Bali’s mini Labradoodle F1B hvalpe født den 13.3.2020

KLIPPEHUND 

Vores mini/mellem Labradoodles F1 Bali har fået hvalpe med vores lille toy puddel Peanut,  8 hvalpe. (Der er ikke flere hvalpe til salg)

Bali fik 8 hvalpe. 6 tæver og 2 hanner. Se de nye anderledes farver….man skal kunne acceptere alle farverne for at komme på Bali’s venteliste.

Tæver og hanner bliver ca lige store ca  Ca 8-12 kg /37-42 cm. 

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Bali’s hvalpe er har undervisning og udlevering Fredag den 8.5.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. OBS…jeres undervisning for EN PERSON er flyttet til fredag den 8.5.2020.!!

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Fam. Müller “Kenya” Grå
Fam. Christoffersen “Vigga” Lyserød
Fam. Knudby Nielsen “Boogie” Rød
Fam. Ventegodt “Baloo”Grøn
Fam. Hougaard “Coco” Gul
Fam. Mathiesen “Zoey” Orange
Fam. Eickhardt-Sørensen “Juno” Lilla
Fam. Efland “Marley” Blå

………………………………………………………………………………………………………………………

Corona tider.

Jeres undervisning er flyttet til fredag den 8.5.2020 !!!

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning fredag den 8.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. Til jeres hvalp kan i feks købe mellem str bur/cover. På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på under 45-50 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 4” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pelsplejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.

—————————————————————————————————-

I burde alle have fået tilsendt link til zoom pr mail, så i kan følge med i undervisningen den 8.5 fra kl 11.00

Den 4.5.2020

Så er hvalpene fordelt og i har alle fået den sødeste hihi

Her under er der først 3 billeder af :

Fra venstre GUL – RØD – LYSERØD – GRÅ ( 4 tæver)

Her under er der 3 billeder af :

BLÅ (dreng) – LILLA (tæve) – GRØN (dreng) – ORANGE (tæve)

Den 25.4.2020

Den 19.4.2020

Så har hvalpene holdt flyttedag. De er flyttet ud i en stor gård i haven, hvor der er et opvarmet hundehus de kan sove i. De syntes det var så fedt at komme på græs og få nye omgivelser. Tidligere har de gået i et rum der fører ud til gårdspladsen, de er derfor allerede gode til at besørge udendørs nu.

Den 11.4.2020

Den 8.4.20200 (25 dage)

Da vi desværre ikke tager imod besøg i disse Coronatider, pga at vi ikke kan vaske hvalpene og omgivelserne efter et besøg, ja så må i nyde videoer istedet 🙂

 

Den 1.4.2020 (19 dage)

Den 21.3.2020 ( 1 uge)
Lige børn leger bedst


Den 13.2.2020

Sikke nogle fine farver vi fik denne gang. 

4 harlekin

og flere med en ny “Cafe” farve som er en slags udbleget brun. (Diluted)…de ser brune ud med er ikke rigtig brun.

og flere men tan aftegn.

I kommer til at se farver og aftegn når de er blevet ca 3-4 uger….indtil da vil de bare hygge med mor og vokse.

 

Her under ser  en Cafe farvet hvalp med i de lyse “tan” aftegn.