Disney’s mini Cavapoo F1B hvalpe

Disney’s mini Cavapoo F1B hvalpe født 16.7.2016 (Klippehunde)

Der er 1 tæve til SALG.

Vores lille Toy Puddel Disney (3 kg og 25 cm) har fået hvalpe med den lille Cavapoo F1 Soul (7 kg og 35 cm).

3 hvalpe, 1 han og 2 tæver.

Deres hvalpe bliver ret så små, ca 3-7 kg/ 25-35 cm, hanner er nok størst.

Hvalpenes pels kommer til at ligne mest puddel pels, da hvalpene er 75% puddel og 25% Cavalier King Charles Spaniel.

Se billeder af forældrene nederst på siden …

Reserveret:
Fam Wierciszewska, kast han.
Fam. Christensen, steril tæve. Rød
Fam. Aalykke, steril tæve. Gul

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,- for kastreret hanner og kr 14.000,- for steriliseret tæver. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Vi udlevere hvalpene lørdag den 24.9.2016. Mødetid kl 11.00 + 6-7 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden”HER

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Wobx7gq8Ddg

————————————————————————————————————————————————————

Se videoer på “Savannahs hvalpes side“…..
Hvalpene går sammen med Savannahs hvalpe, så derfor er de med på deres videoer.

Den 19.9.2016
Her er nye billeder af de 3 hvalpe. De ser måske store ud på billederne, men i virkeligheden er de altså ret så små 🙂
De er alle sammen MEGET imødekommende. Hvor menneskerne er er hvalpene!
De er kærlige, modig og sjove, nogle friske og legesyge hvalpe.


Disney’s kastreret han. SOLGT


Disney’s gul steriliseret tæve SOLGT


Disney’s steriliseret tæve med rød halsbånd SOLGT

Den 7.9.2016
Hvalpene er nu næsten 8 uger.
De er nogle friske små hvalpe. De ELSKER mennesker og elsker at være sammen med os. De har de fra begge deres forældre, meget sociale hvalpe.
Vi håber de finder nogle familier der vil elske en nussehund i sofaen, men også en hund der elsker at være med hvor der sker noget og ikke kun sætte i sofaen.


Hannen til højre, gul tæve i midten og rød tæve til højre.


Hannen til venstre, rød i midten og gul til højre.

Den 21.8.2016 ( 5 uger)
Lille video med de 3 skønne hvalpe. Undskyld at den er lidt meget ude af fokus :-O

Den 10.8.2016 (3 uger)

Den 17.7.2016 (dag 2)
Disney fødte 3 micro hvalpe. 2 tæver og en han.
De er kun ca 100-110 gram, men de skal jo helle ikke blive så store, kun ca 3-7 kg 🙂
En labrador hvalp er ca 500 gram, men den skal jo også op at veje 35-40 kg.

Både Disney og Soul er nogle livlige, aktive og meget meget imødekommende hunden, der elsker mennesker og de elsker at være med hvor der sker noget.

Deres hvalpe vil gerne bo hos nogle aktive mennesker, der gerne vil være fysisk tæt på deres hunde, også i møblerne og som vigtigst af alt, gerne vil lege og træne meget med hunden, indendørs og udendørs, hver dag resten af livet.
Disse hvalpe vil ikke trives som sofa-kartoffel-hunde/selvskabshunde, som bare får en runde om blokken 3 gange om dagen. Nej der skal ske lidt mere i deres liv. De er aktive små hunde.

Da hundene er ret så små, kan de måske ikke komme med på en 10 km løbetur, men så kan man jo bære dem noget af vejen. (Hyggeligt)

Man kan dog dyrke alle former for hundesport med disse små friske og aktive hunde.
Selvfølgelig ligger de også roligt i hygge med familien i sofaen, når de er blevet mental stimuleret.

 

Mor Disney og far Soul

Far Soul og mor Disney
(Det er primært klipningen som gør at disse forældre ser forskellig ud)