Voksne hunde søger nye hjem

Vi har nogle gange voksne ældre hunde som søger nye kærlige hjem. Hundene kan ses på denne her side.

Vi skriver ikke nogle op på venteliste til voksne hunde.

…………………………………………………………………….
VOKSEN ÆLDRE HUNDE

Ældre doodler der søger nye hjem
Vi formidler kun vores tidligere avlshunde til ældre familier der er hjemmegående, uden børn eller med store børn ala over 15 år. For børn skal ikke have ældre hunde, de skal have unge friske hunde der vil aktiveres i mange år fremover og som ikke dør om 5-7 år.
Vi forventer at i har erfaring med hunde og ved hvordan man er gode konsekvente leder, for at kunne overtage vores dejlige hunde. Vores hunde er søde og respektfulde, men kender ikke jeres regler i huset, så i skal være klar på at opdrage dem/ guide dem. De har brug for tydelige leder for at fungere i verden, altså lige som alle andre hunde. 
Vi indimellem har nogle doodle som ca 8 år. Vi forventer at de kan blive min. 15 år og evt mere. De spiser alle Barf og man forpligtiger sig til at fodre den med vores barf produkter resten af deres liv.
Er i selv frisk og rørige og klar til at give en dejlig doodler pensionister et skønt liv hos jer, så ring til mig på 30551312. Jeanette.

 

Stor Flatdoodle “Tesla”, søger nyt hjem.

Hun er 8 år og fejler ikke noget.
Hun er en stor på pige på ca 60-65 cm i ryghøjde og hun vejer vel ca 30-35 kg. 
Hun er en skøn pige, glad, imødekommende, harmonisk og lydig. (Hunde lystre ikke blindt alle mennesker, de lyster deres ledere)
Hun kræver ikke længere super meget aktivitet, hun er som man forventer en lidt ældre hund er, men hun er IKKE gammel. Hun vil gerne med ud og opleve naturen og gå nogle gode lange ture. 
Mon der er en familie der kunne give hende nogle gode år…vi forventer hun kan blive min 13 år, for vi passer godt på vores hunde.
I skal være forberedt på at fodre hende med BARF (Råt kød) for vores webshop.
Hun kræver en del pelspleje og det skal i selv kunne overskue, se mere om emnet på hjemmesiden.
Er i interesseret i Tesla, så kontakt Jeanette på 30551312.
Pris kr 0,-

Cavalier King Charles Spaniel “Charles”, søger nyt hjem.
Charles er en ung herre på 3,5 år.
Han er lige som man forventer at en Cavalier skal være. Stabil, venlig, imødekommende og ikke specielt krævende. Han vil naturligvis gerne med familie på oplevelsesture ud i naturen.
Vi har ikke længere brug for ham i vores avlsprogram og derfor skal han have en nyt forever hjem. 
Hans hjerte er fint.
Er i interesseret i at komme og møde Charles, så kontakt Asbjørn på 30556171.
Pris kr 5.000,-.

Cavalier King Charles Spaniel “Lily”, søger nyt hjem.
Lily bliver 5 år i slutningen af 2022.
Hun er lige en kærlig lille pige, som ikke er typen som bestemmer over andre, så en til tider lidt blød pige. Hun er ellers venlig, imødekommende og ikke specielt krævende og hun vil måske også gerne bo sammen med en anden lille hund, som kan vise hende vejen ude i den store nye verden. Hun vil naturligvis også gerne med familie på oplevelsesture ud i naturen, men er ikke specielt glad for at skulle gå uden snor og selv bestemme, så eller følges med familien i en tryg snor…ja det er lidt sjovt, men snoren giver tryghed. Eller går hun super pænt.
Vi har ikke længere brug for hende i vores avlsprogram og derfor skal hun have en nyt forever hjem, måske bare en lidt ældre familie.
Hendes hjerte er fint. Hun fejer ikke noget, hun føder blot ikke leve dygtige hvalpe.
Hun er en lille Cavalier på ca 6-7 kg
Er i interesseret i at komme og møde Lily, så kontakt Asbjørn på 30556171 eller Jeanette på 30551312.
Pris kr 4.000,-.

 

 

 

-______________________________________________________________________________


Anette overtog vores avlshan “Balu” Golden Retriever i januar 2011. Her er hendes historie:

Valg af voksen hund? Er du i tvivl?

”Er det ikke lidt modigt at vælge en voksen hund”?
Det spørgsmål har jeg svaret på et par gange.
Men nej! Vores voksne hund fra Specialdogs er en sand fornøjelse.

”Balu” har levet sine første 4 år hos Jeanette. Vokset op blandt mange andre hunde, Har været mest udendørs både sommer og vinter, og ikke levet som en typisk indendørs familiehund.

Nu bor han hos min datter og jeg i Strib. I et ganske almindeligt hus med have til. Alene hjemme imens vi er i skole og på arbejde. Gåture ved strand og i byen, med os på indkøbsture, og i alt hvad vi nu som familie foretager os.
Det er sikkert en kontrast til hans tidligere tilværelse? Men det kan vi ikke mærke på ham.

Vi havde længe ønsket at anskaffe os en hund. En golden retriever som det store ønske. Jeg havde bare ikke rigtig mod på at starte helt forfra med en lille hvalp. Derfor var jeg ude efter en voksen hund til os.
Jeg blev anbefalet at kontakte Specialdogs v/ Jeanette, og det var da den bedste opringning jeg længe havde taget!

Vi tog op og så ham, – og blev sendt godt afsted igen, med ”Balu” i bilen, og med hovederne fulde af indtryk og gode råd.

I starten derhjemme kaldte vi ham ”Skyggen”, for han fulgte hvert et skridt vi tog. Ikke bange eller nervøs, men skulle måske lige være sikker på ikke at miste sine 2 nye holdepunkter ud af syne.
Han har hele tiden været nysgerrig på sit nye liv og er meget tillidsfuld. Han har mødt de nye udfordringer med et åbent sind. Han går fint i snor, og bliver ikke bange for trafikken. Han venter pænt udenfor hos bageren når jeg er inde efter morgenbrød. Han er alene hjemme uden at ødelægge noget som helst.

Jeg kan ikke tage æren for alt det ”Balu” kan. Det har Jeanette lært ham, og han er utrolig velafrettet og lydig.
Jeg kan kun glæde mig over hvor nemt det er for os.

Hvis du overvejer? Så lyt godt til alle de guldkorn der bliver givet om din måske kommende hund. Det er virkelig nyttigt. Den er jo netop ikke et ubeskrevet blad.

For os har det været en ualmindelig fin oplevelse at få en voksen hund som ”Balu” med hjem fra Specialdogs.

Mange hilsner fra
Emma og Annette Sandhøj Jørgensen i Strib v/Middelfart
Jeanette bad om også at høre lidt om det “besværlige” ved at få en “brugt” hund og Anette tilføjede:
En ting vi øver meget er det her med forskel på fortorvet og vejen. For ham er der ikke forskel, derfor er han stadig i snor her. Vi er ved at lære ham det ved at sige ”stop” når vi når kantstenen og ”værsgo” når vi går over vejen. Det går den rigtige vej. Han er opmærksom på større biler, lastbiler, men ikke bange, snarere nysgerrig. Jeg er startet roligt op i Strib, men i går havde jeg ham med ind til Middelfart i gågaden da jeg skulle købe en gave. Synes han var klar til at prøve det. Her gik han på plads ved siden af mig. Meget opmærksom på mig og jeg skulle snakke rosende til ham hele tiden. Han gik flot tæt ved mig, og var meget lalleglad bagefter.
Soveværelset er hundefrit område! Her brugte jeg din kommando ”det er nej” og viste ham tilbage i stuen og roste. Hvis han følger helt med hen til soveværelset siger jeg ”bliv” og markerer med håndfladen mod ham.
Det lærte han hurtigt, og går ikke over dørtrinnet. Han kan godt stå og kikke ved dørtrinnet, men han går ikke ind.
Når han får et kødben indenfor vil jeg have at går op i sin kurv. Det har han lidt svært ved. Han vil gerne snige det med ud midt på gulvet. Så siger jeg ”op i kurven” og går hen og viser ham kurven. Her skulle jeg ”skrue bissen på” et par gange i starten. Nu ved han det godt kan jeg se på ham, og jeg behøver bare lige at rømme mig lidt.
Måske er han specielt eksemplariskJ Jeg synes simpelthen han er så lydig og lærenem, og vil så gerne gøre os tilpas.
Knus Annette

Balu i han nye hjem.