Tusak’s mini/mellem Doodledoodle født den 4.6.2022

Vores store Goldendoodle F1 Tusak har fået hvalpe med vores mini Cavapoo Soul.

Der er 3 hanner og 5 tæver

DER ER 4 HVALPE TIL SALG, DET ER “LILLA TÆVE” OG “ORANGE TÆVE” OG “LYSERØD TÆVE”OG “BLÅ DRENG”….BESTIL HER

Hvalpene vil som voksen blive ca 9-16 kg og ca 40-47 cm i ryghøjde. De flest bliver ca 10-13 kg og 43 cm. Far Soul har stærke gener der gør mange af hvalpene i den mindre altså omkring de 10-13 kg og han giver hvalpene mere farve.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid efter personlighed og ikke efter køn eller udseende.

Udlevering/undervisning
Kuldet har undervisning og udlevering næste gang lørdag den 1.10.2022 fra kl 10.00 til ca 19.00 …incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os. Næste undervisning er den 15.10.2022.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde, også til singler.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

RESERVERET :

Fam. Madsen RØD “Luna”
Fam. Overgaard SORT “Bobby”
Fam. Størup LAKS “Luna 2”
Fam. Ninn-Grønne GRØN


…………………………………………………………………………………………………………………………

Den 25.9.2022

ROSA/PINK PIGE…TIL SALG
Rosa/Pink virker egentligt bare som en helt gennemsnitlig doodlepige, en almindelig modig pige, der er lidt nysgerrig på at gå ud i verden, men som de fleste i dette kuld, har hun det fint med bare at være ved familien. Hun virker i nye situationer indimellem liiiidt blød, men hun er jo også kun en hvalp. Hun vil gerne hygge med familien uden at hun er vild klister anmassende hele tiden, men hun er dog nok mere kærlig end en alm dansk hund, hun kan også ligge og slappe gerne i nærheden af familien. Leg er hun naturligvis også frisk på, ellers er man vel ikke en rigtig doodle. Så endnu en skøn harmonisk doodle, til en helt almindelig familie.
K:3, M:4, S/B:4

Rosa/pink tæve
Rosa/pink tæve

Video af Rosa/pink

Her under er et link til endnu en lille fjolle video med rosa/pink, der dele kysser ud til corona ramt mor Jeanette

https://youtube.com/shorts/RNTCJDvy6R8?feature=share

Den 7.9.2022

ORANGE PIGE…TIL SALG
Orange er en super frisk og selvstændig pige, som også gerne deler masser af kysser ud, så en meget spontan, nysgerrig og ret modig pige, der endvidere er meget legesyg som doodler bør være, så endnu en super sjov doodle. Så er i til en fjollet initiativrige hund med masser af fantasi og overskud, så er orange nok noget for jer. Hun kan naturligvis også bare slappe af og lave ingen ting. Hun elsker at være sammen med sine mennesker, både når vi er aktive og når vi skal hygge bag efter.
K:2-3, M:3, S/B:3-4.

Orange pige
Orange pige
Orange pige
Orange pige

LILLA PIGE…TIL SALG
Lilla pige holder sig ikke tilbage, hun er bestemt mere fremme i skoene i forhold til sine brødre. Så her er en initiativrig og okay selvsikker pige, der er fuldt med fis og ballade, en super sjov hund. Hun er ret modig og tør det meste og vil være med til det hele. Nej hun er ikke hyperaktiv, bare dejligt aktiv når tiden er til det. Hun deler gerne masser af kysser ud og vil gerne hygge og nusse med familien, når al energien er brand af. (mentalt) Så hun søger en familien der vil træne/lege ret meget og som ønsker en frisk aktiv pige som også er ret så kærlig anlagt.
K:2-3, M:3, S/B:3

Lilla pige
Lilla pige
Lilla pige
Lilla pige

BLÅ DRENG….TIL SALG
Bl¨å dreng er en frisk og fjollet dreng der elsker at lege. Han ikke super modig, så indimellem kan han virke lidt behersket i nye situationer og har ikke brug for at suse alene ud i verden, men han vil super gerne følges med familien på eventyr. Han er ikke voldsom anmassende eller påtrængende, men elsker alligevel at blive nusses hvis vi tilbyder det, men han kan også ligge og slappe af, dog gerne lidt i nærheden af os eller ved fødderne. Som de fleste doodler, så går han ikke af vejen for en sjov bamse leg, så en almindelig aktiv og lidt fræk doodledreng. Han bør nok ikke bo i en larmende storby, men bare i en alm by hos en almindelig familie, der ønsker en dreng der ikke er alt for selvstændig.
K:3-4, M:4, S/B:4-6

Tusak blå
Tusak blå
Tusak blå

Lille video med Lilla og Orange og Bellis rød pige.
https://youtube.com/shorts/8dDHSAxWTTM?feature=share

Og en video med Tusak blå og Jersey Lyseblå og sort.

27.7.2022

Så kommer der nye billeder af hvalpene og en lille beskrivelse af deres personlighed.
Hvalpenes beskrivelser kan godt ligne hinanden ret meget, så prøv at fortæl mig (Jeanette) hvad i som familie lægger vægt på, så hjælper jeg jer med at finde frem til den hvalp der passer jer bedst.


BLÅ DRENG….TIL SALG
Bl¨å er ikke super modig, så som sort dreng er han også lidt behersket og har ikke brug for at suse alene ud i verden, men han følges gerne med familien på eventyr. Han er heller ikke voldsom anmassende eller påtrængende, men elsker alligevel at blive nusses hvis vi tilbyder det, men han kan også ligge og slappe af, dog gerne lidt i nærheden af os eller ved fødderne. Som de fleste doodler, så går han ikke af vejen for en sjov bamse leg, så en almindelig aktiv og lidt fræk doodledreng. Han bør nok ikke bo i en larmende storby.
K:3-4, M:4, S/B:4-6

Blå dreng
Blå
Blå i aktion

GRØN DRENG…SOLGT
Grøn er som Sort og Blå heller ikke den modigste dreng i klassen, han har også brug for en familie at følges med i nye situationer. Det er ikke fordi de virker rigtig nervøse, det er bare ligesom om de tænker at det er nemmere at blive tæt på det kendte, ligesom de er mindre dumdristige/risikovillige. Det kan dog ændre sig lidt med tiden, men måske har de arvet det fra mor Tusak, hun er også en dejlig harmonisk tæve, men ikke særlig risikovillig, så hun er en nem hund. Husk at i kendte omgivelser kan man ikke se den lille tilbageholdenhed, der virker de helt almindelige modige og nysgerrige.
Grøn elsker naturligvis også at lege, det ligger ligesom til vores doodler.
Han er dejlig kærlig uden af være vild påtrængende eller anmassende, men nyder bestemt at blive nusset af familien. Doodler kan ellers ofte virke meget anmassende. En lidt blød fyr, som nok ikke skal bo midt i en storby, men bare en almindelig by, hos en helt almindelig familie, der vil nyde en kærlig harmonisk dreng, der ikke er super vild men heller ikke for kedelig.
K:3, M:4, S/B:5-6 SOLGT

Grøn dreng

ROSA/PINK PIGE…TIL SALG
Rosa/Pink virker egentligt bare som en helt gennemsnitlig doodlepige, en almindelig modig pige, der er lidt nysgerrig på at gå ud i verden, men som de fleste i dette kuld, har hun det fint med bare at være ved familien. Hun virker i nye situationer indimellem liiiidt blød, men hun er jo også kun en hvalp. Hun vil gerne hygge med familien uden at hun er vild klister anmassende hele tiden, men hun er dog nok mere kærlig end en alm dansk hund, hun kan også ligge og slappe gerne i nærheden af familien. Leg er hun naturligvis også frisk på, ellers er man vel ikke en rigtig doodle. Så endnu en skøn harmonisk doodle, til en helt almindelig familie.
K:3, M:4, S/B:4


LILLA PIGE…TIL SALG
Lilla pige holder sig ikke tilbage, hun er bestemt mere fremme i skoene i forhold til sine brødre. Så her er en initiativrig og okay selvsikker pige, der er fuldt med fis og ballade, en super sjov hund. Hun er ret modig og tør det meste og vil være med til det hele.. Hun deler gerne masser af kysser ud og vil gerne hygge og nusse med familien, når al energien er brand af. (mentalt) Så hun søger en familien der vil træne/lege ret meget og som ønsker en frisk aktiv pige som også er ret så kærlig.
K:2-3, M:3, S/B:3

Lilla Pige

ORANGE PIGE…TIL SALG
Endnu en super frisk og selvstændig pige, som også gerne deler masser af kysser ud, så en meget spontan, nysgerrig og ret modig pige, der endvidere er meget legesyg som doodler bør være, så endnu en super sjov doodle. Så er i til en fjollet initiativrige hund med masser af fantasi og overskud, så er orange nok noget for jer. Hun elsker også er at tæt på sine mennesker, altså mens vi er aktive og når vi skal hygge bag efter.
K:2-3, M:3, S/B:3-4.


LAKS PIGE SOLGT
Laks er også en frisk pige, som er meget glad for sine mennesker, hun er næsten lige så fræk og fjollet som feks Orange, Rød og Lilla pige, men liiidt mindre modig, så hun skal have lidt mere hjælp i nye omgivelser. Hun elsker at være tæt på sine mennesker og lave noget med dem og hun glæder sig til at hygge med familien når dagen er omme. Endnu en frisk aktiv fjollet doodlepige, til en frisk aktiv familie, dog indimellem lidt tøset.
K:2-3, M:3, S/B:4 SOLGT

Laks pige
Laks pige

SOLGT SORT HAN SOLGT
Sort er en lidt på visse områder en lidt behersket dreng, han behøver ikke løbe forrest i nye situationer, så nysgerrig er han ikke eller måske er han bare ikke risikovillig, det kan dog ændre sig med alderen. Han er ikke af de mest anmassende og påtrængende doodler, han er mere selvstændig af væsen (Doodler virke oftest meget påtrængende), men kan kommer bestemt og ligger ved fødderne indimellem. Men er der en bamse man skal fange, så er han bestemt en af de hurtigste drenge i klassen, men han har ikke brug for at blive aktivere vild meget, bare helt almindeligt. Så en almindelig legesyg hvalpe, en mellem dreng, der gerne vil nusses lidt og deler også lidt kysser ud, men han har det fint med bare at ligge i kurven (under madrassen) eller på gulvet i samme rum som os.
K:4, M:4, S/B:5. SOLGT

Sort med et sort jord overskæg
Sort

RØD PIGE SOLGT
Rød er en tilpas fræk og okay modig lille pige (specielt når familien er tæt på) og så er hun en lille hyggetrold der gerne er tæt på sine mennesker, men som også kan hygge i kurven. Så hun er frisk på leg som alle vores doodler og går bestemt ikke af vejen for at tage initiativ til fjolleri og ballade, lige som vi forventer af en frisk aktiv lille hvalp. Hun er meget kærlig og slapper helt af når man nusser maven. Men hun skal stadig ud til en familie med masser af overskud til at træne og lege med en frisk hvalp.
K:2-3, M:3, S/B:4 SOLGT

Den 16.7.2022

Nye fælles videoer

Så fik jeg taget billeder af hvalpen. Vi beskriver først deres personlighed når de er ca 7-8 uger, for vi skal lære dem rigtig godt at kende.

Den 16.7.2022

Tusak rød tæve
Tusak blå dreng
Tusak Sort
Tusak Rosa
Tusak Lilla
Tusak orange tæve
Tusak Laks
Tusak Grøn

Den 15.7.2022 (6 uger)

Så er der lavet en fælles video med Jazz, Bellis og Tusaks hvalpe, de 3 kuld bor nu sammen 24/7.

Den 5.7.2022 (4,5 uge)

Den 28.6.2022 (3,5 uge)

Den 10.6.2022

Mor Tusak har være i bad og så er mælkebaren åben igen

Den 4.6.2022

Tillykke til Tusak og Soul med deres skønne vapser.


Her under kan i se billeder af deres hvalpe fra tidligere kuld