Ronja’s mini Cavapoo F2 hvalpe, født den 21.11.2022.

Vores lille Cavapoo F1 Ronja og vores lille Cavapoo F1 Soul har fået hvalpe sammen.

(Sheena og Ronja er søskende)

De fik 5 hvalpe, 3 hanner og 2 tæve

Der er ingen hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 6-9 kg og ca 35-38 cm i ryghøjde.

Disse hvalpe vil blive lys/gyldne og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende mv.

Udlevering/undervisning
Ronjas kuld vil have undervisning og udlevering den 25.2.2923 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os. Vi kan passe hvalpen hvis i skal på vinterferie.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Emmzo Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET:

Fam. Andersen LYSEGRØN
Fam. Skak LYSEBLÅ
Fam. Genefke LYSERØD STRIBE “Suvi”
Fam. Engfeldt, ORANGE “Balou”
Fam. Andersen BLÅ/LYSEBLÅ “Rumle”


Den 11.3.2023 (næsten 16 uger)

Blå/lyseblå dreng SOLGT


Blå/Lyseblå dreng (SOLGT)
100% legesyg dreng, der helst har et stykke legetøj i munden hele tiden. Han er endvidere modig, selvstændig, fræk, nysgerrig og går super gerne ud i verden for at finde nye oplevelser. Han søger en familier der kan tilbyde ham masser af sjove oplevelser og masser leg og kærlighed og nærvær. Han vil som alle doodler gerne nusse og hygge, men leg og sjove oplevelser er dog vigtigst for ham. Så mon ikke der er en familie, der ønsker en frisk legesyg hvalpe, som har mod på livet og som også elsker en dejlig hyggestund i sofaen.
K: 3-4, M: 3, S/B: 3

Den 26.2.2023

Den 12.2.2023 Nye billeder og videoer af blå/lyseblå SOLGT

Herunder billeder fra midt Januar.


Orange tæve (SOLGT)
Jeg tror jeg vil kalde hende en mellem tæve, hun vælger ofte at fremstå behersket i nye situationer og bliver bare i nærheden af os mennesker og chiller. Men er hun på hjemmebane er hun naturligvis fræk, fjollet, legesyg, glad og imødekommende, dog ikke den mest aktive hvalp i kuldet, så måske skal hun bo hos en familie med et behov for en helt almindelig mellem hund, der stadig er frisk på div aktiviteter med den lille familien.
K:3, M:4, S/B: 4-6

Nye billeder og video fra den 12.2.2023 SOLGT

Her under billeder fra midt i januar.


Lille Lyseblå dreng SOLGT
En meget lille dreng, der nok ikke bliver særlig stor som voksen. Han ELSKER sine mennesker og vil helt være fysisk tæt på dem det meste af tiden, en rigtig puttetrold. Hans personlighed fylder dog også meget, han er tilpas fræk og tager gerne initiativ til fælles aktiviteter og leg. Han er ikke den modigste i kuldet og bliver derfor også tæt på sine mennesker i nye omgivelser. Pga størrelsen egner han sig nok ikke til mindre børn.
K:2, M:3-4, S/B:4-6 SOLGT

Lyserød stribe tæve SOLGT
Hun er faktisk ret modig og nysgerrig og tør det meste, men er naturligvis stadig bare en hvalp, der indimellem skal have sine families opbakning. Ellers en super fjollet og initiativrig pige, som søger ret meget fysisk kontakt med sine mennesker. Så mon ikke der er en frisk familie som syntes at hun er super charmerende.
K:2-3, M:3-4, S/B: 3-4 SOLGT

Lysegrøn dreng. SOLGT
Han er en “mellem” hvalpe i dette kuld. Han tør egentligt det meste, men går ikke langt ud i nye omgivelser og han har ikke behov for at der hele tiden sker noget, men er naturligvis ung, fjollet og alm aktiv. Han søger sine menneskers fysiske opmærksomhed, dog uden at have behov for at sidde på skødet 24/7. Så en stabil og kærlig hund, som nok passer bedst til en mindre familie uden mange børn der ønsker at lege super meget. (Ja det er ham der fjoller i kurven på videoen)
K: 3, M: 4, S/B: 4 SOLGT

Den 16.1.2023

Mange hvalpe leger sammen

Den 11.1.2023

Den 8.1.2023 ( næsten 7 uger)

Den 2.1.2023 (4 uger)

Den 1.1.2023

Fælles video og billeder med andre kuld


Den 29.12.2022 ( 5 uger)

18.12.2022 (næsten 4 uger)

Den 21.11.2022

Tillykke til Ronja og Soul

Desværre døde den lille tæve, så der er 4 hanner og 1 tæve tilbage