Unique’s store Labradoodles hvalpe 2011

Unique’s store Labradoodles hvalpe født den 22.7.2011

8 lyse hvalpe, 5 hanner og 3 tæver. Alle hvalpene er solgt.

Vi har parret vores gule Labrador tæve Unique på 33 kg og ca 58 cm med vores unge hvide Kongepuddel Curtis som pt vejer ca 28 kg og er 62 cm høj.

Hvalpenes voksen størrelse: 27-35 kg og ca 55-62 cm.

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdnen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl alle børn.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 5.8.2011 og vi udlevere hvalpen fredag den 16.9.2011. Mødetid kl 14.00 + 3-4 timers undervisning, afrejse ca kl.17-18.00. Hvalpen klart til at være alene fra om mandagen, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi tilbyder jer altså ca 3-4 timers undervisning uden beregneing , vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. (Normal pris kr. 1.500,-) Vi har ikke mindre børn med ved afhentninger pga undervisningens varighed.

Prisen på disse Labradoodles hvalpe er kr. 8.000,-. Incl chip, 3 ormekure og sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, stamtræ. + evt kastration.

Depositum kr. 1.000,- bør ved endelig reservation indsættes på konto nr. 5990 0004006232. (Dog først når hvalpene er født!)

Reserveret:
Fam. Larsen, han kastereret..gul prik…”Walter”
Fam. Jørgensen, tæve…stribet lysrød …bur…”Nellie”
Fam. Ejsing, Tæve…prikket lysrød…bur…”Coco”
Fam. Gade, han kastereret…Blå prik…”Zulo”
Fam. Bruun-Houmøller, han kastereret…grøn strib…”Limbo”
Fam Lanng/Wendtland, kasteret han ..Gul strib…”Balder”
Fam. Kjølby, kasterer han…grøn prik…”Alek”
Fam. Moshage…”Fibie”

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

—————————————————————————————————————————————————————————————–
Den 1.12.2011 “Solgt”
“Fibie” mangler stadig et nyt hjem. Mon der ikke snart henvender sig en familie der ønsker denne nemme tæve, hun er sød og venlig og væsensstabil. Hun vil gerne lege med bold og bamser, kommer pænt og aflevere dem. Hun bidder slet ikke og hopper ikke op og trækker ikke i snoren og hun er renlig. Hun er også godt til at slappe af og hygge med familien, ikke er speciel livlig eller aktivitets krævende hund. Hun bliver på størrelse med en mindre almindelig labrador, hendes pels er dog noget mere fyldig end en almindelig labrador pels. Hun har dog ingen puddel krøller.

Fibie’s pels er blød, fyldig tyk og noget længere
end en alm. labrador. Ingen rigtige krøller og
jeg forventer ikke at man skal klippe hende, men
den bliver nok noget længere end den er nu.
Om hun kommer til at fælde ved vi ikke, men
hvis hun fælder bliver det ikke i de mængder
som en almindelig labrador.

Den 19.11.2011
Nu er hvalpene snart 4 mdr. Alek skal flytte til ahns nye familie den 25.11.2011.
Fibie har stadig ikke fundet den rette familie, hun vil nu passe godt ind næsten hvor som helst, da hun er en ret lige ud af landevejen hund. Hun er legesyg og kommer gerne med alle bamser og ligende. Hun går pænt i snor og kommer når man kalder og sidder stille når man hilser på hende eller når man bare hygger. Jo hun er nu en dejlig hund.
Alek vejer i dag 14,6 kg og er ca 43 cm høj i skulderhøjde. Fibie vejer 8,4 kg.

 

Alek

Alek

Alek

Fibie forrest

Fibie.

Paris, Fibie, Alek og London

Hele banden, Alek, Bella, London´s numse, Fibie, Paris.

Den 14.11.2011

Se lige ham den langbenet starut, det er Alek der hygger sig med nogle rå okseben.

Den 7.11.2011
Alek er reserveret til fam. Kjølby.

Den 18.10.2011
Vi har stadig 2 hvalpe der søger nye passende hjem. De er trænet i at gå pæn i snor og hjemkald, det der med ikke at bide og hoppe op er også 99% på plads, og renligheden er ret nemt pga alderen. De oplever også dagligt fremmed mennesker og andre hunde, så de er nogle harmoniske hunde der er vant til at skulle høre efter. Se tæven lidt længere nede…

Den store han “Alek” søger en rolig familie evt med store børn eller helt uden børn. Han er ikke hel typen der gider udfordres af en flok små børn hver dag, så vil han nok hellere bare hygge og lege med en lidt med en lidt mere rolig voksen familie. Vi forventer han bliver en stor fyr på ca 57-62 i skulder højde og vægt omkring 30-33 kg. Altså som en stor labrador. Dog nok lidt mere rolig en de fleste alm. labrador. Han er kastereret.

 

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Den lille tæve “Fibi” har været lidt bag ud i sin vægst evt pga af en lidt dårlig mave i ca 2-3 ugers alderen, men hun er nu super sund og en glad og imødekommende hvalp, der evt godt kunne tænke sig en flok børn at lege med og blive nusset af. Vi forventer at hun bliver ca 52-58 cm og ca 25-30 kg. Passer til de fleste familier, dog ikke for livlig.

 

 

 

Den 25.9.2011
Nu er det ikke fordi at vores hvalpe normalt kommer i sofaen og heldigvis er deres hukommelse ikke så god at de kan huske det fremover.
(Grøn prik) Alek.

 

 

Den 22.9.2011
Alle hvalpene der går sammen nu, fik i dag rå lamme ben mums. Hunde ved helt naturligt hvad der er godt for dem of de elsker rå kød og ben.

Vi giver hver dag vores hvalpe og unghunde noget at tygge på, tørret kødprodukter til hunde og rå den fra lam/får/ged, når de er ældre får de også okseben. Se flere billeder på Tikka´s goldendoodles side….

“Gul stribet” han ønsker sig en familie gerne med børn eller nogle der vil bruge ham til noget sjovt feks jagt.
Han elsker udfordringer og passer til en helt almindelig børnefamilie. Fam. Lanng/Wendtland 

“Lysegrøn prik”, ønsker en familie uden børn eller med store/halv voksne børn. Kan selvfølgelig godt omgåes små børn,
men alle hunde er forskellige og ham her ønsker ikke alt for meget at skulle forholde sig til hver eneste minut i døgnet.
Husk vi har ingen nervøse eller usikre hvalpe…


Gul stribet han og den lille tæve, hun er stadig for lille til at flytte hjemmefra, ellers har hun det fint.

Den 20.9.2011
Der er nu kun 3 af hvalpene tilbage, 2 hanner og den lille bitte tæve.
De er kommet ind og bo med “Tikkas’s hvalpe” og nogle af vores andre hvalpe.
Se flere billeder og historier på siden om Tikka’s Goldendoodles.

Den 13.9.2011
I dag var de 5 drenge inde hos dyrlægen og blive kastereret, det gik super fint, ingen problemer. Mest fantastisk er at en halv timer efter de er vågnet fra narkosen løber de rundt som om intet var sket. Det er da dejligt nemt at gøre det når indgrebet er så lille.

Drengene vejede mellem 2,8 og 3,8 kg…..kan i mod selv finde jeres hvalp???

 
 
 

Den 9.9.2011
Se nye billeder nederst på siden. Hvalpene spiser lækre rå lammeben, det er guf.

Den 2.9.2011
Vi har taget nogle billeder af en flok trætte hunde…
Det er lidt svært at se deres pels rigtigt på billeder. “Gul prik” har mange krusekrøller eller ligende pels og de to pink piger har også en del krus, de andre har mere bølge mod glat pels, men alle hvalpene har dog helt sikkert for meget pels til at blive labrador pelse, de har nu som 6 ugers pels på længde på længde med en golden retrievers hvalpe pels.
Der er billeder fra tidligere på samme dag hvor Julie leger med hvalpene, se nederst på siden.

Den 31.8.2011
Pigernes personlighed er nu så tydelig og forskellige at vi kan afgøre hvem der skal bo hvor. Stribet lysrød er lidt forsigtig og skal bo hos fam. Jørgensen. Prikket lysrød er modig og udadvendt og skal bo hos fam. Ejsing. Den meget lille pink/gul stribet er ubekymret og ligetil og skal bo hos fam. Gade.

Drengenes personligheder er også blevet tydligere, men jeg skal have mere tid til rigtig at kunne se forskellen på dem.
I dag fik de også nogle lækre rå lammeben…se billederne nederst på siden….

Den 30.08.2011
I dag var vi på tur ud i det “FRI”….lidt uhyggeligt men også meget spænnende. Hvalpene følger helt naturligt tæt efter mig når vi er væk hjemmefra, det er kun deres lidt dårlige syn der genere dem lidt hvis de kommer lidt på afstand, men så skal man bare sige nogle vedvarende kendte kalde lyde så de kan finde mig igen, eller begynder de at tude. Biancas 2 mini goldendoodle hvalpe er med på turen.
Se NEDERST på denne side der er en hel serie af billeder fra dagens tur…

Den 28.8.2011 ( 5 uger)
I dag er hvalpene blevet flyttet ud i en af hvalpegårdene i haven. Her har de plads til at lege og komme omkring og undersøge verden, hvilket de nyder at gøre, de har været uden for hver dag den sidste uge.

De er fantastiske at følge, hver dag kommer der flere personligheds træk, 8 forskellige personligheder og de varriere ret meget i størrelse og pels.

Vi har desværre ikke meget erfaring med hvordan de forskellige pels typer vil udvikle sig, nogle har rigtig meget småkrøl og andre er næsten helt glatte, dog er der ikke rigtig nogle der er korthåret som en labrador. Vægten svinger en del i gruppen, det har nok mest noget men appetit at gøre og er ikke afgørende for deres voksen vægt, det har vi ret meget erfaring med, den mindste kan blive den største.
Nye billeder kommer snarest….

Den 22.8,2011 (31 dage)
Hvalpene har nu boet i hvalperummet i 3 dage og det er super dejligt for os for vi har savnet dem. De har pga risikoen for smitte med herpes virusen boet isoleret fra de andre hvalpe/hunde, men nu er deres imunforsvar klar til nye udfordringer og derfor er de kommet ind i vores almindelige hvalperum.

De har i dag haft besøg af dyrlægen og er blevet sundhedsundersøgt og alle var 100% i orden, de fik også isat en chip. De hanner der skal kastereres kommer til dyrlægen igen ved ca 7 ugers alderen.

De har også prøvet at være med mor Unique i haven, det var også spændende.
De er nu 4 uger så nu begynder deres personlighed at kommen listende frem…spændende.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Den 14.8.2011

Hvalpene er nu 24 dage gamle og de er blivet ret så store og rimlig mobile, så nu er de kommet ud af fødekassen og har de fået lidt mere plads.
De vil fra naturens siden snart prøve at gå lidt væk fra tæppet når de skal besørge, så derfor skal de jo også have muligheden.
Vi vil nu starte med at give dem lidt opblødt tørkost.

Alle hvalpene har lidt “puddel”-krøller på ørene, der er dog lidt forskel i deres pels, farve og størrelse. Man begynder først at kunne se hvor meget pels de får når de er ca 6 uger. Flere af dem har dog usædvanlige mange krøller, vi har ikke tidligere se så kraftig krøl hos vores Goldendoodles eller Labradoodles!! Selv de hvalpe der ser glatte ud får doodle pels. Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger, dog kun ud fra deres væsen og ikke fra deres udseende.

 
 

 

 

 

 

23.7.2011
9 flotte hvalpe….(en tæve døde desværre den 13.8.2011, evt lagt på)

 

Unique er en super dygtig mor.

Unique klare det hele med meget lidt hjælp fra os.

 

24 timer efter fødsels vægt:

Uniques hvalpe på tur