Bali’s mini Labradooodle F1B, født den 17.2.2022

Labradoodle F1 Bali, har fået 8 hvalpe med Toy Puddel Peanut.

7 hanner og 1 tæve.

Der er ingen hvalpe til salg

Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm.

Disse hvalpe vil blive brune eller cafe farvet og får klippepels.
Se mere om farver nederst på denne side.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende, farve mv.

Udlevering/undervisning
Kuldet har undervisning og udlevering Lørdag den 18.6.2022 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

Sommerferie 2022 (uge 27-30 = gratis pasning)
I kan vælge at tage hvalpen med i sommerhus, hvor den kan få en masse skønne nye oplevelser sammen med jer. I bør blot passe på ikke at overbelaste dens lille krop med for lange gåture.
Hvis i ikke kan have den med i sommerhuset eller i vælger en tur til udlandet, så kan i lade OS passe den lille hvalp, i vores skønne pension, hvor hvalpen kommer til at gå sammen med passende legekammerarter. Under opholdet hos os får hvalpe mulighed for, at få helt styr på sit hundesprog.

I kan vælge at tage hvalpen med hjem i en uge eller mere og så kan i komme retur til os med hvalpen når ferien starter. Nej det er ikke for stressende for hvalpen at skifte miljø, så længe det er trygge forhold. Og nej den glemmer jer ikke fordi i tager 14 dage på ferie.

I kan også vælge komme til undervisning inden i tager på ferie og lade hvalpen blive hos os til i er hjemmefra ferie igen. I bestemmer selv.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

Det er gratis at få hvalpe passet i ugerne 27-30 i 2022 for dette kuld.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

Reserveret :

Fam. Lemvigh Nielsen. LYSERØDMED BEN TÆVE “Tosca”
Fam. Werkhoven. GUL HAN “Silas”
Fam. Uhre/Tarp. SORT PRIK HAN “Henry”
Fam. Toustrup. GRÅ ” Luffe”
Fam. Simonsen, Lyseblå med ben “Skipper”
Fam. Madsen, Lyseblå “Bruno”
Fam. Have, Orange “Atlas”
Fam. Sekkelund Brun “Baloo”


Den 13.6.2022.

BRUN DRENG SOLGT

Nu er brun dreng blever 4 måneder. Lad os beskrive hans personlighed lidt mere.
Han er en kvik og nysgerrig dreng, som opfatter rigtig meget af det der sker omkring ham, man kan næsten se hvor meget han tænker. En dreng med meget personlighed. Han er legesyg og okay aktiv og vil gerne lave noget med sin familie. Han er altså frisk på alle aktiviteter i har lyst til at lave med ham, han vi gerne ud og opleve verden. Han er almindelig modig, dog uden at være overdræven dumdristig. Han skal som alle hvalpe indimellem have en leder at støtte sig til i nye udfordringer, for han er stadig bare en lille dreng. Han er kærlig og vil gerne nusse mv, med behøver ikke ligge på skødet af os, han har det fint bare hvis han kan få lov at være ok tæt på når vi slapper af. Han gider ikke hvis div skal forgå på andres premisser hele tiden, div at man presser ham meget, så syntes han ikke det er sjovt og så går han, så derfor siger vi at han er konfliktsky og til tider lidt blød.
Han passer nok bedst til en familie med stor børn eller ingen børn….Jo han kan godt lige børn, jeg vurdere bare at han vil trives bedre i et hjem uden mindre børn.
K: 4, M: 4, S/B: 4.

Kan jeg hjælpe dig mor ?
Kan også slappe af på lidt afstand

Jamen han er da bare for smuk

Den 3.5.2022

Den 1.5.2022

Hvalpene er flyttet om i haven….

Video fra mobilen

Andre videoer hvor der spise ben mv

Den 16.4.2022

TIL SALG Brun dreng…en lidt blød dreng, som ikke bryder sig om konflikter. Tænker han passer godt til en voksen familie, hvor der ikke er så mange børn der også vil bestemme over ham. Han er kærlig og legesyg og elsker vandbadet.
Brun dreng

SOLGT Grå, en modig og stabil dreng, der er lidt til den bløde side, han vil ikke bestemme for meget. Passer fint til børnefamilie. Meget kærlig og imødekommende/påtrængende og dejlig legesyg, til en frisk aktiv familie.
Grå

SOLGT Lyseblå med ben dreng, en stor blød fyr, har ikke de stor behov her i livet, altså mindre aktiv en gennemsnit doodle. Passer til rolig familie, der dog stadig er frisk på leg og tur mv.
Lyseblå med pote dreng

SOLGT Orange dreng, frisk fyr, ikke den modigste i klassen. Kærlig imødekommende. Passer til familie der ønsker en frisk, lidt blød, legesyg og kærlig hund.
Orange dreng


SOLGT Lyseblå dreng, den mest imødekommende/påtrængende i kuldet. Modig er han også og legesyg. Så han skal til familien som ønsker en påtrængende legesyg modig hvalp.
Lyseblå dreng

Den 12.4.2022

Hvalpene i gårdspladsen med deres lille Cavapoo ven Never, han er 5 mdr og 4 kg. Far Peanut er også på besøg i gårdspladsen og lære dem at tænke sig om inden man fare ind i hovedet på andre hunde.

Den 10.4.2022

Den 2.4.2022

https://youtube.com/shorts/JOr4lbO6bIY?feature=share

Den 31.3.2022 (6 uger)

Se den lige de små smuksakker.

HUSK vi fordeler dem efter deres psyke og ikke efter deres udseende på disse skønne billeder. Så i “bestillingen af hvalp” beskriver i den psyke i ønsker at jeres hvalpe skal være født med og vi sørger for i får tildelt den korrekte hvalp. Vi fordeler dem først når de er 7 uger, for først da kan vi gennemskue deres psyke/personlighed.

Under billederne kan i se deres “halsbånds farve”

Grå dreng
Grå dreng
Grå dreng

Brun med ben dreng
Brun med ben dreng
Brun med ben dreng

Gul dreng SOLGT
Gul dreng SOLGT

Orange dreng
Orange dreng


Lyseblå dreng
Lyseblå dreng

Lyserød med ben tæve SOLGR
Lyserød med ben tæve SOLGT

Sort med prik dreng SOLGT
Sort prik dreng SOLGT


Lyseblå med ben dreng
Lyseblå med ben dreng.

Den 28.3.2022

Dagens 3 videoer

Den 25.3.2022 ( 5 uger)

Den 6.3.2022 (17 dage)

Nu begynder hvalpenes øjne at åbne sig. De kan dog ikke rigtig se noget endnu, men det er heller ikke nødvendigt endnu, da de blot skal sove og vokse. Ørene åbner sig også stiller og roligt. Ja de er altså født med lukket øjne og øre. Om ca et par uger begynder de at kunne løbe rundt og smålege med hinanden og så skal vi nok lave masser af søde sjove videoer med dem.

Den 17.2.2022

Så kom er 9 små stærke hvalpe til verden, 7 dreng og 2 piger. Denne gang er alle hvalpene brune som far Peanut. Så sjovt at vi ikke kan forudse farven på disse kuld. Der er flere hvalpe der har hvid på brystet.


Her under kan i se lignende hvalpe som voksne.