Riga’s mini Labradoodle F1B født den 20.3.2022

Labradoodle F1 Riga, har fået 6 hvalpe med Toy Puddel Peanut.

2 hanner og 4 tæver..

DER ER 4 HVALPE TIL SALG….bestil her

Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm.

Disse hvalpe vil blive brune eller cafe farvet og får klippepels.
Se mere om farver nederst på denne side.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende, farve mv.

Udlevering/undervisning

Kuldet har undervisning og udlevering Lørdag den 18.6.2022 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

Sommerferie 2022 (uge 27-30 = gratis pasning)
I kan vælge at tage hvalpen med i sommerhus, hvor den kan få en masse skønne nye oplevelser sammen med jer. I bør blot passe på ikke at overbelaste dens lille krop med for lange gåture.
Hvis i ikke kan have den med i sommerhuset eller i vælger en tur til udlandet, så kan i lade OS passe den lille hvalp, i vores skønne pension, hvor hvalpen kommer til at gå sammen med passende legekammerarter. Under opholdet hos os får hvalpe mulighed for, at få helt styr på sit hundesprog.

I kan vælge at tage hvalpen med hjem i en uge eller mere og så kan i komme retur til os med hvalpen når ferien starter. Nej det er ikke for stressende for hvalpen at skifte miljø, så længe det er trygge forhold. Og nej den glemmer jer ikke fordi i tager 14 dage på ferie.

I kan også vælge komme til undervisning inden i tager på ferie og lade hvalpen blive hos os til i er hjemmefra ferie igen. I bestemmer selv.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

Det er gratis at få hvalpe passet i ugerne 27-30 i 2022 for dette kuld.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

RESERVERET :

Fam. Roursgaard Mechlawy RØD “Frida”
Fam. Keller BRUN “Mollie”


Den 13.6.2022 (11 uger)

Så har vi fået lavet nogle videoer af hvalpene, så i kan lære dem bedre at kende. Når i ser videoerne, så husk at hvalpene er lige kommet ind i et ret ukendt rum, nemlig vores privat rum, og det er ikke der de normalt bor. De er opvokset i vores MANGE andre rum, så som hvalpenrummet hvor der også er møbler som i en alm stue. De er også fjernet fra deres søskende og derfor er det hele ret spændende og de er mere stresset og aktive end vi vil være hjemme hos jer.

Hvalpene fra dette kuld er faktisk usædvanlige ens i psyken, så der er ikke kæmpe udsving i deres personligheder, men jeg vil prøve at beskrive de små forskelle.

………..

LAKS TÆVE, TIL SALG
Laks er en aktiv lille pige der tør rigtig meget og hun er en meget nysgerrig lille pige, så hun elsker at løbe ud og udforske verden. Så en tæve med masser af overskud til en rigtig aktivt liv, med masser af udfordringer i hverdagen.
Hun er stadig som alle i dette kuld lidt underdanig i hendes udstråling, men det ses nu mest i uvante situationer og ikke når de er hjemme hos den kendte familie. Underdanige hunde har også oftest tendens til at være pleaser typer, hvilket er positivt..
Laks er nok en af de modigste i kuldet, selvom forskellen er lille.
Hun er også en af de mest kærlig påtrænigende/imødekommende hund i kuldet, selvom forskellen ikke er så stor (Kærlig 2).
Ja og så er hun vild legesyg.
Så ønsker i en hund med stor kapacitet på alle parameter, så er hun pigen for jer. Hun ønsker altså en familie med masser af overskud til udfordringer og oplevelser, måske der der flere børn.
K: 2, M: 2-3, S/B:3

laks
laks
laks

LYSEBLÅ DRENG, TIL SALG
I forhold til de andre er lyseblå lidt mindre opsat på at skulle ud i verden, altså mindre modig, men stadig nysgerrig og bare mere alm modig. Han vil super gerne lege, men igen lidt mindre end de mest legesyge i kuldet, som altså er vild legesyge. Så ønsker i en ret gennemsnitlig doodler, som gerne vil lege og som vil med ud i verden og opleve en masse spændende med familien, men som er mere end gennemsnit kærlig påtrængende og altså elsker kontakt, så er det lyseblå i skal tage.
K: 2-3, M: 3-4, S/B: 4

Lyseblå
Lyseblå
Lyseblå

SORT PRIK DRENG, TIL SALG
Sort prik dreng er en meget legesyg dreng, som elsker sit legetøj. Han er frisk på det meste, igen en ret modig dreng, der dog stadig er en hvalp og skal som alle hvalpe indimellem have en leder som viser ham vejen, hvilket er helt naturligt, da de jo ikke kan vide alt, før de har prøvet det.
Han har ikke så stort et behov for at være påtrængende, og er generelt mindre underdanig/pleasende end resten af kuldet, så han minder mere om en alm dansk hund. Han er måske det man vil kalde lidt konfliktsky, så han ønsker ikke at blive presset ud i noget, så en selvstændig dreng. Han har heller ikke behov for at løbe ud i nye omgivelser hele tiden, som feks Laks tæve elsker. Men han går bestemt ikke af vejen for en nusse tur og vil gerne være sammen med familien, men kan også godt lide at ligge for sig selv.
Så en selvstændig og alm modig hund, der elsker at lege, som gerne vil nusses, men ligge også gerne for sig selv. Passer måske bedst til familier uden børn eller med med store børn.
K: 4, M: 3-4, S/B: 3-4

sort prik
sort prik
sort prik


BRUN TÆVE, SOLGT
Brun tæve er en selvstændig og nysgerrig tæve. Hun virker lidt mindre underdanig i forhold til feks Laks og Lyseblå, men er stadig lidt pleasende. Hun er ret modig af en lille pige at være, men det ligger jo også til kuldet, så hun tør det meste. Hun er dejlig kærlig uden at være extrem påtrængende, men ligger gerne tæt på os. Hun er mindre legesyg i forhold til de fleste andre doodler, men det betyder ikke hun ikke vil lege, hun har bare også nogle andre interesser, feks at opleve verden og bruge sine næse. En ret gennemsnitlig hund, der dog er kærlig og ret modig. Mon ikke hun bedst passer til familie uden flere mindre børn som rigtig gerne vil lege rigtig meget.
K: 3, M: 4, S/B: 3-4

Ligger helt rigtig tæt på mors fødder

RØD TÆVE SOLGT
Rød tæve er en rigtig klister hund, hun vil først og fremmest være tæt på sine mennesker. Hun vil bestemt også gerne lege, så også en rigtig legesyg hund. Hun er fint modig og tør det meste, som resten af kulde, men hun har bare ikke vil interesse i at udforske, men mindre hun virkelig keder sig. Så at ligge tæt på mor Jeanette er vigtigere end alt andet i verden. Så hun passer til en familie som netop ønsker sådan en type. Hun kan bestemt finde sig til rette hos en lille familie med masser af kærlig opmærksomhed til en lille opmærksomheds krævende pige eller måske en familie med flere opmærksomme børn.
Bare rolig, hun kan også ligge ca 10 cm fra jer lidt af dagen. Alle hunde kan lære at være alene hjemme.
K:2, M:3, S/B:3

min mor….

LYSERØD TÆVE, TIL SALG
Lyserød pige minder utrolig meget om rød tæve, så det er næsten umuligt at sige hvad forskellen er. Så den lille forskel er nok at lyserød har lidt mere selvtillid og egenvilje i forholde til Rød som var alm selvsikker. Ellers læser i bare om rød…
K:2, M:3, S/B:3


Den 19.5.2022

Den 13.5.2022

Se dem lige, er de ikke bare for skønne.

Alle vores doodler er søde, kærlig og imødekommende og legesyge, men ikke to er helt ens, så lad mig hjælpe jer med at vælge den der har lige den psyke i ønsker….
Måske søger i den der er mest modig og selvstændig? eller måske den er mest kærlig påtrængende? eller måske den super frække og mest legesyg? eller måske en lidt mere forsigtig type ?

Brun tæve
Laks tæve
Lyserød tæve
Rød tæve
Sort prik han
Lyseblå dreng
Middagsmad med vennerne

Den 1.5.2022

Riga’s lækre små hvalpe


HER UNDER KAN I SE LIGNENDE HVALPE SOM VOKSNE.