Tesla’s mellem Flatdoodle F1B født den 24.7.2017

KLIPPEHUND

Der er ikke flere hvalpe til salg. 

Store Flatdoodle F1 Tesla fik igen hvalpe med mellem pudlen Ozzy.

De fik 12 levende hvalpe. 

3 sorte hanner og 2 sorte tæver 

2 lyse hanner og 5 lyse tæver 

Hvalpene fra deres kuld i 2016 er blevet ca 55 cm  og ca 18-20 kg.

De får en alm eller mere krøllede pels. Se billeder af søskende længst ned på siden. 

Hvalpene kan udleveres efter undervisningen fredag den 22.9.2017
(eller undervisning Lørdag den 7.10.2017 med prisstigning på 1.000,- eller den 21.10.2017 (12 uger) med prisstigning på 3.000 incl vaccine mv)

KLIK her for at få VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Vi beholder selv en tæve. “Beige” SOFIA
Fam. Dahl, kast han, Sort. “Grøn” BALTO
Fam. Jakobsen, kast han, Sort. “Lyseblå” SAMSON
Fam. Troelsen, kast han, lys/gylden “Brunlig” HENRY
Fam. Mikkelsen, steril tæve, lys/gylden “Rød” DJ
Fam. Klysner, steril tæve, lys/gylden “Lilla” MOLLY
Fam. Malgren-Hansen, steril tæve, lys/gylden “Rosa” YUCA
Fam. Reinhold/Skovgaard, steril tæve, lys/gylden. “Gul” BAILEY
Fam. Egeblad, steril tæve, sort “Gul” NOELLE
Fam. Jørgensen, steril tæve, “lyserød” WILMA
Fam. Ø. Carlsen, kast han, sort “Brun” ELVIS
Fam. Johansson, kast han, lys “Blå”

 

 

 

…………………………………………………………………………………

Den 30.10.2017

Tesla’s lyse dreng erl SOLGT. 3,5 mdr gammel. Går pænt i snor, hopper ikke op, bider ikke, renlig (Hvis han luftes). Pris 14.000.  SOLGT

 

Den 13.9.2017

Her er en lille historie om de hvalpe der er til salg pt: SOLGT

(SOLGT) Hvid/lys han:  Han bliver nok den største i kuldet, så måske omkring 55-60 cm i ryghøjde. Han har også en stor personlig, ville gerne være en af de seje og har en selvsikker og stolt udstråling, men er  dog en lille dreng inden i, nu og for evigt og er glad for at jeg alligevel er hans leder og tager ansvaret. Han vil gerne kysse sin seje leder lidt. Han vil elske at træne/lege med en selvsikker leder, men er også god til at gå selvstændigt ud i verden, tilpas nysgerrig. Han er ikke en specielt påtrængende hund, men en tilpas mellem aktiv hund der gerne vi ud og opleve verden. Han er selvfølgelig 100% venlig og kærlig og legesyg som alle vores doodler. Forventet voksen størrelsen 60 cm og 35kg.

(SOLGT) Rosa halsbånd, lys tæve: En lille pige med meget puddel let krop, bliver nok ikke så høj, måske omkring 50 cm i skulder højde eller mindre, men det er kun et skud i tågen. Hun er kvik som en puddel, lidt følsom og blød, men også meget fræk og fyldt med spilopper. Hun underkaster sig nemt og deler mange kysser ud.

(SOLGT) Gul halsbånd, lys tæve: En mindre men mere robust bygge pige, hun bliver nok heller ikke så høj, måske 50 cm. Hun er ret selvsikker og tør en masse. En kvik pige der gerne står forrest. Hun kysser ikke så meget. Men vil som alle doodler hygge, når legen er over. Træning og leg er vigtigt for denne kloge og selvsikre tøs.

(SOLGT)Brun halsbånd, sort han. Den lille dreng i klassen, med en slank krop, mon ikke han bliver 50-55 cm. Han er en nem og sød lille dreng, der indordner sig under de forhold han bliver budt. Han vil som alle doodler lege og hygge, men det er ikke ham der står i forreste række, dog heller ikke i bagerste. En stabil mellem hund.

(Solgt) Gul halsbånd, sort tæve. En robust bygget men ikke så stor pige, mon ikke hun bliver 50-55 cm. Hun er en lidt blid pige, men skal nok komme til at blomstre med tiden. Hun er bare ikke den modigste pige i klassen, men følger gerne med flokken. Hun skal bare have nogle gode leder, så bliver hun en lækker pige med et tilpas nemt sind. Kysse kan hun også lidt. En mellem tæve, men en godt lege og puttegen.

(Solgt) Lyserød halsbånd, sort tæve. En fin lille pige med en stærk puddel krop, mon ikke hun bliver omkring 50 cm.. En fiks, klog og selvstændig lille hund med mange puddel træk i krop og sjæl. Hun gider ikke gøre noget bare fordi de andre gør, hun går gerne egne veje, eller bliver bare hjemme. Så man skal gøre sig fortjent til hende kærlighed og tillid. Sikke en udstråling. Men husk, hun er bare en lille pige, der har brug for sit menneske for at fungere optimalt i denne besværlige menneske verden.  Hun hygger og leger gerne hos sin trygge familie.

 

Den 13.9.2017 (7 uger)

Den 12.9.2017 (7 uger)

Den 30.8.2017 (5,5 uge)
En ny video med de skønne hvalpe

Den 17.8.2017 (3,5 uge)
En dejlig video med de små hvalpe

Den 29.7.2017

Her er billeder af de nu 6 dage gamle hvalpe.

…………………………………………………………………………………..

Her er billeder af hel søskende fra sidst års kuld.

Alle disse dejlige unghunde på ca 12 mdr er klippet.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.