Karla’s mini/mellem Doodledoodle, født den 21.4.2024

Vores mellem Goldendoodle F1 Karla og vores mini/mellem Doodledoodle Jordy, har fået deres første kuld sammen og de fik 7 skønne hvalpe sammen.

DER ER 6 HVALPE TIL SALG. (BESTIL EN HVALP HER)

De fik 4 hanner og 3 tæver

Dette kuld bliver som voksen oftest ca 14-18 kg og ca 45-50 cm i ryghøjde.
Mor Karla er ca 46 cm og 16 kg og Far Jordy er ca 47 cm og 15 kg. Så mon ikke de fleste bliver 44-48 cm og 13-17 kg som ca 3 årig.

Disse hvalpe vil blive lys/gyldne og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende mv.

Udlevering/undervisning

Karla’s kuld vil have undervisning og udlevering igen lørdag den 15.6.2024 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik. Hvalpene kan også udleveres uden undervisning fra den 16.6.2024.

VI KAN PASSE HVALPENE I FERIEN HVIS I SKAL UD OG REJSE.

ER DET IKKE SYND FOR HVALPENE ?
NEJ DET ER IKKE EN ULEMPE FOR HVALPEN AT DEN SKAL HJEM TIL JER NOGLE UGER OG DEREFTER RETUR TIL OS I NOGLE UGER…DET ER “OPLEVELSER OG ERFARINGER” SOM HVALPEN HAR GAVN AF.

(HVALPE FØDT EFTER DEN 15.3.2024 BLIVER PASSE TIL 50% AF NORMAL PRIS)

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Emmzo Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET:

Fam. Welzel


Den 22.5.2024 (4,5 uge)

Se dem lige, er de ikke skønne ?

Den 15.5.2024 (3,5 uge)

Jeg prøve at filme dem mens de er vågen…ikke nemt

Den 14.5.2024 (3 uger og 2 dage)

Så er hvalpene kommet ud af fødekassen og de kan nu begynde at udforske verden. De er dog kun vågen få minutter af gange og de kan endnu ikke orientere sig, da deres øjne slet ikke er udviklet til at kunne se ordentligt endnu.

Den 7.5.2024 (16 dage)

Se nu begynder de små at få åbne øjne

Den 2.5.2024 (11 dage)

Karla er en super mor. Hun har også masser af mælk, så hvalpene vokser super fint. Hvalpenes øjne og øre er stadig lukket.

Den 24.4.2024

En lille video hvor mor Karla gør hvalpene rent. De små hvalpe kan næsten ikke selv komme af med tis og afføring, så det kommer primært ud når mors tunge slikker på dem. Det hjælper tilgengæld med at lejet ikke bliver så tilsmudset. Naturen er nu super smart.
Vi har rød varme lampe over fødekasses, selv om rummet over over 23 grader, for de små hvalpe kan ikke selv regulere temperaturen.

Den 22.4.2024

Tillykke til Karla og Jordy med deres nye små hvalpe


Her kan i læse lidt om forældrene.
Vi skriver normalt ikke så uddybende om forældrene personlighed/psyke, for alle vores avls doodler minder om hinanden i psyken. For de er jo special udvalgt til at blive brugt som forældre til vores doodler afkom, så de har netop den psyke som vi ønsker at lave. Så de bør være glade, imødekommende og lidt til den påtrængende/kærlige side, så skal de være legesyge og tilpas aktive og mental stabile, dog ikke for seje.
Karla får tallene K:3, M: 3-4, S/B: 4
Jordy får tallene K:3, M:3-4, S/B: 3-4

Mor Karla er en Goldendoodle F1 og hun er ca 46 cm i ryghøjde og ca 16 kg.

Karla

Far Jordy er en Doodledoodle (Han har gener fra Flatcoated Retriever og Cavalier og 3 størrelser pudler) Han er ca 47 cm i ryghøjde og vejer 15 kg.

Jordy

Hvalpe fra tidligere kuld…..

Karla og Jordy har IKKE haft hvalpe sammen før, så derfor er der ingen billeder af deres fælles afkom, så her under kan i se billeder af nogle Karla afkom med en anden far og Jordy afkom med en anden mor.