Audi’s BLÅ Labrador

Audi’s BLÅ Labrador født den 31.3.2014

Ikke flere hvalpe til salg.

4 hvalpe, 2 tæver og 2 hanner.
Så fik vi vores første kuld og Danmarks første kuld Blå Labrador Retriever med stambog fra Tyskland. Disse hvalpes stambøger kan ikke overføres til en dansk stambogsførings klub, da de ikke vil anerkende deres farve. De er tilgengæld godkendt i flere andre landes klubbe, så som Tyskland og USA.

Forældrene Audi og Morgan er begge blå og de kommer fra Tyskland. De har tysk stambog og er røntgenfotograferet og er som alle vores andre avlshunde fundet fri for arvelig hoftedysplasi og albuedysplasi. Hvalpene får også stambog fra den tyske klub. Det kan også være at der kommer nogle “sølv” farvet Labrador hvalpe ud af det, de kommer så til at ligne Porsche vores egen sølvfarvet Labrador.

Hvalpene vil blive født ca først i april og vil være 8 uger og flytte klare ca midt i Juni 2014.

Reserveret :
Fam. Andersen/Korsgård, blå, tæve “Gul”
Fam. R. Nielsen, blå, kast han. “Grøn” “Bentley”
Fam. Clemensen, han.

Her står Audi forest og søster Honda bagerst. De er ca 2-3 mdr gamle på billedet

Prisen på 8 ugers hvalpe er kr. 10.000,-. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv. Prisen på hvalpen er nu 12.000,- han er nu endvidere vaccineret og renlig og har lært 100% ikke at hoppe op og ikke at bide og han lystre “nej” og kommer gerne når man kalder, går pænt i snor mv. En 100% harmonisk hund, der er rolig. kærlig, meget mental stabil og kan lege med børn og hunde mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove) Vi tager også imod besøg kl 16.00 når hvalpene er over 6 uger.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger. (De store kuld, først når de er 7 uger)

Hvalpene er 8 uger den 26.5.2014 og ring og hør hvornår vi har udlevering/undervisning. Mødetid kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 1.500,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi tilbyder at få hannerne kastreret lige inden de flytter her fra, prisen er kr. 800,- mod de normale ca kr. 2.000,- ved en ældre hund. Hvalpene skal heller ikke gå med krave på eller ligende, der er overhoved ingen pleje i forbindelse med denne meget tidlige kasteration pga hvalpenes størrelse. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastereret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonel styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere teritorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid. Det er dog ganske frivilligt om man vil bruge “tilbudet”.

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde at sterilisere tæve hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.500,-, mod de normale ca 4.500,-. Vi mener ikke at der nogle kendte ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe, det er feks helt normalt i USA. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Man kan bestille et metalbur med cover hos os (Natbur). Se mere her... husk at give os besked i god tid.

Overvej lige hundegård og natbur, se mere her.. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!

Overvej lige <a href=”https://www.specialdogs.dk/vi-tilbyder__trashed/hundebur-og-hundegaard/”>hundegård og natbur</a>. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik uden i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores <a href=”http://www.specialdogsshop.dk”>webshop</a>.

Vi har altid hunde foder på lager, prisen for vores 1 kvalitetes hvalpefoderer kr. 365,- for 13 kg eller kr. 650,- for 2 sække a 13 kg (26 kg). Hvalpene spiser ca 250 gram dagligt i 8 ugers alderen, og de spiser ca 4-600 gram dagligt når de er 5-6 mdr. Foderet kan holde i min 12 mdr. Se mere om hundefoder her..

————————————————————————————————————————————————-
Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner.

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange),
Læs mere om ormekure her.

Vi tilbyder at neutralisere hvalpene før de flytter hjemmefra os. Læs mere her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

 

Hundefoder. Læs mere om emnet her.

Info ved “før hunde kommer hjem” læs mere her

Den Mexicanske hundehvisker Sesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden “Hunde aktivering” punkt 10.


“De her er helt sikkert mine venner ” 🙂

Den 6.8.2014
Den store dreng er nu blevet 16 uger. Her er han ude at besøge de små pudler og de fik ham hurtigt lært at bordet i gårdspladsen ikke er til mennekse med til at ligge på 🙂 Jeg troede ikke han kunne komme der op for han er altså liiidt tung i røven, men hvor der er vilje er der vej 🙂 Han er ellers ikke en hund der finder på mange unoder, han er stille og rolig 🙂

Den 10.7.2014 12 uger

“Hvad med mig” siger denne store dejlige dreng 🙂 Han søger stadig et nyt hjem. Han er 100% tryg, glad, imødekommende og legesyg.
Han er vant til at være inde og uden for, vant til mennesker og hunde og andre dyr. Han elsker bare at hygge med familien eller lege en god leg feks appotering. Han hopper IKKE op og bider ikke i mennesker, heller ikke for sjov 😉 Han er vant til at spise rå kød og tørkost og har en super labrador appetit 😉 Han er vaccineret og ormebehandlet, har chip og har tysk stambog.

Den 13.5.2.2014
Næsten 5,5 uger

 

Rød (til salg)

Rød

Gul 

Gul

Blå

Blå

Grøn
 
 

De små hvalpe ….få dage gamle 🙂