Lexy’s mini/mellem Doodledoodle, født den 18.4.2022

Vores mini/mellem Doodledoodle Lexy har fået hvalpe med vores mellem puddel Luke.

De fik i alt 6 hanner

DER ER IKKE FLERE HVALPE TIL SALG …..

Hvalpene vil som voksen blive ca 9-16 kg og ca 40-47 cm i ryghøjde. De flest bliver 13 kg og 43 cm.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid efter personlighed og ikke efter køn eller udseende.

Udlevering/undervisning
Næste undervisning og udleveringsdag er lørdag den 23.7.2022 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle 8 ugers hvalpe, uanset køn, er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning ved udlevering.

RESERVERET :

Fam. Blom LYSEBLÅ “Charlie”
Fam. Siiga Pallesen BLÅ “Manfred”
Fam. Elleby SORT “Valter”
Fam. Aagaard BRUN “Coco”
Fam. Schaarup Honoré GRØN “Mester”
Fam. Juhl GRÅ “Matti”


Den 28.7.2022

Aftenhygge hos Ruby + Lexy + Jersey hvalpene + pudlen Agnes

Den 26.7.2022 (3,5 mdr)

Grå dreng, SOLGT
Han er en lidt mere behersket dreng, som ikke altid springer hovedkulds ud i verden og alle dens muligheder. Han vil gerne lige se tingene an, men så bliver han også hurtig bare en hel almindelig fræk, legesyg og kærlig lille dreng, som har behov for at opleve noget og lege og hygge med familien. Følges han med mor ud i verden, mor som er lederen, så bliver han bare i nærheden og nyder at mor tager ansvaret. Han er ikke nervøs, blot en lidt blød og følsom fyr.
Så en på alle punkter mere behersket doodle (husk doodler er normalt mere af alt end en gennemsnitlig dansk hund). Han er almindelig kærlig og meget imødekommende over for familien, men går måske ikke direkte til alle fremmede. Han behøver ikke at ligge på skødet hele tiden, ligger dog gerne ved fødderne. En skøn dreng der knytter sig til sine mennesker. Han går pænt i snor, kommer når vi kalder og opfører sig egentligt bare fint, ingen unoder mv.
Måske bedst til en voksen familie eller en familie uden flere legesyge børn.
K:3, M:4, S/B:4-5 SOLGT
Prisen er pt kr 20.000,- incl vacciner og lidt extra træning mv

Lexy grå ligger gerne ved os.
Et lidt sjov og sigende billede. Han havde fået” bure” i pelsen og de skulle redes ud og han har 100% tillid til at mor passer på ham i højden.

Lexy grå dreng


Den 28.6.2022

Her under er det grå dreng (SOLGT)

Grå
Grå

Her under er det blå (solgt)

Blå

Blå

Her under er det grøn (solgt)


Den 10.6.2022

Så er hvalpene snart 8 uger, er de ikke bare skønne.
Her under kan i læse mere om hver enkelt hvalp. Tænk at de kan være s¨å ens og så alligevel så forskellige. Husk at alle doodler er kærlige, sjove og legesyge, bare nogle mere end andre. Ring gerne og få hjælp til at finde det helt rigtige match til jer.

Grøn dreng, SOLGT
En frisk og fjollet doodle dreng. Han elsker at lege og dele gerne en masse kysser ud, men er dog ikke altid overmodig i nye situationer. Så en doodeldreng der vil super gerne lege og være aktiv med en aktiv familie. Han har mod på det meste, dog uden at være den aller modigste i klassen. På hjemmebane oplever vi bare en super imødekommende dreng, der er frisk på det hele. Han er nysgerrig og tager initiativ til en masse fjolleri og ballade, så han glæder sig til at finde en aktiv familie, måske med nogle aktive unger. Han er kærlig og ret påtrængende kærlig, men kan også slappe af på gulvet ved siden af os.
K:2-3, M: 3, S/B: 3-4. SOLGT


Grå dreng, TIL SALG
Han er en lidt mere behersket dreng, som ikke altid springer hovedkulds ud i verden og alle dens muligheder. Han vil gerne lige se tingene an, men så bliver han også hurtig bare en hel almindelig fræk, legesyg og kærlig lille dreng, som har behov for at opleve noget og lege og hygge med familien.
Så en på alle punkter mere behersket doodle (husk doodler er normalt mere af alt end en gennemsnitlig dansk hund). Han er lidt følsom/konfliktsky (lidt), han kræver ikke at ligge på skødet hele tiden eller at skulle lave noget hele tiden. Måske bedst til en voksen familie eller en familie uden flere legesyge børn.
K:3, M:4, S/B:4-5 Til salg


Brun dreng. SOLGT
En meget mødekommende, tillidsfuld, aktiv og legesyg dreng. Han vil gerne være med til alt og er dejlig fræk i sin udstråling, fyld med fjolleri og ballade. Men familiens er hans vigtigste holdepunkt og hans største interesse, så han ligger gerne tæt på os når det er muligt. Sjovt at han virker så utrolig sjov og modig og fremme i skoene her hjemme, for når vi kommer i nye omgivelser, har han pt ikke behov for at suse ud i verden, måske ændre det sig når han får mere livs erfaring.
K: 2-3, M: 3, S/B:..hjemme 3 og ude 5. Til SOLGT


Blå dreng SOLGT
En stabil og harmonisk doodledreng. Han er almindelig modig og tør det meste med alm støtte fra familien, men har ikke behov for at fare ud i verden hele tiden. Han er rigtig glad for at lege med legetøj og han er gerne være med hvor der sker noget, en harmonisk fjolle hund. Han er en af de hvalpe der oftest kommer først, for han elsker sine mennesker og de muligheder de medbringer. Han er kærlig og elsker at hygge tæt på sin familie, men slapper også fint at uden at ligge på skødet af os hele tiden.
K: 3, M: 3-4, S/B: 3-4 SOLGT

Lyseblå dreng SOLGT
Den modige dreng i klassen. Han er født ret sej, så han tør det meste, ja ja han er stadig bare en lille dreng og skal da have vist vejen ind imellem. Han hviler rigtig godt i sig selv, meget harmonisk hvalp og har faktisk ikke altid brug for hjælp, men elsker også sin familie rigtig meget, specielt hvis de gider lege mange sjove lege, en meget legesyg og fjollede doodledreng. Han virker som en ret klog hvalp der er frisk på det meste, vil være med til det hele og som også nyder at hygge og bare blive nusset på maven.
K: 2-3, M:2-3, S/B: 2 SOLGT


Sort dreng SOLGT
Han kan virke lidt tilbageholden, for han er ikke den mest frembrusende type. Han minder om sin far Luke, så han har ikke brug for at stå i forreste række i nye situationer. Men han elsker sine venner og sin familie, specielt hvis de ikke presser ham for meget. Han tør også det meste, hvis han bare får lov at gøre det i hans tempo, for han er faktisk helt almindelig hvalpe nysgerrig doodledreng, med masser af fjoller stunder. En lidt blød type, måske også lidt konflikt sky, men når han er på hjemmebane, så er han bare en glad og imødekommende kærlig dreng, som gerne vil lege og hygge med venner og familien. Han har egentligt ikke brug for at ligge på skødet hele tiden, ligger fint bare i nærheden af os, men mavenussen og hyggestunder siger han ikke nej tak til.
K:3-4, M: 4, S/B:4-6 SOLGT
Den 24.5.2022

@specialdogs.dk

Lexi’s mini/mellem Doodle på 5 uger. Se mere om dem på Specialdogs.dk. https://www.specialdogs.dk/lexys-mini-mellem-doodledoodle-foedt-den-17-4-2022/#dog #doodles #puppy #doodlesoftiktok #labradoodle #cute #pup #goldendoodle

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Den 16.5.2022

Så er de blevet 4 uger og de begynder at bevæge sig rundt i rummet. De kan lege lidt, men deres syn mv er slet ikke udviklet endnu…

Den 18.4.2022

Tillykke til Lexy og Luke med de nye små krøltoppe 🙂


Her under kan i se billeder af søskende fra sidste år…som voksne.