Træningsvideoer

 

PÅ DENNE YOUTUBE KANAL, KAN I SE ALLE MINE TRÆNINGS-VIDEOER (INCL HVALPEVIDEOER) …På Youtube, kan i skrive hvilket emne i ønsker at kikke på i søgefeltet, feks “Snorøvelse” eller “Dæk”mv

KLIK HER FOR AT SE MIN YOUTUBE

 

For at få mest muligt ud af div videoer, så forslår vi at i griber det således an:

Se samme video 3 gange

  • Første gang ser I hele videoen
  • Anden gang fokusere I på hvad hunden laver og hvordan den reagere… se efter glæde, stress, livlig/rolig, nærvær, fejl, ubehag
  • Tredje gang fokusere i på hvad Jeanette gør… stemme, kropssprog, udstråling, attitude mv

Trænings videoer:

 

 
 

Her er videoer vedr emnet “håndtering” (at kunde fastholde en doodle og turde bestemme over dens krop…til brug i pelspleje mv)

Endnu en video om hvordan man kan forbygge fejladfærd :

Video vedr enmet “at dele tyggeting” 

Video med en snak om at lege og huske at udvikle div øvelser

Video hvor vi snakker om “at bide i finger” og vi laver “håndteringsøvelser”, husk at læg mærke til hvordan jeg opfører mig på videoen, det er mig den skal lære af og alt hvad jeg gør er afgørende.

Den 18.3.2018 Teides tæve 14 uger træningsvideoer i 3 dele.

Så er Teides sorte tæve blevet 20 uger og bor hos hendes nye familie. De er kommet til opfølgningstræning med Wilma, vi trænede ca 45 min i alt:
https://youtu.be/qPiLD-TmD4Q

 

Lidt træningsvideo med et par 10 ugers hvalpe fra Lotus.

Prøv at læg mærke til hvordan jeg “belønner” hvalpen “brun” for at ligge og rulle rundt på gulvet foran mig i starten af videoen og at den derfor har svære ved at forstå at den bør sidde i et “hilse billede” for at få mere opmærksomhed.

Hvorimod Lilla på video nr 3 her under, altså bliver starte op med opmærksomhed for at sidde i hilse og hun ser derfor ud til at forstå det hurtigere…. hun er bare ikke blevet lønnet for at ligge ned og rulle rundt.

Her er en video med en 11 ugers hvalp, der øver “tag den og slip” eller måske bare “vild og rolig”

Endnu en 11 ugers hvalp….

Jersy på 8 mdr.

Riga’s lille 9 ugers hvalp “Sort”

Gø i haven….(Her over) Lyt til Yoga (6,5 mdr) og Saidi (5 mdr) De stresser (gø’er hurtigt) da de opdager nye hunde i nabogården. Jeg siger “nej” stående i terrassedøren på 15 meters afstand. De høre mig, nu gø’er de langsomt, for de er stadig ret alene i verden med deres følelser. Jeg bevæger mig lidt, så de kan få øje på mig og gentager advarslen. Det hjalp dem til at huske, at “det er ikke jeres ansvar hundebasser”. Det er mig Jeanette der er lederen og jeg har ansvaret. Jeg er ikke interesseret i at høre eller se deres mening. Ville vi tillade at barnet henter en kniv i skuffen, når barnet blev bekymret over at der gik nogle ude på fortovet? Nej vi ville arbejde med “ansvars-fordelingen” i hverdagen, altså hvem har hvilket ansvar i gruppen. Så kan hunde og børn bare slappe af og være ubekymret. Vi voksne tager ansvaret. Hvis de skal stole på os, bør vi ikke give dem ansvaret. Så husk bestemme bestemme bestemme  vær super konsekvente, ellers kan de ikke “mærke” jer og de tror så at i ikke kan/vil være lederne. Bestemt/magt og ansvar høre sammen. – Hvad havde jeg gjort hvis de to unghunde ikke havde respekteret mig ? Jeg havde først og fremmest arbejdet mere med tydelig lederskab i hverdagen – nye øvelser, som jeg forklare max tydeligt, masser af “hjælp” og motivation i øvelserne  . Og jeg ville lægge vægt på extra mange nye regler i hverdagen, jeg bestemmer bestemmer bestemmer, på en positiv, venlig, glad, men også 100% konsekvent måde. Jeg ville også være gået over til dem og roligt uden aggressivitet havde tager fat om deres mund med min hånd og havde trykker hårdt og samtidig gentager kommandoen “Det er nej”. Ja jeg er altid konsekvent.

Her over er en video med Labradoodle hvalpen Ollie på ca 4,5 mdr. Jeg bruger her mad som belønning for en udført øvelse og jeg bruger også mad til at lokke ham op i positionen “Sid pænt”…..jeg er normalt ikke meget for at lokke mine hunde til at gøre noget, men her er det det nemmeste hjælpemiddel.

Her over er en video hvor Scooter startes op i kommandoen marker “golfbolden”. Kommandoen “Golf” skal i fremtiden bruges til at få hunden til at lede efter en bortkommet golfbold og vise hvor den er ved at lægge sig ned ved den, uden at rør ved den.