Hundepsykolog – Rådgivning omkring hunde

Jeanette Larsen kan tilbyde hjælp til alle hundeejer der har problemer med deres hunde.

Alle typer problemer med hunde kan løses, det kræver kun at hundeejeren er villig til at lytte, se og lære og efterfølgende bruger deres nye tilllærte viden i daglig dagen med deres hunde.

Kunderne siger at hundes adfærd ændres 180 grader omgående!!

Giv dig og din hund en´ chance mere ….!

Ring og hør hvordan Jeanette Larsen kan hjælpe dig og din hund.

Her er en liste over de problemer vi ofte møder:

 • -kommer ikke når man kalder.
 • -trækker i snoren.
 • -hopper op.
 • -bider i hænder og tøj.
 • -er for vild når der kommer gæster.
 • -gøér ofte og for længe.
 • -kan ikke være alene hjemme.
 • -tager ting der ikke tilhører den.
 • -er for livlig indendørs.
 • -kradser på døre.
 • -vil ikke adlyde div. kommandoer.
 • -er for voldsom ved børn.
 • -appoterings besvær på jagt.
 • -fjerndirigerings problemer på jagt.
 • -aggressiv overfor hunde eller mennesker.
 • -bange for fremmede mennesker.
 • -usikkerhed i fremmede omgivelser.
 • -hyperaktivitet.
 • -OG MEGET MEGET ANDET…

Rådgivnings/undervisningen starte med at menneskerne skal lære at forstå hunden.

Det forgår ved at menneskerne møder op på Jeanette adresse i Ølgod og så bruges ca. 8 timer på teoretisk undervisning uden hund, det er hundepsykologi, forståelse af hundens psyke og indlærings metoder mv mv. (man kan jo helle ikke køre bil uden at have haft teori først) Der er altid flere hundeejere til samme undervisning, derfor den lave pris.

Der udleveres meget skreven materiale før og efter undervisningen (ca 50 x 10 A4 ark læsestof)

Efterfølgende bliver der lavet opfølgning pr. telefon og  yderligere praktisk undervisning med hunden på Jeanette Larsens adresse, uden yderligere omkostninger for hundeejeren.

Livslang opfølgning.!!

Prisen for denne rådgivning/undervisning , ialt kr. 3.000 incl moms

 (HUSK NU AT HJÆLP TIL KUNDER DER HAR KØBT HVALP HOS OS, ER HELT GRATIS I FORBINDELSE MED UDLEVERING AF HVALPEN!!!)

Hvad er problemet ?

Hunde og mennesker har ikke samme psykologi og de taler ikke samme sprog.
Forstil jer at en krokodille og en giraf skulle bo sammen, de har ikke samme psykologi eller sprog og at de skulle bo i en verden så komplicerede som en menneske verden, en verden hvor der sker nye ting man skal forholde sig til og tage stilling til hele tiden.

Hvad der betyder “jeg er glad” på det ene dyrs sprog kan betyde det modsatte på det anden dyrs sprog.
Hvordan man forholder sig til div situationer er helle ikke ens hos de forskellige dyr, hvad der er vigtigt for det ene dyr, er måske ligegyldigt for det andet dyr.

Så det er vigtigt at vi mennesker sætter os maksimalt ind i hvordan hunden fungere, tænker og reagere mv, så kan vi bedre hjælpe dem til et godt liv her i vores menneskeverden.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Link til TikTok … disse piger er virkelig bær at lytte til https://vm.tiktok.com/ZMF3Kuy7p/

 

Vi vil prøve at få nogle af de kunder som har fået hjælp til deres hunde, til at skrive lidt om deres resultat af rådgivningen/undervisningen.

Den 5 Juni 2012
Hej Jeabette

Så er det vist på tide med en lille opdatering vedr. vores Bølle. (Chihuahua blanding på næsten 10 år)

Vi var jo hos dig d. 26. maj og har arbejdet flittigt med dine råd siden. Det går faktisk rigtig godt. Det, der har været sværest, har været at skulle være på hele tiden. Men vi er blevet rigtig gode til at samarbejde og det har hjulpet helt fantastisk på Bølles gøen. De første 2 dage virkede han nervøs og forvirret (men helt ærligt, tror jeg at det var os der gav ham den fornemmelse fordi vi var usikre).

I søndags havde vi 19 gæster og ingen gøende hund. Det var simpelthen en fornøjelse. Når vi møder andre hunde siger han ingenting. Kun hvis den vi møder gør, er der et par gange kommet et lille bjæf, som vi dog får stoppet med det samme. Han er blevet meget mere opmærksom på os og virker glad og tilfreds. I dag har vi øvet i bilen, hvor han normalt bliver meget gal når nogen nærmer sig. Her skulle der også kun en irettesættelse til efterfulgt af rolig snak og kæl, så lagde han sig ned og overlod det til os at passe på os selv og bilen.

Han sover uden problemer i sit bur om natten og derved er hans tisseri blevet minimeret. Siden vi var hos dig har han tisset 4 gange inden døre og det er til at leve med, også hvis det ikke bliver bedre.

Bølle og vi må være beviset på at det aldrig er for sent og vi glæder os rigtig meget til at få vores Uffe hjem. Jeg er ikke længere nervøs for at Bølles uvaner skal smitte af på ham, for jeg ved nu, at man godt kan elske sine hunde lige så meget, selvom man behandler dem som hunde og ikke som børn :O))
(Uffe er en stor Labradoodle hvalp som familien skal have om ca 6 uger, her fra os)

Knus Lise

……………………………………………………………….
Den 10.6.2012
Dewa, den meget sky border terrier.

Det går rigtig godt med Dewa nu. Og vi er bare så glade.

Jeg kontaktede i maj måned Jeanette, fordi vores border terrier tæve Dewa pludselig var begyndt at forfølge og “snappe” folk i haserne, når de gik forbi os. Dette skete, hvis jeg blot et splitsekund mistede kontakten til hende (hun gik løs eller sad på plads). Derudover “angreb” hun alle hunde vi passerede, selvom hun var i snor.

Derfor var det efterhånden blevet et stort arbejde at gå tur med hende, da jeg hele tiden skulle være på vagt og have styr på mennesker og andre hunde. Endvidere skal vi have en ny hvalp sidst i juni, som jo ikke skal lære af Dewa’s adfærd.

Jeannette kom og fortalte os om, hvorfor Dewa havde indlært sig den adfærd. Dewa troede fejlagtigt, at hun var blevet leder af flokken. Og jeg havde i høj grad bidraget til det – hun sov i vores seng og har en plads i sofaen. Derudover havde jeg ” trænet” hende til at hun på gåturen kunne gå 20-30 meter bag mig – selvom jeg altid kunne kalde hende på plads, når jeg opdagede “faren” først.

Vi gik omgående igang – Dewa røg ud af soveværelset og sover nu ude i entreen (det tog ca 4 nætter hvor jeg 2 gange måtte lægge hende på plads i kurven). Jeg begyndte at lede hende under gåturene – hun skulle gå foran mig i snor. OG det lykkedes i løbet af en uge.

Så var jeg ude og se en gang hundetræning – og var solgt. Jeg har gennem 3 år gået til træning med Dewa – hos forskellige trænere. Hvad jeg lagde mærke til den første gang var, at samtlige hunde på det videregående hold var enormt opmærksomme på deres førere og utroligt dygtige.

Så jeg begyndte med Dewa til træning den efterfølgende gang på begynderholdet – for vi har meget at lære. Især mig – for Dewa kan stort set det hele. Det vi arbejder med er meget opmærksomheden fra Dewa til mig – og min opmærksomhed til hende i forskellige situationer. Især når hun var fri sammen med de andre hunde – skal jeg lære ikke at stirre på hende – så er jeg jo ikke længere leder, men en lavere rangerende hund – der hele tiden kiggede efter lederen.

Men Rom blev jo ikke bygget på én dag – og jeg har lært Dewa mange forkerte ting – i god mening. Men vi har nu fået en meget gladere og lydigere hund. Og vi er ved at være klar til at modtage den nye lille hanhund.

Mange superglade hilsner

Inger Jørrald

………………………………………………

Den 9.8.2012 (Flere månedr efter hjemmebesøget)

Vi kan kun varmt anbefale Jeanette som hundetræner/adfærdsbehandler.

Vi har en F.T. Springer Spaniel på 16 mdr. der havde problemer med at være alene hjemme. Der var også små ting som at gå pænt i snor, være for vild og ikke høre efter. Alt dette hjalp Jeanette os med, og vi har nu fået en helt anden hund. Ved at vi har lært at være ”ledere” så er hun blevet meget mere rolig, mange siger også til os hvordan de kan mærke en kæmpe forskel. Vi fik også øjnene op for hvor vigtigt det er at være ”ledere” og at dette er et alt for stort ansvar for en lille hund. For første gang siden vi fik hende er det hyggeligt at gå tur med hende, hvor man ikke føler at man får rykket armen af led konstant. Hun går perfekt ved siden af os, også uden snor. Hun accepterer nu at være alene hjemme, og vi forsætter stadig med trænings programmet vi har fået af Jeanette. Hun kan varmt anbefales.
……………………………..

Den 1.2.2015
En fortælling om mit møde med Jeanette fra Specialdogs.

Jeg er den ”lykkelige” ejer af schæferhunden Ofelia. Dagligdagen med Ofelia var ved at udvikle sig til et sandt mareridt. Hun havde næsten samtlige unoder til trods for at jeg ihærdigt havde deltaget i hundetræning hver eneste uge i et helt år.

-kommer ikke når man kalder.
-trækker i snoren.
-hopper op.
-bider i hænder og tøj.
-er for vild når der kommer gæster.
-gøér ofte og for længe.
-kan ikke være alene hjemme.
-tager ting der ikke tilhører den.
-er for livlig indendørs.
-krasser på døre.
-vil ikke adlyde div. kommandoer.
-hyperaktivitet

Intet så ud til at hjælpe på hundens opførsel, selvom jeg mente at jeg gjorde 100% hvad der blev sagt til mig til træningen, og derhjemme. På et tidspunkt fik jeg endog arrangeret et besøg af en hundekonsulent i hjemmet, også uden resultat, undtagen beskeden om, at lægge hunden i sit bur flere gange om dagen, så ville jeg i det mindste få ro i den tid. Men dette er jo ikke en løsning, og hunden lærte absolut intet.

Så en dag tager jeg på besøg hos en god veninde, som også har hund, vi talte om de mange problemer, der var ved at gøre, at jeg måske måtte af med hunden. Pludselig kommer hun i tanke om at hun da i grunden kender Jeanette, som er rigtig god til hunde. Vi beslutter straks at kontakte Specialdogs, og der kommer hurtigt en aftale i stand om et kursus hos Jeanette 3 dage senere.

Jeg tager hunden i bilen og kører til Ølgod. Det er det bedste jeg har gjort i længe. Det var en intensiv dag med først undervisning af mig, og dernæst var det Ofelia´s tur. Det var to meget trætte venner der kørte hjem til aften, og vi gik tidligt i seng den dag.

Næste dag opdager jeg at jeg praktisk taget har fået en ny hund, alle de tricks jeg lærte virkede, og nu så kort tid efter kan vi være i hus sammen. I går var det det dejligste solskinsvejr, og pludselig ligger Ofelia på gulvet i en solstribe og slapper af og nyder det, det er aldrig passeret før. Jeg blev så lykkelig, og kan nu se at metoden virker og vi træner hver dag, da der dog stadig er rigeligt plads til forbedringer he he.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til Jeanette igen til en opfølgning, da der blev givet rigtig mange oplysninger den første dag, som er lidt svært at huske bagefter, så en opfølgning er nok nødvendig.
Så hvis hverdagen med din hund ikke fungerer, kan jeg kun anbefale et besøg hos Specialdogs. Det fortryder man ikke, kun at man ikke fandt ud af det noget før, så havde man været sparet for mange frustrationer.
Hilsen
Zita og Ofelia.