Cavapoo F1

Cavapoo F1 født den 11.12.2013

Vi fik vores første kuld Cavapoo ….
Moderen er vores Dværg Puddel tæve Dedee og faderen er Mattie som er en tricolour Cavalier King Charles Spaniel. Begge forældre hunde er med stambøger og er gentestet og scannet og testet for race relevante arvelige sygdomme.
Se mere om Cavapoo’s på hjemmeside

Vores hvalpe blive nok lidt større end de hvalpe der er beskrevet på “Cavapoo.dk” da vores Dedee er en dværg Puddel på 6-7 kg og de har brugt vores Puddel han Persy som kun er 4 kg.

Vi forventer at hvalpene bliver ca 30-35 cm i skulder højde og 5-10 kg, nok flest på 7-9 kg. Disse hvalpe får pels der ligner Goldendoodle F1 rigtig meget og de skal passes som en Goldedoodlen, dvs hår i kammen og ikke på gulvet. Udseendet ligner generelt også meget en Goldendoodle, bare med lidt kortere ben og lidt kortere snude.

Reserveret :
Fam. Mathiesen, tæve RØD”BERTA”
Fam. Sunde, han, BLÅ “BOBO”
Fam. Sørensen, steril tæve, ROSA

Prisen på hvalpene er kr. 8.000,-. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 5.2.2014 og vi udlevere hvalpene Fredag den 7.2.2014. Mødetid kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca om mandagen, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 1.500,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi tilbyder at få hannerne kastreret lige inden de flytter her fra, prisen er kr. 800,- mod de normale ca kr. 2.000,- ved en ældre hund. Hvalpene skal heller ikke gå med krave på eller ligende, der er overhoved ingen pleje i forbindelse med denne meget tidlige kasteration pga hvalpenes størrelse. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastereret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonel styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere teritorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid. Det er dog ganske frivilligt om man vil bruge “tilbudet”.

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde at sterilisere tæve hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.500,-, mod de normale ca 4.500,-. Vi mener ikke at der nogle kendte ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe, det er feks helt normalt i USA. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Man kan bestille et metalbur med cover hos os (Natbur). Se mere her… husk at give os besked i god tid.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik uden i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Vi har altid hunde foder på lager, prisen for vores 1 kvalitetes hvalpefoderer kr. 365,- for 13 kg eller kr. 650,- for 2 sække a 13 kg (26 kg). Hvalpene spiser ca 75 gram dagligt i 8 ugers alderen, og de spiser ca 200-300 gram dagligt når de er 5-6 mdr. Foderet kan holde i min 12 mdr. Se mere om hundefoder her..

…………………………………………………………………………………………………………..
Den 5.2.2014 (8 uger)
Video med “Gul”

Så er det kun lille “Gul-halsbånd” er mangler en ny familie.
“Gulli” er en hyggetrold ..her er 4 billeder taget med mobilen, Gulli hjælper mor med computer arbejdet 🙂


Gulli hjælper mor på computeren 🙂

Den 23.1.2014 6 uger
Den 17.1.2014 (lidt over 5 uger)

Den 10.1.2014 (Lidt over 4 uger)
En lille video med de 3 meget rolige hvalpe, de leger stadig kun lidt..meeeen det kommer stille og roligt 😉

Den 6.1.2014 (næsten 4 uger)
Se lige de skønne små ansigter … de er stadig meget små og er kun lige begyndt at overveje om de skal gå uden får deres tæppe. Her kan man allerede godt mærke Cavalerens rolig gemyt…men der skal nu nok komme mere gang i den i løbet af den næste uges tid 🙂
Hvalpene er lige store i virkeligheden, det er billedet der snyder lidt.

Den 11.12.2013
Så kom der hvalpe, men de kunne ikke komme ud. Der sad en hvalp i fødselsgange og spærrede for de 3 andre hvalpe. Så der måtte kejsersnit til, der var i alt 4 hvalpe og en dem var blevet skadet af at ligge forkert/i vejen og måtte aflives. Så 3 flotte sunde hvalpe blev det til. De er alle 3 sorte med lidt hvid på bryst mv. Mor Dedee har det fint og det har hvalpene det også 🙂
Det blev til 2 piger og en han 🙂


Moderen Dedee, Dværg Pudel tæve.


Faderen “Mattie” Cavalier King Charles Spaniel.

Her er 3 billeder af voksne Cavapoo’s, som er stjålet fra internettet. Vores bliver dog sorte med mere eller mindre hvidt på brystet…