Mejses mellem Labradoodle F1B født 5.3.2020

KLIPPEHUND

Vores store Labradoodles F1 Mejse har fået hvalpe med vores mellem puddel Luke, de fik 5 levende hvalpe. (Ingen hvalpe til salg )

Mejse fik 3 tæve og 2 hanner. 

Tæver og hanner bliver ca lige store ca  Ca 12-20 kg /43-53 cm.  (de fleste bliver ca 16 kg og 48 cm)

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Mejse’s hvalpe er har undervisning og udlevering Fredag den 1.5.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

RESERVERET:

Fam.  Foldager “Buddha” SORT
Fam. Andersen/Frederiksen “Marley” LYSEBLÅ
Fam. Ifversen Eskerod “Coco” RØD
Fam. Hansen/Vognstrup “Wilma” LAKS
Fam. Korsgaard Hejlesen “Freja” GUL

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Corona tider.

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning fredag den 1.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

 

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. I have et Large bur/cover, der ejeres hvalpe oftes bliver over 45 cm i ryghøjde. På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på under 45-50 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 4” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pel

splejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.

…………………………

Den 27.4.2020

Så er hvalpene fordelt 🙂

Husk det er bare billeder og hver sekund ser de anderledes ud …

Her under er det GUL tæve.

Her under er det LAKS tæve

Her under er det LYSEBLÅ han

Her under det RØD tæve (Ny tørret)

Her under er det SORT han

 

Den 25.4.2020

Den 19.4.2020 (45 dage, 6 uger)

Hvalpene har primært boet i det blå rum hvor de havde adgang til en del af gårdspladsen. Det har de være super glade for og de er 99% gode til at gå ud og besøge allerede nu som 6 uger. De er nu flytte om i haven i en af de store gårde der omme. Der har de et stor hundehus med varme i, som de kan gå ind og sove i. I dagtimerne hviler de tog tit udendørs, de har jo uldpels på. De er blevet lukket sammen med 6 Labrador hvalpe, så nu er der masser af legekammerarter at lege og socialisere med.

Den 11.4.2020

Den 8.4.2020 (5 uger)

Da vi desværre ikke tager imod besøg i disse tider, da vi ikke kan vaske hvalpene og deres omgivelser efter hver besøg, ja så må i nøjes med at se disse videoer 🙂

 

Billeder og video fra i dag hvor de er 4 uger.

Den 21.3.2020 (14 dage)

Der sker endnu ikke noget i kassen…

Den 8.3.2020

Desværre mistede vi 4 hvalpe 3 hanner og en tæve. Sådan er naturen bare så lunefuld 🙁 æv æv æv De 4 familier nederst på ventelisten, må se om der er et andet kuld de kunne tænke sig at vente på eller om de ønsker indskud retur og finde en hvalp hos en mere heldig opdrætter. Hvorfor sker det, ja det ved man desværre ikke, det hedder “Fading puppy syndrome”  Har vi oplevet det før? ja desværre det sker ind imellem.

Den 5.3.2020

Så kom der hvalpe fra Mejse og Luke. Tillykke med de 9 smukke børn. (kun 5 overlevede de første 3 døgn)