Ally’s mini/mellem Goldendoodle F1

Ally’s mini/mellem Goldendoodle F1 født den 8.5.2016

Der er ikke flere hvalpe til salg.

Golden Retriever Ally fik igen have hvalpe med Toy pudlen Persy, 5 tæver og en han.

Deres han hvalpe er normalt størst, ca 44-48 cm og vægt 15-18 kg. Tæverne er ca 40-43 cm og 10-13 kg.

Reserveret:
Fam. Laurup, tæve “Penny” Rød
Fam. Hedegaard Christensen, kast han “Harry” Sort
Fam. Spring, steril tæve “Ronja” Lilla
Fam. Boesen, steril tæve. “Emma” Gul
Fam. Bjørn, steril tæve. “Siri” lysrød
Fam. Ritzau, tæve. Orange “Nugget”

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,-.Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.
Vi udlevere hvalpene 2.7.2016. Mødetid kl 11.00 + 6-7 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

………………………………………………………………………………………………………………………………..
HUSK:
I bør informere os pr mail eller sms 30551312 hvor mange i kommer til undervisning, så sørger vi for sandwich til middag.
Læs grundigt på div som vi henviser til her over! Og læs på det vigtig “LÆSESTOF” som vi sender jer pr mail i aften.

Den 28.6.2016

Hygge i haven

Den 20.6.2016


Gul


Lilla


Lysrød


Rød


Orange


Sort

Den 11.6.2016

Den 5.6.2016

Nye video …

Den 27.5.2016 19 dage

Den 16.5.2016
En uge gamle.

Den 8.5.2016
Så blev det mor’s dag og så skulle Ally naturligvis være mor i dag. Og på den mest smukke lysegrønne forårsdag 🙂
Der er kommet 4 små lækre tøser.
Måske er der flere ??
Der er en lidt lys og 3 med mere farve på, en er stadig våd. Husk vi vælger kun efter væsenet 🙂
Kl 20.30 kom der så en mørk gylden dreng og kl 21.00 kom en tæve…så er der nok hvalpe til de 5 der allerede havde reserveret en hvalp JUHUU…i alt 5 tæver og 1 han.


En meget træt Ally mor 🙂

Hvalpe fra tidligere kuld…

 

Tæve fra tidligere kuld (Freja) Klippet ved øjne