Træningsvideoer

 

PÅ DENNE YOUTUBE KANAL, KAN I SE ALLE MINE TRÆNINGS-VIDEOER (INCL HVALPEVIDEOER) 

KLIK HER FOR AT SE MIN YOUTUBE

 

 

Trænings videoer:

Her under er en video med Labradoodle hvalpen Ollie på ca 4,5 mdr. Jeg bruger her mad som belønning for en udført øvelse og jeg bruger også mad til at lokke ham op i positionen “Sid pænt”…..jeg er normalt ikke meget for at lokke mine hunde til at gøre noget, men her er det det nemmeste hjælpemiddel.

Her er en video hvor Scooter startes op i kommandoen marker “golfbolden”. Kommandoen “Golf” skal i fremtiden bruges til at få hunden til at lede efter en bortkommet golfbold og vise hvor den er ved at lægge sig ned ved den, uden at rør ved den.

Her er videoer vedr emnet “håndtering” (at kunde fastholde en doodle og turde bestemme over dens krop…til brug i pelspleje mv)

Endnu en video om hvordan man kan forbygge fejladfærd :

Video vedr enmet “at dele tyggeting” 

Video med en snak om at lege og huske at udvikle div øvelser

Video hvor vi snakker om “at bide i finger” og vi laver “håndteringsøvelser”, husk at læg mærke til hvordan jeg opfører mig på videoen, det er mig den skal lære af og alt hvad jeg gør er afgørende.

Den 18.3.2018 Teides tæve 14 uger træningsvideoer i 3 dele.

Så er Teides sorte tæve blevet 20 uger og bor hos hendes nye familie. De er kommet til opfølgningstræning med Wilma, vi trænede ca 45 min i alt:

 

Lidt træningsvideo med et par 10 ugers hvalpe fra Lotus.

Prøv at læg mærke til hvordan jeg “belønner” hvalpen “brun” for at ligge og rulle rundt på gulvet foran mig i starten af videoen og at den derfor har svære ved at forstå at den bør sidde i et “hilse billede” for at få mere opmærksomhed.

Hvorimod Lilla på video nr 3 her under, altså bliver starte op med opmærksomhed for at sidde i hilse og hun ser derfor ud til at forstå det hurtigere…. hun er bare ikke blevet lønnet for at ligge ned og rulle rundt.

Her er en video med en 11 ugers hvalp, der øver “tag den og slip” eller måske bare “vild og rolig”

Endnu en 11 ugers hvalp….

Jersy på 8 mdr.

Riga’s lille 9 ugers hvalp “Sort”