Maria Hagensen, Morud, Charlie 2015 (Dedee/Buster)

Vi er en famillie på 4 : mor og 3 børn hhv. 10, 4 og 2 år.

Da jeg besluttede vi skulle have hund faldt valget på en cavapoo og søgningen på nettet gik igang. valget faldt på Special dogs. Grunden hertil var 6 timers undervisning ifb. med afhentning af hvalpen og en sikkerhed i livslang rådgivning ( som jeg endnu ikke har gjort brug af pga manglende behov derfor).

Jeg er taknemlig for Jeanettes tålmodighed. Tror vi har talt sammen ialt 4-5 timer i telefonen inden Carlie kom hjem.

Et af mine opkald gik ud på jeg måtte spørge ind til hvalpenes socialisering indenfor de 8 uger, og udtrykket hvalpefabrik.
Som Jeanette sagde “ jo det kan vi da godt kalde det, men jeg har bare forstand på det jeg laver, og hvis du køber en stueopdræt har den muligvis fået forkerte billeder ind-men det har din hvalp ikke !!- og iøvrigt svarer det til at købe en mercedes samlet på en af deres fabrikker eller en der er samlet hos naboen !! “ Dén sammenligning kunne jeg skam godt forholde mig til. Jeg ønsker nemlig kvalitet, men udført på sådan en måde at jeg kan være TRYG !!

GUDSKELOV !!! d. 20 juni hentede jeg nemlig den sødeste hvalp-Charlie.
har nu haft ham i 2.5 uger og han kan nu være selv hjemme, sit, indkald, kurv ( han skal søge sin kurv istedet for at hænge under spisebordet), næsten renlig- næsten er fordi han endnu ikke kan holde sig længe nok til jeg tager afsted morgen til jeg kommer hjem eftermiddag. ‘
sover fra kl ca. 24-06 inde i sit natbur i sit alenerum.

Ydermere skal jeg da prale af charlie´s sind !! med 2 småbørn er han bare igennem cool-kærligheden er så gengældt. lyde af ALT ( og jeg skal ellers love for 2 små børn nok kan sætte det på prøve !!) genere ham ikke, fremmede hunde opsøger han ydmygt men nysgerrig, hopper ikke, gør ikke-logerer og vil hilse.

Han har nuværende været ved stranden, været i bad, klippet pels, kørt med i bilen, i skoven, ved brugsen, på havnen og han piber ikke og tager tingene helt oppe fra og ned !!

En lille reminder til mig om at hunden kopiere os, er den dag vi hentede ham og kom hjem. Vi gik i jordbærrene for at se hvor mange der var modne-Charlie har siden hoppet op i disse planter og plukket derfra. AK ja ….
jeg har det med at gå og nippe ukrudt når jeg går ude i haven med ham-også her har han kopieret mig; nu skal han lige nappe en mælkebøtte eller andet grønt på vejen…

det er meget tydeligt det er en hund vi fik hjem som er klar ti det videre liv. Jeannete selv beskrev det som en tom papkasse, vi skal fylde i-den beskrivelse syntes jeg faktisk svarer rigtig godt til det billede jeg syntes at have fået af min lille hund. Tydeligt han er klar til at lære hvilken voksen hund jeg ønsker han skal være med tiden. og jeg glæder mig over at min tanker om det hårde arbejde med en hvalp blev gjort lidt til skamme fordi med det sind Charlie har, er det simpelthen så nemt.

Det eneste trælse jeg har at sige, er en dag han kom ind med en FRØ !! Der var han lige lovlig meget hund og den med “ aj , adr det gør vi ikke her , blev til” skriiiiig- NEJ ADR !!! Marcuuuuuus kom og tag dig af din hund ( det var sønnen på 10 år…)
og det gør mig rent faktisk ikke så meget hvis han kopiere mig til at være bange for frøer-det passer mig ganske fint !!!

😀

Cavapoo Charlie