Sidney’s mellem Doodledoodle født den 21.11.2022.

Vores store Goldendoodle F1 Sidney og vores mini/mellem Doodledoodle Jordy, har fået hvalpe sammen for først gang.

Det er både Sidney og Jordy’s først kuld nogen sinde. Så det er så spændende. Men vi ved dog ca hvordan de kommer til at se ud som voksne, for vi kender de gener de er lavet af. De kommer til at ligne alle vores ender doodler med klippepels.

De fik 3 tæver.

Der er INGEN hvalp til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 20-25 kg og ca 50-55 cm i ryghøjde. Da dette er deres først kuld, er det lidt svært at være helt sikker på størrelsen.

Disse hvalpe vil blive lys/gyldne og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende mv.

Udlevering/undervisning
Sidney’s kuld vil have undervisning og udlevering lørdag den 21. Januar 2023 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik. I kan også vælge at deltage i undervisningen den 7.1.2023, men i kan først afhente hvalpen fra den 16.1.2023, når den er blevet 8 uger. Der er også mulighed for at vente og deltage i undervisningen den 28.1.2023. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os. Vi kan passe hvalpen hvis i skal på vinterferie.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Emmzo Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET:

Fam. Madsen/Andersen “Kenya” GUL

Fam. Carlson RØD

Fam. Oxholm/Brodersen “Sascha” LYSERØD


Den 11.1.2023

Så er hvalpene blevet fordelt, tillykke med jeres hvalp 🙂

Vi har lige valgt at få dyrlægen til at give lyserød og rød pige et par sting ved øjnene, da øjenlåget rullede “lidt” og derved generede hvalpenes øjne lidt. Vi har prøvet dette hos en enkelt hvalp tidligere og de to sting var løsningen og hvalpene krævede ikke yderligere behandling. Hvalpene burde ikke få behov for yderligere indgriben, skulle det alligevel kræve yderligere behandling, er det på opdrætter regning, oplyses det i kontrakten. Det ser lidt drastisk ud pt pga barberingen.

Gul pige
Gul pige

Lyserød pige
Lyserød pige

Rød pige
Rød pige

——————————————————————————————————–

Den 1.1.2023

Fælles video og billeder med andre kuld


Den 19.12.2022

Den ene af Sidneys piger skal en tur ind til dyrlægen og have et sting ved hvert øje, da det er ligesom øjenlåget ruller lidt, men det bør være korrigeret når de er 8 uger.

Den 9.12.2022

Hvalpen er kun 18 dage dage gamle, men sikke de vokser. Der er jo kun de 3 piger og de har den store mor Sidney helt for sig selv, så der er rigeligt mad til alle, så de vokser hurtigere en gennemsnit. Om få dage kommer de ud af fødekassen, selvom de ikke er helt nok udviklet fysisk og mentalt, til at finde rund i et større rum, men som man kan se så tisser de lige der hvor de skal sove, så de skal ud og have mulighed for at gå lidt væk for at besørge.
Fødekassen er ca 120×120 cm.

Den 21.11.2022

Tillykke til Sidney og Jordy med de 3 piger


HER UNDER ER BILLEDE AF MOR SIDNEY (lys) OG FAR JORDY (Gylden)

Sidney er lavet af Golden Retriever + konge puddel.
Hun vejer ca 33 kg og er ca 60 cm i ryg højde.
Jordy er lavet af Flatcoated Retriever+ konge puddel + mellem puddel + Cavalier King Charles spaniel + dværg puddel. Han vejer ca 13 kg og er ca 47 cm i ryghøjde