Voksne hunde søger nye hjem

Vi har nogle gange voksne ældre hunde som søger nye kærlige hjem. Hundene kan ses på denne her side.

Vi skriver ikke nogle op på venteliste til voksne hunde.

…………………………………………………………………….

 

VOKSEN OG ÆLDRE HUNDE

Voksne og ældre doodler der søger nye hjem
Vi har nogle tidligere avlshunde, så er udgået af avl og som vi formidler ud til voksne familier, uden mindre børn, altså kun til familier med store børn ala over 15 år. For børn skal ikke have ældre hunde, de skal have unge friske hunde der vil aktiveres i mange år fremover. Vores voksne hunde er endvidere ikke opvokset med mindre børn.
De hunde i finder her på siden, har ikke boet hos andre familier, de har kun boet hos os.

Hvad kan man forvente af vores voksne hunde:
Vores hunde er søde, rare og respektfulde og de er vant til at skulle høre efter og går bla pænt i snor, hopper ikke op mv. De er dog opvokset i vores omgivelser ude på landet og i skal tænke på, at de slet ikke kender til jeres  regler i jeres hus og jeres omgivelser, så i skal være klar på at opdrage/træne og guide dem. De har brug for jeres hjælp til at blive velfungerende hunde i jeres omgivelser.
Vi forventer at vores Doodler kan blive min. 13-15 år og evt mere.

Er det nemmere at overtage en af vores voksne hunde frem for en hvalp?:
Ja det er det nok, da de voksne hunde jo trods alt kan holde sig i flere timer mellem toilet besøg og de ved noget om hvordan man opfører sig i en snor. og de hopper ikke op.  Men ellers bør i forvente at de voksne hunde skal have hjælpe til at lære det sammen som en hvalp skal lære i jeres hjem og jeres omgivelser. Dvs alene hjemme træningen er ens om det er en hvalp eller en voksen hund (vi udlevere materiale vedr dette emne). Jeres hus regler og div kommandoer indlæres ens, uanset om det er en voksen hund eller en hvalp. De voksne hunde fra os har ikke erfaring med trafik og er ikke vant til at begå sig i byen mv….men de kan lære det hele, ligesom en hvalp kan. Voksne hund kan tåle at blive motioneret fra dag et, da deres krop er færdig udvokset. Hvalpes kroppe skal skånes. 

Hvad forventer vi af de nye familier :
Vi forventer at i har erfaring med hunde og ved hvordan man er gode konsekvente leder, for at kunne overtage vores dejlige hunde. I er velkommen til at deltage på vores “undervisningsdage” som vi afholder indimellem. Det er 7 timers teori undervisning i hundepsykologi, lederskab og indlæringspsykologi som man kan deltager i inden udlevering af hunden.
Foder : Alle vores hunde spiser Barf og bør kunne acceptere at forpligtiger jer til at fodre dem med vores barf produkter resten af deres liv. Læs venligst mere om Barf her, inden i henvender jer. 
Pelspleje : Doodlerne kræver en del pelspleje, så sæt jer venligst godt ind i det emne inden i henvender jer til os…se mere om pelspleje her.

Er i selv frisk og rørige og klar til at give en dejlig doodle et skønt liv hos jer, så ring til mig på 30551312 eller skriv på hunde@specialdogs.dk….. Jeanette.

 

GORDON
Gordon er en mini Labradoodle F1B på ca 8 kg og 38 cm.
Han er født 12.11.2017, så han er 6 år og bør kunne blive 13-15 år.
Han er en klippehund.
Han er blevet kastreret.
Han er naturligvis vant til hunde og vil da gerne bo sammen med en hunde ven, det er ikke et must.
Han er opvokset her hos os og har derfor ikke erfaring med børn eller bytrafik, men han kan stadig lære mere om livet.
Han har naturligvis et dejligt kærligt og venligt væsen og vil gerne hygge i sofaen. Han er en dejlig aktiv dreng, der frisk og fyldt med fjolleri, som en ung hund. Så man skal ønske sig en lille klovne hund, der også forventer at måtte fjolle lidt i sofaen mv.
Han søger en voksen familien uden mindre børn. 
Vores hunde spiser kun Barf og det ønsker vi de bliver ved med resten af deres liv. Så er i interesseret i Gordon, så bør i sætte jer godt ind i dette emne ved at læse her. 
Doodlerne kræver en del pelspleje, læs venligst om det emne her 
Gordon er sund og rask og koster kr 6.000,- . Røngten undersøgt i hofter og albuer, fuld vaccineret.

Her er billeder af Gordon hvor han er nyvasket og hvor krøllerne er blevet redt ud og han er ny klippet.

 

JUNO
Juno er en mini/mellem Labradoodle F1B på ca 10 kg og 42 cm.
Hun er født den 17.3.2021, så hun er bliver 3 år i marts 2024.
Hun er en klippehund.
Hun er pt ikke neutraliseret og har være i løbetid i dec 2023 og bør neutraliseres i marts 2024. Hun har ikke været brugt i avl og er udgået pga manglende efterspørgsel på den brune doodler.
Hun er naturligvis vant til hunde og vi da gerne bo sammen med en hunde ven, det er ikke et must.
Hun er opvokset her hos os og har derfor ikke erfaring med børn eller bytrafik, men hun kan stadig lære mere om livet.
Hun har naturligvis et kærligt venligt væsen. Hun kan virke lidt blød i væsenet når hun er i ukendte situationer.
Hun søger en voksen familien uden mindre børn. 
Vores hunde spiser kun Barf og det ønsker vi de bliver ved med resten af deres liv. Så er i interesseret i Juno, så bør i sætte jer godt ind i dette emne ved at læse her. 
Doodlerne kræver en del pelspleje, læs venligst om det emne her …Juno har dog en af de  lette pelse og kræver derfor absolut mindre pelspleje i forhold til de fleste andre doodler. Hun er feks aldrig blevet klippet, jeg fjerne blot lidt død pels 4 gange om året og klipper lidt i ansigtet og ved poterne.

Juno koster kr 12.000,- . Hun er som alle vores hunde røngtenundersøgt i hofter og albuer og er sund og rask og fuld vaccineret.

 

 

Flatcoated Retriever Queen.
Denne store dejlige pige på 5 år er nu også udgået af avl, pga mangelende efterspørgsel på de brune doodler.
Hun er stor pige, jeg gætter på 35 kg og 60 cm.
Hun er super imødekommen, kærlig og super venlig, som man forventer af en Flatter. Hun er dog som de andre hunde opvokset her ude på landet og er ikke vant til at gå i byen mv, men det kan hun bestemt lære. 
Hun har tysk stamtavle. Født 21.3.2018.
Hun er sund og rask incl fine røngtenbilleder af hofter og albuer mv.
Queen koster kr 5.000,-

Jeg skal nok få taget nye billeder af hende…her er et af hende sammen med hendes søster summer.

 

 

Stor Flatdoodle “Tesla”, søger nyt hjem.

Hun er 9 år og hun er udgået af avl. Hun er født 11.5.2014.
Hun er en stor på pige på ca 60-65 cm i ryghøjde og hun vejer vel ca 30-35 kg. 
Hun er en skøn pige, glad, imødekommende, harmonisk og lydig. (Hunde lystre ikke blindt alle mennesker, de lyster deres ledere)
Hun kræver ikke længere super meget aktivitet, hun er som man forventer en lidt ældre hund er, men hun er IKKE gammel. Hun vil gerne med ud og opleve naturen og gå nogle gode lange ture. 
Mon der er en familie der kunne give hende nogle gode år…vi forventer hun kan blive min 13 år, for vi passer godt på vores hunde.
I skal være forberedt på at fodre hende med BARF (Råt kød) for vores webshop. Se mere om barf her.
Hun kræver en del pelspleje og det skal i selv kunne overskue, se mere om emnet på hjemmesiden.
Er i interesseret i Tesla, så kontakt Jeanette på 30551312.
Pris kr 0,- pga alderen.

Her under er helt nye billeder af Tesla

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________


Anette overtog vores avlshan “Balu” Golden Retriever i januar 2011. Her er hendes historie:

Valg af voksen hund? Er du i tvivl?

”Er det ikke lidt modigt at vælge en voksen hund”?
Det spørgsmål har jeg svaret på et par gange.
Men nej! Vores voksne hund fra Specialdogs er en sand fornøjelse.

”Balu” har levet sine første 4 år hos Jeanette. Vokset op blandt mange andre hunde, Har været mest udendørs både sommer og vinter, og ikke levet som en typisk indendørs familiehund.

Nu bor han hos min datter og jeg i Strib. I et ganske almindeligt hus med have til. Alene hjemme imens vi er i skole og på arbejde. Gåture ved strand og i byen, med os på indkøbsture, og i alt hvad vi nu som familie foretager os.
Det er sikkert en kontrast til hans tidligere tilværelse? Men det kan vi ikke mærke på ham.

Vi havde længe ønsket at anskaffe os en hund. En golden retriever som det store ønske. Jeg havde bare ikke rigtig mod på at starte helt forfra med en lille hvalp. Derfor var jeg ude efter en voksen hund til os.
Jeg blev anbefalet at kontakte Specialdogs v/ Jeanette, og det var da den bedste opringning jeg længe havde taget!

Vi tog op og så ham, – og blev sendt godt afsted igen, med ”Balu” i bilen, og med hovederne fulde af indtryk og gode råd.

I starten derhjemme kaldte vi ham ”Skyggen”, for han fulgte hvert et skridt vi tog. Ikke bange eller nervøs, men skulle måske lige være sikker på ikke at miste sine 2 nye holdepunkter ud af syne.
Han har hele tiden været nysgerrig på sit nye liv og er meget tillidsfuld. Han har mødt de nye udfordringer med et åbent sind. Han går fint i snor, og bliver ikke bange for trafikken. Han venter pænt udenfor hos bageren når jeg er inde efter morgenbrød. Han er alene hjemme uden at ødelægge noget som helst.

Jeg kan ikke tage æren for alt det ”Balu” kan. Det har Jeanette lært ham, og han er utrolig velafrettet og lydig.
Jeg kan kun glæde mig over hvor nemt det er for os.

Hvis du overvejer? Så lyt godt til alle de guldkorn der bliver givet om din måske kommende hund. Det er virkelig nyttigt. Den er jo netop ikke et ubeskrevet blad.

For os har det været en ualmindelig fin oplevelse at få en voksen hund som ”Balu” med hjem fra Specialdogs.

Mange hilsner fra
Emma og Annette Sandhøj Jørgensen i Strib v/Middelfart
Jeanette bad om også at høre lidt om det “besværlige” ved at få en “brugt” hund og Anette tilføjede:
En ting vi øver meget er det her med forskel på fortorvet og vejen. For ham er der ikke forskel, derfor er han stadig i snor her. Vi er ved at lære ham det ved at sige ”stop” når vi når kantstenen og ”værsgo” når vi går over vejen. Det går den rigtige vej. Han er opmærksom på større biler, lastbiler, men ikke bange, snarere nysgerrig. Jeg er startet roligt op i Strib, men i går havde jeg ham med ind til Middelfart i gågaden da jeg skulle købe en gave. Synes han var klar til at prøve det. Her gik han på plads ved siden af mig. Meget opmærksom på mig og jeg skulle snakke rosende til ham hele tiden. Han gik flot tæt ved mig, og var meget lalleglad bagefter.
Soveværelset er hundefrit område! Her brugte jeg din kommando ”det er nej” og viste ham tilbage i stuen og roste. Hvis han følger helt med hen til soveværelset siger jeg ”bliv” og markerer med håndfladen mod ham.
Det lærte han hurtigt, og går ikke over dørtrinnet. Han kan godt stå og kikke ved dørtrinnet, men han går ikke ind.
Når han får et kødben indenfor vil jeg have at går op i sin kurv. Det har han lidt svært ved. Han vil gerne snige det med ud midt på gulvet. Så siger jeg ”op i kurven” og går hen og viser ham kurven. Her skulle jeg ”skrue bissen på” et par gange i starten. Nu ved han det godt kan jeg se på ham, og jeg behøver bare lige at rømme mig lidt.
Måske er han specielt eksemplariskJ Jeg synes simpelthen han er så lydig og lærenem, og vil så gerne gøre os tilpas.
Knus Annette

Balu i han nye hjem.