Hope’s mellem Labradoodles F1 2014

Hope’s mellem Labradoodles F1 født den 12.6.2014

Der er en tæve salg, Orange.

Vores lyse Labrador Hope har fået hvalpe med mellem Pudlen Ozzy.

De fik 6 lyse tæve og ingen hanner. Tæverne bliver ca 14-20 kg og skulderhøjde 43-48 cm.

Reserveret :
Vi beholder selv en tæve, “Bellis”
Fam. Foged, tæve. “Ziggy” Lysrød
Fam. Balslev, steril tæve. “Freja” Lilla
Fam. Vilsgaard, tæve. Rød “Luna”
Fam. Skov, tæve, (Norgen) Sort med røde hjerter
Fam. Tofft, tæve, orange.

Prisen på hvalpene er kr. 10.000,- når de er 8 uger. Prisen stiger efterhånden som de bliver ældre og alders svarende uddannet.
Hvalpe over 12 ugers koster 12.000,- (incl vaccine og videre uddannelse) De opfører sig meget velopdragene og gå rigtig pænt i snor uden at trække, hopper ikke op, bider ikke, er renlige, lystre gerne nej og kom mv.

Forudbetaling/reservering på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.
Hvalpene er 8 uger den 7.8.2014 og vi udlevere hvalpene igen den 2.1.2015. Mødetid kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage en dem vi tilbyder/har planlagt koster kr. 1.500,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham her …

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Den 13.2.2015
Orange ….helt nye billeder… SOLGT

 

Den 31.1.2015

Der er stadig en tæve til salg, Orange.
Hun er en fantastisk tæve. Glad, fjoller, legesyg, initiativrig, kærlige og imødekommende. Hun er af den lidt bløde type, sensitiv, mild og følsom, hun bryder sig om konflikter og er derfor også nem at træne på da hun nemt “overgiver” sig til en højrerangerende, altså os mennesker, dog uden at være overdræven underdanig eller ligende. Hun er dog følsom i nye situationer og har som den sensitive pige hun er brug for en stabil leder i visse nye situationer. Tro nu ikke at hun har et problem der ikke er til at leve med, for så havde vi ikke sendt hende hjemme fra. Hun er god til at lege med alle hunde. Hun er slank, sporty og ret så smuk syntes vi og hun elsker at bruge hendes adrætte krop til at fjolle rundt og lægge op til leg. Hun er også rigtig god til at slappe af med familie, så en god putte og lege hund. Hendes pels er en trimmepels der evt fælder lidt, ret glat og noget længere end en alm labrador. Hun bliver ikke så stor, ca 45 cm og 15 kg.

Den 9.11.2014
Syntes lige i skal læse denne lille beretning fra en kunde som købte en 4 mdr hvalp fra os.:
Villas første uger hos Familien Tarpgaard, Aarhus…

Fredag den 8. august 2014 hentede vi Villa (dengang 16 uger) hjem til vores familie. (labradoodle F1B, mor Teide, far Ozzy).
De første uger er allerede gået alt for hurtigt… Vi nyder hvert sekund med Villa og prøver at følge op på den gode start, vi kan mærke, hun har fået hos Jeanette.

Vi har læst, at det er lidt snyd at købe en hvalp på 16 uger, hvilket måske er rigtigt, men i det her tilfælde er det fantastisk at snyde -og vi anbefaler det ligefrem;0)

Køreturen hjem til Århus klarede Villa helt uden problemer -hun lagde sig hurtigt til at sove ved mine fødder. Hun indtog sit nye hjem (have og køkken) med nysgerrighed og gå-på-mod. Hun møder nye mennesker og børn stille og roligt, og mange kan slet ikke forstå, at hun er en lille hvalp.

Vi arbejder fortsat videre med at give Villa nye billeder hver dag, mental-træne og kommando-træne. Hun er super til at gå i snor i haven -også med forstyrrelser af hund i baghaven, kaniner, legetøj, løbende børn mm. Uden for matriklen -er der stadig mange nye billed-indtryk, men det går også rigtigt fint med snor på. Hun kender sit navn, er fantastisk til små indkald og sit, begge dele klarer hun også med løbende børn, fodboldspillere og “flyvende” legetøj -i haven. Der udover leger vi ex. gemme-lege, spor-lege og “gå på line”. Vi gemmer mad, pakker legetøj ind i håndklæder, laver toiletpapirsruller med godbidder i mm.
Villa er med i bilen om morgenen for at aflevere pigerne, det betyder hun har været klappe-hund i skole og daginstitution -samtidig vænner hun sig til bilen. Hun har mødt nabo-hunde til leg -både voksne og hvalpe, hun er dygtig til at møde andre og respekterer de ældre og leger lige med de yngre.

Den første uge var Villa alene ca 4-5 timer dagligt -nu er hun alene mellem 5-6,5 timer og vores fornemmelse er, at det går godt. Om morgenen inden vi tar afsted, er hun ude og “krudte af” i haven, måske på en lille gå-tur -og til sidst 20 minutters mentaltræning.

Første gang Villa fik et “rigtigt” kødben (hos os), brummede hun nogle gange, da jeg ville ae hende, mens hun lå og gnavede. Jeg fandt nogle af hendes yndlings godbidder, satte mig med siden til hende og fodrede hende med dem, samtidig med hun havde kødbenet. Vi byttede lidt frem og tilbage, mens jeg med neutral stemmeføring talte beroligende til hende, holdte lidt på kødbenet mens hun gnavede -uden at fjerne det -og efterfølgende har der ingenting været, når hun har fået ben.
Villa har været helt renlig fra første dag. Om natten sover hun godt -og længe i weekenden i sit transportbur. Om dagen når hun er alene hjemme, er hun i vores køkken. Hun har tøjdyr og andet legetøj, ben af forskellige typer og får en kokon med leverpostej. Vi har en god fornemmelse af, at hun er så god til at være alene i køkkenet, fordi vi altid går ind og ud af døren med “neutrale” følelser, uanset om vi har været på toilettet eller på arbejde. Og fordi vi de første dage, når nogen forlod rummet, talte beroligende til hende. (Alt sammen på opfordring af Jeanette)

Det er en daglig fornøjelse for os alle -at hun er kommet ind i vores familie.
Kh Marlene Tarpgaard

Den 25.11.2014
Hvalpene/unghundene kommer også i privat-huset. Der er ingen steder hundene ikke må komme. I vores hus har vi vores regler. Hundene skal ikke rende rund i huset uden opsyn, da vi ikke er interesseret i at de får dårlige vaner med at stjæle ting der ikke tilhøre dem mv. Der er altid hunde legetøj til rådighed. Vi har altid aktiveret hundene, inden vi forlanger de skal forholde sig i ro i huset. Hundene er rigtig gode til at slappe af når vi slapper af. Hundene må egentligt godt komme i møblerne, de de fortrækker dog oftest at ligge under bordet i stuen. Er man ikke til hunde i møblerne er det super nemt at vende dem til den nye regl 😉

Hope’s hvalpe med halsbånd : “sort med røde hjerter”


“Skal jeg hjælpe dig mor”…hun er nemlig vild go
til det der med papir 😉

Ynglings pladsen er under bordet.

Smukke tøs

Hun mente helt sikkert at de lækre sofa pude var levende
…men den var “Nej” …æv æv:-/

Bordet er 46 cm i underkanten af bordpladen.
“Sort med røde hjerter”
Hun er nu 5,5 mdr og er ca 40 cm
i ryghøjde og vejer 13,5 kg.
Mon ikke hun bliver ca 45-47 cm og
kommer til at veje ca 16-18 kg.Hun har endnu ikke skiftet pels.
Vi har altså endnu ikke kunnet trimme
hende/trække pelsen af. Det er ellers her
omkring 5-6 mdr alderen at de normalt
senest smider den første pels.
Men måske skal hun bare slet ikke trimmes,
men børstet og redes med kammen og så
klippes med en maskine når pelsen bliver for
lang, altså som man normalt gør på en Goldendoodle F1.
Fremtiden må vise hvilken pelstype hun får 😉
Hope’s hvalpe med halsbånd : Orange

“Så kom Julie hjem fra skole og så er hun MIN “:-)

Sååå smuk :-=
Orange også kaldt “lille”.
Ja hun er ikke sååå stor, hun vejer nu ca
12 kg og er ca små 40 cm.
Mon ikke hun kommer til at veje ca 15-16 kg
og bliver ca 44-46 cm.Hun er super sporty og legesyg, og en rigtig kyssehund.

Hvordan hendes pels vil udvikle sig ved vi
desværre ikke, men hun har heller ikke skiftet
pels for alvor. Om hun får trimme pels eller klippe
pels vides ikke. Pt er hårene ret så lange, specielt
på ryggen, og vi oplever at deres pels normalt
bliver noget længere med alderen.


Orange elsker at dele kysser ud 🙂

26.11.2014

Den 21.11.2014
Hvalpene er nu 5 mdr og er blevet nogle lækre tæser…de søger stadig passende nye hjem.

Her over er det tæven med det “sorte halsbånd med hjerter på”.
Hun er en atletisk pige med meget puddel gen i kropsbygningen og sjælen. Hun er sporty og let til bens, hun er legesyg, men også en hyggetrold uden at klæbe alt for meget til sin ejer.

Hun er en lidt følsom pige, som ikke bryder sig om alt for meget ansvar, dvs hun skal bo hos en familie som forstår og hjælpe hende og sætte almindelige grænser for hende, så hun ikke kommer til at føle at det er hende der har ansvaret/magten, da det helt sikker vil stresse denne lidt bløde pige. Tror hun egner sig til en familie uden alt for vilde eller små børn. (hun kan selvfølgelig sagtens omgåes alle børn, det er jo en doodle)

 

Her over er det tæven med det “orange” halsbånd.
Hun er en super fræk og legesyg pige, med en let og sporty puddelkrop. Hun elsker at lege med alt og alle. Men elsker også at være meget tæt på sine mennesker, altså en rigtig nussetrold der gerne sidder på skødet når man ikke lige leger. Tror hun passer fint til en super kærlig børne familier eller en anden aktiv familie.
Hun er ikke helt så følsom som hendes søster “sort halsbånd med hjerter”.

 

Herover er det tæven med det “Røde” halsbånd. 
Hun er nok ret meget Labrador af krop og sjæl, men pudlen er der altså også i hende 😉
Hun er den mest seriøse at de 3 tæver, men hun er selvfølgelig også legesyn og kælen, bare ikke så meget som de andre.
Tror hun vil passe fint til en ret voksen familie.

Den 2.11.2014

Den 30.9.2014 15 uger
Her er en video med den “brune” hvalp (halsbånds farve)
Hun bliver trænet i almindelig “plads”/lineføring og bliver opstartet i øvelsen “sit”.

Den 22.9.2014 14 uger
Her er det orange som leger fotomodel. Hun er pt ret så kort i pelsen, men sådan bliver hun ikke ved med at se ud. Hun er en ret slank pige, måske nok med meget puddel andel i sig, både fysisk og psykisk. Hun er super kvik og lærenem. En hund der gerne vil deltage i alt. Men hygge og putte vil hun altså også. Som alle vores andre hvalpe/unghunde, så er hun alders svarende uddannet, går bla super pænt i snor, kommer gerne når man kalder, lystre “nej”, er renlig, hopper ikke op, bider ikke mv mv. Super nem hun at overtage 😉

 
 

Træningsvideo med Orange :

Lege video, “Pas på de glatte gulve, det er IKKE sundt”…………

Den 24.8.2014
Video med hvalpene som 10 ugers 🙂

Den 19.2014 (9,5 uge)
Der er stadig 4 tæver til salg. De er nu også startet på deres “træning”…

 
“Fræk mig, neeej”…

Den 25.7.2014 (6 uger)

Så er hvalpene ved at nå frække alderen. Verden er sååå spændende og skal udforskes. Vejret er meget varmt så de laver ikke noget mellem 10.00 og 20.00, der ligger de bare i skyggen og slapper af, men efter 20.00 er der gang i dem i ca 1-2 timer nu 🙂
Se mange billeder nederst på siden i “Galleriet”

 

Hope hvalpe 2014