stor at vi ikke kunne nå hende på midten, og det fandt hun hurtigt ud af. Hihi, det havde vi vel nok mange sjove timer med. Som ugerne gik måtte vi ligeså stille øge hendes aktivitetsniveau, og tro mig, det var en befrielse for både Molly og os da hun endelig måtte gå fri i haven igen. Et godt stykke tid derefter gik vi stadig kun korte ture med hende i snor, men det var livet bare at komme ud og snuse lidt andet end haven. Endelig kom dagen som vi både havde glædet os til og frygtet, hun skulle løbe fri i skoven. Det var med en klump i halsen at vi slap hende fri, men som dyrlægen havde sagt, det skulle nok blive så godt som nyt. Og det må vi give ham, det blev det virkelig. Idag er hun 100 % sig selv, og har ingen men efter denne skade. Det har hendes mor og far dog 🙂 Vi holder igen med vild leg og leg i lang tid som vi ellers var ligeglade med før. Får hun en flip i skoven og spæner ind mellem grene, rødder og træstubbe, så får hun også lige en påmindelse om at dert var en rigtig grim omgang sidst. Og til det vil jeg lige sige at vi nu har fået lavet en hundeforsikring på hende, men efter dette vil de selvfølgelig ikke dække det venstre ben, men kun de tre andre, så det havde altså været billigere at få det gjort fra starten. Men nu er vi selvfølgelig bare glade for at alt gik så fint som det gjorde, og vi har en rigtig dejlig, sund og rask hund som snart kan fejre 2 års fødselsdag med lidt mere i rygsækken end de fleste andre på hendes alder. 🙂
Mange hilsner Louise

Claus Dahl (clausdahl@mail.dk)
Tilføjet d. 01-01-2011 17:41

Så er det blevet den 1.1.11, og vi har netop fået Daisy hjem fra endnu et nytårsaftensophold hos Jer. Som de tidligere gange Daisy har været hos Jer, er det dejligt at afhente en glad hund, som vi ved har haft det godt, med mulighed for at “tumle” med andre hunde, under opholdet, det sætter vi pris på.

Heidi Sørensen (bettenuzen@hotmail.com)
Tilføjet d. 18-11-2010 20:40

Hejsa!
Jeg sad lige på nettet og så faldt jeg over jeres annonce vedr. Goldendoodles, og sikke en overraskelse!!
Det glæder mig så inderligt meget at de findes i DK, for det er da den mest vidunderlige blanding. Jeg troede faktisk kun de fandtes i udlandet med mindre de var “ups’ere”.. så jeg kom helt til at smile da jeg så annoncen.
Og så kan jeg se at i også leger lidt med Labradoodle, dem kender jeg slet ikke til, men hold da op det ser spændende ud.
Jeg tillader mig lige at gemme jeres hjemmeside, for dagen kommer jo nok hvor vi gerne vil have en hund igen, og så synes jeg da bestemt at jeg lige vil stikke hovedet forbi jer først, for at se hvad nyt der er kommet.
Indtil da… held og lykke med alle vapserne, god jul og rigtigt godt nytår 🙂

Kærligst..
Heidi

Pernille Sonne (pernille.lars@yahoo.dk)
Tilføjet d. 18-11-2010 10:30

Hej Jeanette. Vi er meget glade for de nye billeder og beskrivelser af vores lille hvalp, så kan vi følge lidt med i denne ventetid. Glæder os meget til at hente hende på næste fredag. Kh Pernille, Tildes nye “mor”

Lene Petersen – Skjern (lenekp246@yahoo.dk)
Tilføjet d. 10-09-2010 11:15

Hej Jeanette. Netop i dag, har vi haft vores nye familiemedlem i 1 måned. Chairo (Tema to Robin) er født d. 22.06.2010 og forældrene er Tess og Magne. Chairo er en fantastisk dejlig lille hund. Han er efterhånden faldet rigtigt godt til i familien – og han opfører sig eksemplarisk. Han er legesyg, samtidig med at han har et godt gemyt og roligt sind. Chairo var mindstemanden i flokken – men han spiser og trives og vejer nu, lige knap 6 kilo. Den første uge med vores lille nye hund, var lidt af en prøvelse. Efter rådgivning fra Jeanette, så flyttede hele familien ud i køkkenet(læs: ingen sofa) – for at være sammen med Chairo, der hvor han kunne opholde sig indendørs. Døren til terassen stod åben hele tiden og ret hurtigt fandt han ud af, at det var den i den retning det foregik, når der skulle tisses og laves. Om natten sov han hos forældrene i huset, i sit bur – efter tre nætter, fungerede det også uden skrig og skrål. Begrebet “ammehjerne” fik i situationen en ny dimention :-). MEN… så kom mandag. Ingen søskende, mennesker, underholdning og nye omgivelser i hundegården. Ja… vi var ikke hjemme og kunne derfor ikke høre den stakkels hund – men det kunne naboerne. Gode råd hentede vi hos Jeanette – og TAK derfor. Vi skulle selvfølgelig også flytte familien ud i hundegården – det gjorde vi så. Hundegården er sådan indrettet, at Chairo kan opholde sig både udendørs i en del af haven, samt indedørs, i en del af værkstedet. Lyn hurtigt fik vi indrettet værkstedet – så også to drenge på 9 og 12 år følte at det var et sted man kunne tilbringe lidt tid. Antennestik blev monteret, TV, lænestol, puder og bord – ja.. det blev faktisk ret hyggeligt. De næste 48 timer boede vi stort set, på skift, i værkstedet. Siden har Chairo ikke brokket sig over at skulle være alene – tvært imod, er det vores oplevelse at han nyder frirummet. Hilsen Lene

Berit Hansen (Tipolinni@hotmail.com)
Tilføjet d. 04-09-2010 20:37

Så erdet snart 1 år siden jeg hentede Chili ( labrador) i Ølgod. Fra Ølgod til Ølby. Hun er blevet helt god til at plukke æbler fra træer og bær fra buske. Det lader ikke til at genere hende at blive stukket når hun plukker stikkelsbær. Der må være andre af Jer dejlige vovser der også går og plukker frugt og bær. Imorgen (søndag den. 5 sep.) skal vi til dog-a-thon i Dyrehaven. “Gå for en hund” hedder det. Vi kører med min moster og hendes dejlige labbe derind. Chili har fået en del fans. Det er nogle piger i alderen 6-10 år. De krammer hende og gør hvad børn nu kan finde på. Chili finder sig i det. Jeg var målløs første gang vi mødte dem. Chili er virkelig børnevenlig. Selvfølgelig stopper jeg ungerne, hvis jeg kan se at Chili ikke kan lide det. Hun er virkelig en special dog. Selvom hun ikke officielt er servicehund eller socialhund,så har hun den funktion i min hverdag. Hun sørger for at jeg kommer ud i luften, at jeg ikke bare sidder i sofaen. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg har en depression som jeg har været i behandling for i 5 år. Chili er en vigtig del af behandlingen. Jeg købte en hund, fordi jeg vidste af erfaring at en hund ville forhindre at jeg går helt i sort. Hun er min bedste ven og terapihund.

Tilføjet d. 20-08-2010 20:35

En lille hilsen fra Vejle. Vi købte Toypudlen Chili for et par uger siden og vi kan sige at alt går vel, trods første uge med dårlig mave som krævede dyrlæge. Han er nu frisk og meget legesyg. Han kan allerede sidde pænt, følger også pænt med ud for at tisse, dog sker der utrolig mange “uheld” indenfor. Sover fint i kassen, som han er blevet glad for, som du sagde. Trods de dårlige udsigter, er vi glade for at vi alligevel fik Chili.
Mvh. Fam. i Vejle

Aksel Uglvig Jensen (aj@skelmoseconsulting.dk)
Tilføjet d. 15-08-2010 08:38

Legekammerat til vores Tristan i Bramming Hvis du kender nogen der har en hund ala Tristan som en Golden Retreiver – 9 mdr – far Balu og mor Bianca, i Bramming området, må du give sige videre at Tristan gerne vil have en legekammerat

Morten Hansen (pmha@get2net.dk)
Tilføjet d. 06-08-2010 08:59

Hej Jeanette lige en lile hilsen fra fyn ,jeg købte percy da han var ca 3 mdr og det har jeg ikke fortrudt han er sgu en dejig hund meget stille og rolig når han skal være det meeen kan selvfølgelig også være fræk og oppe at køre ,han hedder i dag buster og er begyndt at lære mange ting så som at hente ting ,at sidde på komando gå fint i snor hvilket vi ikke gør så meget da jeg helst vil ha ham til at gå uden ,det mestre han også rimeligt godt ,men er selvfølgelig ikke altid lige klar til at komme hvergang jeg kalder endnu .Nå det må være nok for nu ,men kan da også lige fortælle at det går meget fint med blackie (h.hansens hund ) omend den har en lidt mere fri dressur ha ha

Mvh Morten Hansen

karen bentofte petersen (karen.bentofte@skolekom.dk)
Tilføjet d. 28-07-2010 20:02

Tak for en hyggelig eftermiddag i jeres dejlige hundegård!
Det var dejligt at møde dig og din familie igen

Aksel Uglvig Jensen (aj@skelmoseconsulting.dk)
Tilføjet d. 26-07-2010 11:20

Hej Jeanette Endnu engang tusind tak for super hjælp. Denne gang vedr tæger. Du anbefalede os, at give Tristan hvidløg i stedet for middel man bla kan købe hos dyrlægen. Nu får Tristan et fed hvidløg hver dag, som også er godt for andre ting. Kære Jeanette, du gør en forskel, tak:-) Tristan, Gitte og Aksel

Vax og Fam. Sørensen (a. grotkaer@gmail.com)
Tilføjet d. 14-07-2010 22:45

Hej Jeanette og famillie

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god hundepension. Vax havde næste ikke tid til at komme med os hjem. Så der er ingen tvivl om, at han virkelig har nydt ferieopholdet. Selvom han har været blandt mange hunde, har vi fået en stille og rolig hund hjem.
Vi kan anbefale hundepensionen til alle, som læser på denne side.
Tak for denne gang, vi ses igen 🙂

Tilføjet d. 03-07-2010 18:01

Nu er det jo blevet sæson for svømmeture for de dejlige vovser. Det gælder også min lab Chili. Jeg har måtte sande at hun er meget vandglad. Jeg vidste godt at labber godt kan lide vand i al almindelighed, men hun bliver fuldstændig døv når hun bare lugter muligheden for en tur i vandet. Således måtte jeg en dag vente i ca 30 minutter i en hundeskov fordi frøkenen plaskede rundt og havde det dejligt. Forleden “faldt” hun i branddammen (fyldt med grønt snask) og jeg rendte fra den ene bred til den anden og kaldte på hende. Men, næ næ, frøkenen svømmede glad og frejdig modsat af hvor jeg var. Så jeg er kommet til den konklusion at Frøken Chili Gravesen ( efternavnet kommer af at hun prøvede at grave min mors rhodendendron op) kommer op af vandet når hun er klar. Ikke før. Derudover er hun helt vild med havevanding, det kan ikke beskrives det skal opleves.

Jens, louise og Molly (Lulle_ern@hotmail.com)
Tilføjet d. 02-07-2010 08:04

Hej alle.

Vi har en lille brun labrador fra Mille og Kenzos kuld feb 09. Hun er bare så dejlig, og eftersom vi ikke har børn, er hun bare vores lille guldklump, og ja guldklump kan man vist godt bogstaveligt kalde hende nu. 🙂 Det er både en lidt trist og en meget lykkelig historie jeg lige vil fortælle herinde.
Hun havde været nede hos vores nabo og lege med deres brune labrador en dag, som de i øvrigt tit har gjort, og de havde været i hundeskoven og rigtig hygget sig. Det havde bare været en god dag men da hun kom hjem haltede hun lidt. Det gorde hun også da hun var mindre, formentlig på grund af vokseværk, så vi tog det stille og roligt og så tiden an en uge ca, hvor vi så holdte hende lidt mere i ro. Det blev dog ved og eftersom hun allivel skulle vaccineres kikkede dyrlægen lige på hende. Han gav os smertestillende og inflamationshæmmende medicin til 10 dage og ro. Så skulle det gerne være væk bagefter. Det var det dog ikke, og det blev tilmed værre og værre 🙁 Hun var ikke rigtig mærket af det, hendes humør var stdig højt, og hun var meget svær at holde i ro. Så en dag da hun kom løbende ind af døren, skred måtten, og nu gik hun pludselig kun på 3 ben. Det så bare rigtig træls ud, og vi fik en tid til dyrlægen dagen efter. Han tog røgentbilleder og kunne godt se der var noget i venstre knæ, men ikke hvad. Så vi blev henvist til en specialist i slkeborg, Peter weis. Der var vi så nede, og han så hvordan hun gik, så han bedøvede hende let så han kunne få ro til at mærke på hende. Der gik ca 1½ sek så sagde han, hun har sprunget korsbåndet…. Okay tænte vi så. Han fortalte med det samme at det kuunne operes, og der faldt en sten fra vors hjerter, for vi havde ikke turdet håbe på noget, for sådan som det var, kunne det ihvertfald ikke blive ved med at være. Så et eller andet sted havde vi indstillet os på det værste, men heldigvis uden grund. Han begyndte at fortælle om operationen og oddesene bagefter. De var heldigvis gode. Han sagde at omkring 97 % af de hunde der fået lavet denne TTA operation blir så gode som nye bagefter. Det betød rigtig meget for os at få at vide, da vi ikke ville udsætte hende for, pludselig kun at måtte gå i snor, og i haven. Hun skal opereses idag, så ligenu er vi bare lidt spændte på hvordan det går, og hvor groggy hun er når hun kommer hjem.
Og så lige en lille detalje, vi har ikke en hundesygeforsikring… Hvilket vil sige at vi jo skal betle alt det her selv. Det er ikke det vigtigste for os, det vigtigste er at det kan laves og at det bliver godt, de er jo en del af familien, og man blir da bare så forfærdelig glade for dem. Men det ender nok med at koste omkring 20.000 kr. Og selvom hun er det vitigste for os, er det godt nok virkelig mange penge, ca en 5´er om dagen resten af hendes liv 😀
Nå men det jeg gerne ville sige med dette indslag er at jeg synes man skal få lavet sådan en forsikring på sin hund. Vi ville ihvertfald ønske vi havde gjort det nu. Men da vi fik vores lille Molly, troede vi nok ikke rigtig at hun kunne “overleve” noget som var så dyrt her. Men det kan de altså åbenbart, og det ved vi så nu, men man lærer jo også hele livet. NU krydser vi bare fingre for at det går som det skal idag..
Og til dig jeanett vil jeg også bare sige stor tak for at man altid kan ringe til dig hvis man har noget på hjertet, og du er altis engageret og har gode råd. Det er ihvertfald sikkert og vist at vi ikke skal have hund andre steder fra end nede fra dig, så du har altså bare at blive ved mange år endnu, for nu er der jo heldigvis noget tid til at vi får brug for en ny 🙂

God sommer allesammen og til alle hundene vil jeg bare sige at jeg igår købte et lille bade/soppebassin, og det faldt i meget god jord, hun ville op i det hver gang vi gik ud. De er da kære .. 🙂

Mange hilsner Louise

Aksel Uglvig Jensen (aj@skelmoseconsulting.dk)
Tilføjet d. 30-06-2010 21:44

Vi er den lykkelige jer af Tristan, han fra kuld født den 22.11. forældre er Balu og Bianca. Vi vil meget gerne i kontakt med de andre forældre til hvalpe i dette kuld. Formålet med dette er, at vi udveksle erfaringer med jer. Håber I læser denne email
God sommer til alle

julie larsen:)
Tilføjet d. 17-06-2010 17:33

hej mor:) tillykke med dagen moAr 🙂
hele 42 år imorgen:) hurra!!!

Berit Hansen (Tipolinni@hotmail.com)
Tilføjet d. 01-06-2010 21:56

D. 8 september 2009 købte jeg Chili (labrador). Hvem hendes forældre er ved jeg ikke, men Chili er faldet godt ud. Hun har ikke anrettet de store ødelæggelser: mine nye kondisko fik gnavet bagkappen af og min far har måttet sige farvel til sine hjemmesko. Så har hun nærlæst Edgar Allan Poes samlede værker Chili var ca 1 år og 7 måneder da jeg købte hende.
Hun elsker vand. Sidst vi var i hundeskov forsvandt hun og lidt senere lød der en højlydt plasken og der ude midt i et kæmpe vandhul plaskede min dejlige lab rundt. Hvergang jeg havde fået hende op af vandet og med mig, løb hun tilbage i vandet. Jeg tror jeg brugte mindst 4 forsøg. Hun brugte mindst 15 minutter i vandet alt i alt.

Jeanette Larsen…ejer af hjemmesiden
Tilføjet d. 03-05-2010 14:49

Jeg ville bare lige fortælle at “Tristan” er en Golden Retriever hvalp fra Bianca og Balu, og at han er født den 22.11.2009.
Og “Walder” er en Flatcoated Retriever hvalp fra Fabia og Balder, og han er født den 13.2.2010.
…..og buret var også en succes hos disse hvalpe.

Walther, Marie og Lars Vang (larsvang@forum.dk)
Tilføjet d. 03-05-2010 00:33

Hej Jeanette.

Lige en kort hilsen fra Årslev. Walther er velankommet i familien.Han trives utrolig godt og lever til fulde op til vores drømme om en hund.
Vi er meget glade for de råd og den undervisning du gav os, da vi hented Walther. Specielt buret er virkelig en succes.
Walther er særdeles lærenem, rolig, glad omstillingsparat og imødekommende overfor gæster.
Mange af vores venner og familie roser ham til skyerne og er meget imponerede over han smukke ydre og hans dejlige sind.

Mvh. fam Vang

Tristan, Gitte og Aksel (aj@skelmoseconsulting.dk)
Tilføjet d. 02-05-2010 10:59

Alt ok her i Bramming:
22.5 kg i dag

Han får 3 gange foder hver dag, inkl fiskeolie

Plus gulerod, rugbrødsterninger og diverse godbider mv

Trives opfører sig pænt, her og når vi er hos venner og familie

Alle synes godt om vore kære Tristan

Han har ikke ødelagt nogen som helst, hverken sko eller lign

Han sover hver nat i sit bur, hvor er vi glade for du fortalte os dette…….

Vi anbefaler alle at købe et bur

Har været på ferie hos mine forældre 2 dage, og det gik også helt super.

Vi havde det lille bur med, som vi bruger i sommerhus og i bilen

Vi har bygget et hundehus til ham, som kan køres på hjul, så vi kan flytte det

Vi leger ude i haven og vi går 2-3 ture hver dag

Han er også med i sommerhuset i Søndervig, og kan godt lide at lege i sandet

Han har lært:
Hilse, sit, dæk, guf, Tristan, værsgo, delvis kom og påbegyndt plads.

Han går pænt, når vi er ude at gå tur.

Elsker at lege med andre hunde

Vi børster ham 2-3 gange pr uge, børster tænder og klipper negle efter behov

Han bliver smurt med middel mod tæger hver 4.uge

Så vi er 110 % tilfreds ham.

Tristan giver os så meget hver dag

Tak fordi du har givet ham en god start

Jeg anbefaler dig alle steder, hvor jeg kan, da jeg føler du gør en forskel med dine hunde og din måde at opdrætte hvalpene på

Så tak for os alle 3

Tristan, Gitte og Aksel

Charlotte Larsen
Tilføjet d. 28-04-2010 17:08

Hej Jeanette.
En hilsen her fra Largo , som nu bor på fyn… Han er simpelhen en super dejlig hund. Skal helst følge med i alt, hvad der sker. Han elsker at løbe efter sin “Kong” og som du allerede sagde dengang, er han ikke bange for at sige “VOV” når nogen nærmer sig vores hus. Han er utrolig kærlig og opmærksom. Tak for gode råd og super vejledning. Tak for en dejlig hund :o)

Tilføjet d. 14-04-2010 10:03

Hej Jeanette
Så er det blevet Baileys fødselsdag og hun fylder allerede 2 år! Tiden går bare stærkt og hun er en fantastisk hund 🙂
Vi glæder os til at komme op d. 2 maj.
Knus Rikke

Tilføjet d. 07-03-2010 20:55

Hej Jeanette + fam.
Tusinde tak for en rigtig hyggelig dag med alle hundene. Det var som altid rigtig rart at se jer alle igen. Mange tak for de gode råd, det var dejligt.
Vi glæder os allerede til næste træf 🙂
Knus Rikke og Bailey.

Tilføjet d. 09-02-2010 13:27

Hej Jeanette
Så fejrede vi Easy 1 års fødselsdag igår – tiden flyver bare afsted =) Vi er rigtig glade for vores medlem af familien og han bliver forkælet ikke bare af os, men også hans bedsteforældre elsker ham =)

Hilsen de stolte ejere af Easy =)

Irdi Johannesn (teddy@postolvant.fo)
Tilføjet d. 26-01-2010 00:09

Vil bare sende en lille hilsen fra lille JUDY på Færøerne.Han er sådan en dejlig hvalp.han bliver meget beundret af menneskene her i byen.

Han er bare vores alles kæledægge.

Mange hilsner fra Judys mor og far.

Tilføjet d. 20-01-2010 19:16

Hej Jeanette.
Blev nødt til lige at skrive en lille hilsen efter jeg havde læst Kaj’s indlæg i din gæstebog. Jeg kan med 100 % sikkerhed sige at jeg ikke kender nogen andre som har SÅ meget indsigt i en hunds væsen som dig. Jeg vil ALTID vende tilbage til dig når jeg skal købe hund, jeg har jo trods alt fået verdens bedste golden retriever i Max. Jeg tror heller ikke man får en bedre baggrund nogle andre steder i DK, end hvis man handler hund hos dig. Syntes det er fantastisk at jeg stadig efter 1 1/2 år kan ringe til dig, om stort og småt ifm Max og vi nyder i fulde drag når vi skal til hvalpetræf og møde alle de andre GLADE, SUNDE og VIRKELIG DEJLIGE hvalpe som er købt hos dig :o)
Glæder mig allerede til vi ses igen, vi lærer jo noget nyt hver gang…
Mange hilsner Tine og Max

Tine Rolf Pedersen (tinerolf@mail.dk)
Tilføjet d. 20-01-2010 17:31

Hej Jeanette,
En lille hilsen fra Tisvildeleje, alt er bare gået helt perfekt fra vi hentet Mads (goldendoddle). Han er bare så nem rolig og tillidsfuld, det tog dog 3 dage af få vores Rughårede gravhund (Mikkel) til at synes at familieforøgelsen var en god ide, men nu drøner de rundt i haven så Mads til sidst må puttes får at få lidt tid til søvn. Kærlig hilsen familien Rolf fra Tisvildeleje

Berit Hansen (Tipolinni@hotmail.com)
Tilføjet d. 17-01-2010 21:47

Hej Jeanette.
Jeg købte Chili af dig i september 09 og det er jeg super glad for. Der var nogle ting jeg måtte lære hende, såsom at det er ok at tisse selvom hun har snor på, at hun gerne må gå frem i snoren. Det sidste har hun virkelig taget til sig, men går pænt på plads hvis hun bliver bedt om det. Hun er elsket af hele familien, hun er god til at læse folk. Der er 2 i familien som ikke er så glade for hunde, dem lader hun helt være, modsat min mosters labrador. Han moser rundt og nusser med alle om de vil eller ej. Hun er legesyg, kærlig og sød ved de fleste. Hunde der er ved at sprænge deres snor af raseri og som gør og skaber sig, dem kigger hun på og går videre.Jeg håber at finde noget sjovt som hun og jeg kan gå til: spor eller jagt.
I nærmeste fremtid melder jeg os ind i Dansk Retriever Klub.

M.v.h

Berit

Pia Poulsen
Tilføjet d. 15-01-2010 00:30

Jeg faldt over Jeres kæmpe hundeopdræt, penson m.m. på Gipote, og er total målløs, hvordan kan man nå at give såååå mange hunde mad, lufte ture og nok kærlighed hver dag, det begriber jeg ikke.. MEN respekt.. Mvh. Pia

SvendErik Holstein (sve@mail.dk)
Tilføjet d. 10-01-2010 22:50

Hej Jeanette
Vil lige høre hvordan det går med Emmas hvalpe,
vi glæder os til at se dem om 3 uger.
med venlig hilsen Mejse og SvendErik

Doris Petersen (dorispetersen@dbmail.dk)
Tilføjet d. 09-01-2010 17:02

Kære Jeanette
Hvor er det dejligt at have fået en så skøn hund som Lupo. Vi nyder rigtig hinandens selskab dagen lang og indimellem tager vi nogle dage til Jylland, så han kan lege med sine “jyske fætre” Luffe og Mickie.
Om morgenen kommer han og puffer ganske forsigtig til mig for at fortælle at det er stå op tid og tid for morgenmaden. Senere kommer han med sin snor, når vi skal ud på en af vores mindst 3 daglige ture og han går pænt uden at trække og jeg tror han har talt alle græsstråene i hele området. Når vi skal ud og køre, er han utrolig flink til at lægge sig ned – På en tur fra Silkeborg til Taastrup ser jeg ham kun en enkelt gang i bakspejlet sidde op og kikke ud. I øjeblikket står han med forpoterne oppe på stolen og kikker skærmen ligesom om han skal godkende, hvad der bliver skrevet om ham.
Al Nytårsskyderiet har overhovedet ikke interesseret ham og det var bare så dejligt at han ikke blev bange for “larmen”, men var kærlig og legesyg, som han normalt er.
Endnu engang tak Jeanette fordi du formidlede kontakten til familien fra Varde, som jo desværre for dem måtte skille sig af med ham. De får efter eget ønske jævnligt billeder og beretninger om ham så længe de vil.
Hilsen og godt nytår 2010

Den sorte labrador LUPO og Doris P.

Rikke Pedersen (Rikkesandahl@esenet.dk)
Tilføjet d. 07-01-2010 09:09

Kære Jeanette
Så er Bailey og jeg kommet godt ind i det nye år. Det gik bare rigtig fint, hun er overhovedet ikke bange så det er bare dejligt! Kl.24.00 skulle hun da også lige ud i haven da hendes kødben lå der 🙂
Jeg vil godt sige mange tak for den super prægning af jeres hunde, det betyder utroligt meget. I gør det rigtig godt og jeg besøger ofte jeres hjemmeside for at følge lidt med.
Kærlig hilsen Rikke

dorte og Michael (dkimjo@gmail.com)
Tilføjet d. 03-01-2010 13:17

Sorte Magne (keso chester) og efterhånden også kendt som Magne den frygtløse kom igennem nytåret med hele kroppen i behold. Et par trænings dage rundt i kvateret gjorde ham klar til denne dag. På selve dagen var han i godt humør og vi havde hele huset fyldt med gæster og det synes han jo er fantastisk. Magne`s bedrifter det forgangende år: Hjulpet med vasketøjet ( mor var ikke glad ), samlet ukrut ( hortensia, urtebede et par æbletræer osv. ) plukket æbler ( spist årets høst ), spist en vaske maskine, været på jagt ( stukket af efter uskyldige smådyr ), givet katten en krammer, hjulpet i garagen ( far ikke helt tilfreds ) og vi kunne blive ved. Magne er ikke altid fyldt med ulykker han er nyskerrig, kærlig, lærenem, frygtløs (vi har endnu ikke fundet noget han er bange for) og ikke mindst blevet lydig alt i alt en dejlig hund.
Vi takker for de gode råd i 2009 og “keep up the god work” i gør det virkelig godt.
Hilsen Dorte og Michael

annamarie røjkjær (rikabreth@hotmail.com)
Tilføjet d. 24-12-2009 16:29

julehilsen fra Balder
jeg er en af cocos hvalpe fra 18-12-08,jeg er en rigtig dejlig laban fyldt med kunster og nøkker gadvide om jeg kan lade juletræet stå?

Birthe Bøttzau (b.boettzau@stofanet.dk)
Tilføjet d. 15-12-2009 22:44

Kære Jeanette
Vi fik en Springerspaniel fra dig i Sep. Den hed Iron-Spike, men nu hedder den Skipper og er faldet rigtig godt til i hjemmet. Den er kanon over for vores 10 børnebørn og er altid glad. Den har en voldsom energi, og er utrættelig. Vi har ikke set den køre træt endnu, selvom den har naboens hund og andre hunde. Den er rigtig begyndt at være fræk efter 1 måned. Men den er rolig indendørs, som du sagde. Vi er rigtig glade for den, og min mand får gået og cyklet som aldrig før. God jul til dig og familien.

Kim Østergaard Nielsen (kn@skykon.com)
Tilføjet d. 15-12-2009 22:10

Dejligt med nye billeder af Biancas hvalpe…spændende at kunne følge lidt med i hvad der sker. Vi glæder os voldsomt til at opleve hvalpene.

Julie larsen (jkocembal@live.dk)
Tilføjet d. 25-11-2009 17:41

Hejsa mor
jeg ville bare lige sige god jul til denne hjemmeside så #god jul hjemmeside#

Tilføjet d. 20-11-2009 21:52

Hej Jeanette
Tillykke med den flotte hjemmeside. vi følger spændt med hvad der sker 🙂 Hvis der er nogle som kender en hundefrisør som kan “ordne” en puddelpuff, og bor i el. nær thy, så må i gerne skrive.
Hilsen vivi ( og Popz datter af kimmi)

Tilføjet d. 12-11-2009 20:37

Hej og tak for dejlige fjorten dage.. Min mor var helt tryg ved at aflevere mig og jeg er ellers godt forkælet .Jeg kom dejlig træt og forkælet hjem .Det er ikke sidste gang jeg er hos min plejemor Jeanette . Knus fra
olly

Tilføjet d. 27-10-2009 12:11

Hej Jeanette

Jeg var lige inde at se på din hjemmeside da jeg faldt over nogle billeder af Kenzo (søn af Jennies og Kenzo) Da jeg selv har en tæve fra dem går jeg ud fra at det er Baileys bror. Rigtig sjovt at se en fra samme kuld.
Bailey har det bare rigtig godt, hun er allerede blevet 1½ år. Det går bare stærkt.
Håber at komme op til hundetræf en dag, det er jo altid hyggeligt 🙂
Mange hilsner Bailey & Rikke

Tilføjet d. 25-10-2009 16:52

Hej alle jer hundeelskere :o)
Ville bare lige dele et rigtig godt råd. I dag fik jeg desværre brug for min hundesygeforsikring for 1. gang. Max og jeg var i skoven, som vi er hver dag, og lege og hygge med hans bedste veninde Molly. Desværre var der en eller anden meget dum person som havde smadret en flaske og uheldigvis trådte Max på glaskårene. Det kostede en tur på dyrehospitalet, narkose og 14 sting i venstre bagben. Da dette er sket på en søndag kostede det lidt over 6000 kr. Derfor er jeg rigtig glad for lige nu, at jeg har valgt da jeg fik Max at tegne en sygeforsikring. Dyrlægen fortalte at der stadig er rigtig mange som ikke har tegnet en forsikring på deres dyr imod skader. Men jeg er i hvert fald meget glad for at jeg havde denne forsikring i dag.
Nu er vi så hjemme igen, og Max ligger og vågner lige så stille i sin egen kurv, men de næste 10 dage blir hårde. Ingen gåturer og slet ikke noget vild leg med Molly i skoven øv :o(
Men heldigvis har jeg jo stadig verdens bedste hund, så vi må bare hygge os indenfor de næste dage :o)
Mange hilsner fra Tine & Max

Anna Holm Nygaard (ananassen@gmail.com)
Tilføjet d. 20-10-2009 22:01

Hej med jer

Har nu haft fornøjelsen af af Izzy vores lille Breton hvalp i lidt over en måned og hvilken måned! Derer fut på fra morgen til aften. Vores gamle tæve har fået kam til sit hår er pt hved at vende hvalpen fra! Ja der er ikke sparet på kærligheden. Men det er da også den skønneste hvalp man kan forestille sig hun er altid i højt humør og har ikke lært at sige nej. Starter klikker træning sidst på måneden, hvilket må gå som en leg for hun kan en del allerede.
Super hund tak for det!

Hilsen Anna med familie

Bo Jonø og Hanne Frisk (bo@jonoe.dk)
Tilføjet d. 15-10-2009 21:50

Kære Jeanette,

En lille hilsen fra os her i det Sønderjydske !

Vi er jo de heldige ejere af den dejligste labradortæve i verden, Jeanie. Hun har vist sig, at have de dejligste egenskaber….kærlighed, mod, tillid, intilligens, gåpåmod…ja, hun er bare den bedste.

Bo går til træning med hende i Politihundeforeningen, Sønderborg, og vi går jo efter “Guldet”. Hun har opnået 181 point ud af 200 mulige….det kan jo ikke blive meget bedre.

Hanne og Jeanie er mere til leg og motion, hvor der hver dag gås meget lange og meget raske ture i naturen.

Vi sender meget snart nogle nye billeder af Jeanie…hun er bare noget af det smukkeste…og helt rask igen efter en hård omgang med angreb af skrækkelige “hot spots”. Det var ganske forfærdeligt.

De bedste hilsener fra Hanne, Bo og Jeanie.

Tilføjet d. 13-10-2009 22:34

Hej Jeanette. Ja vi vil da også lige takke dig, for vi har da bare fået en rigtig dejlig flot hvalp. Popz er lige den hund som vi ønskede os. Hun betyder virkelig meget for hele familien, og især for børnene ( de kommer jo hjem til en dejlig hund som altid er glad). Hun er lære-nem og enormt hurtig. Vi er friske på hvalpe træf….hvis der kommer søskende eller andre i hendes størrelse ( puddel-puff) Og søskende er velkomen til at skrive til os hvis de har lyst..
Hilsen Familien Søndergaard i Vestervig

Vibeke Schrøder (Vibeke@schroder.gl)
Tilføjet d. 18-09-2009 21:07

Hej Jeanette
Så er der lige en hilsen fra vores lille vidunder Mille – puddelpuff. Hun og vi trives i bedste velgående sammen. Hun er en meget glad, klog og livlig hund. Vi elsker hende højt og vi kan fatisk ikke gå nogen steder med hende uden at folk vi møder dåner…Selv om hun er født mørkebrun tror jeg at hun i farven kommer til at ligne sin far Snuppie. Dvs lige i øjeblikket er hun tofarvet lys indenunder og mørk yderst.
Mange hilsner fra Vibeke & Martin

Fam. Keller (ayoe@post10.tele.dk)
Tilføjet d. 07-09-2009 09:26

Vi hentede en rigtig glad og tillidsfuld lille bretontæve igår. Vi skulle ud på en rigtig lang køretur til Sj. Odde ca. 3 1/2 time. Det gik udover al forventning. Hun lagde sig på skødet og fulgte interesseret med, derefter sov hun, gnavede lidt i knappen på min trøje og sov igen. Vi stoppede i Jyderup på Sjælland, så hun kunne få vand og tisse. Da vi kom hjem til min veninde, skulle vi hente Luna, vores labrador. Derefter kørte vi hjem til os selv. Det blev en lang dag for en lille hvalp. Det hele gik fint.
Mange hilsner
Jørgen og Ayoe

karen bentofte petersen (karen.bentofte@skolekom.dk)
Tilføjet d. 31-08-2009 16:43

Hej Jeanette!
Hvor morsomt! Jeg sidder og surfer lidt rundt på nettet, fordi vi har et transportbur som vi tænker på at sælge, og sidder jeg og kikker priser, og lige pludeslig dukker navnet “Jeanette Larsen”, og jeg tænker: Kan det mon være den Jeanette jeg lige får i tankerne. Og det er det!
Det ser ud som du har fået en drømmetilværelse med masserr dyr omkring dig, og oven i købet også en større familie.
Hos os er alt vel: Mogens er efterlønner, jeg er stadig lærer på den lokale, Mads er selvstændig tømrermester i Kolding og har en kæreste der hedder Ninna, Katrine er
sygeplejerske i Aarhus og har kæresten Morten og to børn (Laurids og Anna), Rasmus er politibetjent i Silkeborg, og bor sammen med Kristina i Aarhus, Mathias er mekanikerlærling og er netop flyttet hjemmefra (bor i et par kælderværelser hos Mads.
Mange hilsner fra tante Karen

Jeanette Larsen
Tilføjet d. 24-08-2009 14:30

Åh ja det er jo dig Lise/Landor. Jov vi må da også snart holde en træningsdag for jer gamle hundetæningshold. Vi må se om vi ikke kan samle en flok interesseret og så hygge os, men uden alle vores hvalpe, for eller er der vist ikke plads for normalt er vi 12-15 hvalpe til hvalpetræf. Vi ses nok snart;-) Jeanette

Lise Marie Madsen (lise_marie_l@hotmail.com)
Tilføjet d. 23-08-2009 16:42

Hej Jeanette… Jeg tror du misforstår mit tidligere indlæg…
Det jeg mener er om træffene kan blive åbne for os der har gået til træning hos dig med gadekrydsene:-) Så kan vi jo samtidig se hvilke skønne hunde du har avlet samt lige en reminder på visse ømme punkter i trænings regi.
Jeg kommer snart ned og handler guffer… Landor har nemlig snart ryddet lageret her i Sønder Felding…
Kram herfra
Lise

Jeanette Larsen (ejer af specialdogs) (specialdogs@jubii.dk)
Tilføjet d. 22-08-2009 20:47

Svar til Lise vedr. hvalpetræf/trænetræf.
Vi “træner” altid til hvalpetræf! Men I skal huske at tilmelde jer i lidt bedre tid, helst ikke i sidste øjeblik, for så tror jeg jo at der ikke kommer nogle og så vælger jeg at bruge min tid på nogle andre personer der har brug for min hjælp, weekendene hænger jo ikke på træerne her i Ølgod;-). Jo flere der interessere sig for vores træf og som også finder tid til at komme til hvalpetræffene, jo oftere vil vi afholde træffene. Man kan godt tilmelde sig de kommende træf allerede nu… Knus til jer alle der ude;-) håber vi snart ses…Jeanette

Lise Marie Madsen (lise_marie_l@hotmail.com)
Tilføjet d. 22-08-2009 18:57

Hej Jeanette…
Tænke om ikke du kunne kombinere hvalpetræff med trænings hunde træff… Så kunne du måske undgå at aflyse:-)
Bare en ide….
Mange kram fra Lise

Bettina Lisby Andersen (bettinalisby@hotmail.com)
Tilføjet d. 19-08-2009 11:02

Hej Jeanette.
Vi hentede en af verdens bedste hunde hos dig i April, Fannys røde hvalp, som har fået navnet Molly.
Vi nyder hende meget og turene med hende i skoven er skønne, selv i regnvejr!!!
Vi kunne vældig godt tænke os at komme til et hvalpetræf, og har et ønske om at det evt kunne være en lørdag (3.10.09), for det kan godt blive lidt stresset hvis vi skal frem og tilbage til Sjælland på en dag.
Mange hilsner fra familien Andersen.

linda louring (ll@superx.dk)
Tilføjet d. 04-08-2009 15:41

Hej Jeanette. Sidst vi talte sammen, fortalte jeg dig, at Sofie havde den dårlige vane én gang om dagen at tisse på gulvtæppet i stuen. Jeg fandt en løsning, som også tidligere har virket med en kat. PEPERMYNTEDRÅBER! Drys rigeligt der, hvor hun ikke må tisse – og det virker!
Hilsen en glad hundeejer

Tilføjet d. 13-07-2009 22:47

Nu er det godt 2 år siden, vi hentede Maggie hos dig, og jeg får lyst til at skrive en ny opdatering. Vi fik Maggie, da hun var 1½ år gammel, men det føles som om vi har haft hende altid. Maggie er faldet så godt ind i vores familie og selv om hun snart bliver 4 år kan hun stadig være en legesyg hvalp – dejligt!
Vores datter er nu 1½ år og det er en fornøjelse at se de to sammen. De er så glade for hinanden og leger sammen hver dag. Maggie har taget godt imod Ida og er meget tålmodig og godmodig. Når Maggie ikke gider hende mere, går hun hen i sin kurv, hvor hun har “helle”, der skal hun ha lov at være i fred, og det har Ida lært.
Vi kunne ikke ha fået en bedre hund, det har du gjort godt, Jeannette 🙂
Vi er desuden glade for at fortælle alle, der bare overvejer at få en hund, om hvor og hvordan vi fik Maggie.
Når vi engang får plads til en legekammerat til Maggie, er der i hvert fald ingen tvivl om hvem vi ringer til 😉

Signe Bro (signebro@mail.dk)
Tilføjet d. 22-06-2009 21:36

Vi glæder os i denne tid 🙂
Er på hjemmesiden hver dag for at se, om Emma har født. Vi rejser til Frankrig den 29.6. og er væk i tre uger, så vi krydser fingre for, at hun føder inden.
Mange hilsner Signe

Tilføjet d. 11-06-2009 22:18

Sikke et skønt kuld Toy-puddelhvalpe i har billeder af, mine forældre havde en mini-puddel da jeg boede hjemme, og er begyndt at drømme om at få en selv, så holder lidt øje med jeres flotte side, der ser jo ud som om der kommer flere dejlige krøltoppe.

Mange hilsener Rikke Breiner

Dorte & Michael – Magne ( Keco Chester )
Tilføjet d. 08-06-2009 08:16

Hej Ideen med hvalpetræf er super god. Vi har nu været med fra starten med lille Magne og det fungere bare.
Vi har fået mere ud af den ca. 1 times træning hver 6 uge end ved hunde træning 1-2 gange i ugen der hvor vi går.
Det er super fedt at snakke om hvordan man undgår situationer, vender hunden af med dårlige vaner osv. sammen med dig men også andre ejere.
Og hundene stor trives når de mødes hver 6 uge.

Kan helt klart anbefale hvalpe købere at komme – det er super godt.
Vi tænker i hvert fald at vi ikke bare har købt en hund, vi har både fået oplevelser, forståelse for hunden, træning/hælp til opdragelse af hunde ejer, god kontakt med hunden og føler at vi aldrig står alene med hunden.

Super fedt.

Fam. Pedersen (info@timilick.dk)
Tilføjet d. 28-05-2009 10:43

Den 26 dec. hentede vi Tigo ( Grøn bånd )
Han er stadig vores drømme hund, altid glad han følger os hvor vi er, vi har vendt ham til, kun af besørge i hans indhegning, så vi har aldrig efterladenskaber på plænen, han er bare så lærenem, det går også rigtig godt med af møde andre hunde, det troede vi aldrig han ville få lært men det går fint nu, han elsker også af lege med sine hundevenner, nu har vi fået ham kastareret det gik nemt, vi kørte til dyrlægen som han er utrolig glad for vi hentede ham efter 2 timer, han var resten af dagen lidt træt men det er forstålig han havde skærmen på de første 2 dage, derefter tog vi den af ham, og holdte øje med af han ikke slikkede i såret og når vi ikke lige kunne holde øje med ham gav vi ham skærmen på og det var fint for ham, han var ikke generet af skærmen, og efter ti dage skulle han haved taget sting det tog han i stiv arm, jeg kan kun andbefale det og tak Jeanette fordi du gav os det råd om af gøre det , kke fordi han var vild, men vi vil bare gerne have en fortsat stille hund.
hvis der er nogle der er i tvivl må i meget gerne kontakte os

judith nielsen. (judith.18@stofanet.dk)
Tilføjet d. 30-04-2009 00:50

hej jeanette.nyntes lige jeg ville fortælle dig hvilken dejlig hund vores bischka er. hun er fra d, 30. 9 2008. lilla. vi elsker hende over alt på jorden, hun er lige præsis 7. måneder idag. er meget lærenem kan næsten alt, stadig lige legesyg, elsker at komme med på lange gåture sammen med freja min svigermors hund. vi går meget ved dybbøl strand, der er store marker på vejen der ned ,da elsker hun at løbe og slå kolbøtter, er ude at bade hver dag ,en rigtig vandhund. vi kan nogen gange undre os over hvor klog hun er, tak for verdens dejligste hund. med stor hilsen fra judith og finn nielsen. sender et nyt billede.

Rikke Pedersen (rikkesandahl@esenet.dk)
Tilføjet d. 14-04-2009 14:09

Hejsa!
I dag er det Baileys fødselsdag og hun bliver 1 år 🙂
Hun er en rigtig dejlig og glad hund som altid er frisk på en svømmetur i åen. Hun er alletiders hund som er elsket af alle vi kender. Vi går til clicker træning og det er hun vild med (især fordi at man jo får godbidder ved at gøre som mor siger 🙂 )
Knus
Rikke

Trine Thykjær (trine@palette.dk)
Tilføjet d. 11-04-2009 21:35

Hej med jer!!

I dag, d. 11 april, er det atter Tulles fødselsdag. Hun bliver 2 år.
Vi tænker meget på hende og håber hun Trives.
Kærlig hilsen og rigtig god påske.
Trine, Maja og Merete

linda louring (ll@superx.dk)
Tilføjet d. 03-03-2009 14:50

hej Jeanette.

Tak for en dejlig hundehvalp – Sofie (hentet d. 27/2 – 09).
Jeg er, som du ved, første gangs hundeejer.
Men bortset fra forstyrret nattesøvn og daglig luftning ca. 1 gang i timen, og optørring af uheld, er der kun positivt at sige. Hun er så gennemtryg.
Katten er da bare en sjov legekammerat, men den løber altid væk – mærkeligt! Støvsugeren er da ikke noget problem. Og alt er interessant at gnave i, men et nej og en lempelig føren hovedet væk virker hver gang.
Og nu kan hun gå i snor, selvom hun godt kan blive lidt sur, når hun er på vej ind under en spændende busk, og snoren ikke følger med hele vejen under den og ud på den anden side!
Og buret – det er genialt!
Først lød det skræmmende, men det er en gennemtryg og uhyre praktisk løsning. Hun går selv derind i løbet af dagen.
Og “mor” må godt gå i bad og ud med skraldespanden i 15 – 20 min., uden at man bliver utilfreds.
Jo, her i huset er vi meget glade for vores lille nye medlem.
Men det er nu bedst at søve der, hvor “mor” er.

Hilsen Linda fra Læsø

Hanne og John (nymann@paradis.dk)
Tilføjet d. 23-02-2009 21:27

Hej Jeanette. Lørdag den 14. februar, hentede vi vores lille puddel-hvalp “Rico” hos jer. Og vi ville lige sende dig en hilsen fra den super-sødeste hund vi kunne forestille os. Det går rigtig godt med ham. Han var glad og kontaktsøgende, fra første dag, han sover sødt i sit bur om natten, som du anbefalede, og vi er ikke oppe og tisse om natten. Når jeg skal op på arbejde skal jeg faktisk vække ham når jeg står op, kl. 5.30. Det er ikke tit det går galt for ham indendøre, men vi er også ude med ham en gang i timen når han er vågen. Han “fortæller” det ikke selv endnu… Men vi håber det snart kommer. Han har lært at sitte (3. dag), vi arbejder på dæk, og jeg tror det kommer snart. Han kommer når vi kalder og han leger kun med sit legetøj, dog har vi en blomst vi måtte flytte, for den var lidt for spændende. Han har lært at der ikke er kontakt til os mens vi spiser, det kunne han fra første dag. Da lagde han sig og gnavede i sit legetøj, eller lagde sig på vores fødder. Han er en rigtig sjov og dejlig krudt-tønde, men er alligevel også samtidig en rolig og opmærksom hund, når han har fået brugt sin energi.
Det eneste vi bøvler lidt med at at få ham til at forstå, at selvom man kører i maksimum gear, må man stadig ikke bide i hænderne og tøjet. Vi napper ham over snuden når han gør det, men det kan være svært at nå at gøre det i samme øjeblik som han bider. Men jeg tror og håber på at vi får bugt med det. Ellers må jeg jo lige kontakte dig og høre om du har et råd til os.
Vi er ihvertfald rigtig glad for den lille krøllede charmetrold. Knus fra fam. Nymann

Michael og Vanessa (michaelpetersen@privat.dk)
Tilføjet d. 19-02-2009 21:34

Hej Jeanette. Nu blev det vidst vores tur til at skrive en lille hilsen herinde. D. 26.12.08 fik vi Balou (Blå) opkaldt efter hans far :0) Han er den dejligste hvalp som man overhovedet kan ønske sig. Vi er så glade for ham og han passer lige til os. Han lystrer meget når vi kalder på ham, men får også nogle gange sine små flip, hvor han løber rundt om huset, indtil han er helt forpustet :0) Vi kører mange ture med ham og turen hjem til Sønderborg, fra Ølgod, gik også rigtig godt, uden opkast. Balou har fået en del hundevenner i kvarteret og elsker at lege med dem. Han er nærmest ikke til at få med igen når vi først møder nogle af dem :0) Han er okay til at gå i -og uden snor. De første to nætter vi havde ham, skulle han ud og tisse 4 gange, siden da, har der ikke været noget om natten. Han piver først lidt om morgenen, når vækkeuret har ringet, dejligt :0) også er det som om at Balou ikke rigtig forstår at der er noget der hedder weekend :0) Det der med at sove længe, er ikke lige ham. Vi starter på hundetræning til marts, som vi glæder os rigtig meget til… Han er en meget lærenem hund. Få uger efter vi fik ham, kunne han allerede sitte, give pote og hente ting når vi leger (aport). Dække er han ikke så vaks til endnu, men det kommer vel… :0) Vi kommer snart og besøger dig og dine hunde, da vi er glade for at tage en tur til vesterhavet en gang i mellem også kan vi jo også lige få købt noget mere mad :0) Her til sidst vil vi bare lige sige at vi er rigtig glade for at have købt hund hos dig og siger tak for den gode vejledningen i gennem forløbet :0) Balou er forresten blevet gode venner med Marvin ( vores kat). Knus fam. Petersen fra Sønderborg.

Tilføjet d. 15-02-2009 16:33

kære jeanette og familie.
Vi vil gerne sige tak for den dejligste, legesyge, tillidsfulde hundehvalp vi kunne ønske os. Den 26.12.08 kom tiden endelig, hvor vi drog afsted for at hente vores nye familiemedlem, en af Tikka og Balu´s hvalpe(lilla/læder), som vi døbte Soffie. Turen hjem gik fint, hun ville gerne nusses lidt og så faldt hun i søvn. Soffie er hurtigt faldet til, nyder at lege og gå ture, elsker at være hvor vi er og følger med i alt. Den 1. uge hjalp hun med at bygge hundegård og fik indviet sit nye superisolerede hundehus. Hun er nu i hundegården hver dag når vi er afsted, det virker som om hun er glad for at være der. Vi har hende mistænkt for at hun tager sig en god lur derude – hun får dog også tid til at grave sig et par gode huller:-) vi var lidt spændte på, hvordan det ville gå med natburet, men har bestemt ikke fortrudt. Hun går selv derind, når hun trænger til et hvil i løbet af dagen, og når hun kan mærke det er vores sengetid.
Soffie elsker at gå tur, og har efterhånden fået et par gode hundevenner/legekammerater på ruterne, og det er rigtig fedt, at give den gas i al sneen.
Til marts skal hun til at gå til hvalpetrænning, vi øver allerede en del, men glæder os til at møde andre hvalpe og lære nyt.
Soffie skal snart til sin anden vaccination ved dyrlægen, 1.gang gik supernemt, mærkede ikke stikket, og dyrlægen synes hun ser rigtig fin og sund ud.
Jeanette, vi kan kun slutte os til alle de andre meget tilfredse hundekøbere her i gæstebogen. Vi er meget glade for din måde at være på, både overfor os som kommende hundeejere og hundene. Vi kunne med det samme mærke dit store engagement i hundene, og at de skal få et godt liv hos deres nye familier Vi bruger flittigt af dine mange gode råd. Vi har været superglade for at vi købte Soffie hos dig, det har været en meget positiv oplevelse. Vi er tit inde på din hjemmeside, både for at kigge på hvalpebilleder af Soffie, men også for lige at se, hvordan det går med dine andre hunde, og følge med i deres hvalpe. knus fra fam. Pedersen

Dorte og Michael (dkimjo@gmail.com)
Tilføjet d. 15-02-2009 13:06

Keco Chester

Hey

Vi var over for at hente en hvalp fra Coco´s kuld ( Magne ).
Jeg kan se Gitte og Carsten skriver det samme som vi også tænkte på. Du er meget proffesionel i din måde at håndtere både hunde, hundeejer og kommende hunde ejer på. Vi som tidligere hunde ejer og nu hunde ejer igen er ikke i tvivl om vi har valgt det rigtige sted at handle hund. Vi føler os trygge ved dig og er super glade for din tid og rådgivning. Du har sat ord og billeder på situationer som man tit støder på og hvor man prøver mange forskellige ting uden held og efter samtale med dig lyder det hele så nemt – og det virker.
Man kan ikke være i tvivl efter man har mødt dig og dine hunde at det du gør er fungere. Tak for det.
Turen hjem i går gik rigitg godt, Magne sov hele turen hjem og der var ingen problemer. Han har dog besøg med katten som et hænge parti men det er nu mest katten der lige skal vende sig til det.

Vi anbefaler helt klart andre hundeejer/kommende hundeejer at handle hund hos jer.

Gitte og Carsten (info@timilick.dk)
Tilføjet d. 08-02-2009 18:49

Så er det min tur til at komme med et indslag.
Først vil vi gerne takke dig Jeanette for din prof. måde både af vejlede os nye hundeejere og måden at hvalpene bliver valgt på. Vi ønskede os en rolig hvalp som kunne håndterer at der kommer mange ud og ind af vores vores dør da jeg er behandler i eget hjem samt vi er en familei på 5 så der er altid mange her. Tigo er et pragt eksemplar alt hvad vi kunne ønske os. Den er rolig, meget glad, renlig, ikke bange for lyde og biler eller andre hunde. Det var en dejlig måde at vi hele tiden kunne følge med på hjemmesiden fra Tigo blev født og til vi hentede ham, det er dejligt at møde t møde så kompetente mennesker, det var dejligt at du havde sat 3 timer af til vi skulle hente hunden men hvor blev tiden af? du var SÅ levende og måden du gav alle de gode råd med hensyn til ankomst i hjemmet, renlighed, opdragelse, motiom ovs. Tak for du valgte netop den hund til os.
Til alle nye hundeejere glæd jer, stol trygt på at Jeanette vælger hunden til jer. Jeg anbefaler alle til at købe hund der. Det er så søde mennseker og altid villige til gode råd.

Sanne Andersen Mølgaard
Tilføjet d. 08-02-2009 09:30

Kære Jeanette og familie.
Alt vel i Fredericia, hvor Mille og vi er ved at få en dejlig hverdag. Hun er nu 14 uger og vokser fint.
Vi går – uden at trække – lange ture på “volden” som fører ned til Østerstrand, hvor Mille så småt er begyndt at vove sig ud i vandet. “Hent pinden” er lige sagen og hun er modig og tager dem også, selv om hun skal have snuden under vand. Og en legekammerat er det også blevet til; Diego er schäfer og 12 uger gammel og de to leger vildt og længe – sikke et piveri, når legen er slut og vi må videre. Mille er meget glad for Diego:o)
Vi har været til 1. tjek og vaccination hos vores rare dyrlæge, som kun havde positivt at sige om Mille; og hun mærkede tilsyneladende slet ikke det lille prik i bar begejstring for al den opmærksomhed fra personalet.
Mille er meget glad for gæster, både børn og voksne og deres evt. hunde og der er næsten ingen grænser for, hvor længe hun kan blive ved med at lege. Men hun har lært, at når vi ikke gider mere, så skal hun gå for sig selv og lege med sine tøjdyr. Prøver dog lige et par gange, om det nu også kan passe, at vi sagde stop…
Dagligt leger vi “søg” og Mille bliver bedre og bedre til at finde. Og så skal der soves bagefter – gerne 1-2 timer, hvorefter der er fuld gang i den igen.
Vi har Mille med, stort set hver gang vi er i byen, for at vænne hende til at køre bil (det giver stadig lidt opkast) og for at hun skal lære at være rolig, når vi er ude, man kan jo glemme… men det går faktisk rigtig godt. Vi har buret med og det fungerer fint uden piveri, men ofte er det os der må “mærke”, når hun er træt – det er så svært, når der er så meget nyt og man gerne vil lege hele tiden.
Vi er 100 % sikre på at Mille er den bedste hund for os – lærenem og lydig og samtidig fræk og årsag til megen latter og fornøjelse.
Vi starter hvalpemotivation til marts og det glæder vi os meget til. Så glad Mille er for at lære og lege, kan det kun blive positivt.
Så vi siger igen mange tak, Jeanette.
Kærlige hilsner fra Lars og Sanne, Fredericia
Billeder kan ses under – Historier om hvalpe…

Tove og Viggo (viggo@newmail.dk)
Tilføjet d. 23-01-2009 10:14

Hej Jeanette
En hilsen fra Nordals, hvor Luffe og vi nyder hinanden. Han er en herlig hund, lydig og velopdragen, men selvfølgelig også et “livstykke”, så vi gamle får rørt de stive muskler. Lige nu bobler han efter en ordentlig spænetur på store marker lige ved, hvor vi bor og hvor store regvandssøer blir gennempløjet. Hjemme igen finder han sig i aftørring og rengøring uden at kny.
Vi hentede ham søndag den 4/1, mandag var han i bad og torsdag hos dyrlægen til check, chipmærkning og vaccination, alt foregik uden problemer, han ville endda gerne ind i brusekabinen igen bagefter. Han vejede 29 kg hos dyrlægen, som syntes han var i god stand og ikke for tynd. Om et par uger skal han så ha’ næste stik og så må vi se, hvad vægten viser. Han har “fået” fødedato den 1/7-2007, nærmere kunne ingen af os komme det, men han er nok også rimelig ligeglad. Han bevæger sig perfekt i huset og er meget venlig overfor gæster uden at være påtrængende. Underligt at en så velafrettet hund ikke har været chippet og formentlig heller ikke vaccineret, men godt at hans mennesker afleverede ham, så vi kunne få en ny og dejlig hund! Tak for det !

vi se, hvad vægten siger, han har ikke tabt sig

Bo Jonø og Hanne Frisk (bo@jonoe.dk)
Tilføjet d. 07-01-2009 22:27

Kære Jeanette,

Hermed en hilsen fra det sønderjyske og fra vores dejlige hund Jeanie.
Hun er nu 6 måneder. En dejlig tæve med masser af energi. En hund – lige efter vores smag.

Vi er så glade for hende og hun stortrives herude på landet. Vi bor jo på en gård (vi medsender billeder) og vi har en del dyr. Jeanie er med i stalden hver aften, når dyrene skal fodres og når der skal fyres op i halmfyret. Hun elsker at “lege” med den store kalv og er også gode venner med fårene og lammene.
Hanne og Jeanie går også rigtig lange ture i området, hvor alting skal undersøges grundigt med den gode næse.
Jeanie er blevet en rigtig god ven og en stor del af dagligdagen.
Vi elsker hende og hun er en rigtig glad og venlig og klog hund.

Venlig hilsen Hanne og Bo Jonø.

JILL OG PER (mc@ringsted-motor.dk)
Tilføjet d. 06-01-2009 10:59

Her en lille hilsen fra Bike, jeg er efterhånden blevet 6 måneder, jeg er en god og glad dreng, som trives her hos Ringsted Motor, jeg har gået til hundetræning og skal igen til marts.
jeg ses hver søndag med nogle af de hunde så vi ikke glemmer hinanden til vi skal starte igen, jeg er ved at lære at høre efter når jeg bliver kaldt på…. men der er så meget spændende så jeg glemmer det ind imellem.
stor hilsen herfra Jill og Per

Stine og Michael :0) (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 24-12-2008 12:41

Hej alle jer :0)

Takker rigtig mange gange jeanette fordi du kunne ta cocio og balto i et par dage :0) det var en rigtig stor hjælp for os! Nu er vi alle hjemme igen og har det rigtig godt og hygger alle sammen :0)… Hundene tog rigtig pænt imod Malthe men vi havde nu heller ikke regnet med andet :0).. Hi hi efter cocio har overspist sig hjemme ved jer var hun ikke sulten dagen efter hmm :0) hun er en bandit den dejlige hund.. Og de er stadigvæk trætte efter at ha været hos dig:0).. så kan regne ud at de rigtig har hygget sig og det er jo bare dejligt at se. Vi ønsker alle jer og hundene en rigtig dejlig jul :0) Og næste gang vi kommer efter foder tager vi da lige bette manden med så du kan se ham :0)

Lige en lille hilsen herfra os af .

Stine og Michael

Lise Og Landor (lise_marie_l@hotmail.com)
Tilføjet d. 21-12-2008 21:07

Tillykke med fødslerne og de levende hvalpe! Synes godt nok Coco er lidt at en sej madame!
Vi ses efter nytår til endnu en gang SUPER træning!!!!

Mange julehilsner fra Lise

Tilføjet d. 18-12-2008 22:29

Hej Jeanette og alle de andre :o)
Så blev det min og Max’s (Asger) tur til at skrive en lille hilsen her på jeres fine hjemmeside.
Han har nu boet her i 12 dage, og det går over al forventning. Jeg er så glad for ham at det simpelthen ikke kan beskrives. Han er allerede helt renlig ( har faktisk været det fra dag 1) og indtil videre har han ikke bidt i noget som ikke er hans, så det er jo super. I dag efter jeg havde talt med dig, prøvede jeg at slippe ham løs udenfor og det gik også rigtig fint. Han fulgte mig meget fint, så længe han lige fik lov at snuse og lege lidt engang imellem. Han har også allerede lært at sitte :o) Jep jeg er meget stolt….
Glæder os meget til at begynde træningen til januar
Mange hilsner fra Tine & Max
Har sendt et billede til din mail, håber det vrker :o)

Jeanett. Larsen.
Tilføjet d. 29-11-2008 19:21

hej Jeanett Larsen.
nu vil vi lige fortælle lidt om lille bischka som er født d. 30.9.08 new. addi ( lilla ) hun er verdens dejligste hund, hun er bar så klog, ikke engang 9 uger endnu, siger selv til når hun skal ud, er stueren ( fantastisk ). hun er meget opmærksom, lærer hurtigt, er udadvent, er ikke bange for noget er modig og kan sitte, og er meget meget legesyg, jo mere legetøj jo bedre. Vi er bare så glade for at vi valgte specialdogs, og jeres måde at håndtere hvalpene på, det skal i have stor ros for. venlig hilsen Judith og Finn Nielsen.

ps. har sendt et billede, ved ikke om det er lykkedes.

Stine og Michael. (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 27-11-2008 16:02

Hej jeanette og alle vufferne 🙂

Lige en lille hilsen fra Cocio som er Magnes søster…
Det ser jo ud til at i alle sammen har det rigtig godt derude :). Dejligt at vide at Magnes hofter og albue/øjne er perfekte. Vi vil også engang til næste sommer ha tjekket cocio igennem, og hvis alt er perfekt har vi tænkt os at finde den rigtige hanhund til hende og så få en kul hvalpe på hende 🙂 Lige pt holder vi pause med udstillinger men det er kun fordi hendes mor (er højgravid) men lige så snart bette manden er kommet ud er vi på banen igen ;)… og er klar til at give den gas på udstillingerne hi hi !!!

Cocio har det godt og er stadigvæk en utrolig dejlig hund.. vi nyder hende hver eneste dag!

Kæmpe potedask herfra Cocio og balto 🙂

Rikke Pedersen (rikkesandahl@esenet.dk)
Tilføjet d. 25-10-2008 21:29

Hej Jeanette. Jeg er den heldige ejer at en af Jennies hvalpe fra d. 14.04.08. Jeg var oppe at hente en tæve ved dig og hun er bare verdens skønneste hund. Jeg går til hundetræning med hende og hun er bare lærenem. Jeg vil desuden gerne rose dig for jeres måde at håndtere hvalpene på…hun er overhovedet ikke bange for noget, som f.eks. høje lyde osv. Rigtig lækkert. Ellers vil jeg bare sige at jeg overhovedet ik fortryder at jeg valgte en hvalp fra jer….hun er en rigtig modig “lille” pige 🙂
Med venlig hilsen Rikke.

Bo Jonø (bo@jonoe.dk)
Tilføjet d. 18-10-2008 22:42

Kære Jeanette,

Vi har også fået verdens bedste labradorhvalp. En tævehvalp Jeanie-U, som vi er meget glad for.

Den er aktiv, kærlig og absolut venlig over for alle, også voksne hunde som den meget gerne leger med eller udfordrer.

Jeanie er nu ca. 15 måneder og den har taget alle med storm.

Med venlig hilsen.

Hanne og Bo.

vi sender lige et par billeder fra 12 ugers alderen.

nemo
Tilføjet d. 13-09-2008 12:47

vi var så heldige at få lov at få nemo, og det er det bedste der er sket os. han har den rigtige størrelse og rette temperament til finn som sidder i kørestol med sværd hjerneskade. de to har rigtig meget ud af hinanden det er en sand fryd at opleve. nemo fandt hurtig ud af at hvis han ville lege skulle han bare komme med ting og lægge det i finns hånd enten til kast eller en rask ruskeleg, hvor nemo ikke trækker hårdere end at det er forsvarligt. det er helt klart en hund efter vores familie.

Tilføjet d. 31-08-2008 10:18

Hej Jeanette!
Emma ankom godt til aalborg igår. Hun er en lille engle, sov hele kører turen, måtte vækkes da vi holdte for at tisse.
Hun kan ikke forstår hvorfor kattene ikke vil lege, de syntes at det er en “mærkelig kat” vi har fået. hun er faldet utrolig godt til allerede, vil helst være ude.
mange hilsner nicoline, karl og christina og selvfølelig emma. (rød tæve)

Stine og Michael :0) (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 21-08-2008 18:00

Hej jeanette :0)…

Ja michael prøver og prøver på at sende dig billeder, men det lykkes åbenbart ikke desværre. Men så kan vi jo bare skrive til dig her istedet for :0).

Vi var jo som sagt til udstilling ved DRK i vejen her d. 17 august. Og hold da op Cocio var oppe imod 23 andre tæver :0)… Det slog os ikke ud for vi elsker det jo og især cocio :0)… Men nå vi fik en 1 præmie dog ingen placering i 2 runde men vi er nu ganske tilfredse med det :0)…der var hård konkurrence så det var helt ok :0)…

Vi må tage nogle billeder med op til dig næste gang, vi kommer op og henter foder ved dig :0)…

Vuf vuf :0) Fra hundene og Os

christina sørensen (christina@sorensen-danmark.dk)
Tilføjet d. 20-08-2008 08:43

Hej Jeanette.
vi venter med længelse på d. 4 sep, så vi kan komme og hente emma( den rødeste tæve, i unique kuld).
Tiden er kun for lang. Haven er henget ind, hundekurven er klar, legetøjet er købt,mangler kun emma og maden. Jeg ringer når dagen nærmer sig.
vi ses snart christina,nicoline og karl fra aalborg

Susanne Thomsen (thomsenhir@familie.tele.dk)
Tilføjet d. 12-08-2008 18:37

Hej Jeanette..

Her er en lille hilsen fra fam.Thomsen og vores elskede hund Dixie. Hun er blevet en del af vores familie, og hun har gjort stort fremskridt siden vi fik hende, hun er dog stadig lidt bange for fremmede. Hun elsker at komme ud at køre bil, og tumle rundt med vores drenge ude i haven, stranden er også et kæmpe hit, bare man ikke skal ud at svømme. Ellers er det også hyggeligt med masser af kram og kløen på maven..

De kærligste hilsner fra Dixie og familie

klaus pedersen (klaus@pedersen.mail.dk)
Tilføjet d. 12-08-2008 16:47

Hej Jeanette. Jeg er kommet hjem med samson nu, han har spist nu og vores børn er glade for ham.
Jeg skriver senere, hvad der sker.Tak for en dejlig hund.

Tilføjet d. 24-07-2008 13:46

Hej Jeanette
her en lille hilsen fra nordsjælland
vi hentet en jennies dejlige han hunde som nu hedder baloo(14 uger). han er bare så dejlig og vores søn lucas er bare så glad for ham, de er rigtige balademager sammen. Vi har gået til hundetræning med ham siden han var 9 uger. han er rigtig dygtig, selv træning med lyde er ingen problem. han elsker at bade i åen og i havet.
han er en rigtig guldklump, det eneste vi har haft problemer med er hans bideri i især sofabord og ja alt andet, men vi arbejder på det. har du et godt råd må du da skrive. skal nok sende billeder, han vokser jo som ukrudt. tak for en dejlig hund ps. han har været renlig om natten lige fra starten

Susanne Knudsen (sknudsen@mail.dk)
Tilføjet d. 16-07-2008 17:27

En lille hilsen fra Tjalfe, der har det rigtig godt i Odder. Jeg har sendt et billede som måske kan komme på hjemmesiden.

Tilføjet d. 08-07-2008 10:41

Hej. Syntes da lige I alle skulle have en lille hilsen fra Loke ( og familie ). Vi hentede Loke et par dage før jul. Loke var en lidt humørforladt sort labrador som Jeanette ønskede skulle komme hen til en “ældre” familie. Loke syntes vi skræntede lidt ( bla. halthed ) men vi gav ham chancen. Vi har ikke fortrudt et sekund. Loke er haltfri. Tror det har været vokseværk. Han er nu chippet, vaccineret og har fået pas. Loke er kvikket helt utrolig meget op og han manglede vist bare det rigtige foder og nogle vitaminer. Loke går nu til hundetræning ( c hold hos DCH ) og til agility. Han er utrolig lærenem og en virkelig flink hund som passer perfekt ind i vores familie. Alle som kommer på besøg hos os syntes vi har jordens bedste hund…og det har vi. Han har lige været med os på fiskeferie i Sverige og går heller ikke af vejen for en tur i robåden 🙂
Tak de dem som valgte at aflevere ham hos Jeanette fordi de af den ene eller anden grund ikke kunne have ham. Vi elsker ham højt og I er velkommen til at se til ham hvis I skulle få lyst.

Mette Hviid (hviid@cool.dk)
Tilføjet d. 03-07-2008 20:23

Hej jeanette.

vi er nu kommet godt på plads med Sus, som nu hedder Bianco.

endejlig og meget rolig hund.

Hun suser stadig en del, men vores dyrelæge synes vi skal give det lidt tid.
Hun er faldet utroligt godt til og er blevet rigtig gode venner med vores kat hugo.
ungerne og vi er helt vilde med hende.

hilsen familien hviid, Holbæk

Pia Pedersen (piacp@profibermail.dk)
Tilføjet d. 03-06-2008 20:20

Hej
Vi hentede for ca. 1 mdr. siden vores nyeste familiemedlem – hos Jeanette – en dejlig sort labrador der lyder navnet Samson. Vi elsker ham alle sammen – han er lydig – gavnmild – glad og altid klar til en lege eller travetur. Vi bruger meget de ting du omtalte som viser at vi bestemmer og ja, det virker hver gang!
En super skøn hund og vi tøver ikke – vi anbefaler dig vidt og bredt.
Tak fordi vi fik lov at få denne skønne hund – vi kommer igen.
Med varme tanker
Nick, Anders og Pia

Preben Møller (preben@moelleren.dk)
Tilføjet d. 07-05-2008 01:08

Hej Jeanette. Jeg blev meget glad da jeg læste at Rocky, som jeg måtte aflevere sammen med Lunte, også har fået et godt hjem. Det var den rigtige beslutning, der blev taget efter vores samtale. Hilsen Preben.

Preben Møller (preben@moelleren.dk)
Tilføjet d. 03-05-2008 11:40

Hej Jeanette. Det er med stor glæde jeg ser på din hjemmeside at Lunte, som jeg med sorg måtte aflevere d.04.04, da hans mor var døende/død har fået et godt hjem hos en børnrfamilie/jæger hvor hans evner kan komme til sin ret. Håber at høre løbende nyt om ham i fremtiden. Hilsen Preben

Simon og Anja (aaaskov@yahoo.dk)
Tilføjet d. 30-04-2008 07:28

Hej Jeanette, det er nu ca 3 måneder siden Samson blev en del af vores familie.
Han besidder en kæmpe tålmodighed, specielt i forhold til Line på 15 måneder – han er bare super forsigtig overfor hende.
Han lever op til alle de forventninger vi havde til en hund, sød, glad og lidt fræk 🙂
Eneste ulempe er at han ikke altid er så god til at komme når vi kalder på gåture i naturen, men det arbejder vi med – lykkes det ikke, kan det være vi kommer forbi en dag til et lille intensiv kursus.
Vi mailer et billede af han inden længe, så du kan se han har det godt.

Tilføjet d. 29-04-2008 08:03

Hej Jeannette!
Så er der gået et par dage, siden vi hentede vores lille Sheila – og sikke dejlig hun er! Vi har fra første færd kunne mærke, at Í har arbejdet med de små totter, inden vi har fået dem med hjem. Hun er en virkelig dejlig hund, som man kan hive i benene og ørerne, og så er hun renlig! Det er vi lidt imponerede over, at hun allerede er, men hvor er det dog skønt!
Vi kan kun konstatere, indtil videre i hvert fald, at Sheila er faldet godt til hos os, og halen står sjældent stille! Kort sagt, hun er en skøn skøn hund!
Hilsen Janni & Lars

Stine og michael 🙂 (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 22-04-2008 19:41

Hejsa 🙂 Jamen tillykke med det dejlige resultat af den dejlige kenzo 🙂 Dejligt at vide jo….

Knus fra os og vufferne

Stine og Michael 🙂 (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 17-04-2008 22:20

Hej jeanette og alle vufferne:)

Ja Cocio er blevet en STOR pige :)… hun er kommet i sin første løbetid jo jo… og det klare hun bare fint og der er ingenting der at komme efter :)… Vi tager til den næste udstilling med hende d. 4 maj så det glæder vi os jo til….
Hun har også haft lidt kennelhoste efter vi var oppe ved jer men ikke noget slemt og det tog kun 5 dage så var hun over det igen 🙂 Ellers går det rigtig fint med hende.. Og hun er stadigvæk lige så dejlig og smuk som altid ;). Balto elsker det foder vi fik oppe ved dig så det var bare supert :)… de er dog begge 2 på skrump…og skal tabe sig 1 kg eller 2 :). Bare en lille hilsen herfra os alle 😉

Cocio, michael og stine 🙂

Anja (gl. praktikant) (anjarenate@msn.com)
Tilføjet d. 16-04-2008 18:40

hej Jeanette, fed artikkel i ølgod avisen!
jeg kan se det hele går frem ad og at i/du er kommet langt, efter jeg sidst har været der!! men det er jo også længe siden. jeg vil bare sige, at jeg syntes det er mega fedt det du laver 🙂 misunder dig helt.. hehe.. hold humøret høj og bliv ved med det du lave, for du er jo simpelthen “DEN BEDSTE” hvis jeg må være så fri! pas godt på dig selv og julie. hvis jeg husker rigtig! 🙂 knus Anja…

Trine Thykjær (trine@palette.dk)
Tilføjet d. 11-04-2008 16:42

I dag er det Tulles fødselsdag…Hurra…Hurra…Hurra..!!!!
Tillykke Tulle 1 år:

Kærlig hilsen
Maja, Merete og Trine

lone nedergaard (lnedergaard@webspeed.dk)
Tilføjet d. 09-04-2008 23:11

Hej Jeanette;o)
I dag (9.4.08) var jeg på besøg for at se vores lille nye familiemedlem….og blev fra første færd budt hjerteligt velkommen…både af dyr og menneske!
Hvilken herlig modtagelse..
Der blev ikke spildt et sekund, og du gik lige til sagen og øsede af din store, imponerende viden og intuiton om/med hunde. Hold da op, tænkte jeg…bliver jeg nogensinde i stand til at blive en god mor for vores lille ven, som kommer til at hedde Nikon. (Min mand er fotograf, og derfor nærliggende med et kameranavn…synes også det klinger fint;o)
Tankerne fløj rundt i hovedet på mig da jeg kørte derfra, og pludselig opdagede jeg, at jeg var på vej til Holstebro i stedet for Herning! Ha ha…
Nå, men hvorom alting er, så glæder vi os rigtig meget til at hente den lille fyr den 25.4. Og vi vil ihvertfald gøre vores bedste for at leve op til din standard;o))
Tak for en yderst lærerig dag, Jeanette!

Venlig hilsen Nikons mor,
Lone

henriette barnby (hbarnby@hotmail.com)
Tilføjet d. 27-03-2008 17:21

hej jeanette
hvor er jeg glad og “lidt” ked af det med kun på den godt måde at Terminator er gået i gennem hos lægen og nu skal vider til tyskland for vi savner da ham her hjemme men jeg ved han vil få det godt mange gange tak for din hjælp med ham
med venlig hilsen hans gammle familie på sjælland
ps har du løbne kontakt med hunde du sender til tyskland

Tilføjet d. 03-03-2008 21:44

Hi Jeanette, leider sind meine dänisch Kenntnisse nicht sehr gut – will sagen – eher gegen null. Daher diese kurze mail auf deutsch.
Bamse entwickelt sich prächtig. Zur Zeit sind wir häufig an Schulen zum Thema Drogenprävention eingesetzt. Selbst zuvor eher ängstliche Kinder haben nach dem Vortrag und der Hundevorführung viel Zutrauen zum Hund. Wir sehen uns. bis dahin alles Gute. Bernd Hansen

Tilføjet d. 03-03-2008 12:22

Hej . Har lige læst at “vores” samson ikke egnede sig til special hund men er kommet til en familie der har tid og overskud og som tillige mener de har fået verdens bedste hund . Det kan jeg kun give ret i . Han er en super dejlig hund og sikkert endnu mere nu efter ophold hos jeanette . Nu har vi fået ro i sindet og er sikker på Samson har det godt . Tak . Venlig hilsen Samsons tidligere familie

Heidi Knudsen
Tilføjet d. 22-02-2008 22:28

Hej Jeanette.
En hilsen fra Ziggy med familie. Vi har fået den dejligste hund man kan tænke sig, velopdraget og afrettet, ja bare den bedste hund man kan tænke sig.
Som du kan se på billederne, så har både hund og Rasmus det rigtig godt med hinanden. Ziggy er hurtigt faldet til i vores lille familie.
Ziggy er blevet en rigtig god ven og legekammerat for vores dreng Rasmus som er atypisk autist.
Tak til dig Jeanette for alle de gode råd vi har fået. Vi kan varmt anbefale andre at få hund fra Jeanettes kennel, hun ved virkelig hvad hun har med at gøre. Håber vi også fremover må benytte dig hvis der opstår et problem som vi ikke lige ved hvordan vi skal håndterer.

Jette Pedersen (Thunbo1@yahoo.com)
Tilføjet d. 22-02-2008 11:52

Hej Jeanette. Som du nok kan se på billederne så har Basil det godt. Vi har lige været på et træningsforløb hvor der var mange trænere fra forskellige steder i danmark og de var meget interesseret i hvor Basil var Købt. De syntes han havde en flot farve, størrelse og sind… sjovt nok kommenterede de ikke hvor dygtig han var til træningen… hæ hæ. Nej Basil er meget opmærksom og nem at træne når lige vi altså gør det rigtigt… Efter de mange gode råd vi fik sidst vi var på besøg går det rigtig godt med lineføring. Basil er derudover blevet en rigtig vagt hund og er rigtig god til at gø af fremmede biler. Dog er han ikke særlig vagt hund når de så træder ind af dør… mange hilsner fra os i Børkop

Niels Jørgen Halkjær (sjoeren@hotmail.com)
Tilføjet d. 13-02-2008 10:40

Hej Jeanette…

Tak for hunden 🙂 (Foresten det er den der på forsiden af hjemmesiden. Det er den hvor der står “Hundepsykologi” over)

Den er fantatisk… Den er let at opdrage på, ligesom du sagde 😉

Han er dejlig, livlig, hyggelig og pjattet 🙂

Tak for de råd vi fik af dig!
Han har ikke lavet de samme fejl længere

Mange hilsner fra Halkjær – familien

Michael og Stine (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 04-02-2008 22:59

Jamen her kommer da lige en lille historie fra Cocio 🙂

Vi var jo til skue i Tarm og udstille Cocio, og ja det var jo første gang.. Og man tænker jo lidt bare hun nu opføre sig ordenligt :).. Hi hi vi var der jo i god tid så hun lige kunne vende sig til det hele osv.. Vi blev bare så stolt af hende for imens vi stod og ventede på at komme ind i hallen stod alle de andre hundeejere med deres hvalpe og prøvede på at få dem til at falde bare en smule til ro…Cocio derimod sad lige så pænt og bare kikkede… Men kom der en hvalp eller voksen hund forbi skulle den lige ha et KYS :).. Da vi så langt om længe skulle ind i ringen var hun bare cool. Det er bare fedt at hun er så samarbejdsvillig og yder det bedste hun kan… Hun er en rigtig labbe der kan bevare roen :).. Så fremover skal vi til en del udstillinger sammen 😉

Bare en lille historie fra vores dejlige Cocio som er født til at vise sig frem 🙂

Jens Christensen (den@kender.jeanette)
Tilføjet d. 27-01-2008 20:14

Hej Jeanette.

Nu er det snart et helt år siden, Tine og jeg hentede Maggie ved dig. Hun er en fantastisk hund, som er blevet hele familiens kæledægge – vi tør næsten ikke besøge familien uden Maggie mere! For 3 uger siden fødte Tine så vores første barn, smukke Ida, som Maggie heldigvis også har taget rigtigt godt i mod. Jeg håber, det fortsat går Dingo godt i det tyske? Jeg glæder mig, til vi engang flytter i et større hus, så vi kan hente endnu en hund ved dig 🙂

Dan Hansen (oakmond@jubii.dk)
Tilføjet d. 20-01-2008 21:23

Hej Jeanette! Jeg har lige fundet ud af, at du har hjemmeside. Jeg måtte jo lige runde den for, at se hvordan det nu går med Corgy, og det er da glædeligt, at han er blevet færdig som blindeførerhund. Bliver lige nødt til, at høre om det er ham, som er fotomodel på billederne under blindeførerhunde? Det kunne ihvertfald godt ligne.
Det er super, at der findes mennesker som dig, ellers ville mange dejlige hunde være rigtig skidt stillet.

stine og michael (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 18-01-2008 08:43

Hej jeanette:) vi ville bare lige fortælle at vi d 16 feb tager til odense og cocio skal udstilles i hvalpe klassen. Vi glæder os rigtig meget, og det skal nok blive spændene. Håber ellers at alle vufferen og dig har det godt 🙂

Potedask fra Cocio, stine og michael 😉

Jette Pedersen (thunbo1@yahoo.com)
Tilføjet d. 07-01-2008 20:46

Hej Jeanette
En lille hilsen fra Basil og familien. Basil er fra den 01-07-07. Han er en super dejlig og rigtig modig hund. Han er ikke bange for noget og selv nytårsaften gik han rundt udenfor uden overhovedet at reagere på bragende omkring ham. Basil er i weekenderne med i skoven hvor han elsker at løbe rundt efter pinde og os der gemmer os. Vi er super glade for ham og kunne ikke ønske os en bedere hund.
mange hilsner herfra.

Tilføjet d. 30-12-2007 13:53

Hej Jeanette
Vi håber at I er kommet godt over julen og på vej mod det nye år, med frisk mod på det søde “hundeliv”.
Dejlige hunde du har på siden!!!!!
Tak for din besked i Soffie’s gæstebog.
Det er dejligt at nogen lige gider at skrive hej.
Soffie har det godt, og vi er stadig superglade for hende. Hun er ind imellem lidt glemsom, hvad opdragelsen angår, men det er helt vores egen skyld og det tager bare et øjeblik at få hende tilbage i rangordnen. Jeg går tur med hende hver dag, morgen og aften, uden snor og jeg kan nemt holde hende tilbage med NEJ og BLIV, når vi møder andre mennesker, også hunde og andre dyr, hun ikke kender. Men fugle og de hunde som vi har lært at kende på lufteturene, dem kan hun ikke stå for. Hun farer hen til dem og hopper lidt rundt om dem og så får de lov at løbe sig en tur og lege lidt. Det ser hun ud til, at elske meget højt. Vi har endnu ikke mødt en hund, som hun blev gal på, eller som blev gal på hende. Når hun møder en hundeven er hun total døv over for mine kommandoer, men hvis jeg gemmer mig bag et træ, en mur eller noget andet, bliver hun pludselig meget, meget urolig og søger efter mig. Hun finder mig selvfølgelig hurtigt, for hun er supergod til at bruge sin næse. Og så er hun ligeglad med de andre hunde. Det er nu skægt, jeg har aldrig haft en hund der er så opmærksom på mig, som hun er. Til gengæld har jeg heller aldrig haft en hund der var SÅ madfikseret. Vi kæmper en kamp for at holde den slanke linie, men det lykkes ikke så godt for os. Vi må prøve lidt bedre i det nye år.
Ha’ det rigtig godt.
GODT NYTÅR og tak for 2007 til dig.
Mange hilsner fra Soffie’s mor

Tilføjet d. 27-12-2007 20:30

hej jeanette! lige en lille hilsen fra os i det sønderjyske. det går super godt med freja (er i løbetid) det er så knap så sjovt 🙂 tror ikke vi kunne ha fået en bedre hund end hende.. hun er faldet 100% til her hos os. er rolig glad for ungerne, og elsker at komme med alle steder hen. hvordan går det med vores lille max??? har han klaret dyrelæge besøget?? er meget spændt på hvorgan han har det. mange knus fra morten, karina, og ungerne

lizzie neumann (lizzie@neumann.dk)
Tilføjet d. 26-12-2007 11:03

Hej Alle. I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt “hundeår”.
I fredags hentede vi vores dejlige Loke hos Jeanette. Loke er bare helt utrolig rolig og meget meget venlig. Vi har haft huset fyldt med gæster l. juledag, været i byen juleaften og uanset hvad vi byder den dejlige hund så finder han sig i det. Han er bare faldet til her og vores store, udeboende børn, elsker ham….. Hvis tidligere ejer ser vores indslag eller har lyst til at høre fra os hvordan det går så er han/hun hjertelig velkommen på lizzie@neumann.dk eller 22152745.
Til Jeanette. Ved du om der har eller er noget med hans “forben”,- når han har ligget og sovet halter han de første par skridt når han rejser sig. Han har dog ingen problemer med at lege osv. Mht. Lokes hørelse så er vi spændte på hvad dyrlægen vil sige for min “fjollede mand” tror han er hørehæmmet. En rigtig dejlig hund som lystrer når bare han kigger på os.
Rigtig godt nytår til alle

Tilføjet d. 24-12-2007 18:28

hej jeanette.
jeg ville gerne vide om tor har det godt nu.

Michael og Stine (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 19-12-2007 15:42

Rigtig glædelig jul… Til alle vufferne herfra Cocio 🙂

Og tak for en rigtig hyggelig dag oppe ved dig jeanette 😉

michael og stine 🙂

Lene Johansen (lt@byg-mesteren.dk)
Tilføjet d. 09-12-2007 21:47

Hej Jeanette
En lille julehilsen fra Nadi og jeg. Vi har det godt. Nadi er en fantastisk god hund, dygtig og klog. Den er lige kommet i løbetid. Vi har juleferie fra hundetræning, men træner herhjemme, det går rigtig godt, den går perfekt i snor, takket være dig, som jeg har sagt før var det en fantastisk god start vi fik hos dig. Vi håber det går godt hos dig. Mange hilsner Lene og Nadi, Jeg kan ikke sende et billed med ellers ville du få verdens flotteste hund at se.

lis og hans kragh møller (hkm@c.dk)
Tilføjet d. 09-12-2007 14:53

Hej Jeanette
Jeg vil også lige sende dig en lulehilsen. Jeg bliver 2 år den 29.12, så jeg er snart så gammel, at du måske ikke kan huske mig.
Jeg er en rigtig labrador, som lige nu er på slankekur (det er jeg forøvrigt tit )men det varer aldrig så længe. Jeg skal veje 37 kg, siger mine forældre, så når jeg overstiger det, kommer jeg på smalkost.
Jeg har lige været syg. Dyrlægen sagde jeg havde snuset et eller andet op på jorden eller i luften, så mit hoved lignede en sankt Bernhard hund. Jeg kløede og kløede og kløede og fik indsprøjtning og piller, så efter 4 dage var jeg næsten helt almindelig igen. Ja, bortset fra alle de steder på snuden, hvor jeg havde kløet pelsen af. Nu venter jeg på, pelsen gror ud igen.
Ellers kan jeg fortælle, at jeg er rigtig dygtig til at hente alt fra små bonner fra supermarkedet, til store tasker (ikke for tunge) når bare mine mennesker beder mig om det. Jeg henter avisen hver dag, og bærer varer ind fra bilen. Jeg flytter selv min seng, når jeg vil ligge i samme rum som mine mennesker, og ja, jeg er meget dygtig, dygtigere end min fætter Indy, men han er også kun en formel 1.*ss*
Ja, jeg skulle nu kun ønske dig og alle dine hunde en rigtig glædelig jul.
Hilsen Sacco fra Grindsted

P.S der er også en hilsen fra min mor og far.

Lizette og Peter (pedersen-nielsen@hotmail.com)
Tilføjet d. 29-11-2007 12:35

Hej :o)
Efter at have talt med Jeanette i telefonen, fant jeg ud at at denne side er blevet lavet.
Vi købte vores dejlige sorte labrador Spike hos Jeanette sommeren 2005, og bedre hund findes ikke! Spike var 1 år da vi købte ham, men han var lige som vi kunne ønske os. dejlig kærlig familie hund, og en super jagt hund. Vi er rigtig glade for at vi har fundet ud af at Jeanette har startet en pension op, det er helt sikkert det er der spike skal på ferie fremover.

Stine og michael (eskesen23@hotmail.com)
Tilføjet d. 17-10-2007 10:36

Hejsa :)..

Nu vi haft vores dejlige cocio i noget tid, og hun er bare super dejlig og har et rigtigt skønt temp. Hun er utrolig afbalanceret og rolig, og så er hun rigtig lærenem :)..
Vi har bestemt ikke fortrudt at vi købte ved dig Jeanette… Vi glæder os meget til at komme og besøge jer en dag :)… så kan du også selv se hvor dejlig hun er hi hi… Hun er blevet utrolig smuk og hun er en stor del familien herhjemme og vores golden Balto vil ikke kunne undvære hende :)… De er blevet bedste venner.
Men bare lige en lille hilsen herfra Cocio og Balto

Michael og stine

Louise Christensen (lc-lolle@hotmail.com)
Tilføjet d. 11-09-2007 18:31

Hej Jeanette og co.

Vil bare lige takke dig for din rigtig lærerige træning. Tantor er begyndt at gå uden snor, og han kommer, når vi kalder på ham (som regel første gang jeg kalder – griner)

Det er helt fantastisk, at lidt forståelse for hundens indlæring og en del irettesættelse af ejeren kan gøre, at man får en stille og rolig hund i hverdagen.

Kæmpe klem fra Louise, Peter og Tantor

Fam Hougaard Andersen, Rungsted
Tilføjet d. 15-08-2007 11:40

Hej Jeanette.

Blot en lille hilsen. Hele familien kigger på hjemmesiden dagligt og glæder os alle som små børn til at hente vores lille hvalp snart.

Vi syntes det var så hyggeligt at hilse på dig og dine hunde og var alle så imponerede over hele dit engagement i hundene

På gensyn snart

Anders, Inge-Merete og Co.
Rungsted

Melanie Andersen (mella@it.dk)
Tilføjet d. 09-08-2007 14:47

Hej jeanette, jeg lovede at sende fantas sundhedsbog, jeg har lidt problemer med at finde den, men sender den så snart jeg kan. Jeg håber at han har det godt, savner ham meget, men var glad for at kunne aflevere ham ude hos dig, da jeg er 100% sikker på han vil få det godt

Karen Ranløv (ranloev@gmail.com)
Tilføjet d. 30-07-2007 16:17

Hej Jeanette. Ville bare lige fortælle dig at Nugga (Guldberg) er faldet rigtig godt til hos os. Hun er en rolig og lydig hund og hun overrasker mig dagligt med sit utrolig dejlige væsen. Hun er dog lidt ked af at hun ikke er en skødehund og prøver jævnligt om hun kan kravle op på skødet af mig. Jeg føler mig heldig at min søgning endte med Nugga – så tak for det 🙂

Tilføjet d. 27-07-2007 06:10

Hej Jeanette,

Jeg var lige inde at se det nye kuld hvalpe, og ville da lige smide en hilsen fra mig selv og Gismo.

Han er blevet en rigtig ‘glad dreng’ og vi har det dejligt i vores lejlighed i Vejle.

Kram,

– Mulle

Lisbeth Nielsen (dalvangen@mail.dk)
Tilføjet d. 16-07-2007 23:53

Hej Jeanette. Det er nu godt 2 år siden, vi hentede den dejligste, vatbløde Golden, Mozart, nede hos dig. Han er en fantastisk hund og hans fanklub vokser støt og roligt. Han var lidt trykket, da jeg hentede ham, men det har vi arbejdet ud af ham. Nu er han bare blød som vat, mild, kælen og glad. Min mand har skiftet hundetrænerjobbet i Flyvevåbnet ud med en stilling som pedel på et plejehjem. Mozart, som nu hedder Ludvig, er med på arbejde hver dag og er elsket af både personale, beboere og pårørende. Hans milde sind passer perfekt på et plejehjem og han nyder både at få og give opmærksom. Den hund er virkelig et livsstykke og større personlighed skal man lede længe efter! Ham har du præget godt! Venlig hilsen familien Nielsen, Silkeborg

Tilføjet d. 28-06-2007 08:26

Hej Jeanette..
jeg vil lige sende et indlæg om hvordan det går med blakie eller Budha som han hedder nu..
jeg hentede ham hos dig for et par mdr. siden nu og tak for ham.. han er den dejligste hund jeg nogensinde jeg har haft.. Han kom til at hedde Budha fordi han har det roligste og kærligste sind jeg har mødt i en hund.. Han er blevet en rigtig far hund og hyggefis.
Jeg har tabt flere kg da jeg går med ham mindst 1-2 timer om dagen.. der hvor jeg bor er der en hundelegeplads så vi mødes med mange mennesker og hunde og det nyder vi begge to..
så kort sagt vi er alle utrolige glade..
så tak for at jeg fik jordens dejligste hund.
Venlig hilsen. Peter og Budha fra århus

Jeanette Larsen (specialdogs@jubii.dk)
Tilføjet d. 25-06-2007 15:08

Hej alle brugere af Specialdogs.

I må meget gerne skrive på min personlige mail specialdogs@jubii.dk, hvis i vil høre hvordan det er gået med de hunde i har overbragt til os!

Til Louise (tidligere ejer af “Balou”)

Jeres dejlige friske Balou er nu flyttet til det Tyske politi. Han syntes at det var vildt fedt at få nogle nye venner, der bare gider at lege med ham hele dagen. Jeg tror såmen ikke han har lagt mærke til at han er “flyttet”, for det er vist bare for fedt med al den opmærksomhed! Tollerne syntes han er skøn, fordi han arbejdsiver og gåpåmod er enorm, han var jo “født” som narkohund!

Hilsen Jeanette Larsen “Specialdogs”

Louise Søndergaard (krems@mail.dk)
Tilføjet d. 20-06-2007 15:52

Hej Jeanette. Vi afleverede vores dejlige Balou hos dig. Vi vil gerne høre om han er blevet hentet til narkohund og hvordan overleveringen gik osv. Vi savner ham lidt. Vi ved han får et bedre og mere udfordrende liv end vi kunne give ham. Men vi vil gerne høre om hans reaktion på at skulle videre til et nyt sted, og hvordan tolderen taklede ham osv. Evt. hvis du har et billede eller 2
På forhånd tak.

Tilføjet d. 29-05-2007 08:46

Hej Jeanette
Som lovet skriver jeg om starten med Balu.
Vi hentede Balu d. 25. 4.da var han 3 mdr. Han var 99% renlig da vi fik ham. Dette fortsatte efter vi kom hjem. Han sover i vores køkken og har aldrig haft et uheld om natten!De første par nætter lagde vi aviser på gulvet for en sikkerheds skyld, men det var ikke nødvendigt. De uheld der er sket om dagen er vores egen skyld, da vi ikke har tolket hans signaler rigtigt. Han er en meget stille og rolig hund. Er blevet lidt mere fræk efter han er faldet til. Så vi kan kun anbefale andre at købe hund hos Jeanette.

Tilføjet d. 26-05-2007 08:45

Hej Jeanette

tak fordi du kiggede på Benno hos min mor for ca. 1 år siden det hjalp virkelig det er dejligt at kende dig. Han er blevet selvsikker og vi/jeg har lært ham at rule rundt og lave forskellige ting nede på legepladsen som du sqgde vi sku´
hilsen maja

Tilføjet d. 22-05-2007 08:44

Hej Jeanette !
Lige en lille hilsen fra MONO som vi hentede hos dig. Han hedder nu Balu og er en rigtig dejlig hund, som vi er meget glade for. Han boltrer sig sammen med de øvrige familie hunde, som vi kommer sammen med. Han er meget lydig og rolig.
mvh. Balu og Lisbeth.

Tilføjet d. 19-04-2007 08:44

Hej igen..

Der kommer lige endnu en hilsen her fra det sydjyske.
My har det rigtig godt. Hun er meget fræk, og har utrolig meget energi, det kan godt være noget af en opgave at holde hende beskæftiget hele dagen, så hun ikke keder sig og begynder at bide i ting (hun godt ved hun ikke må bide i selvfølgelig)
Vi er begyndt til hvalpetræning i sønderborg, og det går også rigtig godt. Det er dog lidt svært at få hende til at synes det er interessant 1 ½ time af gangen, men det kommer jo nok med tiden, når der ikke er så meget andet der er mere spændende, end at øve sit. 🙂
Hun er ikke længere så modig som da jeg fik hende, hvor der skulle hilses på alt og alle, nu er hun mere tilbageholdende, indtil hun lige har set de foskellige hunde an, og hvis det går helt galt, kan hun næsten selv hoppe op i armene på hendes mor. Hehe.
Hun er med over alt. På cyklen, i toget, i bilen og i bussen, hun har sågar været med på lang tur i lastbil, og 117 forskellige hjem har hun også besøgt. Så hun har allerede i sit korte liv, fået masser af indtryk!

Jeg har masser af billeder af hende, hvis det skulle have interesse 🙂

Det var vidst alt for denne gang.
Mange søde hilsner fra My og Karina

lene Johansen (lt@byg-mesteren.dk)
Tilføjet d. 17-04-2007 08:43

Hej Jeanette

Her er en hilsen fra den glade hundeejer. Nadi er bare skøn, vi er alle meget glade for hende incl. Kalle. Nadi er en dejlig rolig hund, men er dog også rigtig fræk. Vi erbegyndt at lære lidt, kommer næsten hver gang jeg kalder, har lært ordet nej og sit. Jeg glæder mig til jeg skal op til dig og lære noget mere.Jeg ringer som aftalt.
mange hundehilsner fra Lene

Jens Ole (jot@5xt.dk)
Tilføjet d. 08-04-2007 08:42

Hej Jeanette

Tak for en super dag, da vi hentede hunden. Vi har brugt de fif vi fik med flittigt – og det dur.

Boss er dejlig rolig og virker til at have stor selvtillid. Han har allerede mødt en anden stor labrador og det gik fint, han snuppede endda dens legetøj. Han har mødt mange nye ansigter og fået mange indtryk, men han tager det med ro.

Han sover også fint i buret og giver som du sagde lyd fra sig når han skal tisse. Det er en god ide med denne “hule”

Han virker til at have det meget varmt inde, men det skyldes vel blot at han er vant til lidt køligere ophold indendørs. Han sover også meget, hvilket er klart med at det nye.

Børnene er bare helt vilde med ham.

Vi sender billeder når der er lidt forskelligt.

Mvh Jens Ole

Dion Christensen (arkvejendc@vejen-net.dk)
Tilføjet d. 08-04-2007 08:42

Hej Jeanette

Lige en påskehilsen her fra fam. Christensen i Vejen.
Tak for en dejlig hundehvalp.

Vores Kento (hvalp af Kenzo og Mille) som vi hentede i vinterferien er faldet rigtig godt til her hos os,og alle familiemedlemmer elsker den højt, så den er konstant i aktivitet, når den da ikke tager sig en blunder.
Godt det er blevet forår således man kan løbe lige fra huset og ud i den indhegnede have, og bruge al sin energi.
Efter samråd med dig valgte vi den (på dagen)nok mest pågående og energiske hvalp. vi kan bekræfte, at der ind i mellem har været noget at se til, men som du sagde er det et spørgsmål om opdragelse.
Kento er meget selvstændig men båndene er nu så gode at den respekterer sin plads og hvad man må og ikke må, og efter to ganges deltagelse i fordressur (samt øvetimer) kan den komandoerne: sit, hold dæk, og gå hinter uden line (hvis der da ikke kommer noget forbi der er alt for spændende).
Vi nyder meget at Kento er så nervestærk og den bla. pga. din påvirkning i hvalpetiden, er præget til at møde nye udfordringer uden frygt.
Vi har endnu til gode, at se den flygte med halen mellem benene, men det største var at komme ind i en ring hvor der stod 30 voksne/halvvoksne hunde (hvoraf nogle halsede) til deres første dressurtime, der tog vi lige to skridt baglæns, indtil man kunne høre på fars stemme, at det nok skulle gå.
Vi har nu en rytme på dagen, som vi slet ikke kan forestille os, Kento ikke skulle være en del af.
Vi håber nu på en go` tid i sommerhuset hvor vi med snore på jorden forsøger at indøve, at man kun må gå ud til grundens skel.

Ja, der er meget at lære, men det tyder rigtigt godt!.

Sidst skal du ha`mange tak for den hjælp og rådgivning du har givet os, også omkring tæve/hanhund, ligesom den afleveringsseance du holdt for alle os nye hvalpeejere. Det var en rigtig god og lærerig oplevelse.

Din hjemmeside er ligeledes en ting som vi har haft megen glæde af, således har vi kunnet følge de små hvalpe og deres udvikling i de 8 lange uger, indtil vi endelig kunne hente vores nye hvalp hjem.

Alt i alt har det hele været en rigtig positiv oplevelse, som vi kun kan rose dig for.

Kærlig hilsen
Kento og øvrige familie

PS. Jeppe (Kento`s storebror) vil sende dig nogle billeder af Kento i forskellige skøre situationer, han har oplevet med den.

Tilføjet d. 20-03-2007 08:41

Hej jeanette. har fulgt lidt med på sidelinien, for at se om der kom lidt om dyrlægebesøget i går, og det gjorde der jo. Hvor er jeg bare lykkelig over udfaldet. Jeg vil gå ind og kigge lidt på din side ind i mellem. En stor tak til dig i øvrigt. Nok herfra. Mange hilsner Lone.

Mette Jørgensen (mysmil@ofir.dk)
Tilføjet d. 17-03-2007 08:40

Ok det var jo fantastisk med ziggi, hun nyder sikkert hendes nye liv som narkohund. Dejligt at høre:-)

Jeanette Larsen
Tilføjet d. 13-03-2007 08:39

Hej Malene og Heinrich.

Tjalfe er flyttet til Hamburg i Tyskland, hvor han nu er under uddannelse som blindeførerhund hos en mindre blindeførerhundeskole. Han forventes at være færdig uddannet i juli måned 2007. Han var en dejlig lille fræk og meget smuk hund, ikk?! Han hedder nu Tjalfo! Han var selvfølgelig super sund i hofter, albuer og øjne. Ja og så var han mental stabil og fyldt med gode erfaringer i rygsækken!. Godt gået fam. Nielsen!!

Hilsen Jeanette Larsen, Specialdogs.

Malene og Heinrich
Tilføjet d. 11-03-2007 08:39

Hej Jeannette.
Vil bare lige høre hvordan det er gået med “vores” hund Tjalfe, som vi afleverede hos dig i julen 2006.
Hilsen Malene og Heinrich Nielsen, Thyborøn

Jeanette Larsen
Tilføjet d. 11-03-2007 08:38

Hej igen Mette og Bente

Det er helt rigtigt at Ziggi havde en plet på nethinden, men det viste sig ved yderligere undersøgelser, ikke at have nogen synsmæssig betydning nu eller i fremtiden, ja og så skulle hun da bruges, ikk´?! Dejligt!!!

Hilsen Jeanette

Mette Jørgensen (mysmil@ofir.dk)
Tilføjet d. 11-03-2007 08:38

Hej igen. Det lyder bare rigitg godt med ziggi:-) Men fejlede hun ikke syns-prøven?? det syntes jeg da, at der stod om hende her inde for noget tid siden, og at hun så derfor ik kunne bruges??
🙂 Hilsen Mette og Benthe

Anne og Jørgen Zeuch (zeuch@mail1.stofanet.dk)
Tilføjet d. 11-03-2007 08:37

Hej Jeanette.

I vinterferien hentede Jørgen og jeg den mest pargtfulde hvalp man kan tænke sig hos dig, Malte. Hans far er Kenzo og mor er Mille.

Lige fra start har vi kun haft positive oplevelser. Gjorde som du sagde til hjemvejen. Nussede ham en halv times tid, så ned på et tæppe i bunden af bilen mellem mine ben. Han snork sov, så vi måtte vække ham, da vi holdt i indkørslen i Slagelse.
Der er ingen tvivl om, du har gjort et kæmpe arbejde i hans første otte uger. Det kan tydelig mærkes. Han er meget social, kærlig og læremen. Alle som kommer hos os har bemærket det og flere har hunde, så de har da lidt kendskab.

Han er også meget nysgerrig. Et par gange om dagen tager jeg ham ned i et skovområde, et par minutter fra vores hus. I starten var han lidt forsigtig, men nu tumler han rundt i skovbunden med mig. Han bruger næsen super, det lyder nu som en gris når han går rigtig til den. Alle nye lyde skal kun høres en gang, så er de inde på lystavlen og ingen nervøsitet. ( sikker på det fordi du har brugt så meget tid med nye lyde på hvalpene).
Han er på ingen måde bange for mødet med andre hunde ( også igen fordi du lader hvalpene møde dine andre hunde tror jeg). Han leger ofte med vores venners hunde og det går rigtig godt.

Han er nu 95% renlig. Går til havedøren eller døren til gårdhaven og sætter pænt. De sidste par dage er han begyndt at gø, hvis vi ikke lige, har set ham. Hver gang han været ud, går han lige indfor på et lille håndklæde og sætter sig. (godbid..). Vi kan så stille og roligt tørre poter. Sit og dæk er ikke noget problem og kommer 9 ud af 10 gange når vi kalder. Syntes det er super flot, når han kun er 11,5 uge.
Vi har også brugt flere af de komandoer du anbefalede og så selvfølgelig godbidder meget. For ikke han skal få alt for meget ekstra mad, tager jeg ca. 30g fra hans madration og bruger som godbidder, når vi træner de forskellige ting. Jeg har også købt leverguffer hos Oliver`s, de er ikke så fede.
Så ingen tvivl om, dine 8 uger har været fantastiske.
Der er bare lige en lille ting. Kl. 6.15 er Malte klar til det hele, hehe. Det er også ok i hverdagen, men en time mere i weekenden ville ikke være af vejen. Nå så kommer man også op og i gang. Jeps.
Jeg mailer nogle billeder hvis du har lyst til at se hvor hurtigt han vokser (+1 kg. pr uge)

Vi kan kun takke dig Jeanette og ja også Julie som har været der for hvalpene.
En varm anbefaling til kommede købere.

En stor hilsen fra
Jørgen og Anne

Jens Christensen (mail@mail.mail)
Tilføjet d. 10-03-2007 08:36

 = 🙂

Jens Christensen (mail@mail.mail)
Tilføjet d. 10-03-2007 08:35

Hej Jeanette

Nu har Tine og jeg haft den første måned sammen med vores dejlige Maggie, så det er vist på tide, du får en lille ”update”. Jeg tager lige baghistorien med og skriver det hele her, så evt. andre interesserede kan læse med 

Midt i oktober hentede min kone og jeg en 1½ år gammel labrador på et jysk internat. Dingo var både sød, rolig og flot – desværre fik vi ikke at vide, at Dingo også havde nogle mangler med. Han var ekstremt usikker og kunne absolut intet selv. Vi kæmpede med det i 2½ måned, inden vi til sidst måtte indse, at situationen ikke var holdbar for hverken Dingo eller os. Havde vi bare kunnet mærke en lille bitte smule fremgang, havde vi kæmpet videre, men nej. Internatet sagde til os, den eneste udvej var en aflivning. Det kunne vi simpelthen ikke bære, og derfor kom vi via en annonce online i kontakte med Jeanette, som tog Dingo ind og nu har sørget for, han har fået et godt spændende liv i en tysk lufthavn.

Vi havde Dingo i 2½ meget hårde måneder. Da han blev hjulpet videre, var Tine og jeg både lettede og meget kede af det. Når først tårerne og lettelsen forsvinder, sidder man så tilbage og savner sin hund. Samtidig tvivlede vi meget på, om vi nu kunne have hund osv. efter oplevelsen med Dingo. På www.specialdogs.dk så vi, at Jeanette søgte nyt hjem til Maggie, en 1½ år gammel labrador tæve. Jeg havde i forbindelse med Dingo fået flere rigtigt gode snakke med Jeanette, ligesom hun havde besøgt os for at se Dingo, og Tine og jeg havde et fantastisk godt indtryk af Jeanette. Jeg tænkte derfor, vi måtte spørge ”eksperten”, om Maggie kunne være noget for os – og omvendt. Der var Jeanette overbevist om, nu er det altså lige over en måned siden, vi hentede Maggie i Ølgod.

Maggie har været ”udsat” for meget fra dag 1. Få timer efter vi hentede hende, fik hun et bad, og dagen efter fik vi besøg af 10 mennesker, herunder 4 meget hundeglade børn. Om aftenen var hun alene hjemme for første gang. Maggie tog det hele i stiv arm, har absolut intet ødelagt og opfører sig generelt meget, meget fint. Vi har begge lidt skiftende arbejdstider, og Maggie opfører sig pænt, lige meget hvor mærkelige tider vi kommer og går på. Af og til slæber hun en hjemmesko med over i kurven og falder i søvn med snuden i den, men større ulykker kan hun altså ikke svinge sig op til  Hun opfører sig altid pænt og lytter efter, hvad man siger. Der er egentlig ikke så meget andet at sige, end et Maggie er en fantastisk hund, som vi nyder hver eneste dag! Hun har endda lært, hvordan man sidder på et parketgulv uden at glide, se bare det nederste billede på denne side: https://www.specialdogs.dk/default.asp?ID=134

Tak for hjælpen, Jeanette! Tine og jeg giver Jeanette de varmeste anbefalinger efter vores oplevelser med hende, Dingo og Maggie.

Jeg mailer også lige et par billeder, som du er velkommen til at smide på hjemmeside, hvis du har lyst.

Mange hilsner fra Maggie, Tine og Jens

Jeanette Larsen
Tilføjet d. 10-03-2007 08:34

Hej Mette og Benthe Jørgensen

Ziggi er blevet narkohund i Tyskland. Hun var en dejlig hund, flydt med smittende livsglæde, ja og så ville hun gerne arbejde. Hendes hofter mv. var super, så nu bliver hun lufthavnsnarkohund i Tyskland. Ziggi har fået et liv fyldt med oplevelser og udfordringer.
Jeg håber I glæde på hendes vegne!

Hilsen Jeanette Larsen, Specialdogs.

Mette Jørgensen (mysmil@ofir.dk)
Tilføjet d. 09-03-2007 08:33

Hej Jeanette.

Jeg ville lige høre om Ziggi har fået et nyt hjem??
Mange hilsner Mette og Benthe Jørgensen

Elsebet Klinge Sølbech (jskristensen@mail.dk)
Tilføjet d. 08-03-2007 08:32

Hej Jeanette.

Jeg har via Lene Johansen bestilt 1 hanhund hos dig.
Jeg glæder mig sådan til, at overraske min mand med, at hans største ønske går i opfyldelse.
Jeg har i den senere tid ofte været inde på din hjemme-side, og er blevet helt varm om hjertet. – Det smelter jo, når man ser alle de dejlige billeder. Jeg har allerede oprettet et arkiv med alle de dejlige billeder på vores computer.
Jeg lover dig, at hunden vil få et godt, trygt og kærligt hjem.
Glæder mig til at hilse på dig d. 17.03.07. Vi ses.

Du må ikke sende mail, idet han så ser den.

Hilsen Elsebet

Jeanette Larsen (specialdogs)
Tilføjet d. 11-02-2007 08:31

Hej Yvonne og Kaj

Tak for den gode historie og de fine billeder….jeg er altid glad for at høre når det lykkes at finde præsis den rigtige familie til hver enkelte hund.

(Se billederne af Mille under menu punkt “billeder og små historier fra hverdagen”!! )

Knus til Mille og Familie Nielsen.
Fra Specialdogs v/Jeanette Larsen

Yvonne & Kaj Nielsen ( Mille) (yk@stofanet.dk)
Tilføjet d. 11-02-2007 08:30

Hej Jeanette
Lige en hilsen fra Mille og hendes familie i Skælskør.
Den 17/2 er det et år siden vi hentede Mille hos dig, tiden flyver afsted.
Men her er en rigtig god historie til andre som måske tænker på at anskaffe sig en voksenhund.
Vi havde mistet mistet vores gamle hund i sept. 2005, en kasseret førehund som vi havde i 11 år. Vi var ikke sikker på at vi skulle have hund igen, vi turde ikke binde af med opdragelse af en lille hvalp. I februar 2006 kom vi i kontakt med Jeanette, vi havde set hun nogle gange havde voksenhunde, vi fortalte hende om vores ønsker til en vokenhund. Ca. en uge efter vore første samtale ringede Jeanette til os, hun havde en Golden Retriever, hunhund, som passede til vores ønsker var hun sikker på og hun vidste hvad hun talte om. Vi kørte til Ølgod for at se Mille. (Pingo hed hun dengang) Det var kærlighed ved første blik og vi var ikke i tvivl om at hun skulle med hjem til Sjælland. Mille faldt meget hurtig til hos os, vi havde nogle små problemer med at hun løb ud til nogle heste som gik ved enden af vores have også ville hun gerne lege med andre hunde som vi mødte på vores vej. Vi fik nogle gode råd af Jeanette, og ved brug af dem, fandt vi hurtig en løsning på det. Mille kunne fra dagen efter vi hentede hende være alene hjemme og vi lod hende gå over hele huset, hun har aldrig ødelagt noget. Mille er hele familiens øjesten og vi er så glade for at vi har lært Jeanette at kende. Mille har en veninde (Soffie) her i Skælskør, som også er kommet fra Jeanette.
Vi kan derfor varmt anbefale andre som er i tvivl omkring anskaffelse af en voksenhund at kontakte Jeanette og fortælle om Deres ønsker, hun skal nok finde en hund der passer til de ønsker og behov man har.
Mange kærlige hilsner fra Mille, Jonas, Yvonne og Kaj i Skælskør

kayl minequ
Tilføjet d. 08-02-2007 08:29

hej rigtig flot hjemmeside og tillykke med alle de søde hvalpe min kæreste og jeg overvejer at købe en sort labrador… vi vil gerne se nogle nye billeder af milles hvalpe. de er såååå søde.. kærlig hilsen kayl og tony

Lene Johansen (lt@byg-mesteren.dk)
Tilføjet d. 03-02-2007 08:29

hej Jeanette tillykke med alle de dejlige hvalpe. Vi glæder os vildt meget til at se dem, og ikke mindst til at få en af dem.Vi følger hundene her på siden. En rigtig fin hjemmeside du har fået lavet. Tak fordi du ringede i torsdags, det var jeg utrolig glad for. Jeg ringer når vi kommer på besøg. God weekend.
Hilsen lene

Jeanette Larsen
Tilføjet d. 30-01-2007 08:28

Hej Kristina, Claus og Sleepy.

Dejligt at høre fra jer!

Vi vil meget gerne have et billed af jeres skønne hund til vores side “hvalpe fra tidligere kuld”, send det venligst til min mail adr. specialdogs@jubii.dk.

Vi vil da også gerne have besøg af jer og måske skulle jer lige hjælpe jer lidt med de små problemer i endnu har.

Hilsen Jeanette (specialdogs)

Kristina Heinsvig (info@heinsvig.dk)
Tilføjet d. 28-01-2007 08:27

Hej Jeanette.

Vi købte Sleepy en dejlig lys labrador hvalp hos dig i september 2005, vi kunne ikke finde på et navn men hun sov hele vejen hjem i bilen og så var det nemt at se at hun skulle hedde Sleepy. Hun er helt fantastisk, lærenem og god som dagen er lang. Hun har fået sig en masse legekammerater i nabolaget som hun leger med tit, bla. en labrador som er 2 mdr. yngre end hende selv, men det er sjovt at se de to veninder løbe rundt og lege. Godt nok har vi ikke fået trænet hende i spor søgning endnu. Men hun er god til at hjælpe til i hjemmet med at bære ting for os (hente/bringe) og samle op fra gulvet hvis vi taber noget. Hun har kun ødelagt meget få ting af vores, da vi fra starten lærte hende at hun kun må ødelægge sine egne ting, så det dejligt. En taske, en pung, et par sko og et hjørne af et skab, det er det hele. Sammenlignet med andre hunde så er det her ingenting. Vi kom aldig afsted til andet end hvalpetræning med hende men opdrager på hende hver dag, og hun elsker at gøre som vi siger for så får hun en lille belønning for det. Vi kan nemt styre hende på ord, så hun får en del frihed når vi går med hende eller har åbent ud til denne lille vej vi bor på. Hun tør ikke gå længere end hun får lov til og stopper tit op og kigger tilbage for at sikre sig at hun godt må fortsætte. Det er så sjovt og sødt at se, men også et tegn på at hun har lært at lystre. Hun har da også lært en del triks som er så sjove. Men igen hun er helt fantastisk og det vil vi så gerne vise dig. Vi er så stolte af hende selvom hun da har sine sider som vi skal arbejde mere intensivt på, såsom trække når hun er i snor men det er vores egen skyld (dårlig opdragelse fra start) og ikke altid løber pænt når vi vil løbe ture med hende (træning der mangler). Jeg kan kun anbefale andre at købe deres hund her, I får jer en ven for livet der er velopdragen allerede når I får den. I dag kan jeg stadigvæk huske da vi hentede lille Sleepy, og jeg de første par døgn måtte lufte hende tit om natten og snakke med hende så hun følte sig hjemme, men det gik hurtigt over. Du må endelig sige til hvis du vil have billeder af Sleepy, hun er rigtig fotogen og elsker det. Hun føler at hun er en dronning og at alle andre i verden da selvfølgelig elsker hende, nogen gange når vi går tur med hende stopper hun op og venter på at andre kommer hen til hende så hun kan hilse på dem (selvom hun ikke kender dem), for igen -alle elsker Sleepy (og ja det gør alle der møder hende jo).

Knus

Kristina og Claus fra Odense

Tilføjet d. 16-01-2007 08:26

Flot hjemmeside. Spændende arbejde i laver eller rettere – min egen drøm.
Hilsen Käthe.
www.123hjemmeside.dk/reborn

Hanne Vormbak (hundegaarden@mail.dk)
Tilføjet d. 06-01-2007 08:26

Kære Jeanette

Tak for din hjælp, støtte og vejledning i mit “nye” liv med de dejlige hunde.

Knus fra Hanne

Jeanette Larsen (specialdogs@jubii.dk)
Tilføjet d. 05-01-2007 08:25

Hej Viktoria Sundahl (Snuppy´s tidligere ejer)

Tak for din indlæg i gæstebogen, men jeg kom desvære til at slette det!!
Snuppy er vores nye brune Toy pudel han på 12 mdr., som vi overtog fra Viktoria og hendes familie, da de er bosiddende i Spanien og ikke længere kunne beholde ham.
Snuppy passer lige ind her hos os. Han er utrolig godmodig og kærlig. Han kan lege lige så vildt som vores 3 små tæver. Han har bare et godt væsen og derfor elsker vi ham allerede rigtig meget.
Tak til Viktoria og hendes familie fordi vi måtte overtage den dejlige dreng, Snuppy.
Der er billeder af Snuppy under menu punket “Billeder og små historier fra hverdagen”.
Knus fra Jeanette og Julie.

Fam Kristiansen
Tilføjet d. 05-01-2007 08:24

Hej du .

Det er en flot hjemmeside , du har fået banket op .

Det er en fornøjelse at have stået ved siden af og fulgt dig gennem mange år og se hvor meget du brænder for dine hunde . Du har nu fået de rette omgivelser og det tegner rigtig godt med dine planer . Hils Julie .
Vi ses

victoria sundahl (victoria_sundahl@msn.com)
Tilføjet d. 03-01-2007 08:23

Ps . glemte lige at sige god jul & godt nytår

Jacob Bang.
Tilføjet d. 30-12-2006 08:22

Hej med dig/jer.

Flot hjemmeside.
Her er en hilsen fra mig til dig/jer.
Her er vores hjemmeside.: www.123hjemmeside.dk/Jacob-Heidi og www.laser-sound.dk

Med Venlig Hilsen.
Jacob Bang.
P.s. Godt Nytår.

Hanne Sørensen (hks@post.opasia.dk)
Tilføjet d. 29-12-2006 08:22

Hej Jeanette.

En lille hilsen fra Samson og familie i Eskilstrup på Sjælland. Vi hentede Samson i påsken, der var han knapt 5 md. Han var næsten renlig, og kunne slet ikke finde på at lave ulykker. Når han havde lejet med sit legetøj ryddede han op bagefter? Han lagde legetøjet tilbage i kassen hvor det hørte hjemme. Man møder stadigvæk ikke hans legetøj rundt om på gulvet, nej det er kun i hans hjørne af stuen. Sådan har der været mange sjove episoder. Men – han kan svine sig. Han elsker mudderhuller. En golden retriver i et vand/mudderhul det er ikke til at stå for. Vi har heldigvis klinkegulv.
Nu er Samson 13 md. og han er stadigvæk ikke til at stå for. Han har taget hele familien (os, børn, svigerbørn og børnebørn) med storm. Han er lærenem og elsker at komme til træning.
Engang med tiden får Samson nok en søster/bror, som vi naturligvis også hellere end gerne henter hos dig Jeanette.

Tillykke med den ny bolig og de mange nye hvalpe.

Hilsen Hanne og Samson

Lise Høgh, Doghouse (lise@hogh.fthmaail.dk)
Tilføjet d. 23-12-2006 08:21

Hej Jeanette.
Tak for en meget behalig snak i går, ja og lang blev den også.
Dejlig at snakke med nogen der brænder ligeså meget for hunde som jeg selv. Rigtige hunde fører er en mangel vare 🙂

Jeg bliver nød til at afsætte tid til at møde dig, tænk hvad jeg ville gå glip af. Livet bare for kort til ikke at gøre det man har lyst til.
Fed hjemmeside.
Tillykke med den nye bolig

Hilsen Lise Høgh.
123hjemmeside.dk/doghouse

Tilføjet d. 14-12-2006 08:20

Her er lige en lille hilsen fra det sydjyske..
Her har My det rigtig godt. Hun er livlig og meget tillidsfuld. Der skal hilses på alt og alle, og der skal såmænd også smages på alt og alle. 🙂 Hvis du er interesseret, kan jeg godt sende nogle billeder af hende, hvis jeg dog bare kunne finde din e-mail?
Jeg kan her til sidst i hvert fald kun anbefale hund fra Jeanette, dejlig velopdraget og nem…

Venlig hilsen Karina

Annika Leskes (a_leskes@hotmail.com)
Tilføjet d. 30-11-2006 08:19

Hej Jeanette

Så har Ozzie (hed opr. Bamse) snart boet hos os en uge, og han er nu ved at falde godt til. Han har prøvet en masse grænser af, men jeg har været konsekvent, og han har nu accepteret sin plads i vores flok. Han tager dog en lille magtkamp med vores Labrador, Zeera en gang imellem, men hun kan godt sætte ham på plads, når han bliver lidt for pågående.
Træningsmæssigt har jeg brugt mest tid på at lære ham sit nye navn og ellers de forskellige ting vi kræver i vores hjem, bla. at man ikke springer ud og ind af bilen, før man får lov, at man skal have tørret poter, når man kommer ind fra haven osv. Det var lidt hårdt i starten, men han er lærenem og hurtig til at fange, hvad det er man vil have ham til.
Jeg skal nok give en opdatering om hans videre udvikling og jeg glæder mig til foråret, hvor træningen for alvor går i gang igen.

Kærlige hilsner
Annika, Martin, Zeera og Ozzie

Tilføjet d. 21-11-2006 08:18

Hej Jeanette
Her kommer en lille hilsen fra Skælskør.
Jeg skulle have været trænet til førerhund hos dig, men blev kasseret på grund af en løs hofte.
Jeg vil bare fortælle at jeg har det godt, det er ikke så ringe endda at blive sjællænder.

Hils alle mine venner i Ølgod også Julie og ha’ det godt allesammen.

Kærlig hilsen Soffie (Lys Labrador)

Brian og Tina (brianogtina@webspeed.dk)
Tilføjet d. 12-11-2006 08:14

Vi fik en brun labrador han sidst i Juni måned. han er fra d. 14/4. Han er og har fra første færd været en utrolig tillidsfuld hund. Meget opmærksom, rolig og uden nogenform for agressivitet. Der er for os ingen tvivl om at hans første 10 uger sammen med jeanette har givet ham en rigtig god start på hans hundeliv. Vi vil gerne give et råd videre….køb det hundebur til jeres kommende hund, det er en rigtig god billig investering. Hunden ser buret som dens hule og fristed og IKKE som et fængsel. Når kl. nærmer sig 21.00 går vores hund selv i “seng” og i seng er altså i buret. Har vi mange gæster, hører højt musik etc er buret( læs hulen) hundens fristed. Vi kan varmt anbefale at købe jers kommende hund ved jeanette.

Mvh fra Odense.

Tilføjet d. 08-08-2006 08:10

Vi fik i sommers en hundehvalp fra dette sted. Det har udelukkende været en meget positiv oplevelse! Vi har fået en hvalp der er meget tillidsfuld, modig, rolig og utrolig nem at arbejde videre med! Så vi kan kun anbefale varmt at få en hund der har været i hænderne på Jeanette Larsen. Mvh fra Fyn