Chili mini-mini/mellem Doodledoodle, født den 23.7.2022

Vores mini/mellem Goldendoodle F1 Chili har fået 5 hvalpe med vores lille Cavapoo F1 Soul.

De fik 4 tæver og 1 han

Der er 3 tæve hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-44 cm i ryghøjde. Vi kalder den mini-mini/mellem, da de som voksen ender med at overlappe de 2 størrelser, altså mini og mini/mellem. I dette kuld tror jeg at vi får en på ca 6-8 kg det er orange og lyserød gætter jeg på bliver 8-9 kg og de 3 sidste bliver nok 10-13 kg ….det er dog kun gætterri.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi hjælper jer gerne med at få den helt rigtige hvalp, for vi kender deres personlighed. I kan lave en bestilling på den her side : https://www.specialdogs.dk/bestilling-af-hvalp.

Udlevering/undervisning
Chili ‘s kuld vil have undervisning og udlevering Lørdag den 1.10.2022 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen den dag, inden i sender en bestilling til os. Der er også undervisning den 15.10.2022.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav:

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms

RESERVERET:

Fam. Ege, Drengen “Charlie”
Fam. Clausen, Lilla


Den 28.9.2022

Vi har i dag vejet de små 9,5 uge gamle hvalpe. Vægten i dag kan godt give os et hint om deres voksen størrelse, men det er absolut ikke noget garanti for størrelsen. Vi oplever altså igen og igen at den mindste ender med at blive den største som voksen. Men alligevel, ja så holdet størrelsen indimellem også stik som voksen.

Vægt i dag:
Lilla 3,1 kg
Rød 3,0 kg
Drenge 2,9 kg
Lyserød 2,0 kg
Orange 1,7 kg

Den 25.9.2022

Chili’s lyserød tæve
Hun er meget nysgerrig og vil gerne med ud og undersøge hele verden. Hun er glad for leg og sine mennesker som alle doodler bør være. Så selvom hun ser noget uskyldig ud på billedet, så er hun en ret modig og aktiv doodlepige, som også elsker at nusse når dagens oplevelser er overstået, men hun behøver ikke ligge på skødet hele tiden, så er lidt selvstændig pige.
K: 3-4, M: 3-4, S/B: 3-4

Lyserød pige

Chili’s lilla tæve. SOLGT
Lilla er en af de mere behersket hvalpe, hun skal lige have tid til at se tingene an, for hun springer ud i verden. Hendes behov er generelt lidt mindre end vi ellers oplever hos doodlerne. Men hun vil gerne lege lidt og er også en lille hyggetrold, men hun har bare ikke behov for at stå i forreste række i nye situationer. Så hun passer altså bedst til en familie som netop ønsker en mindre frembrusende pige, en kærlig men behersket hund.
K: 3, M: 5. S/B: 5. SOLGT

Lilla tæve SOLGT

Chili’s orange tæve.
Orange er en lidt blid pige, som ikke ønsker konflikter. Hun er egentligt også ret nysgerrig på verden, dog ikke helt så meget som den meget nysgerrige lyserød. Men en ret gennemsnitlig doodle mht til modighed og legelyst, dog til den lidt bløde side psykisk. Så en alm legesyg pige, som er ret så kærlig opsøgende og lidt underdanig i sin tilgang til os mennesker, men hun elsker at hygge med os.
K: 2-3, M: 3-4, S/B:4

Orange tæve

Chili’s rød tæve
Rød tæve er super frisk og har egentligt lyst til det meste, specielt det hvor mennesker deltager. Hun er aktiv og med på det meste, dog er hun stadig bare en lille hvalp der stadig ønsker støtte fra familien, men hun er kærlig opsøgende og frisk på leg og oplevelser. Hun er ikke helt så nysgerrig udadsøgende som feks lyserød. En ret almindelig frisk og aktiv doodle pige, som er ret kærlig opsøgende.
K: 2-3, M: 3-4, S/B: 4

Rød tæve

Chilie lyseblå dreng SOLGT
Drengen er en af de mere behersket typer, en harmonisk dreng, han behøver ikke deltage i alt hvad livet tilbyder ham. Han virker ligesom lidt voksen i det, måske også konfliktsky, dog uden at være nervøs anlagt. Så en lille dreng, som har det fint med ikke at være i centrum hele tiden. Han vil naturligvis lege og være aktiv, dog har han ikke et stort behov som mange doodler ellers har. Ingen doodler går af vejen for at blive nusset, han er dog ikke anmassende og kan bestemt også bare slappe af i eget selskab.
K: 4, M: 4-5, S/B:4 SOLGT

Lyseblå dreng SOLGT

Den 11.9.2022

En lille video med Chili’s hvalpe og Angles små hvalpe.

Den 9.9.2022 (7 uger gamle)

Se lige de skønne hundebørn.
Husk at det er personligheden i skal leve med, så lad os i fællesskab finde frem til hvem der passer bedst til lige netop jeres familie.

Lilla pige
Lyserød pige
Orange pige
Rød pige
Drengen

Her under kan i se søskende fra tidligere kuld.