Queen’s stor Flatdoodle F1

Vores brune Flatcoated Retriever Queen, har fået 1 han hvalp med vores konge puddel Hefaruck. den 24.3.2021.

Der er ingen hvalpe til salg.

Han bliver ca 25-35 kg og 55-70 cm høj

Han bliver cafe-brun og får klippepels.

Udlevering/undervisning
Undervisning og udlevering Lørdag den 29.5.2021 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr neutalisering, avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Neutralisering
Disse hvalpe bliver ikke neutraliseret (kastreret/steriliseret) inden de flytter fra Specialdogs som 8 ugers, ejerne skal derimod selv henvende sig til vores dyrlæger og får det gjort når hannerne er ca 5-6 mdr og tæverne imellem de første 2 løbetider. Neutraliseringen er med i prisen. Se mere her

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms, neutralisering, undervisningsdag og livslang support.

RESERVERET:


Den 28.4.2021 (5 uger)

Queens dreng er opvokset sammen med Savannahs hvalpe, da hans egen mor slikkede ham hudløs. Så er får nogle skønne oplevelser sammen med andre hvalpe.

Han er en imødekommende og meget psykisk stabil dreng, det kan vi allerede mærke nu. Han søger en frisk familier som kan give ham et spændende liv, men masser af træning og sjove oplevelser.


Her under er et galleri af Queen og HeFarucks hvalpe fra sidste år