Doodleejernes egne træningsvideoer

 

Her er træningsvideoer fra vores doodler ejers daglige træning. 

Disse mange dejlige videotræninger, er oftest blevet sendt til Jeanette, for at jeg Jeanette kan komme med konstruktiv kritik til doodleejereen og derved hjælpe disse skønne doodleejere, med at blive rigtig dygtige til at træne med deres doodler…og se lige her hvad de kan. Videoerne er kun blevet offentliggjort, med doodleejernes samtykke!!!

—————————————————————————————————————–

Emma træner med 2 hunde på en gang.
Her ser vi hvad Emma et tydeligt eksempel på hvor langt man kan komme med hundetræningen, uden brug af godbidder, blot med masser af tydelig “hjælp 1-2-3-4” og masser af kærlighed. 

Balder på 12 uger øver “op og ned”….nej de øver ikke de “bruger” 🙂
Se lige hvor flot far Jens “hjælper” Balder på 12 uger. Jens bruger bla sit kropssprog til at guide balder med, altså læner sig tilbage når hunden skal hen i mod ham og læner sig frem mod hunden, når hunden skal væk fra ham.


Ulla træner med Eddie.
“Foran + stå + plads”

“Plads + kontakt + rund om”

“Venstre om eller vestre snur” 

 

Anikken træner med hendes 11 ugers Bellis/Soul hvalp. 
Hun har fået hjælp til at når til dette imponerende hundefører niveau ved at hun sender små videoer på 30 sekunder til Jeanette og så taler vi sammen pr telefon og Anniken får masser af fif til forbedring 

 

Otto laver Bak rundt
Jack Russen Otto er trænet med Specialdogs principper og her viser han en fin “Bak rundt om din lillesøster” og lillsøster Lullu på 6,5 måneder er også bare så lydig og acceptere at hun ikke er i fokus lige nu.

Bak, rør, rund om mv mv
Lulu på 7 mdr, træner med sin mor…bare vent, hun skal snart selv udfører disse øvelser.

Bak, side skridt mv
Lulu på ca 7 mdr øver div samarbejds-redskaber med sin dygtige mor

PÅ PLADS
Lulu på 7,5 måned, viser hvordan man kan kommen hen på plads og gå plads uden snor.

“Bang”
Hvalpen Lulu er ved at lære “bang” øvelsen, der bruges “flyt dig for press med fingeren” som hjælp

Otto, Jack Russel, viser foran, bak, stå, på plads mv
Otto er trænet efter Specialdogs pricipper, super flot arbejde, uden godbidder. Otto bor sammen med hvalpen Lulu, som føler sig lidt uden for. 


Doodle hvalp på 9 uger, hundeføreren har haft hvalpen 7 dage
.
Rør:
Super veludført øvelse, med en 10 uger hvalp og en helt ny hundefører. Lidt livlig ros med hånden på ryggen….når hunden skal stå stille bør vi være ret behersket i vores tempo i tale og krop.

Sit:
Den nye hundefører øver her sit med den lille 10 ugers hvalp. Hundeføreren virker dejlig selvsikker, jeg ville dog bruge min stemme til at HJÆLPE hunden mere tydligt. Dvs tale “deeeeeeet vaaaaaat fiiiiiit” for at støtte din i at den bare skal sitte stille mens mor går rundt om den.

Snor til læg dig:
Her bruger den nye hundefører snoren til at guide hunden til at lægge sig ned. Hun roser den dejligt for veludført samarbejde, måske en lidt for livlig ros….livlig hånd på rygge, betyder normalt aktivitet. Men eller super veludført øvelse, fra en hundefører der kun har haft hvalpen i 7 dage.

Gå plads:
Igen en helt ny hundefører, der virkelig gør det godt. Man kunne godt hjælpe hvalpen mere med at få sat sig 100% præcist på plads ved hver stop. Tror den lille fyr var liiidt træt på denne video.

 

Alene hjemme træning med 8-9 ugers hvalp
Her ser vi en hvalpe ejer som hjælper sin hvalp med at forstå at det er okay, at hun går fra den. Det gør hun ved at slappe helt af psykisk og så bare gå ud og ind igen og igen, mens hun 100% ignorere hvalpen.

Wilma ca 16 uger:

Wilma ca 16 uger

Ronja 9 uger

Snikers henter “barf tæppet”‘, 4 mdr

Homie lære at huske “ord”

Fie hygger med snuselege

 

Felix på 9 uger træner sit med mor Nina

Chewie på 12 uger træner div med mor

 

Felix og mor Nina træner på urtepotter, men masser af bevist kontrol fra Nina.

Felix træner med stige