Dedee’s dværg puddel han hvalpe til salg.

Aksel er en 4 måneders dværg puddel han, som skulle have være brugt som avlshan her hos Specialdogs, men da han har fået et lille underbid, så har vi valgt at sælge ham som familiehund i stedet for. Underbidet er lille og får ingen betydning for Aksel. SOLGT

Aksel’s forældre er Dedee og Eddie, som begge er rene dværg pudler og de er ca 7 kg og 38 cm i ryghøjde. Så mon ikke Aksel bliver ca 5-7 kg og 35-38 cm. Han vejer i dag 3 kg og bliver altså evt lidt mindre end hans forældre.

Aksel har pt hvalpe pels og den er ikke særlig krøllet, hvilket er helt normalt for pudler. Han får som voksen en helt almindelig krøllet pels. Han er pt kun klippet på poter og lidt i ansigtet.

Aksel er en ret almindelig lille puddel dreng. Han er kærlig og frisk, men også god til at slappe af når dagens aktiviteter er overstået. Pudler er normalt ret kloge og nemme at opdrage.

Vores hunde spiser Barf og vi forventer at i som minimum fodre Barf til hunden er udvokset, for at sikre en sund krop.

Aksel er klar til at flytte fredag den 27.11.2020 efter at hans familie har deltaget i vores obligatorisk undervisningen fra 11.00 til ca 20.00.

Han er uden stamtavle, selvom forældrene har stamtavle.
Han er vaccineret og koster kr 12.000,- incl moms og alt den rådgivning i har brug for.

Her er en lille video med Aksel

Og billeder fra i dag (22.11.2020)