Mvh Lisbeth Holst, Odense

Jeg/vi vil meget gerne rose Golden Doodles højt.

Vi erutroligglade for vores dejlige, søde, sjove, bløde, glade, milde, kønne,klogeog helt igennem fantastiske Cato, som er Golden doodle efter lys Golden retriever (Ally)og apricosfarvet toypuddel (Persy), så han er endt ud som en fin og dejligrødlig bamse. Han er lige tilat knuselske<3

Cato vejer ca 17 kg. For os er han helt perfekt også størrelsesmæssigt, og så fælder han næsten ikke, hvilket er skønt, når man tænker på den kraftige pels, han har.
Cato er fra 5. dec. 2010 så han er 4½ år.

Han vil gerne lege og er super god til at løbe, så en tur i hundeskoven er super, det gør vi jævnligt.
Når han er fornøjet efter en god leg, er han tilgengæld også nem, så ligger han bare og hygger ved os. vil helst være i nærheden af os, vil ex gerne ligge under bordet, når vi spiser. Han er en rigtig hyggebasse. Det gælder også når vi har gæster. Vi har en hund, der bare er der, ikke en der tiltrækker negativ opmærksomhed. Generelt synes vi, han er en meget nem hund:-)

Cato er blevet tidligt kastreret. Det har vi aldrig fortrudt.

Vi vil til enhver tid købe hund ved Special dogs, og evt. købere fra Fyn skal være så velkomne at komme forbi og hilse på vores dejlige basse. Der er flere, der har været på besøg, der lige skulle se, hvordan sådan en doodle så ud, og de er også blevet solgt:-) og har efterfølgende selv fået en doodle fra Special Dogs.

Jeg kan ikke komme i tanke om nogen negative sider ved vores skønne Golden Doodle, han er så god som dagen er lang og glad for mennesker, andre hunde og børn. Man kan ikke andet end at elske ham. <3, og det er det eneste minus: man bliver simpelthen så glad for sin hund, der giver utroligt meget igen.