Choice’s Goldendoodle F1b hvalpe 2013

Choice’s Goldendoodle F1b hvalpe født den 18.1.2013

Alle hvalpene er solgt.

Choice vores sorte mini/mellem Goldendoodle og vores mellem Puddel Ozzy har fået deres anden kuld sammen.

Der kom 6 hvalpe, 4 sorte tæver og en lys tæve og en sort han.

Se mere om deres tidligere kuld her og mere om disse hvalpe hos deres nye ejere her.

Reserveret:
Fam. Bonde Pedersen, Den lyse tæve. Bur Brun “Lucca”
Fam. Skovby, Sort tæve, steriliseret. Bur Gul “Vesper”
Fam. Jensen, Sort tæve. Lilla “Sophie”
Fam. Maigaard, Sort kast han. Blå Bur “Max”
Fam. V. Christensen, Sort tæve. Rød Bur “Ziva”
Fam Nielsen/Steffens, Sort tæve. Lysrød steriliseret. “Babe”

Vi sender jer en sms når hvalpene er født, samme dag 🙂 I bør da omgående informere os om i stadig ønsker en hvalp, så dem længere nede på liste ikke skal vente i flere dag på at få deres svar på om de får en hvalp. Vi håber på jeres forståelse.

Prisen på hvalpene er kr. 9.000,-. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 når hvalpene er fødte, rest beløbet betales ved afhentning. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 4 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 15.3.2013 og vi udlevere hvalpene fredag den 15.3.2013…. Mødetid kl 11.00 + 4 timers undervisning, afrejse ca kl.15-16.00. Hvalpen er klare til at være alene fra ca om mandagen, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn med ved afhentninger pga undervisningens varighed. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 1.500,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

—————————————————————————————————————————————————————————
Hej alle sammen
Vær sød at oplyse os hvor mange i kommer fra hver familie til afhentning/undervisning, så vil vi sørge for en sandwich til frokost.?!
Gerne pr sms 30551312.

Den 8.3.2013
I dag har hvalpene været hos dyrlægen. Det gik som ventet rigtig godt, alle hvalpene var super sunde og fine 🙂
Vesper og Babe fik fjernet livmoren og Max blev kastreret, og nu suser de rund og leger med de andre hvalpe, fantastisk 🙂
Alle hundene fik isat en chip og fik lavet en sundhedsbog. De bliver ikke vaccineret endnu, da de er godt dækket ind pga at deres mor er ny vaccineret og har givet hendes antistoffer til dem via råmælken og de antistoffer holder til hvalpene er ca 12 uger. Så i skal vaccinere dem som 12 ugers og igen som 16 ugers, men det taler vi mere om når i kommer og henter dem 🙂

Den 5.3.2013
Hvalpe på tur …


I dag har vi fordelt hvalpene, se øverst på siden hvor navnene er skrevet. Håber alle er glade 🙂
Se også billeder i galleriet…

Den 3.3.2013
Dejlig solskins dag 🙂
Hvalpene har lært at gå ud og ind af klaplågen fra det grønne rum til gårdapladsen, det er bare smart 🙂
I dag hyggede de med ben og kød, de er jo rigtige rovdyr, se videoen her: 

Den 2.3.2013
3 nye videoer fra i dag. 1:

2:

3: 

Den 27.2.2013
Vi har lavet en lille video med Choice’s hvalpe og Mille’s hvalpe og Tess’s hvalpe og 2 toy Pudler. Klik på linket her : 

Den 26.2.2013
Denne mail fik jer i dag, med opfordring om at offentligøre den. Man behøver ikke bestille buret hos mig, man kan købe det på internettet eller brugt. Coveret kan være svært at skaffe. Men tænk nu lige på det igen..:-)

Hej Jeanette
Nu er vores dejlige labradoodle Molly ved at blive 2 år. Da vi købte Molly anbefalede du nat bur. Først tænkte jeg, pjat hvad skal jeg med det. Efter lidt overvejelse besluttede vi det måske var en god ide. Vi boede ikke længre på landet men i en villa i byen. Vi bestilte natbur, det er nok det bedste vi har gjort. Molly går selv ind og ligger sig om aften, hun er meget tryg og meget glad for sit bur. Jeg har købt et bur mere som kan være med når vi er i Hornbæk hos børnebørn,som vi er hos tit. Når jeg sætter bur op har Molly et “Helle” . Jeg bruger også bur når vi er til agility, når Molly er i buret har hun fred og kan lade op til næste omgang. Jeg kan kun anbefale at købe et bur til din hund, du får en tryg og glad hund.
Hilsen Annette Stage

Den 23.2.2013
I dag havde vi besøg af 4 af de familier der skal have hvalpe fra dette kuld. Det var rigtig mange mennesker på en gang, men det gik sørme da så fint, hvalpene hyggede sig med at udforske alle de nye mennesker.
Hvalpene er nu 1/2 tid i det grønnerum (natten) og 1/2 tid i hvalperummet.
Vi har vejet hvalpene i dag. Husk at denne vægt siger egenligt ikke så meget sikkert om deres voksenvægt.

Se også de nye billeder som vi fik tilsendt fra hvalpebesøger…se galleriet nederst på siden

Den 22.2.2013
I dag har hvalpene været på besøg i hvalperummet. VI legede med dem og de så sig lidt om i det store nye rum. Da vi forlod dem, satte vi dem over til vores to små toypudler hvor der er aviser til at tisse på og så fik de nogle tygge ting (tørrede kød). Se flere billeder i galleriet nederst på siden…

Den 19.2.2013…
Flere nye billeder i galleriet nederst på siden…

Fra venstre Lilla, lysrød, gul, brun(Lys), rød, blå.

Den 18.2.2013
Vi har snydt lidt….vi har byttet rundt på mødrene. Tess vores alm. Labrador have 3 tykke ægte Labrador hvalpe, de er kommet ind til Mille som kun havde to hvalpe som også var for tykke, så nu er de pludselig 5 om en mor. Tess er så kommet ind til Choice’s hvalpe, for Choice er simpelhen for tynd, hun gider ikke spise nok. Det betød så at hvalpe fik så meget mælk at de gylpede første gang de spiste hos Tess. Choice bliver langsomt trapper ned i tid hos hvalpene og Tess bliver trappe op, de er der på skift. Begge mødre trives fint med den løsning og hvalpene får et extra skud mælk. De spiser dog også opblødt tørkost 3-4 gange daglig. De er dog slet ikke for tykke. De har det rigtig fint og begynder nu virkelig at sus omkring med vild fart på og de lege med os og hinanden og de har fået bamser at lege med, de udvikler sig nu meget fra dag til dag, det er super dejligt, endelig…

Den 16.2.2013 (4 uger)
Hvalpene er nu blevet mobile, de løber rundt i deres rum og kan finde mad og vand skålen. De prøver at lege med hinanden og lidt med os.

De ser dog stadig ikke så godt, det bliver først rigtig godt når de nærmer sig 8 ugers alderen. De spiser opblødt tørkost med lidt a38 og fiskeolie, 3 gang dagligt og med en virkelig sund appetit.
Se billeder nederst i galleriet….

Den 9.2.2013 ( 22 dage)

I dag havde vi besøg af familie Miagaard fra Sjælland som skal have Max.
De fik selvfølgelig ikke så meget ud af at møde hvalpene da de er meget små endnu, de kan faktisk ikke rigtig noget endnu. Et par af hvalpene stolprede lidt rundt et par minutter og så sov de igen. Men vi fik da snakket en del hunde psykologi/opdragelse og fik hilst på nogle af de voksne hunde.

Normalt tager vi først imod besøg når hvalpene er 4-5 uger, men nu var familien alligevel her over i Jylland så havde de aftalt et besøg.

Hvalpene er pt. vågen og bevæger sig lidt rundt få minutter ca 3-4 gange dagligt, ellers spiser og sover de bare.

Først omkring 5 ugers alderen er de vågen ca 10-15 minutter nogle gange om dagen, men vi kan ikke altid forudsige hvornår de vil være vågen, så vær forberedt på at se sovende hvalpe når i kommer på besøg.

Når de er 8 uger er de ca vågen 3-4 timer dagligt. Man kan godt holde dem vågen i flere timer, men det vil blot overbelaste dem.

Den 5.2.2013
Hvalpene har fået halsbånd på så i kan se forskel på dem.
De er begyndt at få lidt opblødt tørkost, det syntes de er spænnende. Ham den lille blå dreng er ikke interesseret, han er ikke helt så gammel som de andre, det lyder som noget vrøvl men sådan er det nogle gange, nogle hvalpe er måske undfanget sender en de andre. Hans øjne er heller ikke åbnet samtidig med pigernes. Man når de er 8 uger kan man ikke mærke forskellen.
Se billeder nederst på siden…

Den 3.2.2013
Se billederne fra “det nye grønne rum” hvor Choice og hvalpene holder til 😉 Klik her
Se ny historie og billeder fra storesøster Maggie Klik her

Den 2.2.2013 (15 dage)
Hvalpene er nu begyndt at få øjne, men det vare stadig længe inden de rigtigt kan se noget.
Jeg vil gerne bede jer alle om at kikke nærmere på siden omkring “Natbur” mv…vi har lidt svært ved at hjælpe jer med at få en lavet en rigtig hund uden brug af div hjælpe midler. Natbure kan købes på internette eller i dyrehandler eller her hos os.

Den 31.1.2013 (13 dage)
Hvalpene har det super, meen de er nu lidt kedelige endnu, de sover og spiser og ikke andet. Vi larmer og roder omkring dem, men de sover bare for ørene er stadig ikke åben, ej heller øjnene. Vi er ved at bygge et nyt rum til hundene, det “grønne” rum. Det grønne rum har adgang til gårdspladsen. Mor Choice syntes bare det er hyggeligt at hjælpe os med det vi laver, hun har næsen i alt og når vi bøjer os ned for at lave noget er det helt sikkert for at nusse hende, mener hun. Choice passer hvalpene til UG, der er 100% ro hos dem, hvilket betyder at de er mætte og rene og tilfredse.
Se flere billeder i det nye “galleri” nederst på denne her side….

Den 28.1.2013 (10 dage)
Alle hvalpene har det fint. Mor Choice passer dem rigtig fint. Jeg har prøvet at tage nogle billeder af deres aftegninger men det er sørme ikke nemt da de absolut ikke gider ligge på ryggen. Fra naturen side er de programeret til at protestere mod at blive “klemt”, så de vrider sig som en ål når jeg prøver at fastholde dem i en unormal position. De har pt kun deres instinkter at reager ud fra. Deres øjne og øre er stadig lukket, de åbner sig om ca 4-5 dage, men de vil dog ikke kunne se noget særligt før om ca et par uger. De kan dog allerede mærke når mor Choice kommer op i kassen til dem, kravler og møffer sig hen til hende.

 

 

 

Som man kan se her på billedet er der lidt forskel på hvor mange

krøller de har pt. Men vi ved fra det tidligere kuld at alle får krøller.

Selv de mest glattet bliver krøllet som voksen.

 

Jo længere hundenes pels får lov at blive jo mindre krøller det nok.

Men hvis det er ret meget mere end 10 cm lang er den ret umulig at

holde ren og fri for filterknuder.

 

Den lyse tæve har fået sort næse 😉

Tæve

Tæve

Tæve

Tæve

Hannen.      “Sliiiip miiig”  !!!

Tæve

 

Den 23.1.2012
Hvalpene er det fint 😉

Se nye billeder og tekst på siden om Goldendoodles F1B, helbror Ludvig mailede nye gode informationer om netop disse hvalpe søskende fra tidligere kuld 😉

Den 19.1.2013

Choice og de 6 nyfødte hvalpe 🙂

Choice’s hvalpe født 18.1.2013