Queen’s store brune Flatdoodle F1, født den 17.5.2023

Vores store brune Flatcoated Retriever Queen og vores store brune Puddel Hefaruck har fået 4 hvalpe.

De fik 1 han og 3 tæver.

DER ER 1 TÆVER TIL SALG. (Orange)

Hvalpene vil som voksen blive ca 23-30 kg og ca 53-60 cm i ryghøjde.
Vores egen hvalp fra dem “Jessie” er blevet ca 24 kg og 56 cm. Se billeder nederst på siden. Det er ca samme højde som en Labrador eller Golden Retriever, men deres krop er letter og mere atletisk.

Disse hvalpe vil blive Brun/cafe farvet og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og udseende mv.

Udlevering/undervisning

Bare spørg os hvornår vi tilbyder undervisningsdag igen …….det er altid fra kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik.
Uden undervisning kan hvalpen afhentes efter den 11.7.2023.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

LÆS PÅ TRUSTPILOT HVORFOR I BØR KØBE EN DOODLE HOS OS 😁

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!


Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET:

Fam. Søndergaard, BLÅ “Lembo”

Fam. Andersen, LYSERØD “Molly”

Fam. Allerup, RØD


FORDELE VED AT VÆLGE EN LIDT ÆLDRE HVALPE….

Hvalpe er renlige, de er vant til at vi går fra dem, de hopper ikke op og de bider ikke i os, heller ikke for sjov. De virker velopdragne, lydige og ret rolige imellem de daglige mere aktiviteter. De hilser pænt på mennesker ved at sætte sig stille ned og hopper ikke op. De går pænt i snor og kan gå uden snor og vil gerne komme når man kalder. De respektere når der bliver sagt nej. De er velsocialiseret og respektfulde over for andre hunde. Så det er nogle nemme hvalpe at overtage, men deres kommende familier bør naturligvis forvente at deres opdragelse og prægning skal vedligeholdes og arbejdes videre med.

ORANGE PIGE

En mentalstabil og harmonisk pige, som elsker sine mennesker og som er med på div oplevelser og leg i hverdagen.
Hun er alm nysgerrig og tør det meste, så en alm modig pige, der ikke er overdreven dumdristig eller udadfarende. Hun er nok den mest opsøgende hvalp i kuldet, så vælger man hende, skal man kunne lide have sin hund fysisk tæt på sig i hverdagen, uden at hun behøver at ligge på skødet, for hun kan dog godt slappe af på lidt afstand.
Hun er rigtig go til at gå pænt i snor. Hun kan også gå uden snor og kommer når man kalder. hun hopper aldrig op og hun er naturligvis renlig mv. Så en dejlig velopdragen og nem hund.
K: 3, M: 3-4, S/b: 4

Den 27.1.2024

Inden jeg klippede pandehåret …
Inden jeg klippede pandehåret

23.9.2023

Her under er et par link til flere video med hende. Første video går vi på plads på vejen, men jeg går ikke bare ligeud hele tiden, jeg skifter retning igen og igen, for at bevare hendes opmærksomhed. Hun elsker at gå plads ❤️

https://youtube.com/shorts/hjxFW5WNT3w?si=CY1hUPdkFY8-TZ0B


https://youtube.com/shorts/NyhxOApNl7c?si=IWqmbEBRfE79PW6h

Den 22.9.2023 LYSERØD

Queen lyserød “Molly” skal bo hos fam. Andersen, hvor hun skal med far på lidt hobby jagt, så derfor testede vi hvalpene og fandt ud af at Lyserød passer bedst til deres familie

Lyserød
Lyserød
Lyserød

Den 22.8.2023

Rød tæve SOLGT

Hun er en harmonisk, stabil, glad lille pige, som er kærlig imødekommende, deler gerne kysser ud og ønsker også hyggesamvær, uden at hun er påtrængende 24/7. Hun er ret så nysgerrig og modig. Hun er også legesyg og tilpas fjottet som en hvalp skal være. Hun virker også okay selvsikker og tør egentligt det meste, uden at være overdreven dumdristig.
Alle hvalpen er gode til bare at slappe af mellem dagens mere aktive aktiviteter, så de virker dejlig rolige når man ikke laver noget med dem.
K:4, M:3, S/b: 3-4

Nye billeder …

Rød
Rød
Rød
Rød

LYSERØD PIGE…. SOLGT
Hun er kærlig og imødekommende pige, men ikke specielt påtrængende. En harmonisk pige, det ligesom virker lidt voksen og til tider lidt konfliktsky, hun ønsker ikke ballade. Hun vil naturligvis gerne lege og lave lidt fis og ballade som man forventer af en hvalp, men hun er ikke den mest aktive i kuldet. Hun vil naturligvis også gerne nusses, men er ikke den mest opsøgende/påtrængende hvalp i kuldet.
Hun viser sig at have evner som jagthund, da hun elsker at apportere div bamser, hvilket er en go start når man ønsker at lave en jagthund. Hun er også skud sikker.
K: 5, M:4 S/B: 4 SOLGT

Lyserød
Lyserød
Lyserød
Lyserød

Den 18.8.2023

En lille video fra haven. Her møder hvalpene andre hvalpe og store og små voksne hunde. Hvalpene er super sociale, men de er også blevet extra godt præget på andre hunde, så de resten af livet er klædt extra godt på mht at kommunikere respektfuld med andre hunde.

Den 30.7.2023

Den 29.7.2023

RØD TÆVE

Hun er en harmonisk, stabil, glad lille pige, som er kærlig imødekommende, deler gerne kysser ud og ønsker også hyggesamvær, uden at hun er påtrængende 24/7. Hun er ret så nysgerrig og modig. Hun er også legesyg og tilpas fjottet som en hvalp skal være. Hun virker også okay selvsikker og tør egentligt det meste, uden at være overdreven dumdristig.
Alle hvalpen er gode til bare at slappe af mellem dagens mere aktive aktiviteter, så de virker dejlig rolige når man ikke laver noget med dem.

K:4, M:4, S/b: 3-4

Rød og lyserød
Rød
Rød
Rød
Rød
Rød

LYSERØD TÆVE

Hun er kærlig og imødekommende pige, men ikke specielt påtrængende. En harmonisk pige, det ligesom virker lidt voksen og til tider lidt konfliktsky. Hun vil naturligvis gerne lege og lave lidt ballade som man forventer af en hvalp, men hun er ikke den mest aktive i kuldet. Hun vil naturligvis også gerne nusses, men er ikke den mest opsøgende/påtrængende hvalp i kuldet.
K: 5, M:4 S/B: 4

Lyserød
Lyserød
Lyserød…nus mig please

ORANGE TÆVE

Endnu en mentalstabil pige, som elsker sine mennesker og som er med på div oplevelser og leg i hverdagen.
Hun er alm nysgerrig og tør det meste, så en alm modig pige. Hun er nok den mest opsøgende hvalp i kuldet, så vælger man hende, skal man kunne lide have sin hund fysisk tæt på sig i hverdagen. Hun kan dog godt slappe af på lidt afstand.
K: 3, M: 3-4, S/b: 4

Orange
Orange
Orange …vil du ha et kys …ja tak
Orange (mund-ansigt kan vaskes 😜)

BLÅ DRENG. SOLGT

Solgt Han er en dejligt mellem dreng. Kærlig imødekommende, deler gerne kysser ud og vil gerne hygge og nusse, dog uden at være anmassende hele tiden. Han vil lege og er tilpas fjollet som man forventer af en lille dreng og han er tilpas nysgerrig og alm modig uden at dumdristig. Måske liiidt til den bløde side, uden at være overdreven sensitiv. Så forvent at i indimellem skal vise ham vejen.

K: 3-4, M: 4, S/b: 4-6 SOLGT

Blå dreng
Blå dreng
Blå dreng
Blå dreng
Blå

Den 11.7.2023

Hvalpene er flyttet sammen med Jane’s hvalpe, som er er ca 1,5 uge yngre end Queens hvalpe. Men sikke de hygger og leger dagen lang.
Her til aften små regnede det, men flokken valgt at ligge sige udendørs i en bunke, istede for at gå ind i deres indensdørs rum hihi

På billede nr 2 har jeg vækkede dem lidt…

Den 9.7.2023

Er er lidt nyt fra de skønne hvalpe.

Se også små videoer her https://youtube.com/shorts/s0tUaWnbyu8?feature=share og her https://youtube.com/shorts/ZZR01TvWriI?feature=share

Den 9.7.2023

Blå dreng
Blå dreng
Rød tæve
Rød tæve
Orange tæve
orange tæve
Lyserød tæve
Lyserød tæve

Den 4.7.2023

https://youtube.com/shorts/Tt1qN-X8S0c

Den 18.6.2023

Blå dreng
Blå dreng
Lyserød stribe
Rød prik
rød prik
Laks
Laks
Laks

Den 15.6.2023

Hvalpene er nu 4 uger og er kommet ud af fødekassen og løber nu lidt rundt i deres rum og kikker endda ud i den store verden (gårdspladsen) igennem lågen, når mor Queen går ud. I løbet af få dage fra nu, vil de begynde at gå udendørs for at besørge, fordi de har muligheden 😁

Fra venstre : Blå, lyserød stribe, rød prik og laks.

Tillykke til Queen og Hefaruck med der 4 små valpser


Her kan i se billeder af søskende fra deres tidligere kuld.

Vores egen Jessie, som er blevet ca 27 kg og 57 cm.