Cavapoo hvalpe født den 17.5.2016

Cavapoo hvalpe født den 17.5.2016 (Klippehunde)

Der er ikke flere hvalpe til salg.

Dot og Deede, vores små pudler er parret med Cavalier King Charles Spaniel Nuno og deres små hvalpe bliver født ca sidst i maj 2016 og kan flytte ca midt i Juli 2016. Disse små Cavapoo F1 bliver ca 4-8 kg og 27-35 cm. Farve sort og gyldne. Pelsen er fra mellem til meget pelspleje krævende. Pelsen krøller nok meget når den bliver klippet. Væsenet er de fra mellem til livlige.

Dedee føder vist i dag den 17.5.2016.. Der kom 2 hanner og 2 tæver i alt.

Dot føder i dag den 22.5.2016…..1 sort han og 1 sort tæve, 2 i alt,

Reserveret:
Når I har bestilt og accepteret begge farver og køn (både fra Dedee og Dot) så venter vi med at bestemme hvem man får fra og hvilken farve og køn til hvalpene er ca 7 uger og vi kender deres væsen.

Fam. Aaberg, kast han. Blå fra Dedee. “Sofus”
Fam. Vissing, kast han. Grå han Dedee “Lucky”
Fam. Slavensky, sort, kast han. Dots sorte han. “Krølle”
Fam. Jørgensen, steril tæve. Rød fra Dedee “Vilma”
Fam. True, steril tæve. Dots sorte tæve. “Luna”
Fam. Juul Sandberg, steril tæve. Lysrød fra Dedee. “Vardy”

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,- for hanner og 14.000,- for tæverne. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Vi udleverer hvalpene Lørdag 16.7.2016. Mødetid kl 11.00 + 6-7 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerner blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi tilbyder at sterilisere tæve hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-, mod de normale ca 4.500,-. Vi mener ikke at der nogle kendte ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe, det er feks helt normalt i USA. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik uden i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange),
Læs mere om ormekure her.

Vi tilbyder at neutralisere hvalpene før de flytter hjemmefra os. Læs mere her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.
………………………………………………………………………………………………………………………………..

Den 15.7.2016
Video med alle hvalpene fra de forskellige kuld…

Den 29.6.2016

Alle hvalpene i dag…

Den 20-6-2016
Så er de vokset lidt 🙂

Den 6.6.2016


Dedee med tæverne og hannerne bagved.


Hannerne


Hannerne


Tæverne


Tæverne


Dot’s hvalpe, som er 5 dage yngere.

Den 22.5.2016
Så kom hvalpe.
Det blev til en sort han og en sort tæve.

Den 19.5.2016
Dot venter og venter…men de kommer når de kommer….Dot er stadig legesyg og frisk trods den lidt tunge mave:-)

Den 18.5.2015

Den 17.5.2016
Så kommer Dedee hvalpe… pt 2 tæver og en han…der er flere…kl 21.15…en han mere. Så i alt 4 hvalpe.


Her ligger Dedee med 2 små hvalpe


En lille nyfødt hvalp


Hvalpen er kommer ud, men ligger stadig i sækken…det er hvalpens øre man kan se.

————————————————————————————————————————————————————————–

Den 15.5.2016

Tøserne er super tykke og der er ca en uge til vi forventer de nedkommer med en stor flok hvalpe hver. Mon ikke Dot laver 4-5 hvalpe og Dedee 6-7 hvalpe. De er meget meget runde begge to.

Dot er en brun Toy puddel og ca 30 cm i skulderhøjde og vejer ca 4-5 kg uden hvalpe i maven.
Dedee er gylden dværg puddel og ca 35 cm i skulderhøjde og vejer ca 7 kg uden hvalpe i maven.

 
 
Brune Dot


Gyldne Dedee


Nuno