Jazz’s mellem Goldendoodle F1

Golden Retriever Jazz, har fået 7 levende hvalpe med mellem Puddel Luke, den 28.4.2021.

De fik 4 hanner og 3 tæver

Der er hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 18-30 kg og ca 48-60 cm i ryghøjde

Disse hvalpe vil blive lys til gyldne og får alle klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende, farve mv.

Udlevering/undervisning
Undervisning og udlevering Lørdag den 26.6.2021 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr neutalisering, avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Neutralisering
Disse hvalpe bliver ikke neutraliseret (kastreret/steriliseret) inden de flytter fra Specialdogs som 8 ugers, ejerne skal derimod selv henvende sig til vores dyrlæger og får det gjort når hannerne er ca 5-6 mdr og tæverne imellem de første 2 løbetider. Neutraliseringen er med i prisen. Se mere her

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms, neutralisering, undervisningsdag og livslang support.

RESERVERET:

Vi beholder selv en tæve.
Fam. Schrøder-Ydegaard
Fam. Munk
Fam. Thomsen
Fam. Belling Lund


Den 28.4.2021

Flot klaret Jazz, 8 skønne nye babyer. Nu håber vi bare at hun ikke ligger sig på nogle af dem. Hun er en stor og ret tung tæve og kan altså så nemt mase hvalpen. Vi krydser finger for at alt går godt….ja hun lagde så på en hvalp ævæv