Jersey’s mini/mellem Doodledoodle, født den 2.5.2022

Vores mini/mellem Doodledoodle Jersey har fået hvalpe med vores mellem puddel Luke.

Der er 3 hanner og 3 tæver

DER ER 1 HVALPE TIL SALG….bestil her (Det er sort der er til salg)

Hvalpene vil som voksen blive ca 9-16 kg og ca 40-47 cm i ryghøjde. De flest bliver ca 13 kg og 43 cm.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid efter personlighed og ikke efter køn eller udseende.

Udlevering/undervisning
Kuldet har næste udlevering/undervisning den 11.11 eller 12.11.2022 fra kl 10.00 til ca 19.00 …incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde, også til singler.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle 8 ugers hvalpe, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

RESERVERET :

Fam. Kramm ORANGE “Lolli”
Fam. Andersen / Rohde RØD
Fam. Sand GRÅ “Brodie”
Fam. Tandrup, LYSEBLÅ
Fam. Hansen, LYSERØD “Bertha”
Fam. Kjems SORT “Futte”


Hvalpe til salg:

Sort dreng: SOLGT
Sort dreng er en frisk, fjollet og tilpas fræk dreng, som ELSKER at lege og gerne vil være aktiv/leg med sine mennesker. Så en hund der elsker at bruge sin adrætte krop til lege og sjove øvelser. Han er også liiidt følsom indimellem og vil ikke altid gå forrest i nye omgivelser, så der har han brug for en leder. Men han er ikke som sådanne nervøs, bare mindre risikovillig i nye situationer. Så en super sjov hund til den sjove aktive familie, som samtidig elsker en hund der vil være fysisk tæt på dem når der slappes af. Han er også SUPER glad for at være fysisk tæt på sine mennesker, så en meget kærlig opsøgende dreng, dog uden at være klister 24/7. Han er harmonisk og slapper også gerne af.
K:3 M: 3, S/B:4-6
Han bliver kastreret og er færdig vaccineret og så prisen bliver kr. 21.000,-
SOLGT

Den 16.11.2022

I dag var vi på tur ud i verden med vennerne. Vi gik en tur ud over markerne med nogle af vores voksne hunde.
Og bag efter var unghundene med ind i byen for for første gang i deres liv og kikke på mennesker der gik ind i brugsen og så kikke vi på trafikken. De tog det faktisk overraskende fint.

(undskyld kvaliteten af videoerne)

Klik her ……https://youtube.com/shorts/PjTIN7bvzK0

Den 13.11.2022

Skønne “sort” er nu blevet 6 mdr, han kommer ikke til at vokse mere op af, men han får et par kilo muskler mere på med årene.
Han vejer nu 9,5 kg og er ca 44 cm i rykhøjde. Mon ikke han bliver ca 12 kg som 2-3 årig.
Han er blevet kastreret og han er færdig vaccineret.
Han går bla super pænt i snor og kommer meget gerne når man kalder, er super samarbejdsvillig og ELSKER at lege og være aktiv med familien, men slapper også af når tiden er til det.
Hopper ikke op og hvalpe-bideriet er overstået…
Han er dog ikke opvokset i en by, så det bør og kan trænes.

Her er lidt billeder og video af han efter vask…før klip.

Ja hos os må han gerne komme i møblerne når han er ren…han fælder jo ikke.

Og så nye billeder af sort som er blevet klipper…her sammen med Tusak lilla.

Den 26.10.2022

Nye billeder af sort dreng

Jeg har klippet hans ansigt, men ikke kroppen


Den 2.10.9.2022

se størrelsen, han er ikke meget højre i hovedhøjde en fars stol sæde. Så han bliver nok ikke mere end ca 43 vm i ryghøjde og 13 kg som 2-3 årig
Sort dreng
Sort dreng

Den 23.10.2022 (SOLGT)
Her er der nye billeder af lyserød pige.

Lyserød tæve: (Solgt)
Hun er alm aktiv og en tilpas selvstændig og modig pige, som gerne vil lege og være sammen med familien, uden at hun behøver at være i gang hele tiden eller sidde på skøde af os 24/7. Hun vil gerne ud og opleve verden, gerne en verden med masser af sjove udfordringer. En sjov adfærd hun har, er at hun gerne går hen over div ting der er tilgængeligt og op på div ting, altså i stedet for at gå uden om, så mod ikke der er nogle der kan bruge den medfødte modige adfærd til noget, ala agility. Hun søger en familie der elsker en tilpas aktiv, harmonisk, glade, alm-ret modige og kærlige hund, som også er god til at slappe af.
K:3-4, M: 3-4, S/B:3

(Solgt) Lyserød er blevet 5,5 mdr gammel og er nu 7,6 kg og 38 cm i ryghøjde. Hun bliver nok ikke højere, men kommer nok op på ca 9 kg som 2-3 årig. Så lad jer ikke narre af billederne, hun er en forholdsvis lille hund!

8 nye billeder. De første 4 billeder er hun uredt og de sidste 4 billeder er pelsen lige redt igennem.

Her kan man se hendes højde i forhold til en normal skammel og lænestol.

Lyserød pige

7.9..2022

Nye billeder:

Jersey lyseblå SOLGT
Jersey lyseblå SOLGT

En video med Jersey’s sort prik og lyseblå og så Tusaks blå

Den 17.8.2022

Jersey sort prik.
Nye billeder af den skønne sjov friske initiativrige dreng, altid i godt humør og altid klar til fis og ballade (på den gode måde…ikke ulykker) Læs mere om ham længere nede på siden.

Se også video…

https://www.tiktok.com/@specialdogs.dk/video/7132882651261701382?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7100566421855700485

Jo sort prik dreng er helst lige der hvor vi er, så går man jo ikke glip af noget.

Den 28.7.2022
Aften hygge hos Ruby + Lexy + Jersey hvalpene + Pudlen Agnes.


Den 27.7.2022

SOLGT Lyseblå på tur. Han følger efterhånden pænt snoren og kommer gerne når vi kalder og elsker et hilsebillede hvor man bliver nusset. (se mere om hans personlighed længere nede på siden) SOLGT


Lyserød…stadig lige fjollet og initiativrig (se mere om hendes personlighed længere nede på siden)

Den 10.8.2022 nye billeder af lyserød

Den 21.6.2022

Hvalpene er nu kommet ud i gårdspladsen, her er masser til at udforske og lege.

Lad os prøve at sætte lidt ord på de forskellige hvalpe.
Som i kan se på videoen er alle imødekommenden/kærlige og alle vil være aktive og lege og alle er stabile og trygge i hjemlig omgivelser. Læs mere om hver enkelt hvalp under billederne.

Lyserød tæve


Orange tæve SOLGT

SOLGT ….Orange tæve er alm nysgerrig og modig og så er hund ret så legesyg, ellers en ret gennemsnitlig skøn doodlepige. Hun vil gerne fjolle og være sammen med sine mennesker. Hun bruger næsen rigtig meget når undersøger verden, dog uden at suse ud i verden. K: 2-3, M: 3-4, S/B:4


Rød tæve SOLGT

SOLGT …. Rød tæve er pige der indimellem lige tænker lidt extra over div, så måske lidt mere blød/sensitiv en feks lyserød og orange, men hun er dog egentligt okay modig, alm nysgerrig og så er hun rigtig glad kontakt med sin mor Jeanette. Som alle doodler er hun frisk på lege, dog ikke den mest legesyge af alle hvalpene.
K: 2-3, M: 4, S/B: 4


Sort dreng

Sort dreng bliver nok en ret frisk, fjollet og fræk dreng, som elsker at lege og gerne vil være aktiv/leg med sine mennesker. Han er dog også liiidt følsom indimellem og vil ikke altid gå forrest i nye omgivelser, så der har han brug for en leder. Han er også rigtig glad for at være fysisk tæt på sine mennesker, dog uden at være klister 24/7. K:3 M: 3, S/B:4-6


Lyseblå dreng (med underbid) SOLGT

Lyseblå dreng er en mere behersket og liiidt blød type, ikke helt så dumdristige modig som mange doodler ellers godt kan være og hans behov for aktivitet er generelt liiidt mindre end en alm doodle, så en mere behersket doodle, dog uden at han hverken er nervøs eller kedelig, men mere som en almindelig “5” dansk hund. I vores egne kendte omgivelser elsker han dog at gå op opdagelse. Han er meget glad for at lege med bamser mv og han er tilpas kærlig påtrængende uden at være anmassende, han elsker naturligvis at blive nusset, man kan også ligge alene. K:4, M: 4-5, S/B: 4-6 SOLGT


Grå dreng SOLGT

SOLGT …Grå dreng er en ret gennemsnit doodle, så han er tilpas fjollet, legesyg og tilpas nysgerrig, ok modig og ret selvstændig. Han er ikke en overdræven påtrængende doodle, som mange doodler ellers kan være. Så en frisk og alm aktiv doodlebasse, der vil elske en aktive familie som vil tage ham med på oplevelser ude i verden. K:4, M: 3-4, S/B: 4.

17.6.2022
Hvalpene i stuen..de er inde 2 af gang de leger og hygger.

@specialdogs.dk

Jersey’s mini/mellem Doodledoodke hvalpe. #doodles #dog #puppy #labradoodle Se here her https://www.specialdogs.dk/jerseys-mini-mellem-doodledoodle-foedt-den-2-5-2022/

♬ original sound – Jeanette Larsen
@specialdogs.dk

Jersey’s Doodkdoodke hvalp. (Nr 1)#doodles #puppy #doodlesoftiktok #pup Se mere her https://www.specialdogs.dk/jerseys-mini-mellem-doodledoodle-foedt-den-2-5-2022/

♬ original sound – Jeanette Larsen


Den 5.5.2022

Æv æv desværre klarede en ene lille gylden dreng sig ikke. Så nu er der 3 hanner og 3 tæver.

Den 2.5.2022

Tillykke med de små vapser Jersey og Luke.


Her under kan i se billeder af deres hvalpe fra sidste år, som voksne