Mette

Kære Jeanette

Nu har vi haft Ludvig (blå dreng, Carla/Gismo januar 2015) i godt 2 år. Tak fordi du valgte lige præcis Ludvig til os.
Beslutningen om at få en labradoodle tog vi i samråd med vores dyrlæge, der kun havde positivt at sige om denne dejlige “designer” hund. Vi ønskede os en hund med sparsom pelspleje, en mindre, men robust hund, med et dejligt temperament. Ludvig er en mini/mellem, han vejer ca 22 kg og måler 45 i højden, med trimme pels. Ludvig er til den tunge side, og han er ALTID sulten. Så det er godt at han elsker at være med ude og løbe.

Vi havde ingen bekymringer ved at købe hund fra en “hvalpe fabrik”, da vi efter et par telefonsamtaler med Jeanette havde en rigtig god mavefornemmelse af Specialdogs. Jeanette ved hvad hun laver, og det er en stor hjælp at kunne ringe til hende når vi var i tvivl om diverse.

Ludvig passer perfekt ind i vores familie, som består af to børn på 11 og 17 år, samt far og mor. Han er sød, sjov, kærlig og omsorgsfuld. Han elsker at være med på tur, på besøg hos farmor og farfar (de passer ham også når vi er på ferie), eller blot en luftetur i området hvor vi bor. Han er utrolig social både over for mennesker, men også over for andre hunde.
Tak for verdens dejligste hund 🙂

Labradoodle F1 Ludvig