ÅBENTHUS

Vi holder indimellem åbenhus, hvor man kan komme og møde nogle af vores forskellige doodler og se vores faciliteter.

Der bliver mulighed for at se vores store område på 15.000 m2, hundens forhold og for at høre noget om vores Doodler. Man får dog mere ud af besøget, hvis man har forberedt sig ved at læse følgende sider “Ønsker i at købe en hvalp”

Der er normalt ikke mulighed for at rør eller lege med hvalpe, da de ikke bør udsættes for så mange forskellige menneskers indflydelse. Husk at en hver oplevelse hvalpene får i vores varetægt, tager de med sig videre i livet, evt livet hos jer, på godt og ondt. Derfor er vi som opdrætter super opmærksom på hvilke oplevelser vi tilbyder hvalpene i vores varetægt.

Vi kan dog tilbyde jer at opleve hvalpene “live” fra lidt afstand, i deres naturlige miljø her hos os. Måske kikker vi også ind i hvalperummet til de yngre hvalpe, hvis det ikke er optaget af nyfødte hvalpe der skal have 100% ro. I er velkommen til at spørge os på forhånd, om det er muligt at møde netop det kuld/den hvalp i er interesseret i. 

For at skåne vores hunde, forventer vi at gæsterne har helt kontrol over deres børn. Børn under 5 år bedes ikke deltage.

Hvordan forgår det?

Man tilmelder sig her på siden, ved at udfylde formularen længere nede på siden. Når i så har modtaget en mail fra os, om at jeres anmodning om deltagelse er accepteret, ja så ses vi på åbenhus dagen. HUSK at tjekke jeres spam mappe for svar!

Alle tilmeldte bør møde så op kl 11.00. Vi starter inde i butikken hvor der er sat stole op og så kommer der et par voksne doodler ind og hilser på jer. Hundene er meget velopdraget og krænker ingen mennesker, men husk, det siger ikke noget om doodlerne som race, det siger kun noget om hvordan vi formår at opdrage vores hunde. Vi fortæller lidt om vores doodler og svare på div spørgsmål og drikker lidt kaffe. Efter ca 30 min, går vi ud og ser på omgivelserne og div hunde + hvalpe der bor hos os. Vi går dog IKKE ind i gårdene til hundene/unghunde/hvalpene, men nyder bare at se på dem på afstand. Vi forventer at deltagerne respektere de regler vi oplyser om at der skal være ro på alle deltagere, så besøget ikke bliver for stressende for vores hunde. 

Alle der er interesseret i at købe en doodle i nærmeste fremtid er velkommen på de oplyste datoer / tider. Man er dog ikke forpligtiget til at deltage i åbenthus for at bestille en hvalp, det er blot et tilbud.

Der er ÅBENTHUS Søndag den 19.11.2023 kl 11.00  ! Varighed ca 2 timer.

HUSK evt REGNTØJ og gummistøvler, hvis i vil med rundt og se til hundene.

Vi forbeholder os ret til ændring/aflysning, så tjek hjemmesiden inden i køre hjemmefra.

Næste åbenthus bliver den  ????? kl 11.00

Her er billeder fra selve hvalpe rummet hvor vi lige kikker ind..(45 personer)