Bellis mini/mellem Doodledoodle, født 28.5.2022

Vores mellem Labradoodle F1 Bellis har fået hvalpe med vores mini Cavapoo Soul.

Der er 1 han og 4 tæver til salg

DER ER IKKE FLERE HVALPE TIL SALG

Hvalpene vil som voksen blive ca 9-16 kg og ca 40-47 cm i ryghøjde. De flest bliver ca 10-13 kg og 43 cm. Som altid, så bestemmer far Soul ret meget mht størrelse og farve, så hvalpene bliver oftest kun ca 10-13 kg og ret farver i pelsen.

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de får klippepels.

Vi fordeler hvalpene når de er ca 7 uger, når vi kender deres personlighed. Vi fordeler som altid efter personlighed og ikke efter køn eller udseende.

Udlevering/undervisning
Næste undervisning og udlevering lørdag den 17.3.2022 fra kl 10.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os.

Er i i tvivl om noget, så ring og få en snak på 30551312.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav vedr avlsforbud og barf fodring, incl bod hvis kontrakten brydes. Bod = handlen går tilbage!

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde, også til singler.
Så man MÅ IKKE avle på dem.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf fra Emmzo, til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene, uanset køn er kr 18.000,- incl moms og incl undervisning.

RESERVERET :

Fam.Astrup LYSERØD “Nala”
Fam. Ørnberg, SORT “Bowie”
Fam. Hansen, ORANGE
Fam. Christensen, LAKS “Lucca”
Fam. Fjørtoft, RØD “Noor”


…………………………………………………………………………………………………………….

Den 16.7.2022
Bellis rød tæve. SOLGT
Rød er en selvstændig og ret modig lille pige som egentligt tør det meste, men hun er jo kun en hvalp og har selvfølgelig indimellem behov for lederne støtte i nye omgivelser. Hun vil super gerne være aktiv og ud og opleve verden. Hun er også lidt fræk, initiativrig og vil meget gerne lege. Hun er almindelig imødekommende kærlig, men ikke klister, så hun behøver ikke ligge på skødet af os 24/7.
Hun får tallene K:4, M:3-4, S/B: 3-4. SOLGT

Den 16.7.2022

Nye fælles videoer

Den 16.7.2022
Bellis rød tæve. TIL SALG
Rød er en selvstændig og ret modig lille pige som egentligt tør det meste, men hun er jo kun en hvalp og har selvfølgelig indimellem behov for lederne støtte i nye omgivelser. Hun vil super gerne være aktiv og ud og opleve verden. Hun er også lidt fræk, initiativrig og vil meget gerne lege. Hun er almindelig imødekommende kærlig, men ikke klister, så hun behøver ikke ligge på skødet af os 24/7.
Hun får tallene K:4, M:3-4, S/B: 3-4.

Bellis rød
Bellis rød
Bellis rød

Den 16.7.0222
SOLGT Bellis Lyserød. SOLGT
Hun er en ret påtrængende lille pige, som gerne vil være tæt på sine mennesker og ligger gerne tæt på dem når der skal slappes af. Så ikke så selvstændig som søster rød.
Hun er meget legesyg og tilpas fræk.
Hun vil gerne med sine mennesker ud og opleve verden, men er nok mere interesseret i mennesker end omverdenen. Det betyder ikke at hun ikke har lyst til at undersøge verden overhoved, blot mindre end feks søster rød.
K:2-3, M: 3-4, S/B: 4 SOLGT

Bellis lyserød tæve SOLGT
Bellis lyserød tæve SOLGT
Bellis lyserød tæve. SOLGT

Jeg har lavet 2 videoer med Lyserød (SOLGT, hvor jeg fortæller om hvordan jeg mener man kan træner/modellere sin hvalpe til at blive en behagelig hund.


Den 16.7.2022
Bellis Orange tæve, SOLGT
En fjolle pige med meget initiativ i, hun vil gerne ud og opleve verden og lave en masse sjovt med sin familie, hun leger også meget gerne. Hun kan naturligvis også bare ligge og slappe af når dagen oplevelser er overstået, som alle andre doodler. Hun er alm kærlig imødekommen (det betyder at de kommer hen til jer når de ser jer og at de kan lide at blive nusset), men hun behøver dog ikke ligge på skødet af os når hun slapper af. Hun er ret så fantasifuld og ret så fjollet og lidt fræk. Hun faktisk også lidt sensitiv over for dårlige oplevelser, så hun bør bla bestemmes over på en mere blød måde, så måske passer hun bedst til en familie uden alt for voldsomme børn, men hun vil ellers passe fint til en børnefamilie.
K: 3-4, M:3-4, S/B: 3-4 SOLGT

Bellis Orange tæve
Bellis Orange tæve
Bellis orange tæve

Den 16.7.2022
SOLGT Bellis sort dreng SOLGT
Sort er egentligt en ret behersket dreng, han har lidt lavere “behov” i livet end de fleste doodler. Han er ret almindelig kærlig af en doodle at være, han vil gerne lege og vil gerne følges med familien på tur ud i verden. Han er bare ikke specielt fremme i skoene, har ikke brug for at løbe lang ud i verden, så heller følges med mor eller far, en lidt blød og konfliktsky dreng, så han skal også trænes lidt blødt. Han vil gerne fjolle og lege/træne, bare lidt mindre end de fleste doodler. Nogle børnefamilier vil tænke “hvor nemt”, men han bliver nok for hurtig kedelig for almindelige børnefamilier, så han passer nok bedre til en voksne familie. Han er dejlig kærlig, dog uden af være meget påtrængende.
K: 3-4, M:5, S/B: 4-6 SOLGT

Bellis sort dreng SOLGT
Bellis sort dreng SOLGT
Bellis sort dreng SOLGT

Den 16.7.2022 SOLGT
Bellis Laks er en meget kærlig opsøgende pige, som gerne vi være tæt på familien, hun kan dog også ligge lidt på afstand. Hun er almindelig interesseret i omgivelserne, almindelig nysgerrig og vil gerne ud og opleve verden sammen med familien. Hun er lidt følsom/sensitiv og skal ikke presset for meget i hverdagen, men ikke så blød at det forhindre hende i at være med til at det sjove i livet. (Hårde hunde kan være svære at få til at fravælge div) Laks er som de fleste hvalpe tilpas fræk og fjollet og ret så legesyg. En lidt blød mellem hund. På billederne ser hun lidt for artig ud..
K:2-3, M: 3-4, S/B:4 SOLGT

Bellis Laks
Bellis Laks
Bellis Laks


Den 15.7.2022

Fælles video med Jazz, Bellis og Tusak hvalpene, da de nu bor sammen 24/7.

Den 28.6.2022 (4,5 uge)

Den 21.5.2022 (3,5 uge)

Hvalpene er nu kommet ud af fødekassen og er begyndt at gå rundt i deres hvalperum, så nu begynder det sjove tid….

Den 29.5.2022

Tillykke til Bellis og soul med deres skønne små vapser


Her under kan i se hel søskende fra tidligere kuld