Story’s store Goldendoodle F1, født den 11.9.2021

Vores store lyse Golden Retriever Story og vores store lyse Puddel Leparker har fået 8 hvalpe sammen.

De fik 4 hanner og 4 tæver.

Der er ikke flere hvalp til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 27-37 kg og ca 57-70 cm i ryghøjde

Disse hvalpe vil blive lyse og de får klippepels.

Udlevering/undervisning

Da dette kuld er over 8 uger, kan nye hvalpekøbere få undervisning samme med nogle andre kuld, spørg venligst vedr dato ….kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

Er i i tvivl om fordel og ulemper ved at få en lidt ældre hvalp, så kontakt os os få en snak om det.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf til hvalpene i min 12 mdr.

RESERVERET:

Vi beholder selv RØD “JUNE” og Rosa “BEE”

Fam. Bruun Sørensen LYSERØD
Fam. Kildegaard Larsen ANTRACIT GRÅ
Fam. Eghøj LAKS
Fam. Buch LYSEBLÅ “Leon”

Fam. Andersen BRUN “Jackson”

Fam. Knudsen BLÅ ” Markus”


Så burde alle have modtaget en mail fra os med forberedende “læsestof”.
Tjek evt spam mappe.

Den 15.4.2022 (7 måneder) SOLGT

Den søde bløde dreng “Markus” …se mere om ham lidt længere nede på denne side..

SOLGT

Her under er det BLÅ dreng “Markus”, han er her 19 uger.
Han vejer nu 17 kg og er ca 54 cm, så vi forventer han bliver ca 35 kg og ca 65 cm høj i ryghøjde, altså en dejlig stor dreng.

En dejlig mellem dreng, der meget gerne vil leger og han er tilpas nysgerrig, men ikke dem modigst dreng i klassen. Er glad for at nusse og hygge uden at behøve kontakt hele tiden. (K:3, M:3/4, S/B: 5)

Han er ved at skifte sin hvalpe pels, så den er lidt slidt, men se den mørke farve der kommer fra fra bunden på rygge af ham.

Han er blevet kastreret og er færdig vaccineret mv mv og koster nu kr. 24.000,-

Se en mørk pels der kommer frem….

SOLGT SOLGT

SOLGT Her under er det BRUN dreng “Jackson”, han er her 19 uger. SOLGT
Han vejer nu 20 kg og er ca 53 cm, så vi forventer han bliver ca 35-40 kg og ca 60-70 cm høj i ryghøjde, altså en dejlig stor dreng.

En harmonisk dreng, med en skøn selvsikker udstråling. Han er egentligt ret behersket og ikke voldsom vovet i sine handlinger når vi er på tur, men han er tilpas nysgerrig og tør det meste sammen med sine mennesker. Men han ELSKER en god leg. Han virker ligesom lidt voksen i sine handlinger. Han elsker også at hyggenusse med sine mennesker, men behøver ikke ligge på os 24/7. (K:3/4, M:3, S/B: 3)

Billederne er taget om aftenen med blits.

Her har jeg klippet pelsen foran øjnene, så man bedre kan se han smukke øjne.

IKKE TIL SALG, vi beholder hende selv og hun hedder “BEE”

Her under kan i se Rosa pige “ROSA”, hun er 19 uger.

Hun er en okay selvstændig lille pige, der ELSKER at lege. Hun vil egentlig gerne være en af de mere seje piger, som tør en masse, men hun er jo stadig bare en lille pige. En hyggestund med god massage, ja det siger hun heller ikke nej til og hun ligger gerne i nærheden af sin familie. K.3-4 M: 3 S/B:4


Den 26.1.2022

SOLGT SOLGT

SOLGT Her under er det LYSEBLÅ dreng “BALOO”, han er her 19 uger. SOLGT
Han vejer nu 19 kg og er ca 50 cm, så vi forventer han bliver ca 35-40 kg og ca 60-70 cm høj i ryghøjde, altså en dejlig stor dreng.

En okay selvsikker af sin alder og mental stabil og harmonisk dreng, der nyder bare livet. Ikke den mest legesyge hvalp, men hygge og samvær er hvad han ønsker, uden at han er overdræven påtrængende. En okay selvstændig dreng, der oftest virker ret rolig og harmonisk af en ung fyr at være, uden at være overmodig. Man han er bestemt med på alm fysisk aktivitet mv. Passer bedst til en mere voksen familie uden børn der ønsker meget leg. Børn skal have legesyge hvalpe.

Lyseblå
Lyseblå
Lyseblå
Lyseblå
Lyseblå
Han slapper fint af med vores ansatte.

Den 27.20.2021 ( næsten 7 uger)

Skønne er de alle samme, ikke ?

Hvis i ønsker jer sådan en dejlig stor doodle basse, så kontakt os og vi tager en snak om hvalpene og så finder vi i fællesskab frem til hvem af dem der passer bedst til jeres familie. Nu kender vi nemlig deres personligheder.

SOLGT Antracit grå dreng (K: 3/4, M:3/4 S/B: 4)
En lille mellem dreng, der er selvsikker uden at være dumdristig.
Lyseblå dreng (K:3/4, M: 4, S/B: 3)
En selvsikker, mental stabil og harmonisk dreng, der nyder bare livet. Ikke den mest legesyge hvalp, men hygge og samvær er hvad han ønsker, uden at han er overdræven påtrængende. En okay selvstændig dreng, der oftest virker ret rolig og harmonisk af en ung fyr at være. Passer bedst til en mere voksen familie uden børn der ønsker meget leg. Børn skal have legesyge hvalpe.
SOLGT Lyserød tæve (K:2/3, M: 3/4, S/B: 4/6)
En lille pleaser pige, der elsker sine mennesker. Hun elsker en go leg og al samvær med familien. Hun har ikke så stort behov for at opleve verden alene.
Rosa tæve (K:4, M:3 S/B:4)
En selvstændig lille pige, der ELSKER at lege. Hun vil egentlig gerne være en af de mere seje piger, som tør en masse, men hun er jo stadig bare en lille pige. En hyggestund med god massage, ja det siger hun heller ikke nej til.
Rød tæve (K:3/4, M: 4, S/B:4/6) HENDE BEHOLDER VI SELV.
En af de mere behersket piger, der ikke ønsker konflikter. Men ellers en skøn mellem hund. Hun vil som alle doodler gerne hygge/nusses, men behøver ikke ligge over på os hele tiden, men søger os gerne når vi slapper af. Leg er der også behov for. Ikke den modigste pige i klassen, men heller ikke for sensitiv.

Her under er hun blevet 12 uger og går nu også rigtig pænt i snor 👍

Blå dreng (K:3, M:3/4, S/B: 5)
En mellem dreng, der meget gerne vil leger og han er tilpas nysgerrig, men ikke dem modigst dreng i klassen. Er glad for at nusse og hygge uden at behøve kontakt hele tiden.

Den 5.12.2021 Se her under er nye billeder af drengen med de smukkest øjne (Blå han), han er 12 uger gammel.

SOLGT Laks tæve (K: 3, M:3 S/B: 3/4))
En stabil tæve, der tør det meste. Hun søger en del kærlig kontakt hos sine mennesker. Hun elsker også en god leg og er tilpas doodle fjollet.
Brun dreng (K:3/4, M:3, S/B: 3)
En selvbevist dreng men en skøn selvsikker udstråling. Han er egentligt ret behersket og ikke voldsom vovet i sine handlinger når vi er på tur, men han er tilpas nysgerrig og tør det meste sammen med sine mennesker. Men han ELSKER en god leg. Han virker ligesom lidt voksen i sine handlinger. Han elsker også at hyggenusse med sine mennesker, men behøver ikke ligge på os 24/7.

Den 23.10.2021 (6 uger og 1 dag)

En fælles video mere flere kuld

Den 16.10.2021

Lydtræning…

Den 14.10.2021

En lille video med lidt leg. Der var desværre skruet meget op for varmen i rummet (26 grader), ved en fejl, så alle havde det lidt for varmt og hvalpene ville derfor gerne tilbage til deres rum, hvor der ikke er et lunt tæppe over alt.

Den 11.10.2021 (4 uger og 2 dage)

Hygge med mor i hvalperummet.

Den 9.10.2021

En lille video fra i dag, vi løb desværre tør for strøm

Den 7.10.2021 (næsten 4 uger)

Den 29.9.2021

Nu er hvalpen 16 dage gamle og de vokser super godt. Men ud over at spise, ja så laver de faktisk ikke noget endnu. Hvalpe er født med lukket øjne og øre og de åbner ca nu, men øjnene kan endnu ikke rigtig bruges, det tager flere uger inden de kan se normalt. Lige nu skal de heller ikke noget, de skal blot spise og sove.

Den 19.9.2021 (8 dage)

Den 11.9.2021.

8 lækre store hvalpe kom er 🙂

Så føder hun …


Her er et billede af en stor Goldendoodle F1 på 60 cm og 28 kg.

Det er Sidney, i fuld pels, hendes mor er søster til Story og hendes far er LeParker, som også er far til dette kuld, så hvalpene kommer til til at ligne hende. Se lige de øjne 🙂

Den 25.1.2022

Storesøster Sidney har lige fået taget røngtenbilleder af hofter og Albuer, som alle vores avls hunde får gjort inden de må bruges i avl, og hun var naturligvis super fin i hofter og albuer, tillykke til Sidney.
På billederne her under er hun lige vaske og redt igennem.