Med venlig hilsen Gitte Holmström, Ibsgården 142, Roskilde tlf.: 22 77 32 52

Vi ville gerne have en GoldenDoodle. Vi havde mødt en sådan og synes, at den så sød ud, men hvad var det egentlig for en vovse?
Jeg ringede rundt til et par opdrættere, og da jeg havde talt med Jeannette Larsen, havde vi fået svar på vores spørgsmål.
Jeg forstod, at Jeanette havde stor avl af doodler og andre hunde og tænkte ”Er det ikke en hundefabrik”
Jo det er det, men hvor er det positivt med en sådan hundefabrik. Der er virkelig styr på tingene og alt er sat i system. Jeanette kender alle sine hunde og hvalpe.

Jeanette er en meget seriøs opdrætter, ansvarsbevidst og professionel, og hun brænder i den grad for sine hundes/hvalpes ve og vel. Ikke bare i den tid de er hos hende, men også når hvalpene er kommet ud i deres nye hjem.

Vores indtryk er, at hun giver sine hunde den bedste start på livet. Hun ved præcis, hvad hun skal være opmærksom på, hvad hun skal gøre for at give både hundene og deres nye ejere en rigtig god start sammen.

Vi fik ikke lov til selv at vælge en hvalp, men vi skulle skrive om os selv og vores familie, hvad vi ønskede af vores kommende hund osv. Jeanette valgte så en hvalp, som hun mente ville passe til vores ønsker.

Vi har da altid selv valgt vores hvalp! Hvilke forudsætninger havde vi egentlig for dette? Kun udseendet og det vi oplevede ved et besøg i kennelen. Jeanette kender sine hunde/hvalpe. Hun ved, hvem der kan klare 3 små aktive børn og hvem der vil være gode for et aldrende par, som ønsker en rolig vovse.

Lige fra første kontakt har Jeanette sagt til os, at vi bare skulle ringe, det har vi gjort og altid fået en god snak. Ikke fordi vi har problemer, men vi vil bare gerne gøre det hele så rigtigt som muligt, og når nu får tilbuddet om professionel hjælp, så er det da bare at slå til.

Ligeledes har vi været på hvalpeudleveringskursus i 6 timer. Jamen vi har da haft hundehvalpe flere gange tidligere! Vi plejer da bare………… Hvor var det godt at få nye fif, få repeteret og mulighed for at stille spørgsmål.

Vi hentede Skipper, da han var knap 13 uger, og han er bare den dejligste familiehund. Rolig og venlig. Glad for børn og meget lærenem.

Jeanette’s ”hundefabrik ” kan jeg/vi kun give de allerbedste anbefalinger. Jeg ville håbe at flere opdrættere var lige så ansvarsbevidste. Vi fik vores hund primo nov. 2014, og vi har stadig rigtig god kontakt med Jeanette både via Facebook og mail. Sidst et spørgsmål om pelsplejen. Hvem svarer på en sms en fredag aften? Jeanette – derefter talte vi sammen i næsten ½ time.