Savannah’s mini/mellem Labradoodle F1B hvalpe

Labradoodle F1 Savannah, har fået 9 levende hvalpe med Toy Puddel Peanut, den 17.3.2021.

4 hanner og 5 tæver.
3 harlekin hanner og 1 brun han
3 harlekin tæver og 2 brune tæver

Der er ingen hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 8-15 kg og ca 38-45 cm i ryghøjde

Disse hvalpe vil blive brune, cafe, harlekin/to farvet, og de får klippepels.
Se mere om farver nederst på denne side.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende, farve mv.

Udlevering/undervisning
Begge kuld har undervisning og udlevering Lørdag den 15.5.2021 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr neutalisering, avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Neutralisering
Disse hvalpe bliver ikke neutraliseret (kastreret/steriliseret) inden de flytter fra Specialdogs som 8 ugers, ejerne skal derimod selv henvende sig til vores dyrlæger og får det gjort når hannerne er ca 5-6 mdr og tæverne imellem de første 2 løbetider. Neutraliseringen er med i prisen. Se mere her

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 16.500,- incl moms og incl neutralisering.

RESERVERET:

Vi beholder selv 2 tæver. Orange og Rød
Fam. Sørensen/Duedal “Milo” Grøn
Fam. Grøn “Carlo” Blå
Fam. Rosendahl “Nora” Lille pigen
Fam. Holm “Eddie” Grå
Fam. Vandsø “Maggie” Gul
Fam. Reedtz “Carla” Lyserød
Fam. Hansen “Bluey” Lyseblå

Husk at søge medlemskab i vores lukket FB gruppe “Specialdogs Doodler”, KUN for familierne på reserveret listen her over.


AVISER AVISER AVISER
Vi mangler som altid AVISER. Vi bruger dem som toilet hos hvalpene fra de er 3-6 uger. Så der skal mange aviser til. I skal IKKE bruge aviser hjemme hos jer, hvalpene er til den tid i stand til at holde sig og tisse udendørs.
Men er i søde at medbringe jeres AVISER til os, når i kommer til udlevering?


Den 13.5.2021

Mørke blå
Grøn
Grå
Gul
Lille pigen
Lyseblå
Lyserød
Orange “Solo” vores egen hund
Rød “Juno” vores egen hund

Den 10.5.2021

Den 9.5.2021

Så er hvalpene fordelt og resten af kuldet bliver solgt til de familier som de passer til psykisk, ikke ud fra størrelsen, farve eller køn.

Der kommer billeder af de solgte hvalpe i morgen.

Den 5.5.2021

Den mindste tæve er ikke med på videoer, da hun er inde hos Bellis. Den store brune dreng, er Queens hvalp.

Den 4.5.2021 ( 6 uger)

Her kommer lige en bunde billeder af hvalpene, men de stod ikke stille hihi

Den 15.4.2021 (4 uger)

Den 11.4.2021 (25 dage)

Hvalpene er nu 25 dage gamle og er kommet ud af fødekassen. De skal nu til at begynde at opleve verden. Det er såmen ikke meningen at de skal sååå meget i denne alder. De er begyndt at få fast føde tilbudt, altså råt hakket kød som de ville få i naturen, så nu kommer de også til at udvikle sig endnu hurtigere fysisk, da Barf er power mad. Deres øjne fungere absolut ikke optimalt, men det gør ikke noget, for de skal også bare blive hjemme i den trygge hule. I naturen ville de nu, begynde at kikke lidt ud af deres jordhule, men de løber inden steder, for hjernen, benene, øjnene fungere ikke optimalt endnu. Men det går ret stærkt, for allerede om en uge kan de lege lidt med hinanden og endda gå op til 3 meter ud i rummet 🙂

Den 5.4.2021 (19 dage)

Der sker ikke så meget i kassen endnu. Men de er begyndt at åbne øjnene og rejse sig op at stå indimellem, med det vare nok lige nogle dage endnu inde der for alvor kommer gang i dem. Om en lille uge kommer de ud af kassens trygge ramme og så starter deres liv indlæring stille og roligt.

Den 22.3.2021 (5 dage)

Desværre mistede vi i alt 4 hvalp, de var ikke stærke nok, måske havde de taget skade af den lide hårde måde de kom til verden på.

Den 17.3.2021

Hvalpen kom til verden via kejsersnit, da mor Savanna pludselig blev meget dårlig. Så kl 5 om morgenen måtte vi til dyrlægen. Heldigvis endte det hele godt. 13 hvalpe var der inde i lille Savanna på 12 kg.

Vi mistede dog 2 hvalpe inde for de første dage, æv æv. Men resten af flokke trives.

Her under kan i se hvalpe fra ligende tidligere kuld.