Ruby’s mini/mellem Amr.Cockerpoo F1 født 26.2.2022


Vores Amr. Cocker Spaniel Ruby Cavapoo F1 har fået hvalpe med mellem puddel Luke.

Der er 2 lyse hvalpe, 1 han og 1 tæve.

Solgt, der er ikke flere til salg

Deres hvalpe bliver ca 35-45 cm og 7-14 kg som voksne. Mon ikke hannen bliver i den store ende og tæve i den lille ende. ?!

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde, måske får de lidt større øre og øjne.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Udlevering/undervisning

Spørg vedr næste undervisning og udleveringdag… altid kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning for en 8 ugers hvalp. Tæven koster nu 21.000,-

RESERVERET :

Fam. Meyer… Han hunden “Rocky”
Fam.  Pedersen/Dirksen Pigen


Den 28.7.2022

Aftenhygge med Ruby pigen og Lexy hvalpen og Jersey hvalpene + pudlen Agnes.

Den 24.7.2022 (6 mdr) SOLGT

Ruby’s pige er nu 6,25 kg og ca 35 cm i ryghøjde og er nok snart færdig med at vokse på af. Tænker hun max vokser nogle få centimeter mere og bliver nok et par kilo tungere med årene.
Hun er vant til at gå pænt i snor og følger os fint uden snor ude i naturen. Hun opfører sig bare som sød hund, hopper ikke op og bider ikke mv mv.
Hun er færdig vaccineret og 100% sund og rask.
Prisen er nu kr 21.000,-

Jeg er 180 cm høj og Ruby pigen ca 35 cm i ryghøjde.


Den 13.6.2022 (4,5 mdr)

Ruby’s pige søger stadig et nyt hjem. Ja det er helt utroligt at ingen har snuppet hende.
Hun er en lille frisk pige med mod på livet. Hun er tilpas almindelig aktiv og almindelig modig. Hun er almindelig legesyg og aktiv, uden at være for alt for meget, hun er også god til bare at slappe af. En harmonisk lille pige. Hun er alm kærlig og deler gerne lidt kysser ud, men er ikke afhængig af at ligge på skøde, hun vil gerne ligge og slappe af i nærheden af os. Så ikke en vild påtrængende hund, bare en skøn familie hund. Så mon ikke der er en familie der søger en smuk lille hund aktiv kærlig doodle pige.
K: 4, M: 4, S/B: 3-4

Ny video med den lille Ruby prinsesse på Tiktok

@specialdogs.dk

Lille Amr cockerpoo pige ønsker stadig en dejlig familie 🥰. https://www.specialdogs.dk/rubys-mini-mellem-amr-cockerpoo-f1-foedt-26-2-2022/#doodles #cockerpoo

♬ Calm – Relaxing Music

På TIKTOK

Den 3.5.2022

Den 1.5.2022

Den 16.4.2022

Pigen
Pigen
Pigen

Drengen
Drengen

Den 10.4.2022

Den 6.4.2022

Så sker der endelig noget hos Ruby’s hvalpe, de har ellers være så langsom om rigtig at komme i gang med livet. Vi tænker at det var fordi der var rigeligt med mad til de 2 hvalpe i Ruby’s mælk, så de sov og spiste og intet andet. Men nu er de begyndt at lege og gå rundt og udforske rummet og de har være ude i hvalperummet og hygge med Bali’s hvalpe.

Den 25.3.2022 (4 uger)

Se dem lige, sikke en forskel i størrelsen. Vi har valgt først at slå dette kuld op nu hvor vi er sikker på at de begge overlever. For tæven var da en bette hvalp, men hun er stærk og har overlevet uden indblanding fra os mennesker.


Her under kan i se lignende hvalpe fra tidliger kuld.