Ruby’s mini/mellem Amr.Cockerpoo F1 født 26.2.2022


Vores Amr. Cocker Spaniel Ruby Cavapoo F1 har fået hvalpe med mellem puddel Luke.

Der er 2 lyse hvalpe, 1 han og 1 tæve.

Tæven er til salg…. ca 7-10 kg og 35-38 cm…..bestil her

Deres hvalpe bliver ca 35-45 cm og 7-14 kg som voksne. Mon ikke hannen bliver i den store ende og tæve i den lille ende. ?!

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde, måske får de lidt større øre og øjne.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Udlevering/undervisning

Kuldet har undervisning og udlevering lørdag den 18.6.2022 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

Sommerferie 2022 (uge 27-30 = gratis pasning)
I kan vælge at tage hvalpen med i sommerhus, hvor den kan få en masse skønne nye oplevelser sammen med jer. I bør blot passe på ikke at overbelaste dens lille krop med for lange gåture.
Hvis i ikke kan have den med i sommerhuset eller i vælger en tur til udlandet, så kan i lade OS passe den lille hvalp, i vores skønne pension, hvor hvalpen kommer til at gå sammen med passende legekammerarter. Under opholdet hos os får hvalpe mulighed for, at få helt styr på sit hundesprog.

I kan vælge at tage hvalpen med hjem i en uge eller mere og så kan i komme retur til os med hvalpen når ferien starter. Nej det er ikke for stressende for hvalpen at skifte miljø, så længe det er trygge forhold. Og nej den glemmer jer ikke fordi i tager 14 dage på ferie.

I kan også vælge komme til undervisning inden i tager på ferie og lade hvalpen blive hos os til i er hjemmefra ferie igen. I bestemmer selv.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

Det er gratis at få hvalpe passet i ugerne 27-30 i 2022 for dette kuld.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

RESERVERET :

Fam. Meyer… Han hunden “Rocky”


Den 13.6.2022 (4,5 mdr)

Ruby’s pige søger stadig et nyt hjem. Ja det er helt utroligt at ingen har snuppet hende.
Hun er en lille frisk pige med mod på livet. Hun er tilpas aktiv og modig. Hun er legesyg og aktiv, uden at være for alt for meget. Hun er kærlig og deler gerne kysser ud, men er ikke afhængig af at lille på skøde, hun kan godt ligge og slappe af i nærheden af os. Så mon ikke der er en familie der søger en smuk lille hund aktiv kærlig doodle pige.
K: 3, M: 3-4, S/B: 3-4

Ny video med den lille Ruby prinsesse på Tiktok

@specialdogs.dk

Lille Amr cockerpoo pige ønsker stadig en dejlig familie 🥰. https://www.specialdogs.dk/rubys-mini-mellem-amr-cockerpoo-f1-foedt-26-2-2022/#doodles #cockerpoo

♬ Calm – Relaxing Music

På TIKTOK

Den 3.5.2022

Den 1.5.2022

Den 16.4.2022

Pigen
Pigen
Pigen

Drengen
Drengen

Den 10.4.2022

Den 6.4.2022

Så sker der endelig noget hos Ruby’s hvalpe, de har ellers være så langsom om rigtig at komme i gang med livet. Vi tænker at det var fordi der var rigeligt med mad til de 2 hvalpe i Ruby’s mælk, så de sov og spiste og intet andet. Men nu er de begyndt at lege og gå rundt og udforske rummet og de har være ude i hvalperummet og hygge med Bali’s hvalpe.

Den 25.3.2022 (4 uger)

Se dem lige, sikke en forskel i størrelsen. Vi har valgt først at slå dette kuld op nu hvor vi er sikker på at de begge overlever. For tæven var da en bette hvalp, men hun er stærk og har overlevet uden indblanding fra os mennesker.


Her under kan i se lignende hvalpe fra tidliger kuld.