Labradoodle F1B

Billeder og historier indsendt af vores kunder.

Denne side indeholder billeder og historier om vores Labradoodle F1B hvalpe, alt matriale er tilsendt til os af hvalpe ejerne.

(Gerne billeder og en lille historie som I sender til min mail hunde@specialdogs.dk

Bliv evt medlem af Facebook “Doodler – Sjælland” der er mange gode billeder mv og man kan evt aftale div træf mv.

——————————————————————————————————————————-
Store sorte Labradoodle F1 Teide fik 2 hvalpe med lyse mellem puddel Ozzy den 15.7.2015. (Deres andet kuld sammen)

Marts 2016 Her er Darcy blevet 8 mdr og er klippet.

Her er det smukke Darsy på 10 uger.

Vores mini/mellem Labradoodle F1 Paris fik igen hvalpe med mellem puddel Ozzy. Den 31.5.2015 kom der 5 hvalpe. (3 kuld sammen)

April 2016, Siri nyklippet

Her er billeder fra vores FB gruppe “Specialdogs Doodler” her er hvalpene blevet ca 4 mdr.
De er allerede meget forskellige i pelsen og størrelsen. De er dog alle i unghunde/hvalpe pels.

Eddie 8 kg

Felix 5 kg

Sille

Ludvig

Paris sidste hvalp (Hjemmeboende “Måge”)

Vores store Labradoodle F1 Mejse fik hvalpe med mellem Pudel Ozzy den 29.3.2015. (mellem Labradoodle F1b)

Den 19.4.2016
Skønt billed af Smilla

Den 21.1.2016
10 mdr Molly

Den 18.1.2016
Smilla (Mejses Kuld 03/2015)

Since we have picked up Smilla in Ølgod we have been very happy doodle parents. Jeanette picked the perfect puppy for us and we received a lot of help as first dog owners (the 6 hour course on the pick-up day alone was worth gold!)

As a puppy she was quite fearless and loved to challenge us a bit by at least questioning our commandos 3 times before following through with something. I had a fresh-up with Jeanette in August where we worked on her leash training and since then she has developed as we had wished for.

Smilla is now 10 months old and we couldn’t be happier.

She loves being around us and has a calm behavior at home. She is very friendly and loves to engage into play, mind games and tricks and is overall a pretty clever dog.

Outside, she follows us around when she is off leash and has a great “inkald” and loves to meet other dogs in the dog park. We can take her into shops and cafe’s and she always lies down and falls asleep within minutes. A very easy and social dog we must admit.

She doesn’t shed and we have made a routine out of taking care of her fur, where she totally relaxes, so it’s more like a wellness activity than something we are obliged to do. We don’t feel like it’s hard work and we haven’t had any problems so far.


Smilla 10 uger

Smilla 12 uger

Smilla 6 mdr

Smilla 10 mdr

Smilla 10 mdr. Højde nu ca 50 cm høj og 11-12 kg…hun bliver tungere med alderen.
Højde og vægt som 2 årig ca 50 cm og 15 kg.

Den 18.1.2016
Vi har været så heldige at Jeanette valgte Sofus til os. Han er den mest tålmodige hund der findes, selv med 3 børn i huset er han rolig.(og en opdragelse af børnene om, hvordan man omgåes en hund)Hans pels minder meget om en puddel. Og den er nem at holde.
Sofus er ret god til at være social sammen med andre hunde og elsker at lege og hoppe og springe. Han er nu 61 cm og vejer 23 kg. Alt i alt den bedste hund man kunne tænke sig .
Hilsen
Pernille Stougaard

 

Sofus 9 uger

Sofus 8 mdr. (En usædvanlig høj fyr, men smuuuk)

Vores andet kuld mini/mellem Labradoodle F1B .
Labradoodle F1 Peris fik 4 hvalpe med mellem Pudel Ozzy den 17.5.2014. (2 kuld sammen)

Den 18.1.2016, Fossy, Klippet, 1,5 år.

Den 18.1.2016, Lucca 1,5 år, Klippet

Den 8.2.2015, Lucca 9 mdr, ikke klippet

Den 13.10.2014
Billy er nu 5 mdr og vejer 5,5 kg.

August 2014 Fossy

Vores første kuld “mellem størrelse” Labradoodles F1B. Mor er store sorte Labradoodle F1 Teide og far er mellem puddle Ozzy. Der var lyse og sorte hvalpe i kuldet. Kuldet blev født den 18.4.2014.

Den 18.4.2016
Hvalpene er nu 2 år 🙂

Felix 2 år

Villa 2 år

Fernando 2 år

Felix 2 år

Januar 2016 Vores egen Cherry.

Den 18.4.2015, så er hvalpene blevet 1 år TILLYKKE

Felix 1 år

Villa 1 år

Den 15.3.2015 Villa
Villa har fået hjælp til pelsskift som det høre sig til hos Doodler…dette skift af underuld sker i jan-marts og hjælper man dem ikke af med pelsen så filter den.

Den 28.2.2015; Villa 10 mdr

Den 27.2.2015 10 mdr gamle.
Felix (sort) er meget småkrøllet som den eneste i kuldet, han er ca 53 cm høj og vejer kun 18,5 kg, han vokser lidt endnu og kommer nok på på 55-58 cm og ca 23-24 kg.

Og søster Cherry (vores lyse tæve) er meget høj, ca 50 cm og vejer 17,50 kg. Hun vokser ikke mere i højden men får helt sikker mere vægt på maed alderen, måske en voksen vægt på 20-22 kg.

Den 30.1.2014
Lidt ord fra mig omkring vores liv med Marley:

Jeg kontaktede Jeanette i sommeren 2014, vi havde fået at vide, at vores golden retriever Freja på 8 år, havde fået meget agressiv kræft i mælkekirtlerne og at hun nok ikke ville leve længe. Vi sørgede ca. 10 dage og jeg forslog så min mand, at vi skulle købe en ny hund, så hurtig som mulig, så Freja ville kunne nå at lære den nye hund alle hendes fantastiske, sjove, finurlige og dejlige tricks og væremåder, han var heldigvis med på ideen. Efter MANGE mails og samtaler med Jeanette faldt valget på Marley en F1B laberdoodle. Han var 4 måneder, da vi fik ham, han havde en skæv tand og var derfor ikke sat til salg, men den var nu ved at rette sig ud, så nu kunne han blive vores. Glæden var stor for vores familie (to store teenage drenge & en pige på 4), da vi kom hjem med vores lille “laberdoodle”. Første nat sov jeg i stuen med ham, natten gik fint og vi snork-boblede begge 2 – og hørte ikke en gang de store drenge komme hjem.

Marley faldt hurtigt til. Først var han lidt en kylling, turde ikke lege med Frejas legetøj eller med hende, men hurtigt glemte han, at han var en kylling og gav sig i kast med vilde fangelege og trækkelege. Jeg ved faktisk ikke, hvem der lægger mest op til leg nu, Freja eller Marley. Derudover har dyrlægen efter 2 operationer og ankomsten af Marley erklæret, at Freja højst sandsynligt kommer til at dø af alderdom. Hun elsker at have Marley i huset og er livet op er blevet helt hvalpe-agitg og kåd. Vi er lykkelige og elsker begge vores 2 hunde! Vi synes, Marley er en skøn hund og han giver os mange dejlige stunder hver dag. Vi vil klart anbefale en hund fra Jeanette, vi oplever, at hun VED, hvad hun laver og har hundenes trivsel ( og i deres fremtidige hundehjem) i højsædet – derudover kan vi ALTID spørge hende til råds vedrørende ALT og der går ikke langt tid inden svaret tikker ind i mail boxen. Tak Jeanette for Marley og tildels Freja – de øger dagligt vores livskvalitet.

Knus Mette

Den 22.1.2015 Vores egen Cherry på 9 mdr.

Den 1.10.2014 Charlie

Den 7.10.2014 Villa

Villas første uger hos Familien Tarpgaard, Aarhus…
Fredag den 8. august 2014 hentede vi Villa (dengang 16 uger) hjem til vores familie. (labradoodle F1B, mor Teide, far Ozzy).
De første uger er allerede gået alt for hurtigt… Vi nyder hvert sekund med Villa og prøver at følge op på den gode start, vi kan mærke, hun har fået hos Jeanette.

Vi har læst, at det er lidt snyd at købe en hvalp på 16 uger, hvilket måske er rigtigt, men i det her tilfælde er det fantastisk at snyde -og vi anbefaler det ligefrem;0)

Køreturen hjem til Århus klarede Villa helt uden problemer -hun lagde sig hurtigt til at sove ved mine fødder. Hun indtog sit nye hjem (have og køkken) med nysgerrighed og gå-på-mod. Hun møder nye mennesker og børn stille og roligt, og mange kan slet ikke forstå, at hun er en lille hvalp.

Vi arbejder fortsat videre med at give Villa nye billeder hver dag, mental-træne og kommando-træne. Hun er super til at gå i snor i haven -også med forstyrrelser af hund i baghaven, kaniner, legetøj, løbende børn mm. Uden for matriklen -er der stadig mange nye billed-indtryk, men det går også rigtigt fint med snor på. Hun kender sit navn, er fantastisk til små indkald og sit, begge dele klarer hun også med løbende børn, fodboldspillere og “flyvende” legetøj -i haven. Der udover leger vi ex. gemme-lege, spor-lege og “gå på line”. Vi gemmer mad, pakker legetøj ind i håndklæder, laver toiletpapirsruller med godbidder i mm.
Villa er med i bilen om morgenen for at aflevere pigerne, det betyder hun har været klappe-hund i skole og daginstitution -samtidig vænner hun sig til bilen. Hun har mødt nabo-hunde til leg -både voksne og hvalpe, hun er dygtig til at møde andre og respekterer de ældre og leger lige med de yngre.

Den første uge var Villa alene ca 4-5 timer dagligt -nu er hun alene mellem 5-6,5 timer og vores fornemmelse er, at det går godt. Om morgenen inden vi tar afsted, er hun ude og “krudte af” i haven, måske på en lille gå-tur -og til sidst 20 minutters mentaltræning.

Første gang Villa fik et “rigtigt” kødben (hos os), brummede hun nogle gange, da jeg ville ae hende, mens hun lå og gnavede. Jeg fandt nogle af hendes yndlings godbidder, satte mig med siden til hende og fodrede hende med dem, samtidig med hun havde kødbenet. Vi byttede lidt frem og tilbage, mens jeg med neutral stemmeføring talte beroligende til hende, holdte lidt på kødbenet mens hun gnavede -uden at fjerne det -og efterfølgende har der ingenting været, når hun har fået ben.
Villa har været helt renlig fra første dag. Om natten sover hun godt -og længe i weekenden i sit transportbur. Om dagen når hun er alene hjemme, er hun i vores køkken. Hun har tøjdyr og andet legetøj, ben af forskellige typer og får en kokon med leverpostej. Vi har en god fornemmelse af, at hun er så god til at være alene i køkkenet, fordi vi altid går ind og ud af døren med “neutrale” følelser, uanset om vi har været på toilettet eller på arbejde. Og fordi vi de første dage, når nogen forlod rummet, talte beroligende til hende. (Alt sammen på opfordring af Jeanette)
Det er en daglig fornøjelse for os alle -at hun er kommet ind i vores familie.

Kh Marlene Tarpgaard

Den 28.9.2014
Vores egen Cherry og sorte Floffy…

Den Sep. Fernando

Den 13.8.2014 Marley

Den 13.8.2014 Vila

August 2014 Charlie

Den 10.8.2014 Marley (4 mdr)

Vores første kuld mini/mellem Labradoodle F1B,
Labradoodle F1 Paris fik 5 hvalpe med mellem Pudel Ozzy den 1.2.2013.

Den 1.2.2015, Milwa 2 år

Hej. Hurra, i dag er Milwa 2 år! Hun er stadig den skønneste hund man kan tænke sig. Hun er ca 50 cm over ryggen, vejer ca 11 kg, helt perfekt størrelse til os. Mht. Allergi: selvom jeg har allergi for hunde, kløe i øjne, nyser og vejrtrækningsbesvær har jeg IKKE oplevet nogen gener overhovedet med Milwa. Hun er utrolig nem at “styre”, er altid glad og venlig overfor både mennesker og andre hunde. Hun fælder ikke men pelsen bliver redt jævnligt og derved bliver de døde hår trukket af hende, det har været super nemt at få hende selvom hun er vores første hvalp! Tak for hende, jeg kan kun anbefale alle at få en doodle fra jer 😉 mange hilsner fam. Watson

Den 1.2.2015 Karla 2 år

Den 14.10.2014 Karla

Den 9.8.14 Karla 1,5 år
Karla på stranden

Den 11.7.2014
Dear Jeanette,
Sorry that we have replied so late. Our family is having so much fun with Maxi. She is easy to take care of and has a great temperament. She loves to play with children and other dogs (especially young ones) She has grown to be just under our knees, but we love her size, she is easy to transport and you can take her almost everywhere. We love Maxi sooo much and she is always very happ and absolutly adorable dog. A great member of our family! Thank you for knowing how well this dog fits to us!!!

Den 1.3.2014 Luna

Hej Jeanette

Luna har det rigtig godt.Hun er en dejlig hund, som vier meget glade for. Hun er ca. 45 cmhøj ved skulder, 70 cm lang (ex hale) og vejer knap 10 kg. Hun har kraftig pels med masser af krøller og fantastisk flot mørk cognacsfarve.Pelsen vokser ikke noget særligt. Vi børster hende jævnligt. Så det har ikke været nødvendigt at få hende klippet.

Hun har et meget venligt og kærligt væsen. Er frisk påleg med alle og er ret aktiv. Hun er også en klog hund -blanding af puddel og labrador! Jeg har vedhæftet noglebilleder vi lige har taget af hende.

Vi har haft Lunatil hundetræning a 2 omgange – begynder og lettere øvet kursus. Min datter og jeg gik til træningen sammen.Træningen varmeget udbytterigt. Luna forstår og retter sig i et store hele eftervores kommandoer.

Hun er ikke den store spiser. Hun er meget glad for alt råt kød og ben. Tørfoderet vi købte hos Jer har vi stadig. Det har hun de sidste 2-3 måneder ikke været særlig begejstret for. Er det normalt at de indimellem ikke gider spise det?

Mange hilsner

(Vedr foder, ja så regulere de ofte selv, så da hun blev ca 8-10 mdr holdte hun op med at vokse og har ikke brug for så meget næring. Og så er kød jo altid bare bedre, ikk?! Men mon ikke hun spiser når hun har brug for det….)

Den 1.2.2014…Bertram 12 mdr.

Den 16.6.2013,Milwa
Hej Jeanette/Specialdogs
Lige en hilsen igen herfra Assens. Her går det rigtig godt, Milwa er stadig en super hund der er elsket af alle.
Pelsen er blevet meget lysere og er ikke så krøllet som tidligere, den er meget nem at holde, vi børster ca. en gang om ugen.
I dag måler hun ca. 38 cm over ryggen og vejer ca. 7 kg.

Vi træner mest med at få hende til at være uden snor, det er ikke altid hun lystrer når vi kalder, men med godbidder i lommen og hånden hjælper det, og så at hilse roligt på andre hunde og mennesker vi møder. Hun accepterer fint når hun ikke må hilse på andre hunde, men bliver vildt glad når hun får lov. Alt andet med at gå pænt i snor, sit, dæk, gi pote osv. klarer hun fint. Jeg mærker stadig ikke noget til min allergi, skønt- for jeg mærker med det samme når jeg er i samme rum som andre “normale” hunde. Vi glæder os til at komme til hvalpe-træf på søndag og håber der kommer nogen af Milwa´s søskende.
Glade hilsner fra Fam. Watson.

Den 16.6.2013, Karla
Hej med jer !


Milwa…flot skudt billed.

Her en lille sommerhilsen fra mig !

Jeg har det rigtig godt – over vejer nu over 6 kilo – lige nu kommer jeg mig meget og mine ben bliver lange – synes selv jeg er laber…

Jeg er er også igang på hundeskole og træner sammen med min mor – og jeg er lærenem og elsker at træne.

På to af billederne er jeg nybørstet . lækker blød pels – men den bliver nu hurtigt uglet til igen…

På to andre billeder er jeg på Sædding Strand / Esbjerg – bliver man sulten kan tang anbefales – ellers er det jo dejligt at ligge under parasollen – indtil man får øje på en anden hund ude i horisonten …

God Sommer til Specialdogs og min søskende og familier !

Karla

 

Karla..dejligt billed 🙂

Den 10.6.2013, Bertram
Hej Jeanette og Familie

Så har Bertram været hos “frisøren” for første gang – det tog han rigtig pænt. Det er utroligt men han ser større ud efter trimming og klipningen. Vi er begyndt til Agility – dog uden spring, for det må han ikke endnu. Han er ikke så glæd for slalom/zigzag men det skal nok komme.

På Bom, Ballance og A-buk er han lidt for hurtig så jeg skal passe på at han ikke falder ned – han er jo ikke så sikker på bennene endnu, men frygtløs det er han.

Vægt 8,9 kg

Jeg holdt min fødselsdag i lørdags med en masse mennesker, det tog Bertram flot, men hvor var han træt da de gik hjem. Der var mange der skulle nusse og lege med ham.

Hilsen Tina


Bertram med ny smart fritz..;-)

Den 24.5.2013, Bertram
Hej Jeanette og familie

Så er der gået 2 mdr. og alt er super. Bertram er faldet rigtigt godt til her hos mig.
Han har ikke lavet noget ballade – endnu – håber at det forsætter.
I dag skal vi til hans 16 ugers vaccinations og kontrol.

På tirsdag skal vi – Trickshundeklub på stranden – vis vejret er til det. Gider ikke vis det regner for meget.

Jeg er endelig kommet på Facebook, men har desværre fået smidt dine oplysninger ud så jeg kan
ikke finde specialdogs. Gider du sende det til mig ??? (Facebook gruppen hedder “Doodler-Sjælland“, der er ikke specialdogs)

Bertram er bare så skøn – alle synes han er dejlig. Han nyder sin have / terrasse.

Hilsen Tina Jensen

Bertram…

Den 1.5.2013, Milwa
Hej Jeanette/Specialdogs
Her er lidt nyt fra Assens og Milwa.

I dag har vi været ved dyrlægen for at få 12 ugers vaccinen, det gik rigtig fint og vi fik kun roser for vores perfekte hund!
Milwa vejer nu 4,2 kg og måler ca. 30 cm over ryggen. Hun har fordoblet sin vægt på de 4 uger vi har haft hende.

Vi er meget positivt overraskede over hvor “nemt” det har været at få en hvalp, hun er utrolig lærenem og vil gerne være med til alt hvad vi laver – også havearbejde. Og så er hun MEGET social og vellidt overalt hvor vi kommer, både af mennesker og dyr.
Fra første nat har hun sovet igennem, hun er alene ca. 4-5 timer om dagen og det går super. Ingen ødelagte ting, bare hun har sine bamser og får tyggeting. I dag fik hun ben fra slagteren, det var lykken – nu er vi lidt spændte på om maven kan klare det….
Mht. min allergi, har jeg ikke mærket noget overhovedet. Jeg kan slet ikke mærke at vi har fået hende, hverken kløe i øjnene eller på min vejrtrækning, vi er sikre på at det var den helt rigtige løsning at få en F1B-model.

Desværre kan vi ikke komme til hvalpetræf d. 12. maj, vi håber der snart bliver planlagt et nyt møde så vi kan komme over og forhåbentlig møde nogle af Milwa´s søskende.
Ha´det godt, vi glæder os til at se nyt på hjemmesiden,
Mange hilsner fra Familien Watson

Den 23.4.2013; Karla
Hej med jer alle !

Jeg har det godt ved min nye familie – og har i weekenden været i sommerhuset for første gang – det var jo en drøm og komme i klitterne – jeg spiser godt – men bruger også meget krudt – jeg vejer omkring 3 kilo nu.
I morgen skal jeg vacineres – og have et Pas.

Ellers prøver jeg at hæjlpe lidt til køkkenet og tømmer gerne opvaskemaskinen….

Håber vi ses til Hvalpetræf inden så længe !
KARLA

23.4.2013, Bertram
Hej Jeanette og Familien

Her er en lille hilsen fra Bertram.
Han har det godt, spiser, leger og er lidt fræk men har endnu ikke lavet ulykker. Desværre har jeg ikke fundet et hold hvalptræning endnu så jeg træner ham selv lidt.

Regner med at starte på et hold 20 maj.

Bertram har en del legekammerater han er sammen med næsten hver dag. I lørdags da jeg sad og så et program om isbjørne sad Bertram ved siden af mig. På et tidspunkt blev ham meget interesseret i isbjørnene og begyndte at knurrere –
måtte le, men også lige fortælle ham at de godt måtter være der.

Ellers går det fremad stille og roligt.
Hilsen Tina

Bertram

Den 10.4.2013, Vesper
Desværre er ikke alt nyt, godt nyt. Vesper er hoppet/faldet ned fra sofaen, og har brækket hø. bagbens skinneben. Hun blev opereret i går, og operationen er gået godt. Dyrlægen har indsat en metalplade som fastholdes af 4 titaniumsøm. Det der nu er håbet er, at knoglen holder. Problemet er at hun er så ung, og hendes knogler derfor er så umodne. På den anden side heler knoglen hurtigt netop fordi hun er så ung.

Det der nu venter er 4-6 uger hvor hun skal holdes i ro. Hun må gå og løbe på benet, men ikke hoppe, springe, lege vildt med os eller lege med andre hunde.

Efter omstændighederne har hun det godt, hun spiser og drikker som før, og hun gå ud i haven når hun besørger. Hun har stor gavn af sit bur, hvor hun hviler og sover.

Jeg er utrolig ked af at hun har brækket benet, fordi jeg synes at hun var kommet så langt med socialisering med mennesker og hunde og på alle måder er en dejlig hund.

Men hun SKAL bare godt igennem de næste par måneder. Jeg tænker, at vi skal bruge tiden på komandoer som “sit”, “dæk”, “på plads”, “gi´pote”, rydde legetøj op, gå pænt ved venstra fod og gå zik zak mellem pinde på række. (Har du andre idéer så sig endelig til).

Det jeg er ked af er at hun ikke kan være sammen med andre hunde i denne periode. Jeg håber at vi kan indhente noget af socialiseringen med hunde når de 4-6 uger er gået.

Jeg synes at vi var forsigtige med at bære hende op og ned fra sofaen, men et øjebliks uopmærksomhed kostede desværre Vesper dyrt. Hun har haft meget ondt, men er nu smertedækket med medicin. Og der er kommet lidt mere glimt i øjnene på hende, men hun er irreteret på den forbinding der skal sidde på hende de første 24 timer. I aften skal hun have forbindingen af, og så skal hun gå med en kegle om halsen ind til stingene fjernes om ca. 10-12 dage.

Mange fortrøstningsfulde hilsner
Anne Skovby

Ps. Dyrlægeregningen løber op på over kr. 20.000,-, og så ville det have været rart med en “sygeforsikring” på hunden, sygeforsikringen koster ca kr. 1.200,- årligt.

(Jeanette’s svar: “Søge opgaver” med næsen er rigtig godt til at mental stimulere hunde, 2x 20 minutter dagligt. Bogen “leg med din hund” er fyldt med sjove ideer, se på siden om “aktivering” )

Den 7.4.2013
Her en lille hilsen fra Esbjerg !

Karla har jo erobret alle hjerter i vore familier og kredse, og hun er godt tilpas med og trives i rollen som absolut midtpunkt.

Hun er faldet rigtig godt til i hendes nye rammer, og hun er utrolig tillidsfuld og naturligvis nysgerrig på alt og alle.

Hendes måltider har vi valgt til at være to gange om dagen – hvilket fungerer perfekt. Det handler jo om rytme i ind og udtag – og stort det har dette været rigtig godt – selvom vi naturligvis har haft enkelte uheld – da man jo ikke kan have 100% attention. Om natten klarer hun sig godt og vi kan nu strække den ved at gå til køjs ved 24.00. tiden – efter en god luftetur – og så sove til kl. 06.00. – og så på morgentur – det er rigtig flot – og hun sover fint på et dejligt tæppe på gulvet ved siden af mig, så kan min hånd lige nå hende hvis hun drømmer eller jeg må puffe til hende pga. snorkeri.

Vi har gradvist vendt hende til at være alene fra først en time – til at hun nu kan være alene uden problemer i 5-6 timer – rigtig flot !

Vi synes hun virker sulten næsten hele tiden – så vi har sat dosis lidt op – og okse tyggebenene som hun får når vi forlader hende er jo bare populære.

Jeg tror måske hun kunne have godt af lidt A38 – kan du anbefale dette ? – måske bare en gang i ugen ?- blandet med hundemaden eller isoleret ?

den har allerede lært komandoen SIT – 100% – og det er rigtig rart når man skal have snor på og af – og når man skal tørret sine poter – eller i det hele taget bare sige stille – det har kostet lidt godbidder men det er alt værd.
Nu skal vi træne at gå i snor – komme når man kalder – og naturligvis den almene opdragelse og introduktion til hundelivet hos os.

At træne koster kræfter – så derfor er det jo dejligt at man må få en lur i mor og fars sofa. I sengen må jeg ikke komme – men sofa er også O.K. for mig !

Mange hilsner

Karla-Lene-Anders

(Jeanette svare, A38 er godt for hunde og menneske maver, men jeg bruger det dog mest når maven driller lidt. Hvis hundehvalpe er sultne, bør man fodre dem lidt oftere og mere, feks 3-4 gange dagligt. Jeg fodre mine 3 gange dagligt efter de 8 uger og så får de 2 mellem måltider med tørrede kød eller rå ben. Hvalpe og unghunde må efter min mening spise så meget de vil , til de bliver for buttet, først da skruer jeg ned for mængden!)

Den 30.3.2013, Milwa
Hej alle sammen
Tak for en god dag igår, det var en fornøjelse at køre fra Ølgod med vores lille Milwa med en masse gode informationer og “fif”, du Jeanette ved jo godt hvad det drejer sig om….

Turen hjem gik rigtig fint, der var ikke noget brok fra bagsædet. Vi introducerede Milwa for buret og bryggerset da vi kom hjem, og så kæmper vi med at lære hende at gå tur med snor på, det er nu nemmest uden, synes Milwa, men det går altså ikke hele tiden.

I aftes da vi skulle i seng tog vi buret med i soveværelset hvor hun efter en del piveri/skrigeri faldt til ro omkring midnat og hun vågnede først kl. 5.30 her til morgen. Hun har ikke spist ret meget, og sover ikke ret længe ad gangen her i løbet af dagen, måske er det fordi der konstant er nye lyde der forstyrrer hende. Ha´det godt, vi skriver igen når der er gået nogen dage.
Mange hilsner Fam. Watson i Assens

Den 30.3.2013, Bertram
Hej Jeanette og Familie
En hilsen fra Bertram.

Turen hjem var lang og Bertram havde “et lille uheld”, en tissetår i bilen. Ellers gik turen godt. Hans første nat i sit nye bur gik nogenlunde, lidt piveri ca. hver time, men en hånd ned langs siden så faldt han til ro igen. Var oppe kl.2 og havde ham en tur i haven – ingen uheld i buret.

Der er lidt piveri når han er i sit alenerum, lige i starten og hver han ser mig når jeg skal til køkkenbordet, men det holder op efter et par minutter.

Det var koldt her til morgen og det havde sneet en del, så det har givet lidt problemer med at få Bertam til at tisse udenfor, sneen er for højt for ham at gå i, men jeg må bare blive ved med at prøve.

Der er vist ved at opstå et lille problem med at Bertram ikke vil spise når han er alene i sit rum. Han begynder at spise når jeg kommer der ud for at lege/være sammen med ham. Skal jeg gå igen eller bare lade ham spise ? Vis jeg går stopper han med at spise. På den anden side skal jeg jo ikke sidde og se på at han spiser, så jeg har valgt at gå og så må Bertram spise når han bliver sulten nok.

Vi havde vores første møde med en af naboernes hund -en stor Rottweiler – det gik rigtig godt. Bertram sad pænt ved siden af min fod. I morgen skal vi nok møde lidt flere hunde fra min hundeklub – Trickshundeklub.

Den er ikke så stor men der er hunde i flere størrelser.

Hilsen Tina

(Jeanette siger: Han skal nok spise når han bliver sulte, maden skal kun være hos ham 10 min 3 gange dagligt,
men bliv gerne hos ham når han spiser her de første dage hvis det giver ham tid/lyst til at koncentrere sig.)

Den 30.3.2013, Karla
Så er Karla flyttet ind – køreturen gik fint – hun var i super humør – vi har lejet og studeret – kigget omgivelser – og nu er det tid til en lur i mit nye hjem !
Vi er rigtig glade for hende !
God påske !


I Esbjerg har vi mange måger på himlen engang imellem –
det synes Karla var meget spændende !