Lotus’ mini/mellem Doodledoodle født 1.5.2021

Store Flatdoodle F1 Lotus, har fået 10 levende hvalpe med lille Cavapoo F1 Soul.

De fik:
5 lyse tæver og 2 lyse hanner
1 sort tæve og 2 sorte hanner

Der er hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 9-18 kg og ca 40-48 cm i ryghøjde

Disse hvalpe vil blive lys til gyldne eller sorte og får alle klippepels. Man kan ikke bede om “kun” den ene farve, man SKAL kunne acceptere og blive lige glade for at få tildelt begge farver…ellers skal i ikke vælge dette kuld. Så kuldet er KUN for dem der ønsker begge farver Lys/Gylden og sort.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7-8 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid KUN efter personlighed og ikke efter køn eller udseende, farve mv.

Udlevering/undervisning
Undervisning og udlevering Lørdag den 26.6.2021 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr neutalisering, avlsforbud og foder, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Neutralisering
Disse hvalpe bliver ikke neutraliseret (kastreret/steriliseret) inden de flytter fra Specialdogs som 8 ugers, ejerne skal derimod selv henvende sig til vores dyrlæger og får det gjort når hannerne er ca 5-6 mdr og tæverne imellem de første 2 løbetider. Neutraliseringen er med i prisen. Se mere her

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms, neutralisering, undervisningsdag og livslang support.

RESERVERET:

Fam. Martens Rasmussen


Den 1.5.2021

Mor Lotus, var så sej og fødte 12 hvalpe, der var et par døde imellem, sådan er naturen, men 10 hvalpe er altså også rigeligt. Tillykke med hvalpen Lotus og Soul.