Sandy’s mini/mellem Goldendoodle F1 født den 1.11.2023

Vores Golden Retriever Sandy har fået 9 hvalpe sammen med vores lille toy Pudel Harley.

Der er født 9 hvalpe, 7 tæver og 2 han.

DER ER INGEN HVALP TIL SALG BESTIL HER

Hvalpene vil som voksen blive ca 12-18 kg og ca 40-48 cm i ryghøjde.
Oftest bliver tæverne omkring 12 kg og 42 cm og hannerne bliver omkring 18 kg og 48 cm.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid efter personlighed.

Udlevering/undervisning
Bare spørg os hvornår der er mulighed for undervisning igen….  (den 16.3.2024, fra 10.00 til ca 19.00)
Fravælger man at deltage i undervisningen…så kan de flytte når det passer jer.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

LÆS PÅ TRUSTPILOT HVORFOR I BØR KØBE EN DOODLE HOS OS 😁

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde, også til singler.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn, er kr. 18.000,- incl depositum og moms.
Med i prisen er en skøn hvalp, chip, sundhedsbog, puppy vaccine og 7 timers undervisning og livlang rådgivning.

RESERVERET :

Vi beholder selv ROSA til videre avl. “Isa”

Fam. Kofoed-Jensen, LAKS “Maggie” (Uden)
Fam. Thomsen/Christensen, LYSEGRØN “Walther”
Fam. Sasss Homann, LYSERØD “Lulu”
Fam. McNeary, LILLA “Agnes”
Fam. Christensen, ORANGE “Ella”
Fam. Nord Rasmussen PINK “Frida” Uden

Fam. Joensen RØD PRIK “Gaia”

Fam. Gang-Pedersen, LYSEBLÅ MØNSTER


Se billeder og info om hver enkelt hvalpe personlighed, lidt længere ned på siden….

Den 8.3.2024

Lyseblå mønster SOLGT

Den 30.1.2024
I dag er hvalpene næste 13 uger og vi tog nye billeder og vi har vejede dem, se vægten under deres billede.

Lyseblå mønster, dreng (SOLGT)
Han er en dejlig mellem dreng, han virker ret selvstændig, så han har bla ikke brug for at mænge sig på os 24/7, men han er dog stadig almindelig kærlig imødekommen og vil gerne hygge og nusses som man forventer af en familiehund, men han er ikke helt så påtrængende som vores Doodler ellers har tendens til at være. Han er almindelig dejlig fræk, fjollet og legesyg og egentligt ret eventyrs lysten og nysgerrig, uden at være overdreven modig.
K: 4, M: 4, S/B: 4/5

lyseblå mønster 8.1 kg
Lyseblå mønster

Rød prik SOLGT
Hun er den mindste i kuldet, men hun er bestemt også en af de mere kvikke og friske hvalpe i kuldet. Hun har virkelig mod på rigtig meget og hun går da gerne forrest, dog uden at være overdræven dumdristig, men meget nysgerrig og tilpas selvstændig. Indimellem så svigter modet alligevel, for hun er bare en lille bitte pige endnu (griner). Så ønsker man sig en lille pige der er harmonisk og som tror hun er modig, super frisk og tilpas aktiv, som vil elske at træne og lege, så er rød prik en passende hvalp til jer. Hun er også dejlig kærlig opsøgende/imødekommende, elsker at putte ind til os. Så hun er hvalpe der ligger højt på alle parameter. Hun er også godt til at slapper af og være rolige når hendes behov bliver dækket, så hun er ikke hyper, bare meget kvik, ikke vild!.
K: 3, M: 3, S/B: 3/4

Rød 5.1 kg
Rød

Pink pige SOLGT
Hun er en lige over mellem hund, en af de mere kvikke, nysgerrige og lidt selvstændig piger, men hun også dejlig kærlig, tilpas fjollet og ret så legesyg, altså som vi forventer af en frisk ung Doodle pige. Så en pige med lidt mere af det hele i forhold til en gennemsnitlig traditionel Retriever. (Retriever som ofte bliver lidt kedelig med alderen) . Uden at være extrem eller hyper eller lignende, bare lidt “mere”. Hendes personlighed er nok hvad vi kalder en gennemsnitlig doodle, der er godt modig, altså alle tal ligger over alm gennemsnit dansk hund på 5.
K: 3-4, M: 3-4, S/B: 3/4

Pink, 5.9 kg
pink

Lyserød mønster SOLGT

Lyserød 6 kg
Lyserød

Orange SOLGT

Orange 5,7 kg
Orange

Lysegrøn SOLGT

Lysgrøn 7.35 kg
Lysegrøn

Lilla SOLGT

Lilla 6.4 kg
Lilla

Rosa (ikke til salg, hende beholder vi selv “Isa”

Rosa, Isa 6.0 kg
Isa
isa

Den 27.1.2024

https://vm.tiktok.com/ZGerGqE4h/

Den 25.1.2024

Billeder og video fra haven

Den 16.1.2024

Så kom hvalpene om i det område vi kalder haven…

Den 13.1.2024

https://youtube.com/shorts/o58_YK4-P1E?si=_vahae5Yfam6tqAf


Den 5.1.2024

Et lille aften besøg hos hvalpene i deres natrum..

Den 29.12.2023 (8 uger)

Den 24.12.2023 (7,5 uge)

Den 20.12.2023 (7 uger)

Lyseblå mønster, dreng
Han er en dejlig mellem dreng, han virker ret selvstændig, så han har bla ikke brug for at mænge sig på os 24/7, men han er dog stadig almindelig kærlig imødekommen og vil gerne hygge og nusses som man forventer af en familiehund, men han er ikke helt så påtrængende som vores Doodler ellers har tendens til at være. Han er almindelig dejlig fræk, fjollet og legesyg og egentligt ret eventyrs lysten og nysgerrig, uden at være overdreven modig.
K: 4, M: 4, S/B: 4/5

lyseblå
Lyseblå

video fra den 11.1.2024

Lyseblå 11.1.2024
Lyseblå den 11.1.2024

Pink pige (Til salg)
Hun er en lige over mellem hund, en de mere kvikke, nysgerrige og lidt selvstændig piger, men hun også dejlig kærlig, tilpas fjollet og ret så legesyg , altså som vi forventer af en frisk ung Doodle pige. Så en pige med lidt mere af det hele i forhold til en gennemsnitlig traditionel Retriever. (Retriever som ofte bliver lidt kedelig med alderen) . Uden at være extrem eller hyper eller lignende, bare lidt “mere”. Hendes personlighed er nok hvad vi kalder en gennemsnitlig doodle, altså alle tal ligger over alm gennemsnit dansk hund på 5.
K: 3-4, M: 3-4, S/B: 3/4

Pink
Pink

Rød prik (Til salg)
Hun er den mindste i kuldet, men hun er bestemt også en af de mere kvikke og friske hvalpe i kuldet. Der er gang i denne fysisk lille pige. Hun har virkelig mod på rigtig meget og hun går da gerne forrest, dog uden at være overdræven dumdristig, men meget nysgerrig og tilpas selvstændig. Indimellem så svigter modet alligevel, for hun er bare en lille bitte pige endnu (griner). Så ønsker man sig en lille der tror hun er modig, super frisk og aktiv, som vil elske at træne og lege, så er rød prik en passende hvalp til jer. Hun er også dejlig kærlig opsøgende/imødekommende, elsker at putte ind til os. Så hun er hvalpe der ligger højt på alle parameter. Alle hunde slapper af og er rolige når deres behov er blevet dækket, så hun er ikke hyper, bare meget kvik.
K: 3, M: 3, S/B: 3/4

Rød prik
Rød prik
Rød prik den 13.1.2024
Rød prik den 13.1.2024

Orange pige (Til salg)
Hun er en rigtig mellem pige. Ikke for meget og ikke for lidt på alle punkter. Okay hun er måske lidt mere frisk og legesyg en gennemsnit familien hund, men ellers mellem kærlig imødekommen/opsøgende, mellem almindelig modig. Hun virker egentligt tilpas selvstændig og alligevel vil hun gerne være sammen med sine mennesker og går ikke af vejen for hygge og nusse samvær. Så hun passer til en familie der netop ønsker sig en lidt mellem og tilpas selvstændig hund og ret legesyg pige.
K: 4, M: 3-4, S/B: 4

Orange
Orange
Orange den 13.1.2024
Orange 13.1.2024

Rosa pige (Hende beholder vi selv til videre avl)
Hun er en mellem pige, der til tider er lidt blød, dvs hun er altid er så risikovillig, måske skal man kalde hende lidt konfliktsky, dvs indimellem så overvejer hun faktisk risikoen ved det hun er ved at springe ud i. Andre hvalpe kan måske være mere dumdristige/risikovillige. Men i de omgivelser hun er kendt med, er hun almindelig fræk og dejlig legesyg. Hun er også mellem de ret så kærlig opsøgende/imødekommende hvalpe, som meget gerne vil hygge og nusse og lege med familien, altså noget mere end en gennemsnitlig dansk hund.
K:3, M: 3-4, S/B: 5

Rosa
Rosa

Lilla pige (SOLGT)
Hun er en dejlig mellem pige, lidt blød og lidt konfliktsky og ikke særlig risikovillig, hvilket betyder at hun helt ikke deltager i noget som tidligere har givet ballade eller som virker meget nyt, for hun ønsker ikke konflikter. Så er hun blevet irettesat, så undgår hun helst den situation igen. Hvilket egentligt er meget praktisk, det gør at hun virker som om hun tænker over livets detaljer. og lære hurtigt af dem. Eller er hun bare en tilpas, fræk, legesyg, nysgerrig, kærlig pige, som man forventer af en dejlig hvalp. Hun er ikke mellem de mest kærlig påtrængende Doodler, mere ala en almindelig gennemsnit dansk hund kærlig påtrængende/imødekommende. Men hun vil bestemt gerne hygge og nusse og ligge og hygge i sofaen om aftenen, altså som man forventer af en dejligt kærlig familiehund/doodle.
K: 4, M: 4, S/B: 5 (SOLGT)

Lilla
Lilla

Lilla den 11.1.2024
Lilla den 11.1.2024

Lyserød pige SOLGT
Hun er mellem de mere friske, kvikke og aktive tøser, der tør og vil mere i livet end en gennemsnitlig hund. Hun passer altså godt til en frisk aktiv familie, der elsker når der er gang i den og som søger sjove oplevelser i hverdagen, sammen med familie. Hun er ikke hyper, blot mere kvik end en gennemsnitlig dansk hund,. Husk at selv de mere modige hvalpe, er blot små hvalpe, og deres mod svigter også indimellem. Hun er også ret så kærlig opsøgende/imødekommende som vores doodler er avlet til at være, så forvent at hun søger fysisk kontakt mange gange i løbet af dagen og sofahygge om aftenen. Og hun er naturligvis helt rolig når hun er velstimuleret.
K: 3, M: 3, S/B: 4 SOLGT

lyserød mønster
Lyserød mønster
Lyserød mønster 13.1.2024
Lysrød mønster den 13.1.2024
Lyserød mønster 13.1.2024

Lysegrøn dreng SOLGT
Han er en rigtig menneske hund, som prioritere kontakt med sine mennesker rigtig højt. Så han er det vi kalder en meget kærlig opsøgende/imødekommende hvalp, altså en lille klister dreng. Men han vil også lege og være aktiv og fjollet som vi forventer af en frisk ung Doodle dreng. En super stabil og lidt naiv mellem dreng, vil egne sig godt som besøgshund eller lignende….pga han stor behov for kontakt og hans lidt naive væsen.
K:2-3, M: 3-4, S/B: 3/4 SOLGT

lysegrøn
lysegrøn
Lysegrøn den 11.1.2024
Lysegrøn 11.1.2024

Laks/Gul pige (SOLGT)
Hun er en af de mest kærlig opsøgende/imødekommende/påtrængende piger i kuldet. Så er man til en lille klister hund, så kik lige på hende. Hun forventer at i er klar til fysisk kontakt rigtig meget i løbet af dagen og i sofaen om aftenen. Hun er dog også almindelig legesyg og fjollet som man forventer en skøn lille doodle pige. Hun fortrækker blot mig/os frem for alt andet i livet, men hun er såmen almindelig modig og nysgerrig og tør også sus ud i verden.
K: 2-3, M: 4, S/B: 4 (SOLGT)

Laks/gul
Laks/gul

8.12.2023

Den 6.12.2023

Hvalpene spiser nu barf, men de får også stadig mælk fra mor Sandy.

Den 7.11.2023

Se de skønne små hvalpe, tillykke til Sandy og Harley.

Her under kan i se billeder af Amy, som er Sandy og Harly’s hvalp fra et tidligere kuld.