ÅBENTHUS

Vi holder indimellem åbenhus, hvor man kan komme og møde nogle af vores forskellige doodler og se vores faciliteter.

Der bliver mulighed for at se vores område, hundens forhold og for at høre noget om vores Doodler. Man får dog mere ud af besøget, hvis man har forberedt sig ved at læse følgende sider “Ønsker i at købe en hvalp”

Der vil endvidere være mulighed for at rør ved nogle forskellige doodler og se deres størrelser mv. (ca 4-6 voksen hunde kommer ind til jer)

Der er normalt ikke mulighed for at rør eller lege med hvalpe, da de ikke bør udsættes for så mange mennesker incl risiko for smitte mv.

Men vi kikker evt ind i hvalperummet, hvis det ikke er optaget af nyfødte hvalpe der skal have helt ro.

For at skåne vores hunde, forventer vi at gæsterne har helt kontrol over deres børn. Børn under 5 år bedes ikke deltage.

Det er ikke muligt at komme på besøg på andre dage.

Hvordan forgår det?

Man tilmelder sig her på siden, ved at udfylde formularen længere nede på siden. Når i så har modtaget en mail fra os, om at jeres anmodning om deltagelse er accepteret, ja så ses vi på åbenhus dagen. HUSK at tjekke jeres spam mappe for svar!

Alle tilmeldte møder så op kl 11.00. Vi starter inde i butikken hvor der er sat stole op og så kommer der 4-6 voksne doodler ind og hilser på jer. Hundene er meget velopdraget og krænker ingen mennesker, men husk, det siger ikke noget om doodlerne som race, det siger kun noget om hvordan vi formår at opdrage vores hunde. Vi fortæller lidt af hver om vores doodler og svare på div spørgsmål og drikker lidt kaffe. Efter ca 1 time, går vi ud og ser på omgivelserne. Vi går en runde i området hvor hundene bor, vi går ikke ind i gårdene til hundene, men nyder bare at se på dem og deres dejlige omgivelser. Vi forventer at deltagerne respektere de regler vi oplyser om at der skal være ro på alle deltagere, så besøget ikke bliver for stressende for vores hunde. Der deltager normalt mellem 40-80 personer. Besøget vare ca 2, timer.

.

Alle der er interesseret i at købe en doodle i nærmeste fremtid er velkommen på de oplyste datoer / tider. Man er dog ikke forpligtiget til at deltage i åbenthus for at bestille en hvalp, det er blot et tilbud.

Der er ÅBENTHUS Søndag den 7.8.2022.  kl 11.00  !

HUSK evt REGNTØJ og gummistøvler, hvis i vil med rundt og se hvor hundene bor.

Vi forbeholder os ret til ændring/aflysning, så tjek hjemmesiden inden i køre hjemmefra.

Næste åbenthus bliver ca ?? i 2022.

Billeder fra butikken hvor der er plads til at se på nogle skønne doodler….vi er ofte ca 40-80 personer til Åbenthus.

Her er billeder fra selve hvalpe rummet hvor vi lige kikker ind..(45 personer)