Agnes mini Cavapoo F1, født 31.7.2022

Vores lille toy Puddel Agnes fik 5 skønne hvalpe sammen med vores Cavalier King Charles Spaniel Charles.

De fik 2 tæver og 3 hanner

Der er 5 hvalpe til salg.

Hvalpene vil som voksen blive ca 4-9 kg og ca 35-38 cm i ryghøjde. Vi forventer at de fleste bliver mellem 4-7 kg

Disse hvalpe vil blive lys/gylden og de har hvide aftegn og de får klippepels.

Vi hjælper jer gerne med at få den helt rigtige hvalp, for vi kender deres personlighed. I kan lave en bestilling på den her side : https://www.specialdogs.dk/bestilling-af-hvalp.

Udlevering/undervisning
Agnes ‘s kuld vil have undervisning og udlevering Lørdag den 1.10.2022 kl 10.00 til ca 19.00…incl indkøb i butikken. Vær sikker på at alle over 10 år kan deltage i undervisningen, inden i sender en bestilling til os. I kan også deltage i undervisningen den 15.10.2022

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFO

KONTRAKT

Køberne underskriver en kontrakt, hvor de tilkendegiver at de acceptere nedenstående krav:

Familiehunde
Hvalpene sælges kun som familiehunde.
Så man MÅ IKKE avle på dem.
Ønsker man en avlshund, så taler vi om det og prisen starter ved kr 30.000,- incl div extra test mv.

Foder
Vi sælger disse hvalpe til familier der ønsker at fodre barf og som kan acceptere at man skal fodre vores Barf til hvalpene i min 12 mdr.

Pris
Prisen på alle hvalpene på 8 uger, uanset køn er kr 20.000,- incl moms

RESERVERET:

Der er pt ikke reserveret nogle hvalpe.


Disse hvalpe er ret så ens i deres væsen, men der er naturligvis lidt forskel på dem. I kan i dette kuld altså tillade jer at kikke på udseende og evt vægt, da de psykisk er sååå ens.
I er også velkommen til at henvende jer til os og så hjælper vi jer gerne med at kikker mere på de små forskelle i deres personligheder som kunne være afgørende for hvem der skal bo hos jer.
Vedr størrelsen, så har vejet dem i dag hvor de er 8,5 uge gammel. De lever af barf og derfor vokser de faktisk hurtigere end hvalpe der spiser tørkost. Det betyder ikke at de bliver større som voksne i forhold til “tørkost hunde” det betyder blot at de vokser hurtigere og bliver hurtigere færdig med at vokse. Jo de får som voksne bestemt også større muskler end tørkost hunde.
Kan man så være sikker på at få den der bliver mindst som voksen, hvis man vælger den mindste i kuldet i dag…NEJ det kan man ikke, men der er da en ret stor chance for at den bliver mindre end de største.

Den 28.9.2022
VÆGT:
Sort 2,3 kg
Blå 1,6 kg
Lilla 1,6 kg
brun 1,6 kg
Rød 1,3 kg

Den 28.9.2022

Blå dreng.
Han er en dejlig kærlig og meget kontakt søgende dreng, så han elsker at være tæt på sine mennesker. Han elsker også alle sine bamser, elsker at lege og putte ved dem. Han er bare en kærlig dreng, der elsker at lege og hygge med sine mennesker. Han er alm modig, tør godt gå ud i verden, men bliver dog mest ved sine mennesker i fremmede omgivelser, men han er jo også bare en lille dreng. (Mellem dreng)
K:2-3, M: 3-4, S/B: 3-4

Blå dreng
Blå dreng

Sort dreng.
Sort er også en puttegjø, han elsker at være tæt på sine mennesker. Han har ikke brug for at vove pelsen og suse ud i den store verden uden sin familie. Han er dejlig fjollet som man forventer en hvalp skal være. En glad og kærlig imødekommende dreng, der også vil lege og med familien på oplevelses ture ud i verden.
K: 2-3, M: 3-4, S/B: 4. (Spontan dreng)

Sort dreng
Sort dreng

Rød tæve
Den mindste hvalp i kuldet. Hun er som alle de andre en super kærlig og imødekommende hvalpe, der elsker at være tæt på sine mennesker. Hun er okay modig og lidt nysgerrig, men har ikke brug for at suse ud i verden hele tiden. Hun er frisk på leg og aktiviteter sammen med familien.
K: 2-3, M: 3-4, S/B:3-4 (Mellem pige)

Rød pige
Rød pige

Brun dreng
Menneske mor er det vigtigste i verden, så endnu en super kærlig imødekommende dreng, som bare ønsker at være tæt på familien. Han tør godt gå ud, men ser ikke nogen grund til at gøre det. Han er naturligvis også glad for at lege og vil gerne med familien på eventlyr ud i verden.
K:2-3, M: 3-4, S/B: 3-4 (Mor dreng)

Brun dreng
Brun dreng

Lilla pige
Som de andre hvalpe i dette kuld, så er lille også en lille hyggetrold, men måske en snert mere selvstændig, men forvent dog at hun er hvor i er 80% af tiden, men hun kan også ligge ved siden af os og ikke kun op af os eller på os. Hun er legesyg og vil bestemt også med på eventyr ud i verden. Hun er almindelig modig, dog uden stort behov for at løbe ud i verden.
K: 3, M: 3-4, S/B: 3-4. (Lidt selvstændig pige)

Lilla pige
Lilla pigeDen 12.9.2022 (6 uger)

Så fik vi taget billeder af de små sprællebasser. De kan godt se lidt overrasket ud på billederne, de vi jo satte dem op i kurven på bordet og de måtte ikke gå…Så vi får lidt udtrykket “Hvad, hvorfor skal vi sitte her”

Lilla tæve
Rød tæve
Blå dreng
Brun dreng
Sort dreng

Fra venstre sort, lilla, rød, blå, brun.

Den 11.9.2022

Her er en lille video med hvalpene og på videoen ser i også de lidt større hvalpe fra Chili.


Vi har ikke billeder af hvalpe fra tidligere kuld, da det er Agnes og Charles først kuld nogen sinde.
De kommer dog til at ligne andre Cavapoo F1 som disse, med fine hvide aftegn