Cavapoo F1 hvalpe 2015

Cavapoo F1 hvalpe født den 25.4.2015

ikke flere hvalpe til salg.

Vi har fået 2 kuld Cavapoo.

Vores brune Toy puddel Dot har fået 1 sort tæve.
Dot er ca 27 cm og vejer ca 5 kg.

Vores røde Dværg puddel Dedee har fået 3 røde hanner og 3 røde tæver.
Dedee er ca 34 cm og vejer ca 7-8 kg.

Faderen til de to kuld er den sammen. Buster, han er en hvid/rød Cavalier King Charles Spaniel (låne hund). Buster er selvfølgelig også testet fri for race relevante sygdomme. Han er ca 35 cm og ca 8-9 kg. Han er frisk, sporty, sød, rar og stabil.

Størrelsesmæssigt vil hvalpene blive på størrelse med forældrene ca 27-35 cm i ryg højde og cm 6-10 kg. Pelsen vil blive som Goldendoodle F1, lang og næsten fælde fri, men den skal redes og plejes, se mere under pelspleje. Dots hvalpe bliver nok mindst.

RESERVERET:
Vi skal selv beholde en rød han. “SOUL” SORT/LILLA
Fam. Hagesen, gylden/rød, kast han. BUR “CHARLIE” SORT
Fam. Elling, gylden/rød, kast han. (Singapore) “OTTO” SORT/HVID
Fam. Nørager, rød/gylden tæve. “RINGO” LYSRØD
Fam. Mogensen rød/gylden tæve. “MAGGIE” RØD
Fam. Faber rød/gylden tæve. Miss China”

Fam. Vesterby Hansen, sort steril tæve fra Dot. BUR BELLA

Prisen på hvalpene som 8 ugers er kr. 10.000,-.Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

Besøg:

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 20. juni 2015. Vi har undervisningsdage den 12.6.2015 (Uden udlevering af disse hvalpe) og der er undervisningsdag og udleveringsdag igen den 19.6.2015 . Mødetid alle dage kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage koster kr. 1.700,- extra. Afhentning på er andre dage er muligt, mod merpris på 500,- pr uge (1/2 pensionspris).

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden “Hunde aktivering” punkt 10.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….
Den 12.7.2015

Dedee’s tæve er en nem blød lille tæve. Hun er legesyg og glad for at putte med sine mennesker. Hun er ikke helt så livlig som vores andre doodler, men vil dog stadig gerne lege og træne, bare ikke i så mange timer som de andre doodle typer.
Vi forventer hun bliver ca 5-7 kg og ca 30-33 cm høj.

Vi forventer hun får en mellem kraftig tæt lang krøllet pels som man nok vil ende med at klippe i. Hun skal redes kraftigt løbende for at fjerne døde hår, der ikke kan falde ned på gulvet af sig selv. Pudler har meget små krøller, doodler har oftest noget større krøller. Hun kommer til at ligne en Goldendoodle F1 pelsmæssigt.
Hvalpe på over 12 uger koster kr 12.000,- incl extra opdragelses tid og vacciner mv.
Hun kan udleveres med undervisning den 25.7.2015

Den 10.6.2015

Dedee’s gyldne Cavapoo på nu 6,5 uge.


Tæve til salg (rød/hvid)


Rød/hvid halsbånd, tæve til salg


Den 7.6.2015
Dots sorte tæve hvalp…

Den 1.6.2015
Dejlige lille video…

Den 14.5.2015 snart 3 uger…
De er ved at få åbne øjne og øre, men kan endnu ikke andet en sove og finde mors mælk.

Den 4.5.2015

Billeder af de små 🙂


Dorts sorte tæve


Dots sorte tæve


En af de gyldne hvalpe fra Dedee


Alle Dedee’s hvalpe.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Sådan kommer de ca til at se ud:


Cavapoo fra internettet.

Dedee’s hvalp fra 2013